Το δήλωσαν και στην κάμερα: “Πολλά παιδιά πήραν το χαρτί, θα ψηφίσουμε όλοι Τσίπρα,τον αγαπάμε!” (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
phran

“Θα ψηφίσουμε όλοι Τσίπρα, όλα τα παιδιά, από το Μπαγκλαντές, το Αφγανιστάν, το Πακιστάν.”

Δεν κρύβουν την χαρά τους που πήραν το χαρτί…βασικά δεν το πήραν, τους το έδωσε ο Τσίπρας όπως ομολογεί ένας από τα εκατομμύρια αλλοδαπούς που ήρθαν στην Ελλάδα με κάθε τρόπο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Ο ΗΡΩΑΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ . Η ΓΙΑΓΙΑ ΤΑΣΙΑ ΕΡΧΕΤΕ ΔΕΥΤΕΡΗ .

  2. Αλλοίωση εκλογικού αποτελέσματος λέγεται το “χαρτί” που πήραν τα “παιντιά” από αλβανιστάν (;;;), πακιστάν. Αυτοί όλοι, μόλις πάρουν το “χαρτί”, θα φύγουν στο εξωτερικό, έχοντας Ελληνική ταυτότητα, άρα θα είναι Ευρωπαίοι πολίτες … έχοντας όμως ψηφίσει κάτι που θα μας μείνει στο σβέρκο για τέσσερα χρόνια… και κανείς δεν ανησυχεί …
    …. καληνύχτα Ελλάδα ….

  3. ΜΟΝΟ ΜΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΚΟΠΕΙ Η ΧΑΡΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΟΡΚ.

  4. ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΔΕ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ !
    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ….ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΣΒΥΝΕΙ .
    ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΤΩΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
    ΚΑΜΟΝΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΜΠΕΔΕΣ…
    ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΑΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ,ΠΟΥ ΑΥΡΙΟ ΑΥΤΟΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΘΑ ΣΕ ΠΗΔΗΞΕΙ ,ΘΑ ΣΟΥ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ,ΚΑΙ ΧΑΣΚΟΓΕΛΑΜΕ , ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΜΕ.
    Ε ΒΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΔΕΣ ,ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ…..ΟΜΩΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ : ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΥΣ ….

  5. Μύνημα των Αγίων ΡΑΦΑΗΛ ΝΙΚΟΛΑΟΥ και ΕΙΡΗΝΗ προς τον προσευχητής τους κύριο Κωνσταντίνο Γκουγκουλόπουλο (τηλ. 0049 211 56691170)

    Κληρικοί από την Ελλάδα ενημέρωσαν τον προσευχητή, ότι η πολιτεία δεν τους επιτρέπει να χτυπάνε τις καμπάνες των εκκλησιών. Το μύνημα των προαναφερόμεων ΑΓΙΩΝ για την εξέλιξη αυτή είναι:
    Όσοι Ιερείς φοβούνται να χτυπήσουν την καμπάνα της εκκλησίας, ας βγάλουν τα ράσα … και να κάνουνε άλλη δουλειά. Κάθε χτύπημα της καμπάνας είναι επικοινωνία με το Kύριο.
    Εάν οι μουσουλμανοι ενοχλούνται από το χτύπημα της καμπάνας, να πάνε να ζήσυν σε μερη που ζουν οι άθεοι και οι άπιστοι. Οσο στην Ελλάδα δεν θα χτυπάνε οι καμπάνες … η πατριδα θα πηγαίνει κάθε ημέρα προς το χειρότερο. Η σωτηρία βρίσκεται εν τη ενώση των ελληνων ορθοδόξων… για μια καλύτερη ελλάδα … μακριά απο τη διχόνοια. Η διχόνοια μόνο κακό φέρνει στου έλληνες. Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου σήμερα … όλοι μας να μάθουμε να αγαπάμε με την καρδιά τον συνανθρωπό μας. Η αγάπη της σάρκας είναι ανούσια.
    ΜΕΝΟΥΜΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΞΙΔΗ ΣΤΑ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑ
    ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΣ
    ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ
    Ο προσεχητής
    Κωνσταντινος Γκουκουλόπουλος

  6. …..ΚΑΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΜΑΤΣΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΤΑΡΕΝΙΟ ΚΛΑΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ!!!

  7. Τ ο εν λογο παραπανω αρθρο αφιερωμενο σε αυτους που ακομα πιστευουν πως με εκλογες θα φυγει ετσι απλα η κοκκινη πανολη που μας εξουσιαζει δεν μας σωνει τιποτε και κανενα κομμα αποκομμα πατριωτικο μικρο μεγαλο απο ακρη σε ακρη δυστηχος ταχουν μονταρισμενα μια χαρα και δεν υπαρχη και καμμια αντΙδραση απο πουθαινα…………………ΑΠΟ ΠΟΥΘΑΙΝΑ…… ΑΠΛΑ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΚΑΙ ΑΠΛΟΣ ΠΕΡΕΙΜΑΙΝΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ

Comments are closed.