Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση Τοπαλούδη: Το παράνομο βίντεο και ο βιασμός το 2017 συνδέεται με την δολοφονία της φοιτήτριας

Κοινοποίηση:
8EE45B3D0938CFA5242AC52302439C5C

Απαντήσεις ζητά η οικογένεια της 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη, από τις Αρχές, για τον βιασμό και τη δολοφονία της άτυχης φοιτήτριας. Ο δικηγόρος της οικογένειας, Ευάγγελος Γκιουγκής, μιλώντας σήμερα στην ΕΡΤ, ανέφερε ότι έχει αρχίσει η προκαταρκτική εξέταση για τον βιασμό της Ελένης τον Νοέμβριο του 2017, δηλαδή έναν χρόνο πριν δολοφονηθεί.

«Θεωρούμε ότι τα δύο γεγονότα, ο βιασμός του 2017 και η δολοφονία μετά από βιασμό το 2018, συνδέονται μεταξύ τους, ενώ είναι προφανές πως οι τρεις κατηγορούμενοι για τον βιασμό του 2017 είναι γνωστοί με κάποιον από τους δύο δολοφόνους της», ανέφερε ο δικηγόρος.

Κάποιες φίλες της Ελένης Τοπαλούδη, ενημέρωσαν τη μητέρα της  ότι είχε πάει στην αστυνομία το 2017 για να καταγγείλει τον βιασμό, όπως υποστηρίζει ο δικηγόρος: «Μετά την κηδεία της, φίλες της Ελένης είπαν στη μητέρα της ότι είχαν επισκεφθεί το Αστυνομικό Κατάστημα Ρόδου και ότι είχαν σκοπό να καταγγείλουν τον βιασμό της τον Νοέμβριο του 2017 και την παράνομη βιντεοσκόπησή της. Δεν ακολούθησε καμία σχετική έρευνα. Αντίθετα, όπως έχω πληροφορηθεί, οι αστυνομικοί που πράγματι είχαν λάβει γνώση της καταγγελίας είπαν ότι είναι “είναι πολύ αργά, έχει περάσει μια εβδομάδα, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, αφού δεν έχετε και το βίντεο, φέρτε το βίντεο να δούμε τι θα κάνουμε”».

Εκτίμησε επίσης, πως οι τρεις εμπλεκόμενοι στην υπόθεση βιασμού προσήλθαν αυθορμήτως για να καταθέσουν, και αυτό σημαίνει πως υπάρχουν αρκετά στοιχεία προς διερεύνηση.

Ερωτηθείς εάν υπάρχει υποψία συγκάλυψης ο κ. Γκιούγκης ανέφερε: «Ας μην ξεχνάμε τρία βασικά στοιχεία. Έχουμε τον πρώτο βιασμό, έχουμε δεύτερο βιασμό και θάνατο, έχουμε άλλον έναν βιασμό μετά τον θάνατό της. Όλα αυτά συνδέονται, όπως και άλλα που δεν έχουν έλθει στη Δικαιοσύνη».

Όσον αφορά στο λάπτοπ της Ελένης Τοπαλούδη, το οποίο αναμένεται να εξεταστεί, ο δικηγόρος ανέφερε πως «βρίσκεται στο εγκληματικό, το γιατί δεν έχει ξεκλειδώσει ακόμη είναι θέμα των Αρχών. Θα έχει πάρα πολλά στοιχεία πάνω στο θέμα που αναφερόμαστε», ενώ πρόσθεσε ότι το βράδυ της δολοφονίας της «η Ελένη έφυγε βιαστικά, το πλυντήριο της ακόμη δούλευε. Βγήκε να φάει σουβλάκια και ήταν πρόχειρα ντυμένη. Το λαπτοπ ήταν ανοιχτό γιατί μιλούσε με μία φίλη της. Ποιος κλείδωσε το λαπτοπ και δεν μπορούν να το ανοίξουν; Είχαν και τα κλειδιά της;».

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Εχω δει κοπελα που βιαστηκε χωρις ν το θελει πραγματικα και μετα απο πολλους μηνες που περασαν οποιος την πλησιαζε κοντα γινοταν αγριμι εδω τον ενα χρονο την βιασανε τον αλλο χρονο ηταν αγγαλια με καποιον τοσο γρηγορα συνηλθε? Βεβαια να σαπισουν στην φυλακη τα δολοφονικα καθικια αλλα μηπως πηγαινε με την θεληση της με τους αλητες

  2. Από την αστυνομία δήλωσαν πως η κοπέλα δεν είχε κάνει καμία καταγγελία για βιασμό αλλά πως τους είχε πει ότι είχε πάει με τη θέληση της με κάποια άτομα που την είχαν τραβήξει βίντεο και φοβόταν να μην διαρρεύσει το βίντεο. Επίσης απ’ ότι έχω ακούσει το ίδιο λένε και οι φίλες της. Άρα γιατί λένε παντού ότι την είχαν βιάσει ξανά;

  3. Οι δολοφονοι του Νικολα του Φιλοπαππου πηραν ποινη δεκα (10) χρονια !!!!!
    Και ασχολουνται ολα τα μεσα εδω και μηνες με τις αριστεροφιλελε επιλογες της κορης του συριζαιου που πρωτοστατησε στο ανοιγμα των συνορων στον Εβρο , που εγραφε στο facebook της οτι απεχθανεται τους ομοφοβικους και τους ρατσιστες και οτι κανει παρεα μονον με σωστους ανθρωπους.
    Η επιστολη της μητερας του Νικολα στον τσιπρα αγνοηθηκε με απανθρωπο τροπο……
    Ο συριζαιος αντιδημαρχος Τοπαλουδης ομως προβαλλεται απο ολα τα μεσα , καθε μερα , ολη μερα.
    Οταν φωναζαμε οτι τα αριστερα “ηθη” θα γυρισουν μπουμεραγκ στα κεφαλια σας , μας λεγατε οπισθοδρομικους φασιστες. Οποιος μεγαλωνει τα παιδια του με αριστερες ιδεες ελευθεριας των ηθων θα τα βρισκει γυμνα πεταμενα στα βραχια .

  4. Ενταξει ρε παιδια φρικτο οτι εγινε,κ να τιμωρηθουν οι αλητες με θανατο! ΟΜΩΣ, συγνωμη κιολλας αλλα η κοπελα πηγαινε οπου της ελεγαν? Απο αμαξι αγνωστων σε σπιτια κτλ. Βιαστηκε πριν εναν χρονο,μετα ξαναεβγαινε ραντεβου αγκαλια(οπως εδειχναν σε μια καμερα) με τον αλβανο, κατι ευθυνες κ εκεινη θα ειχε

Comments are closed.