ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ! Ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας πήγε στην συγκέντρωση του Τσίπρα! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
andrikopoulos_1

Σε άλλες εποχές, θα του είχαν ξηλώσει τα γαλόνια!

Με τον ΣΥΡΙΖΑ, όλα καλά…

Εντύπωση προκάλεσε σε πολλούς η  αυτοπρόσωπη παρουσία του Αρχηγού της ΕΛΑΣ.

Με πολιτική περιβολή και μεταξύ προβεβλημένων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, ο Αρχηγός της ΕΛΑΣ Αντιστράτηγος Αριστείδης Ανδρικόπουλος, έδωσε το παρών στην συγκέντρωση του Αλέξη Τσίπρα.

Η παρουσία του Αρχηγού της ΕΛΑΣ, ως φυσικής ηγεσίας του Σώματος, σχολιάστηκε από τους γνωρίζοντες πρόσωπα και καταστάσεις. Τα σχόλια, δεν ήταν φυσικά θετικά..

Δείτε την φωτό:

andrikopoulos_

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Ολη η σαβουρα εκει μαζεμενη και οι δυο παλιοπροβατινες του υπουργειου χαιδεματος των κουκουκοφορων και πασης φυσεως αλητων και Μη προστασιας του πολιτη, πρωτες, πρωτες!!!!!!! Αλλα Κυριακη κοντη γιορτη, πιστευω συντομα, αν ξυπνησουν τα γιδοπροβατα, να τις στειλουν σπιτι τους!!!!!!!

  2. ΜΑΖΕΨΕ ΤΟΥΣ ΦΛΑΜΠΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΗΤΑΝ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ . ΘΑ ΤΑ ΦΑΕΙ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟ Η ΡΕΤΣΙΝΙΑ .

  3. ΟΛΑ τα σκατά τού ΣΥΡΙΖΑ ….
    ΗΤΑΝ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΕΚΕΙ …

  4. Ανέκαθεν κάποιοι πολισμάνοι ήτανε μέσα στους πυρήνες της αριστεράς…. Χρήσιμοι πληροφοριοδότες για πάσα οργάνωση, εγχώρια ή και οφσορρρρρ.

  5. Προήγαγε τον αξιωματικό που έκανε την ΕΔΕ και ΕΒΓΑ φταιχτες τους αστυνομικούς στην υπόθεση Ζακ. Αυτός είναι

  6. Πρωτοφανες;;; Μα δεν θα στηριξει, την φαρα του;;; Αν δεν απατωμαι, την βερα, την φοραει, στο αριστερο. Τουλαχιστον, αυτο ειχα προσεξει, σε καποια φωτο. Επειτα, για προσεξτε, καλυτερα! Μασωνικος χαιρετισμος, ειναι αυτος;;;

  7. Ο λολης το καμαρι της της ελ.ας μιχαλης λωλης ηταν και αυτος εκει

  8. Αηδία.. ο ταβερνιάρης!!!! Είναι ο ίδιος ο ρεμπεσκές που έδινε το κατάμεστο Σύνταγμα και τους γύρω δρόμους στα συλαλλητήρια αλλά και στο άγαλμα του Μεγ. Αλεξάνδρου στην παραλία της Θεσσαλονίκης φαντάζομαι για 60000 και 70000 κόσμου!????

    Τωρα …. πόσο εκτίμησε το μ…….ν@ την συγκέντρωση του προδότη στη Βουλή?? καμιά 100.000 κόσμου, δεν θα είχε για τον γλύφτη??? Αντε και υπουργός σαν το “ευνουχισμένο βατράχι” ΥΕΘΑ μέχρι να ξεφτυλιστείς κι άλλο ρε τρόμπα!

  9. οία η μορφη τοιάδε κ η ψυχη.. κοψε φατσα κ βγαλε συμπερασμα…μπαστουνοβλαχος μουστακιας απ την ορεινη …Δωριδα….πουσαι ρε Τζιμακο με τα ιλλουστρασιον κολλαν…”η Ευρωπη μας μαρανεεε”

  10. Εμετός και η τσούλα η Παπακώστα πρώτο τραπέζι πίστα. Γιατί δεν κάνει εμφανίσεις με το νέο της κόμμα την ορμή η υφυπουργός προστασίας του αλήτη; Για να μην καταλάβει ο Έλληνας πόσο ζώον είναι που τον δουλεύει ο Τσίπρας ψιλό γαζί; Έχει εξαπολύσει 50 υποκόμματα, νέα ορμή, οικολόγους πράσινους, ανταρσύα και του κώλου τα εννιάμερα. ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΜΕ ΛΕΜΕ, ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ!

Comments are closed.