ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ, ΡΕ Π@Π@ΤΖΗΔΕΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ; ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΕΠΑΘΕ ΕΓΚΑΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΚΕΡΙ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ – ΖΟΥΣΑΝ ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ

    Κοινοποίηση:
    revmmaaaa

    Τρία μόλις εικοσιτετράωρα μετά τις αναφορές για διακοπή του ρεύματος σε τετραμελή οικογένεια στην Πάτρα, εκ των οποίων τα δύο άτομα είναι τετραπληγικά και ένα ακόμα αντιμετωπίζει σοβαρότατα προβλήματα υγείας, σοκάρει η νέα αποκάλυψη του αντιδημάρχου Δημήτρη Πελεκούδα.

    Όπως αναφέρει το patrastimes.gr, ο αντιδήμαρχος αποκάλυψε πριν από λίγες ημέρες  ότι η ΔΕΗ προχώρησε σε διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος, βυθίζοντας επί ημέρες στο σκοτάδι μονογονεϊκή οικογένεια με 4 ανήλικα παιδιά.

    Σύμφωνα με τον Δ. Πελεκούδα η οικογένεια για να βλέπει χρησιμοποιούσε μεγάλα κεριά με αποτέλεσμα να καεί στην κοιλιακή χώρα ανήλικο κοριτσάκι

    Ο Δ. Πελεκούδας μιλώντας στην εκπομπή του Γ.Γεωργόπουλου , «πράσινο, Κόκκινο σε Γαλάζιο Φόντο» στο ΡΑΔΙΟ ΓΑΜΜΑ, περιέγραψε απίστευτες σκηνές σε ότι αφορά τις συνθήκες διαβίωσης πολλών μονογονεϊκών οικογενειών χωρίς ρεύμα επί ημέρες.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    5 Σχόλια

    1. Διακοπη ρευματος κι νερου εχουν κανει οι του κρατικου μηχανισμου σε κανενα λαθροπιθηκο;;
      πηθιος
      Προφανως, οχι.

      Οπως τα λεει κι ο Κασιδιαρης. Η μονη φυλετικη διακριση εναντιον καποιου, ειναι αυτη εναντιον του ΕΛΛΗΝΑ, μεσα στο ιδιο του το Σπιτι. Το Εθνος του !!

      Και ο κουλης ο ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ πατριωτης θα συνεχισει την ΙΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, βεπλε εισβολη.

      Βλεπεις συγγενικο πρωσοπο του εχει ΜΚΟ για τα “κακομοιρα” λαθροπηθικια – και ΠΛΗΡΩΝΕΙ ο ΜΛΑΚΑΣ νεο ελληνας φορολογουμενος…..

    2. Τι θα γινει με την ΔΕΗ? Καποιοι την χρησιμοποιουν με περιεργο τροπο απεναντι σε Ελληνικα νοικοκυρια και επιχειρησεις για να τους δημιουργουν οικονομικο προβλημα….

    3. Αν ήταν λάθρο θα το έκοβαν??? Αυτοί είναι η πολιτική του σιριζα τους Έλληνες τους γράφουμε!!! Τους άλλους μην τους πειράξουμε!!!!!!

    4. τωρα ολοι εξωδικα στη δεη.διακοπη ρευματος;στα καπακια ασφαλιστηκα μετρα.κ εκει θα δειτε πως χορευει η δεη μετα.κουμαντο οι εβραιοι;γροθια εμεις ελληνες.

    Comments are closed.