ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ – Αποφύγετε το κέντρο – Βγήκαν παγανιά οι…

Κοινοποίηση:
74750-166756

Συγκέντρωση στα Χαυτεία και πορεία διαμαρτυρίας προς τη Βουλή πραγματοποιούν αυτήν την ώρα αλλοδαποί που διαμένουν σε δομές φιλοξενίας και διαμερίσματα για περισσότερους από 20 μήνες μετά την έγκριση του αιτήματος ασύλου τους.

 

Στο πλαίσιο του προγράμματος ESTIA της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ, θα πρέπει άμεσα να αποχωρήσουν από τις δομές, ώστε τις θέσεις τους να καταλάβουν άλλοι αιτούντες άσυλο από τα νησιά, σύμφωνα με τον σχεδιασμό του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής.

Το αιτιολογικό για τις εξώσεις βασίζεται στο σκεπτικό ότι ως αναγνωρισμένοι “πρόσφυγες” πλέον, δεν είναι πια “ωφελούμενοι” των προγραμμάτων, χωρίς ωστόσο να έχει ληφθεί καμία πρόνοια για την περαιτέρω στέγασή τους, όπως καταγγέλλουν αλληλέγγυοι, ακτιβιστές και εργαζόμενοι σε ΜΚΟ, το σωματείο βάσης των οποίων (ΣΒΕΜΚΟ) επίσης απεργεί και συμμετέχει στη σημερινή πορεία (νωρίτερα είχαν συγκεντρωθεί στην πλατεία Βικτώριας μαζί με 15 ακόμα συλλογικότητες).

Ωστόσο στο πλαίσιο του προγράμματος ESTIA της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ, θα πρέπει άμεσα να αποχωρήσουν από τις δομές.

Οι αλλοδαποί λοιπόν μιας που έχουν κάνει την Αθήνα τσιφλίκι τους με την ανοχή του ΣΥΡΙΖΑ βγήκαν στους δρόμους (αλά μπρατσέτα με “αλληλέγγυους” και αριστεριστές) για να διαμαρτυρηθούν για το “ξεσπίτωμά” τους ταλαιπωρώντας τους Έλληνες πολίτες που γυρνούν από τις δουλειές τους.

Δείτε φωτό:

poreia-prosfiges1 poreia-prosfiges2 poreia-prosfiges3 poreia-prosfiges4 poreia-prosfiges5 poreia-prosfiges6 poreia-prosfiges7 poreia-prosfiges9 poreia-prosfiges-sidagam

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Να γιατί παίζει το κτηματολόγιο ??? Προβλέπω να απορροφηθούν χωρίς να καταλάβει κανείς τίποτα .το κτηματολόγιο θα κλέβει ακίνητα και θα τα δίνει στους απροσκλητους λαθρο… Με τις ευλογίες πάντα των αριστερών ανθελληνων κατσαπλιαδων ..

  2. Το πανό τους Πάντος λέει αλήθεια (ζούμε μαζί δουλεύουμε μαζί) ναι !!! Μόνο οι αριστεροί και οι λαθροπροσφυγες δουλεύουν σήμερα ενώ οι Έλληνες την ίδια στιγμή είναι άνεργοι τελικα οι κατσαπλιαδες δημιούργησαν το πολύ βάθη κράτος…

  3. Οι δουλεμποροι των ΜΚΟ βγαλανε τα μαυριδερα ζωα τους στους δρομους για να διαδηλωσουν υπερ της εκμεταλευσης τους απο τους ιδιους.
    Λενε εμας ρατσιστες , αλλα ειναι αυτοι οι ιδιοι που επωφελουνται απο το χαμηλο δεικτη νοημοσυνης των υπανθρωπων του ισλαμ και παρασιτουν εις βαρος τους.

  4. Εδω βλεπουμε τον καρκινο με σαρκα, οστα και πλακατ.

  5. Αυτός ο παχουλός ξανθόψειρας τι εθνικότητας είναι; Γιατί η χώρα του έκλεισε τα σύνορα για τους λαθρό που υποστηρίζει; Τα δικά μας είναι ορθάνοικτα για αυτό βρίσκονται στην Ελλάδα αλλιώς θα ήταν ακόμη στην Τουρκία. Αυτά τα πανό να πάει να τα τρίψει στη μούρη των πολιτικών της χώρας του ο έμμισθος του Σόρος! Εμείς θέλουμε να φύγουν πιο πολύ και απο τους ίδιους. Δεν φτάνει που τους πληρώνουμε, δεν φτάνει που μας κάνανε κατάληψη στη χώρα μας, έχουνε και την απαίτηση να ανοίξουμε τα ξένα σύνορα λες και είναι στο χέρι μας, συν το κουφό πως έρχονται βόρειες φυλές εδώ και το παίζουν αλληλέγγυοι. Να τους βάλουν στην βαλίτσα τους ειδάλλως στα τσακίδια και τα παράπονα τους στην Μέρκελ.

  6. “Εργαζόμενοι” σε ΜΚΟ, δηλαδή εισπράκτορες χρημάτων… από την άλλη πανό των αλλοδαπών που γράφουν “accept existence or expect resistance” δηλαδή ή μας εποικίζουν με το καλό ή με το κακό…

  7. στο διαολο να πανε οι βρωμιαρηδες και αυτοι που τους ξεσηκωνουν οι συριζοαπλυτοι βλαμενοι

  8. Βοϊδόπουτσα που σας χρειάζεται μαλακισμένα και εσείς οι ΜΚΟ, οικονομάτε εις βάρος των φορολογούμενων Ελλήνων. Καθίκια πηγαίνετε στις χώρες σας να διεκδικήσετε τα δικαιώματα σας.

Comments are closed.