ΕΚΤΑΚΤΟ – ΜΑΧΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΜΕ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΝΑΡΚΕΜΠΟΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ! ΕΝΑΣ ΑΛΒΑΝΟΣ ΝΕΚΡΟΣ! ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ; – ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

    Κοινοποίηση:
    simploki

    Αντιμέτωποι με τις σφαίρες Αλβανών κακοποιών που μετέφεραν ναρκωτικά ήρθαν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ιωαννίνων που περιπολούσαν κοντά στην Βήσσανη Πωγωνίου.

    Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι αστυνομικοί στην προσπάθειά τους να ελέγξουν την ομάδα των Αλβανών, δέχθηκαν βροχή πυροβολισμών, με αποτέλεσμα να απαντήσουν στα πυρά.

    astinomiki-peripolos-nixta

    Οι ναρκέμποροι είχαν περάσει τα σύνορα και είχαν εισέλθει σε ελληνικό έδαφος, μεταφέροντας τα ναρκωτικά. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές μετέφεραν 100 κιλά ναρκωτικά..

    Από την ανταλλαγή πυροβολισμών, ένας Αλβανός είναι νεκρός ενώ ένας αστυνομικός έχει τραυματιστεί ελαφρά στο χέρι.

    Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό στην ευρύτερη περιοχή ενώ η επιχείρηση είναι σε πλήρη εξέλιξη.

    epiruspost

    H ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ 

    Μεταξύ αστυνομικών και κακοποιών, τραυματίστηκε θανάσιμα ένας αλλοδαπός ληστής και αμυδρά ένας αστυνομικός. Στο χώρο έχουν βρεθεί σάκοι με ναρκωτικά.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    27 Σχόλια

    1. ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΣ;
      ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΑΠ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΛΑΜΕ
      ΣΦΑΙΡΕΣ ΕΙΧΑΜΕ ΩΡΕ;

    2. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΜΠΟΡΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΙΧΝΗ ΑΠΟ ΠΡΩΤΗς ΜΑΤΙΑΣ . ΣΤΙΝ ΜΠΑΝΑΝΙΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΠΟΥ ΣΧΕΔΟΝ Ο ΜΙΣΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟς ΤΟΜΕΑΣ ΧΡΗΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑΝ ΚΑΡΦΩΤΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΝΑΡΚΕΜΠΟΡΑ ΜΕ ΠΟΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΓΛΥΨΗΜΟ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΝΑΡΚΕΜΠΟΡΟΙ ΕΔΩ ……

    3. ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ.ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ.ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.

    4. Ωραία !! Τώρα θα βγούνε οι ΚΕΡΦΑδες και οι άπλυτοι αλληλέγγυοι να υποστηρίξουν το “φτωχό μετανάστη, που έπεσε θύμα της ρατσιστικής αστυνομίας”.
      Για κάθε τηγανοκέφαλο να ισχύει πλέον το αμερικάνικο αστυνομικό καθεστώς : ΠΡΩΤΑ ΒΑΡΑΩ, ΜΕΤΑ ΡΩΤΑΩ”
      Ευχαριστώ για το φιλόξενο Ελληνικό βήμα σας.

    5. παιδια μην γραφεται φανατικα σχόλια γιατι βλεπω στο τελος να ξηλωνουν κανα αστυνομικο για ”υπερβαλλον ζηλο” και για ρατσιστικη συμπερφορα εναντιον του φτωχου αλβανου πρεζεμπορα….που δεν ειχε να ταισει τα παιδια του…σκετο δραμα..

    6. Εναν μονο.Ολα τα κολοαλβανια ηθελαν ξεπαστρεμα.

    7. η χειρότερη φίλη του πλανήτη είναι Αλβανοtούρκοι ,γάμο τη Φάρα τους.

    8. Τα καθάρματα από τότε που άνοιξε τα σύνορα το άλλο κάθαρμα ο Σαμαράς άλλαξαν όλα στην Ελλάδα, ναρκωτικά , βιασμοί, κλεψιές ,εγκλήματα,Και το φοβερό μας κουνάνε και το δάχτυλο δεν πρέπει να υπάρχει χειρότερη φυλή πάνω στον πλανήτη.

      1. “δεν πρέπει να υπάρχει χειρότερη φυλή πάνω στον πλανήτη”
        υπάρχουν οι γερμανοί, μετά ερχονται οι τουρκαλβανοί

    9. Οι δημοσιογράφοι μας τώρα ας βγουν να πουν για υπερβάλοντα ζήλο των αστυνομικων που σκότωσαν εναν αθωο αλβανο. Τα βλέπω τα παλικάρια να παίρνουν μετάθεση στο Γαιδουρονήσι.

    10. η ανθελληνική κοπροκομμουνιστική αστυνομία του τσίπρα, καθημερινά γυρνάει και κόβει πρόστιμα σε καρκινοπαθείς κουλουράδες που δεν έχουν άδεια και τραβάει στα τμήματα για εξακρίβωση τουρίστες και περαστικούς την ίδια ώρα που η βαρειά εγκληματικότητα των λαθροεισβολέων είναι στο κόκκινο και οι παρακρατικοί καίνε το σύμπαν. Ελπίζω οι αλβανοί να σκοτώσουν τους μπάτσους του κομμουνιστή ξεφτύλα ανώμαλου μπάσταρδου τσίπρα, για να τους κυνηγάει η σοβιετική αστυνομία σημαίνει ότι χαλάσανε τις ναρκοδουλειές της κυβέρνησης.

    11. Οι χρυσαυγιτες μπάτσοι που πουλάνε πρεζα παρεα με τα αλβανα τι εχουν να πουν για τον χαμό του συνεργάτη τους;

      1. Οι αριστεροι αναρχοκομουνιστες μπάτσοι που πουλάνε πρεζα παρεα με τα αλβανα τι εχουν να πουν για τον χαμό του συνεργάτη τους;

        1. Οι περήφανοι αναρχικοί μπασταρδικο δεν εχουν σχεση με τους μπάτσους και το καθεστώς…οι αναρχικοί δέρνουν και καίνε τους μπάτσους και τσακίζουν το καθεστώς.ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ

          1. Οι αναρχοαπλυτες δεν έχουν σχέση με το καθεστώς.;;;
            Το ακούσαμε κι αυτό. Απλά τα περιπολικά με εντολή Βουτση αντί να τους πάνε στη στενή τους πηγαίνουν στα σπίτια τους.
            Να είσαι σίγουρος πάντως ότι σύντομα δεν θα σας πηγαίνουν περιπολικά σπίτι αλλά κάτι μακρόστενα cobi αυτοκίνητα ξαπλωτους. Τόσο εσάς όσο και αυτούς που κατέστρεψαν την χώρα.
            ΘΑ ΦΟΡΕΘΕΊ ΠΟΛΎ ΤΟ ΜΑΎΡΟ ΣΎΝΤΟΜΑ….

          2. Ωχ αχ με σακατέψατε ρε Τσε, μη βαράτε άλλο ρε Τσε Καλά μιλάμε φέρατε την αταξική κοινωνία

      2. τα χεις κανει σαλατα κατι θα παιρνεις σιγουρα εσυ

        1. Για τον μπάτσο φουσκωτό μποξέρ χρυσαυγιτη,που τον δεσαν σε καρέκλα οι Πακιστανοί και τον σάπισαν στο ξυλο,γιατι πηγε να τους κλέψει τα λαθραία τσιγάρα τι εχεις να πεις βλακουλη φασιστακο;

      3. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΟΥ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΒΛΑΚΟΜΕΤΡΟ…

        1. AΦOY TON EXOYNE ΔΕΙΡΕΙ ΡΕ ΣΥ ΨΥΧΙΑΤΡΕ, ΠΩΣ ΝΑ ΜΗ ΒΛΕΠΕΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ?

      4. Nick αριστερο πρεζόνι μας τα εχεις ζαλίσει τόσα χρονια μπάτσος χρυσαυγιτης θα στην σφυρίξει στο σταυρό στο μέτωπο και θα σε πετάξουμε σε λάκο με σκατα αναρχοαπλυτε μουλέ !!!

      5. ΕΣΥ ΠΟΛΥ ΑΧΤΙ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ Χ.Α ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΣΕ ΔΕΙΡΑΝΕ ΚΑΠΟΥ

        1. Πήραν φορα οι Χρυσαυγίτες και μας κλασανε τα @ρχιδια

    12. γιατί σταματήσατε ωρέ ???
      Λυπηθήκαμε τις σφαίρες ?

    13. τι πηραμε το αιμα μας πισω ρε στεφανε….
      και ενα εκατομμυριο τουρκαλμπαν να σκοτωθουν δεν ξεπλενουν το αιμα του παιδιου μας του κατσιφα!

    14. Ετσι!!!!!!!Ζητω η ΕΛΛΑΣ!!!!!!!Μονο ετσι καταλαβαινουν τα τηγανια-οι βαρβαροι!Καντε σουρωτηρι τους ναρκεμπορους Αλβανους που σκοτωνουν με την πρεζα τους την Ελλαδα!

    Comments are closed.