“Τεκνατζού” σε απόγνωση: Της ξύνισε ο… “Χρυσαυγίτης” και “χουντικός” Αμβρόσιος (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
akrita-amvrosios-2019-04-11

Σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ για τον Παναγιώτη Κουρουμπλή, που ποζάρει μαζί με τον Μητροπολίτη Αιγιαλείας Αμβρόσιο, εξαπέλυσε μέσω facebook, η Ελενα Ακρίτα.

Απευθυνόμενη στον ΣΥΡΙΖΑ η Ελενα Ακρίτα θυμίζει τις προηγούμενες δηλώσεις του Αμβρόσιου για τους ομοφυλόφιλους- είχε καλέσει τον κόσμο να τους φτύσει…- και τον χαρακτηρίζει χρυσαυγίτη και χουντικό.

Απευθυνόμενη δε στο κυβερνών κόμμα και με αφορμή την εμφάνιση του Παναγιώτη Κουρουμπλή, που ποζάρει δίπλα στον Αμβρόσιο, η Ελενα Ακρίτα καλεί την Κουμουδούρου να πάρει θέση, να καταδικάσει και προσθέτει; «Η σιωπή ξέρετε δεν είναι πάντα χρυσός, κάποιες φορές είναι απλώς ξεφτίλα.»

Η ανάρτηση της Ελενας Ακρίτα στο facebook

«Εντάξει ο Κουρουμπλής ξέρουμε ποιος είναι, αλλά εσείς εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ σοβαρά τώρα; Ποζάρει με τον Αμβρόσιο, τον ‘φτυστε τους ομοφυλόφιλους’ Αμβρόσιο, τον χρυσαυγίτη χουντικό Αμβρόσιο και είναι απλά Πέμπτη; Μαζέψτε τον επιτέλους, πείτε κάτι, τοποθετηθείτε, καταδικάστε τη στάση του, διαχωρίστε τη δική σας. Η σιωπή ξέρετε δεν είναι πάντα χρυσός κάποιες φορές είναι απλώς ξεφτίλα.»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. ΚΟΙΤΑ ΡΕ ΠΟΥ Ο ΑΟΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΒΓΗΚΕ ΦΑΣΙΣΤΑΚΟΣ. ΕΥΓΕ ΜΟΥΛΕ.

  2. Να ξεπλενεις μωρη το στομα σου πριν μιλας για τον Αμβροσιο αλλοστε ουτε τριχα απο τα π…παρια του δεν εισαι…………..

  3. ΦΕΡΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΤΣΕΠΩΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑ ΚΑΒΑΝΤΖΟΜΕΝΟ ΓΕΡΟΝΤΟΦΡΟΙΚΙΟ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΕ……………..

  4. ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΠΟΛΥ ΠΟΥ Ο ΓΚΑΒΟΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΜΩΡΗ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ…

  5. ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΤΩΡΑ Η ΑΚΡΙΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΗΛΙΘΙΑ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΨΗ ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ, ΜΙΑ “ΣΚΑΤΟΨΥΧΗ” ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Η ΙΔΙΑ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ.
    ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ Η ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΤΙΝΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.
    ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΗΝ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΕΡΝΑΕΙ ΚΙ ΟΛΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΣ ΔΙΝΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΝΕΝΑΣ.

  6. Κυρια μου ειστε ο πιο αδύναμος κρίκος. Να πας να γαμηθεις λοιπόν.

  7. οταν οι αγραμματοι κι απαιδευτοι ιδιωτες οι οποιοι εχουν αιμα στα χερια τους (20000 αυτοκτονιες και δολοφονιες) λογω ψηφου στους αριστερους φασιστες εχουν λογο στην πολιτικοι ζωη αυτα θα ακουγονται. καπως ετσι γεννιουνται τα ανεκδοτα

  8. Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ,Η ΥΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΒΕΝΤΙΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΞΑΝΑΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΣΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΕΡΟΥΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΘΑ ΞΑΝΑΛΑΜΨΕΙ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΑΛΛΑΓΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΨΩΦΟΔΕΞΙΟΥΣ,ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΚΡΑΙΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΘΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΕΙ.ΓΙΑΤΙ Η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΠΛΑΙΡΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.ΖΗΤΩ Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΜΑΣ ΠΙΣΤΗ…

  9. H γενιά σας, τελειώνει…. Θέλετε δεν θέλετε η Ελλάς θα αναγεννηθεί από τις στάχτες της, που την ρίξατε..σε λίγο οι σαπιες ιδέες σας, θα αποτελούν παρελθόν..

  10. Εσενα να δουμε ποιος θα σε μαζεψει μωρη τσουραπο, και μονο που βλεπει κανεις την μαπα σου θυμιζεις τις μαλακιες με τους αδυναμους κρικους στην τηλεοραση πριν 45 χρονια εαν δεν κανω λαθος που σεν νομιζω,και δεν μπορω να καταλαβω γιατι σου δεινουν αδεια απο το γηροκομειο και βγαινεις εξω και λες αυτες τις ασυναρτησιες,δικαιολογημενες βεβαια λογω του προχωρημενου της ηληκιας σου,αλλα και στα γεραματα υπαρχει ενα οριο,γιατι αργοτερα απο τις πολλες ακαταλαβιστηκες ασυναρτησιες που λες υπουλα ερχεται και το Αλτσχαιμερ,αντε και περαστικα σου γρια κλωσσα!!!!!!!!!!!

  11. Αντε πηδ…. μωρη σκατοφατσα,που πεταγεσαι σαν την πορδη ολη την ωρα.

  12. αντε χασου τιποτενια κεφι μας ειναι να ειμαστε χρυση αυγη με καμαρι παντως προδοτες της χωρας δεν ειμαστε με τιποτα αντε μπαμπο στο καβουκι σου πιπιλατε ολοι μια καραμελα λες και ειναι π………α τα ιδια ειπε και η καθαριστρια για τους μαθητες ναι μωρη χρυση αυγη και εσεις να πατε στον αγυριστο λαμογια του κερατα

Comments are closed.