“Αυτός είναι ο δολοφόνος του Κώστα Κατσίφα! Αυτό είναι το όνομα του και αυτό το επίθετο του!” Μια Ελληνίδα λέει ότι τα αποκαλύπτει όλα!

Κοινοποίηση:
45691831_169923463961124_5118729404758884352_n

Από το facebook της  Kristine Sideris

Κρατήστε το όνομα Τσιάνο Πέτσα, είναι ο αλβανός αστυνομικός που επί μέρες παρενοχλούσε τον Κωνσταντίνο Κατσίφα. Τσιάνο Πέτσα, είναι ο αλβανός αστυνομικός που προσήγαγε τον Κωνσταντίνο Κατσιφα τρεις φορές. Τσιάνο Πέτσα, είναι ο αλβανός αστυνομικός που διέταξε τον Κωνσταντίνο Κατσίφα να κατεβάσει την Ελληνική Σημαία από το σπίτι του. Τσιάνο Πέτσα, είναι ο αλβανός αστυνομικός που κόλλησε το όπλο στο κεφάλι του Κατσίφα μέσα στο καφενείο του χωριού.

Τσιάνο Πέτσα, είναι το όνομα του αλβανού αστυνομικού που είχε ενταλθεί να προκαλέσει τη δολοφονία του Κωνσαντίνου Κατσίφα.

Τσιάνο Πέτσα, είναι το όνομα του αλβανού αστυνομικού που πρέπει όλοι να θυμόμαστε.

Υ.Γ Αν με επίσκεψη ωρών κατάφερα εγώ να μάθω το όνομα, φανταστείτε τι ξέρουν οι υψηλόβαθμες σκουλικαντέρες της ΕΛΑΣ, η ΕΥΠ και οι κομμουνιστοσυμμορίτες και προσπαθούν να μη τα μάθουμε εμείς ποτέ.

ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ, ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Χωρίς τίτλο

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. ΣΚΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ. ΣΥΡΜΑΤΟΠΛΕΓΜΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ. Η ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ. ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ.

    ΣΚΑΤΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ.

    ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ Ο ΕΜΦΥΛΙΟΣ.

  2. ΣΤΕΙΛΕ ΠΙΣΩ ΣΤΟΝ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ 1000 ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ
    ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΝ RAMA ΝΑ ΓΑΥΓΙΖΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ.ΑΝ ΔΕΝ ΕΜΑΘΕΣ ΑΚΟΜΗ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ
    ΨΑΞΕ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΙ ΕΛΕΓΕ Ο ΠΡΩΗΝ ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΉΡΙΖΕ ΕΓΛΗΜΑΤΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΝΝΟΦΑΣΚΙΑ ΤΟΥΣ .

  3. Tsiano petsa. Ο επόμενος αρχηγός της αλβανικής αστυνομίας. Έτσι για να μας την σπάσουν. Και οι δικοί μας θα τους στείλουν και τα συχγαρίκια.

  4. ΟΥΣΤ , ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΣΕ 1 ΜΗΝΑ ΘΑ ΤΡΩΓΩΝΤΑΙ ΜΕΤΕΞΥ ΤΟΥΣ

  5. ΔΙΩΞΤΕ ΤΟ ΑΛΒΑΝΑΡΙΟ ΠΟΥ ΤΑΙΖΟΥΜΕ ΕΙΚΟΣΙΟΚΤΩ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΡΑ.

  6. ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΗ ΚΑΝΟΥΜΕ??ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ο ΝΑΡΚΕΜΠΟΡΑΣ ΠΟΥΣΤΟΡΑΜΑ ΟΠΩς ΚΑΝΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ ΣΤΙΝ ΚΥΠΡΟ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΠΟΥ ΣΚΩΤΩΣΕ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΣΤΙΝ ΚΥΠΡΟ ΤΟΝ ΣΟΛΩΜΟ ΣΟΛΟΜΟΥ ΟΤΑΝ ΠΗΓΕ ΝΑ ΚΑΤΑΙΒΑΣΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΔΕΝ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΕΜΕΙΣ ΤΗ ΚΑΝΟΥΜΕ…………………………………

  7. KAI AYTOS ETSI THA PAEI! MONO DEN KSEROUME POU THA PAEI, SIGOURA OXI EKEI POU EINAI O KONSTANTINOS!!! H IDIA H ZOI POU KANOUME MAS EKDIKITE! AIONIA H MNHMH TOU KONSTANTINOU MAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comments are closed.