Το ΕΣΡ κατακεραυνώνει τον Βερύκιο! «Τσουχτερά» πρόστιμα σε Alpha και STAR

Κοινοποίηση:
1

«Χριστουγεννιάτικα» (τσουχτερά) πρόστιμα επέβαλε το Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης σε Alpha και STAR.

Στην περίπτωση του Alpha, το ΕΣΡ επέβαλε πρόστιμ 60.000 ευρώ για σχόλιο του δημοσιογράφου και αντιπροέδρου του καναλιού, Δήμου Βερύκιου που αφορούσε παράνομη μεταφορά πετρελαίου, ενώ το πρόστιμο επιβλήθηκε για τέσσερις παραβάσεις:

1. Δεν δόθηκε δικαίωμα απάντησης στην εταιρεία που κατηγορήθηκε για τη μεταφορά,
2. για προσβολή της εταιρείας,

3. για ρατσισμό,

4. για παραβίαση της δημοσιογραφικής δεοντολογίας.

Στο STAR επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 20.000 ευρώ στο STAR και σύσταση για αλλαγή σήμανσης στην εκπομπή Greece’s Next Top Model.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. ΑΥΤΟΣ Ο ΒΕΡΥΚΟΚΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΒΑΛΙΣΕΙ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ , ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ .

  2. Μόνο εγώ άρχισα να γουστάρω ΕΣΡ και ελληνική δικαιοσύνη; Άντε να αρχίσουν να αυτοσυγκρατούντε κάποιοι δημοσιογράφοι γιατί απ’τα πολλά φέικ νιους που ξεστομίζονται τον τελευταίο καιρό παίζει να καταχαντακωθεί η τηλεόραση.

  3. ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΜΥΓΕΣ , ΘΑ ΤΡΩΕΙ & ΤΣΑΜΠΑ ΚΡΕΑΣ ,
    ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ – ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ – ΕΝΑ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΑΣΤΕΦΕΤΑΙ ΜΕ ΝΟΥΜΕΡΑ.

  4. βρε 200000 ΡΙΞΤΟΥ ΤΟΥ ΗΛΙΘΙΟΥ….

    Γεμισαμε ανθελληνικα εξυπνοδοσκατα…

  5. ειμαι περιεργος τι μ@$%^%$@ πεταξε ο βερυκιος ωστε σε σχολιο για παρανομη μεταφορα πετρελαιου να του ριξουν προστιμο για ρατσισμο. αν και με τους νεοταξιτες ολα ειναι πιθανα

  6. Καλά με αυτό το ΕΣΡ τι γίνεται; θα μας τρελάνει; για κάποια σημαντικά αδικήματα, επέβαλε (και μάλλον ορθά) 60.000€ και 20.000€ πρόστιμο, σε ΣΤΑΡ και ΑΛΦΑ, στο ΑΡΤ, χωρίς λόγο και αιτία επέβαλε 150.000€ (δύο από δαύτους μάλιστα ζήταγαν 200.000€), καλά κανένας εισαγγελέας δεν υπάρχει να τους περιποιηθεί; πως γίνεται να δρουν ανεξέλεγκτα; κι αν αύριο-μεθαύριο τους έρθει καμία φαεινή ιδέα και ρίξουν κανένα δισεκατομμύριο ευρώ πρόστιμα, γιατί έτσι γουστάρουν, τι θα γίνει; πως μπορούν να κάνουν ότι βλακεία τους κατέβει και να μην τους έχει ασκηθεί κάποια ποινική δίωξη; έστω και για τα μάτια του κόσμου!!!

Comments are closed.