Μιλάμε για μεγάλο ξεφτιλίκι! Ρουβίκωνας: Ο Μπακογιάννης μας έκλεψε το σύνθημα

Κοινοποίηση:
BAKOGIANNIS870

Μόνο Ντροπή! Αν ισχύει τότε καλό θα ήταν ο κ. Μπακογιάννης να βρει καράβι να φύγει με… ελαφρά πηδηματάκια

 

Με ανάρτηση που έκανε στο facebook, το μέλος του «Ρουβίκωνα» Σπύρος Δαπέργολας καταγγέλλει τον υποψήφιο δήμαρχο Αθήνας για «κλοπή» συνθήματος. Σύμφωνα με το μέλος του «Ρουβίκωνα», ο Κώστας Μπακογιάννης επέλεξε σαν κεντρικό του σύνθημα του προεκλογικού του αγώνα, ένα σύνθημα που υπάρχει στα τρικάκια της αναρχικής ομάδας εδώ και πολύ καιρό.

Το σύνθημα λοιπόν «Για να φέρουμε τα πάνω κάτω» που χρησιμοποιεί ο Κ. Μπακογιάννης, σύμφωνα με το μέλος του «Ρουβίκωνα» χρησιμοποιήθηκε πρώτα από την συγκεκριμένη ομάδα.

Γράφει, λοιπόν ο Σ. Δαπέργολας στην διαδικτυακή του παρουσία: Οτι το αναρχικό κίνημα είναι το μόνο που έχει την ζωντάνια να δημιουργεί καινούρια συνθήματα είναι γνωστό εδώ και δεκαετίες. Να θυμίσω μόνο το «χωρίς εσένα γρανάζι δεν γυρνά εργάτη μπορείς χωρίς αφεντικά» που πρωτοφωνάξαμε εμείς και μετά χρόνια υιοθέτησε όλη η αριστερά με πιο φανατικό το ΚΚΕ. Αλλά ότι ο Κώστας Μπακογιάννης θα αντέγραφε σύνθημα του Ρουβίκωνα με ξεπερνάει. Bitter Victory θα το έλεγε κανείς αλλά δεν πειράζει, ρε δεξιοί, χάρισμά σας, είμαστε large γιατί εμείς μπορούμε να βγάζουμε νέα συνθήματα. Το πιο εντυπωσιακό πάντως είναι ότι χρυσοπληρωμένοι σύμβουλοι επικοινωνίας του νέου πουλέν του καθεστώτος, του Κώστα Μπακογιάννη αποδείχνονται copycats των αναρχικών… 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Ποτέ δεν θα αλλάξει το σύστημα αν δεν πάρει ο λαός τα όπλα και τα στρέψει εναντίων των πολιτικών καθαρμάτων..

  2. Μα φυσικα ειναι ενας αδειος τενεκες γι αυτο κανει και πολυ θορυβο !!!! αυτος που θα σωσει την σημερινη Αθηνα δεν ειναι αλλος ο ενας και μοναδικος ο Λιακος ο Κασιδιαρης !!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. Ψηφηστε προβατα το σκατοβλαχο ο κεκες θα γινει δημαρχος…αρε Κασιδιαρη που θελετε εκει κατω,,

  4. Μα καλά ρε συνέλληνες Αθηναίοι, ένας άνθρωπος νορμάλ ΔΕΝ υπάρχει στην Αθήνα?
    Aυτόν τον άδειο τενεκέ επιλέγετε?

  5. Όπου βλέπετε τα παρακάτω Λαμόγια ρίχτε τους σκατα : Μπακογιαννης (Γκουφη), Βουλτεψη, Πιπιλή, Γεωργιάδη, Αμυρα, Ασημακοπουλου, Ψαριανο, Νικολόπουλο, Λοβερδους, Τραγακη, Πουτσοσαλτε, Κοσιωνη, Μαδρου, Υποφαντης Παπαδημητριου, Τσιμας, Χατζής, Οικονόμου, σε όλα τα λαμόγια του Mega channel που τώρα έχουν πάει σε άλλα κανάλια για να συνεχίσουν να τα παίρνουν, Τράγκα, Καιριδη η μεγάλη πουσταρα, η μιλφαρα Σπυράκι όπως και άλλοι πολλοί !!!

  6. Ψηφιστε κηφηνα μπακογιαννη , για να συνεχισουν οι μαυρες σακουλες να τροφοδοτουν την οικογενεια εβραιο-βρυκολακων για πολλες γενιες ακομα, και αν νομιζεταε πως νοιαζεται για τιποτε αλλο ειστε κατι παραπανω απο μαλακοραγιαδες . Περαστικα σας ηλιθιοι , και καλο ψοφο να εχετε.

  7. Αλιμονο στην Αθηνα και στο σημερινο Αθηναισταν να περιμενουμε να το αλλαξει στο σημερινο χαλι που βρισκεται εαν αυτο το πραμα για Δημαρχος ενας αναξιος,ενα τιποτα τι κανεις Γιαννη κουκια σπερνω και μονο οτι ειναι της………. “αγιας οικογενειας” αυτο και μονο αρκει….Ημαρτον Παναγια μου

Comments are closed.