ΝΑ ΣΑΠΙΣΟΥΝ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ! Ο “ΕΡΑΣΤΗΣ” ΑΛΒΑΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΒΡ@ΜΟΓΥΦΤΟΣ ΤΗΝ ΕΣΤΗΝΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΣΧΟΛΕΙΑ! “ΑΝ ΤΟ ΠΕΙΣ, ΘΑ ΣΕ ΞΑΝΑΒΙΑΣΟΥΜΕ” – ΣΠΑΝΕ ΚΟΚΚΑΛΑ ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

    Κοινοποίηση:
    Screenshot_6-5

    Σοκ και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει στο Πανελλήνιο, η αποκάλυψη ότι ο 19χρονος Αλβανός κατηγορούμενος για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο, φέρεται να βίασε 19χρονη με αναπηρία, λίγες ημέρες μετά τη δολοφονία της άτυχης φοιτήτριας, μαζί με έναν 23χρονο γύφτο.

     

    Μάλιστα, σύμφωνα με μαρτυρίες οι δυο τους φέρονται να έστηναν «καρτέρι», έξω από σχολεία της Ρόδου προκειμένου να «ψαρεύουν» κορίτσια.

    Ο πατέρας της 19χρονης ζητά να «ανοίξουν στόματα» ώστε να αποκαλυφθεί το τι συνέβαινε έξω από το Ειδικό Σχολείο της Ρόδου ενώ ζητά από τις Αρχές μετά την αποκάλυψη του βιασμού να προστατευθεί η κόρη του.

    «Μπαμπά» μου είπε η κόρη μου, «αυτοί οι δύο πριν από το συμβάν ερχόντουσαν συχνά στο σχολείο, τους έχω δει που μιλούσαν με μαθητές, με μαθήτριες. Και μετά από το συμβάν είχαν ξανάρθει», είπε ο πατέρας της 19χρονης .

    «Την ημέρα που έγινε το συμβάν δέχθηκε απειλές ότι “αν πεις κάτι θα το ξαναπάθεις”», πρόσθεσε ο πατέρας της 19χρονης ενώ απηύθυνε έκκληση: «εάν υπάρχουν μάρτυρες σε εκείνη την περιοχή που ξέρει κάτι, είδε κάτι να ενημερώσει την εισαγγελική Αρχή γιατί θα πρέπει να κάτσουν να αναλογιστούν και να σκεφτούν ότι θα μπορούσε να είναι το δικό τους παιδί σε αυτή την κατάσταση».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    16 Σχόλια

    1. Βρήκαν οι Αλβανοί και οι γυφτοι κράτος ηλιθιων και τα κάνουν αυτά, στην Αμερική θα βγαίνανε κασσατοι έτσι και κάνανε κάτι τέτοιο, να χαίρεστε τους πολιτικούς που ψηφίζετε.

    2. Η εγκληματικη παρεα, ενας Ελληνας, ενας αλβανος και ενας τσιγγανος! Ξερετε πολλους Ελληνες να κανουν παρεα με αλβανο ή τσιγγανο? Εγω δεν ξερω. Τι το κοινο ειχαν, και εκαναν παρεα???? Να πουμε… η μαστουρα?….

    3. Για τον σαλιαρη που εισαι παλουκαρι και γω δεν εχω internet

    4. ρε σαλιαρη…προσπαθεις να δικαιολογισεις δυο φονιαδες και ενα βιαστη, με βλακωδης ισχυρισμους… ηταν φτωχοι γι αυτο σκοτωσαν, γι αυτο βιασαν μια αναπηρη, δηλαδη κατα το IQ σου φταιει η φτωχια τους…οποτε καθε φτωχος θα μπορει να βιαζει να σκοτωνει και να μη τιμωρειτε… και φταιει και ο χιος που τους βριζει… ναι ο χιος ξερει που φταιει??? στο οτι ανεβαζει τα σχολια ενος ΒΛΑΚΑ… ΘΑ ΣΕ ΕΛΕΓΑ ΜΑΛΑΚΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΡΙΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΣΕ ΣΕΝΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ… ΚΑΛΑ ΑΣΕ ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ… ΕΙΠΑΜΕ ΒΛΑΚΑΣ

    5. Ο βιασμος ειναι εγκλημα τουλαχιστον στον πολιτισμενο κοσμο.

    6. Επειδή ο μπαμπάς άρχισε να μοιράζει χρήμα σε γύφτους και ΑΜΕΑ,δεν σημαίνει πως ξεχνάμε το άλλο “μπουμπούκι”.

    7. Oi αντρες οι παντελονατοι τελειωσαν? Τετοια σκουπιδια εκθετουν οσους αντρες απεμειναν και δεν ειναι φλωροι.γαμηστε τους για να συνελθουν τα ρεταλια.

    8. Αυτό που λέγαμε για τα ανθρώπινα σκουπίδια , δεν είναι ρατσισμός ….είναι ρεαλισμός !
      Όποιος μπορεί ας φανταστεί το μέλλον της Ελλάδας με τους κωλοαλβανους τους παλιόγυφτους και ότι άλλο έρθει από πακιστανό έως αφγανό οι οποίοι αναπαράγονται σαν τις κατσαρίδες . Φόρος στους γύφτους σε κάθε παιδί , παιδί και όποιος δεν έχει καταναγκαστικά έργα να δούμε ξανακάνουν

    9. Δηλαδη ασχετα απο που ειναι ο καθενας , αν δεν εχει ιντρνετ και γυναικα νομημοποιηται να βιαζει;;; Τι λες ρε ;; Εχεις φυγει;;

    10. Στέφανε βιάζεσαι πολύ αντί να δεις τα κίνητρα που οδήγησαν τα παιδιά σε αυτή την πράξη. Μήπως οι Ελληνίδες έχουν γίνει λίγο απαιτητικές μήπως τώρα το χρήμα κατακτά τις καρδιές των γυναικών και οι νέοι σαπίζουν στην αγαμία και ψάχνουν όπου μπορούν; τι να οδήγησε τους νέους αυτούς σε ένα κορίτσι με ειδικές ανάγκες για να κάνουν σεξ σίγουρα ήταν άφραγκοι σίγουρα τους είχε φάει η αγαμία φτωχά παιδιά χωρίς παιδεία χωρίς ίντερνετ λίγο να έβλεπαν εκεί και να την έκαναν λάστιχο εκεί αντί στην άτυχη κοπελιά που είχε την ατυχία να βρεθεί μπροστά τους άρα να τα λέμε αυτά Στέφανε όχι να βρίζεις σαν κανίβαλος και απολίτιστος δημοσιογράφος έχεις σπουδάσει και νομικά.

      1. Σχετικό είναι αυτό που γράφεις. Καταρχάς νομίζω ότι 100% είχαν ίντερνετ σε κάποια μορφή αλλά αυτό δεν αναπληρώνει την κανονική πράξη. Όσον αφορά τις Ελληνίδες νομίζω ότι τύπους με μεγάλο πορτοφόλι τους έψαχναν την προηγούμενη δεκαετία, τότε που οι αγελάδες ήταν παχιές. Σήμερα που ο μισός κόσμος και, είναι άφραγκος δεν νομίζω ότι παίζει κάτι τέτοιο. Εξάλλου μιλάμε και για πολύ μικρές ηλικίες τώρα.

    11. τα 2 Ελληνόπουλα θες να πεις. Έλληνες είναι λεμε που τον είδες τον Αλβανό και τον Γύφτο στην Ελλάδα δεν ζουν και μεγάλωσαν; στην Ελλάδα δεν γεννήθηκαν; έλα σε παρακαλώ τώρα να λες την αλήθεια όσο και αν σε πονάει

      1. Ελληνας γεννιεται δεν γινεται
        Ο Αλβανος αν και γεννεται και μεγαλωνει εδω διατηρει τα δολοφονικα ενστικτα της φυλης του.Δες ποσα παιδια Αλβανων που γεννηθηκαν και μεγαλωσαν εδω βρισκονται στην φυλακη. Ειναι η πλειοψηφια στις φυλακες.

    12. γιατί ασχολούμαστε τόσο πολύ με την καθημερινότητα; αυτά συμβαίνουν σε καθημερινή βάση από το 90 και όπως έχει πει ο Παπαδημούλης αλλά και ο Πακιστανός δήμαρχος του Λονδίνου, η εγκληματικότητα και η τρομοκρατία πάνε πακέτο με τις μεγάλες πόλεις στην Δύση, εκτός αν καταλήξουμε στις ακρότητες της Χρυσής Αυγής και απελαύνουμε ανθρώπους από τον χώρο που ζούμε.

    13. ΦΥΛΑΚΉ ΠΡΏΤΑ ΜΈΧΡΙ ΝΑ ΧΑΛΑΡΏΣΕΙ ΤΟ @ΩΛΑΡΑΚΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΛΙΝΤΣΆΡΙΣΜΑ, ΑΛΛΆ ΠΟΥ??? ΑΝΆΘΕΜΑ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΘΈΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ ΠΟΥ ΖΟΎΜΕ

    Comments are closed.