ΕΚΤΑΚΤΟ – ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΤΩΡΑ! ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ “8”

    Κοινοποίηση:
    EKTAKTO-GIA-EKSOFILO-MAKELEIO-1

    Ένα ακόμα χαρτί επιστράτευσε η Άγκυρα προκειμένου να ασκήσει πίεση στην Ελλάδα, αναφορικά με την έκδοση των οκτώ Τούρκων πραξικοπηματιών
    Ο υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου ανέφερε πως η Τουρκία διακόπτει τη συμφωνία με την Ελλάδα για την επανεισδοχή προσφύγων.

    Ένα ακόμα χαρτί επιστράτευσε η Άγκυρα προκειμένου να ασκήσει πίεση στην Ελλάδα, αναφορικά με την έκδοση των οκτώ Τούρκων πραξικοπηματιών. Λίγες ώρες μετά την κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας στην οποία έθεσε τις ναυτικές δυνάμεις στο Αιγαίο, η Τουρκία ανακοινώνει ότι η συμφωνία επανειοσδοχής προσφύγων έχει σταματήσει.

    Αναφερόμενος στο γεγονός μετά από ερώτηση δημοσιογράφου, ο Τσαβούσογλου είπε: «Στην Ελλάδα, η κυβέρνηση θέλει πραγματικά να λύσει αυτήν την κατάσταση, αλλά ταυτόχρονα βλέπουμε ότι η Ελλάδα έχει πολύ σοβαρές πιέσεις από τη Δύση. Πόσο μάλλον οι Έλληνες δικαστές. Γνωρίζουμε όμως ότι έχουν μεγάλη πίεση από τη Δύση, υπάρχει συμφωνία μετανάστευσης με την ΕΕ και έχουμε διμερή συμφωνία επανεισδοχής με την Ελλάδα, έχουμε σταματήσει τη συμφωνία επανεισδοχής και θα συνεχίσουμε τις εργασίες μας με την Ελλάδα. ” είπε.

    Τα βασικά σημεία της συμφωνίας
    Η επαναπροώθηση παράτυπων μεταναστών από τα ελληνικά νησιά στην Τουρκία, άρχισε επίσημα στις 20 Μαρτίου 2016.

    Σύμφωνα με τη συμφωνία, όλοι οι παράτυποι μετανάστες που φθάνουν από την Τουρκία στα ελληνικά νησιά θα επιστρέφονται στην Τουρκία.

    Για όσους νομιμοποιούνται να υποβάλουν αίτηση ασύλου προβλέπεται ότι η αίτησή τους θα εξετάζεται από τις ελληνικές αρχές εξατομικευμένα, με βάση τη διεθνή νομοθεσία και σε συνεργασία με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ.

    Όσοι μετανάστες δεν υποβάλουν αίτηση ασύλου, ή η αίτησή τους απορρίπτεται θα επιστρέφουν στην Τουρκία.

    Για κάθε Σύρο που επιστρέφει στην Τουρκία από τα ελληνικά νησιά, ένας άλλος Σύρος θα μετεγκαθίσταται απ’ ευθείας από την Τουρκία στην ΕΕ.

    Προτεραιότητα θα δίνεται σε όσους δεν έχουν μπει στο παρελθόν, ή έχουν επιχειρήσει να μπουν, παράτυπα στην ΕΕ.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    13 Σχόλια

    1. Που να φανταστουν οι Μακεδονομαχοι τοτε … οτι μια μερα ενας εβραιοτουρκος μπολσεβικος θα πουλησει τα εδαφη που ποτιζουν με αιμα οι ιδιοι , για να προικισει πλουσιοπαροχα τα μπασταρδα του . Ετσι απλα…..

    2. Οι Γερμανοι μας πιεζουν να πραξουμε “εχθρικα” προς την Τουρκια για να εχει το αλλοθι να μας γεμισει αυτη με την σειρα της , με τριτοκοσμικους λαθρομεταναστες , το σχεδιο εποικισμου καλα κρατει…
      Γιατι δεν παιρνει η Γερμανια τους 8 ;;;;;

    3. Πηραν μπολικα τα Γκερμανα και επεσε συρμα στον Ερντογαν για κρατει,τα δικα μας ερμοσκυλα ξεπουλημενα τομαρια κακαριζουν παλι.

    4. ΣΩΣΤΟΣ. ΣΕ ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ ΟΙ ΔΥΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΜΥΤΙΖΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΡΥΔΟΤΣΟΥΦΛΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ.
      ΜΕ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ .ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΣΥΝΟΡΩΝ.

    5. Η απαντηση ειναι ακομα πιο απλη Κιμωνα. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να ξαναβρουμε την πατριδα μας και την Ελληνικη προσωπικοτητα μας.

    6. Αυτοί είναι το μελλοντικό καινούργιο έθνος που θα αποτελεί την Ελλάδα πλέον…
      Όλα είναι προσχεδιασμένα…
      Η Τουρκία δεν κάνει από μόνη της τίποτε. Αν τα έκανε από μόνη της θα της είχαν επιβάλλει κυρώσεις.
      Μην τους πιστεύετε….

    7. Λακη?? εχεις ιδεα απο Ερντογαν?? βλεπεις να χαμπαριαζει απο συμβασεις,Ευρωπες,διεθνεις σχεσεις,ορους,φοβερες??? Αφου τα βλεπεις τοσα χρονια οτι δεν φοβαται και δεν καταλαβαινει κανεναν και τιποτα. Τι τον περασες?? αλεξη-κουλη-φωφη??

      1. Ε τότε φαπα και ξυλο με ΔΝΤ στην Τουρκια, τι δεν καταλαβαινεις; Θα πιεστει αλλιως ο μπουνταλας. Απλα θελει προσοχη μεχρι τις εκλογες στην τουρκομογγολια, θα λενε οτι τους κατεβει απο το κεφαλι για να πιασουν τους αγραμματους χωριατες

    8. Η απαντηση ειναι απλη και ευκολη , ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ….

    9. Κι εμεις μπορουμε να κλείσουμε τα σύνορα μας, κατι βεβαια που επρεπε να ειχαμε κανει εδω και πολυ πολυ καιρο. Οπως εκανε η Βουλγαρία και δεν βλεπω κανεναν να την κατηγορεί. Οπως εκαναν και αλλες χωρες. Αλλα για να κανουμε κατι τετοιο χρειαζόμαστε άντρες στην κυβερνηση και οχι γυναικούλες και μάλιστα κλαψιαρες. Δυςτυχως για εμας εχουν αλλα σχεδια. Σχεδια αφανισμου μας.

    10. Δεν γίνεται να αλλάξει τη συμφωνία μόνο με την Ελλάδα και όχι την Ευρωπαϊκή Ένωση. Με το ζόρι θα τους πάρει πίσω με εντολή Βρυξελλών. Παραμύθι είδηση

    Comments are closed.