Δημοσκόπηση-Δυτική Ελλάδα: Διαφορά σοκ ΝΔ με ΣΥΡΙΖΑ – Χαμηλά η Χ.Α – Στα τάρταρα το κόμμα του Βελόπουλου (ΦΩΤΟ-Πίνακας)

Κοινοποίηση:
ekloges2019

Ξεκάθαρο προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στη Δυτική Ελλάδα, καταγράφει δημοσκόπηση για τις επερχόμενες Ευρωεκλογές.

Ωστόσο η διαφορά της ΝΔ με τον ΣΥΡΙΖΑ θα περίμενει κανείς να είναι μεγαλύτερη…

Σύμφωνα με την έρευνα της DATA RC που έγινε για λογαριασμό της εφημερίδας «Πελοπόννησος» η ΝΔ προηγείται στην πρόθεση ψήφου με 7,3 μονάδες λαμβάνοντας ποσοστό 29,7% έναντι 22,4% του ΣΥΡΙΖΑ. Ακολουθούν το ΚΙΝΑΛ με 9,7%, ΚΚΕ με 5,3%, η Χρυσή Αυγή με 4,5%, η Ελληνική Λύση με 0,9% και τα υπόλοιπα κόμματα στο 7,5%.

Με αναγωγή επί των εγκύρων η διαφορά διευρύνεται στις 9,1 μονάδες με τη ΝΔ να λαμβάνει 37,1%, ο ΣΥΡΙΖΑ 28%, το ΚΙΝΑΛ 12,1%, το ΚΚΕ 6,6% και η Χρυσή Αυγή 5,6%.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις Ευρωεκλογές του 2014, στην περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ο ΣΥΡΙΖΑ είχε αναδειχθεί πρώτος με 30,35% έναντι 22,12% της ΝΔ (διαφορά 8,23%).

datarc-600x446

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Μια απταιδια για τα γιδια,data rc,metron analysis,palmos analysis και φουμαρα pua στο ελλαδισταν,ετσι βαζω και γω συνεργατες να τηλεφωνησουν στο σοι μου για να παρω μαιμου αποτελεσματα.

    Tρολακια του διαδικτύου η εταιρια ,μουφα,μια απτα ιδια για τα γιδια.
    Η Palmos Analysis(και οι αλλες τα ιδια κανουν) δημιούργησε το Online Research Panel, μία online ομάδα
    ανθρώπων οι οποίοι καταθέτουν τις απόψεις τους για ένα ευρύ φάσμα
    θεμάτων και αμείβονται γι’ αυτό! Eίναι μία πλατφόρμα της οποίας τα μέλη
    καλούνται να λαμβάνουν μέρος σε έρευνες ποικίλου περιεχομένου, από τις
    καθημερινές τους συνήθειες και τις οικονομικές τους επιλογές, έως
    κοινωνικά ζητήματα και αγοραστικές προτιμήσεις.

  2. Πλακα μας κανεις εξ αποστασεως!…Ελα στην Αιτ/νια και θα δεις οτι ισχυουν τα αντιστροφα.Ο Βελοπουλος μπαινει στη Βουλη ,ανω του 4%, γιατι με τις αλοιφες του εχει θεραπευσει πολλους πασχοντες.Αλλωστε εχει και την ευλογια των αγιων πατερων του Αγιου Ορους.

  3. Οι δημοσκοπήσεις είναι πλύση εγκεφάλου για την παραπλάνηση και παραπληροφόρηση του πολίτη. Ο μοναδικός στόχος σε όλες τις δημοσκοπήσεις είναι φανερός να εμποδίσουν με κάθε μέσο τον ψηφοφόρο να ψηφίσει Χρυσή Αυγή, γιατί τόσο μένος άραγε μήπως υπάρχει μεγάλη άνοδος?

  4. ΚΙΝΑΛ 9,7%? Πάλι καλά που δε το βγάζουν και αυτοδύναμη κυβέρνηση.

  5. για να βγάζουν χαμηλά την Χρυσή Αυγή, δεν μπορεί σε καμμία περίπτωση να έχει λιγότερα ποσοστά από τις προηγούμενες εκλογές ακόμη και αν κάποιοι ψηφίσουν Φαήλους και Βελόπουλους, ψηφίστε όλοι Χρυσή Αυγή χωρίς να δίνεται σημασία στις δημοσκοπήσεις.

  6. ΤΟ ΆΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ ΤΟ ΞΈΡΕΤΕ?? ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΆ ΑΛΛΆΞΤΕ ΜΕΤΑΞΎ ΣΥΡΖ Κ ΧΑ ΓΙΑ ΝΆΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΊ, ΑΝ ΘΈΛΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΉΘΕΙΑ…… ΑΛΛΙΩΣ ΓΕΛΆΣΑΤΕ ΤΏΡΑ Κ ΤΟ ΒΡΆΔΥ ΤΗΣ 26 ΜΆΗ ΚΛΑΑΜΑ…
    ΤΟ ΤΌΞΟ ΤΗΣ ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΑΣ….

  7. ΤΙΣ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΙΣ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ.

  8. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΟΥΦΑ ΑΠΑΤΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ!!Ε ΡΕ ΚΛΑΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΙς 26 ΜΑΙΟΥ!!
    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΑΓΚΩΤΟ 100% ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!!

  9. Kρατάω στο αρχείο τις πληρωμένες ψευτοδημοσκοπήσεις.Μετά τις εκλογές θα τις ξεφτιλίσουμε με όλη τη σημασία.

    1. Σιγά να μην έχει και 15%,ο τσαρλατάνος πωλητής βοτάνων,δήθεν από το Άγιο Όρος.
      ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ,ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΑΝ ΜΕ ΤΑ ΜΕΛΑΝΟΤΕΡΑ ΧΡΩΜΑΤΑ,ΌΣΟΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ ΑΠΌ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ-ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ,ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ.
      Μαγαζί που ψάχνει πελάτες για τις πωλήσεις του και δευτερευόντως,μέσω των εκπομπών του,σκέφτηκε ν’αποκτήσει κι ένα απόκομμα,μήπως και μπει στη βουλή,να μασάει κι από εκεί.
      Και μόνο που βλέπει το μάτι του ένας νοήμων άνθρωπος,θα καταλάβει.

Comments are closed.