Ίμια: O γιος του Καραθανάση ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ την πολιτική ηγεσία (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

Ο γιος του Χριστόδουλου Καραθανάση με απλά λόγια ξεμπροστιάζει την πολιτική ηγεσία που ήθελε να πείσει πως ο πατέρας του είχε πρόβλημα με την καρδιά του.

 Επιπλέον, ο γιος του εκφράζει δημοσια την απορία του για τις τρύπες που βρεθηκαν στη στολή του υποπλοίαρχου
καθώς και για τα αίματα που είχε στο στήθος του.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΔΩΣΕΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΟΥΝ…ΟΠΟΤΕ ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΝΕ…ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΒΓΗΚΑΝ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ Η ΕΣΤΩ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ???

  2. Σας συλληπουμεθα όλοι εμείς οι απλοί πολίτες,που δεν μπορούν πια να μας κοροϊδέψουν.κατ αρχάς αν έπασχε από εμφράγματα δεν θα τον άφηναν να γινη πιλοτοςΝ Τ Ρ Ο Π Η τους που ανέφεραν τέτοιες αηδιες αποτροπιασμός πια…….

  3. Έπρεπε να πάρει πάνω από εκατομμύριο αποζημίωση πέφτοντας εν ώρα εργασίας και τιμητική σημαία της πατρίδας τουλάχιστον έτσι κάνουν στην Αυστραλία αλλά είπαμε στην Ελλάδα υποφέρει και όλη η οικογένεια που μένει πίσω( η αποζημίωση υπολογίζεται από χαμένους μισθούς λόγω αιφνίδιου θανάτου)

  4. ΚΑΙΤΡΥΠΕΣ ΣΕ ΣΤΟΛΗ ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΤΩΣΗ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΣΦΑΙΡΕΣ..ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Κ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΛΑΒΕ ΤΟ ΥΦΑΣΜΑΝΑ ΠΟΤΙΣΕΙ ΑΙΜΑ ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΘΑ ΑΠΛΩΝΟΤΑΝ ΣΤΟ ΝΕΡΟ Κ Η ΣΤΟΛΗ ΑΠΛΑ ΘΑ ΒΡΕΧΟΤΑ. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΛΕΚΕ ΑΠΟ ΑΙΜΑ..Η ΜΟΝΑΔΑ ΟΥΚΑΔΩΝ ΕΞΑΛΛΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ…ΤΟ ΕΡΙΞΑΝ…ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΚΔΙΚΗΘΗΤΕ ΣΤΕΙΛΑΤΕ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟΝ”ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ”ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΣΥΛΛΕΞΕΙ ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ..ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ “ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑΣ”

  5. ΟΣΟΙ ΠΙΛΟΤΟΙ ΠΕΦΤΟΥΝ ΠΑΣΧΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑ Ή ΒΕΡΤΙΓΚΟ, ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΛΟΓΩ ΧΙΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΟΛΟΥΣ..ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.. ΟΙ ΠΙΛΟΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΞΗΡΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣ ΗΛΙΘΙΟΙ…ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΕ ΕΤΣΙ..ΕΙΣΤΕ ΑΝΗΘΙΚΟΙ!!!

  6. ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΘΥΣΙΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΙΛΟΤΩΝ.ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΡΟΜΑΝΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΩΝΤΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΕ ΣΗΜΑΙΕΣ ΠΟΥ ΚΥΜΑΤΙΖΟΥΝ ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΠΕΡΝΕΙ Ο ΑΕΡΑΣ

  7. ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΝΑ ΥΠΕΡΣΠΙΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΟΤΙ ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ Η ΦΡΕΓΑΤΑ ΜΕ 10 ΜΠΟΦΟΡ ΚΑΙΡΟ ΗΤΑΝ ΑΓΚΥΡΟΒΟΛΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΣΤΑΣΙΜΗ ΕΝΩ ΑΥΤΗ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΣΤΑΘΕΡΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΚΟΜΒΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΝΗΘΙΚΟΙ..

  8. Ο ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ ΕΠΑΣΧΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑ,Ο ΒΛΑΧΑΚΟΣ ΑΠΟ ΒΕΡΤΙΓΚΟ Ο ΓΙΑΛΟΨΟΣ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΟΙ 2 ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΧΑΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΧΙΟΝΑ,ΤΟ augousta bell ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙΡΟ…ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:ΟΙ ΑΞΙΩΜ.ΤΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΗΛΙΘΙΟΙ…Α ΚΑΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΦΡΕΓΑΤΩΝ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΘΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΑ..ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΑΠΛΟ :ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥΣ…ΜΙΑ ΣΗΜΑΙΑ ΟΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΝΕΙ Ο ΑΕΡΑΣ ΑΛΛΑ ΚΥΜΑΤΙΖΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΟΡΙΖΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΔΑΦΙΚΗ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

  9. Αιωνία η Μνήμη του Χριστόδουλου Καραθανάση και των άλλων δύο αξκών που δολοφονήθηκαν στα Ίμια το 1996…

  10. Ξεφτιλισμενοι ειναι ετσι και αλλιως,αρα τις ροχαλες δεν τις φοβουνται.

  11. Για ποιους πέθαναν αυτά τα παλικάρια ????Οι νεοέλληνες είναι ένας λαος κουτός,χωρίς ιδανικά,χωρίς γνώσεις ιστορίας καί τόσο διαχειρίσημοι.Βλεπουν τουρκικά σίριαλ ,οι μισοί ειναι κοπρίτες καιοι άλλοι μισοί γκέι.Οι γυναίκες παψανε να ασχολούνται μετα παιδια τούς και γίνανε παρτάλια.ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΕΘΑΝΑΝΕ?

    1. Έχεις δίκιο πάντως δεν πεθάνανε ούτε για σένα ούτε για μένα ούτε για τον βρωμολαό μας. Πεθάνανε για την οικογένεια τους και τα ιδανικά της αθάνατης Ελλάδας και την πίστη τους ενάντια των αλλοθρήσκων αυτών βαρβάρων. Με πιο απλά λόγια πεθάνανε για την υπεράσπιση των αγαπημένων τους προσώπων και για την ιερή μας Σημαία. Για κανέναν άλλον πούστη και εθνικό πουλημένο και προσκυνημένο

      1. Ακριβώς έτσι…Αυτοί είναι λόγοι για τους οποίους πολεμούν και θυσιάζονται οι Ελληνες…

  12. ….Τον πατέρα του τον έλεγαν Καραθανάση όχι Μπακογιάννη.

Comments are closed.