Τώρα εξηγούνται όλα! Αλέξη ποια είναι η κοπελιά στην φωτογραφία ΘΥΜΑΣΑΙ;;; (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
ποια.jpg οκ

Η φωτογραφία είναι από την εποχή που ο Αλέξης και η παρέα του έκαναν καταλήψεις. 

Οι περισσότεροι από αυτούς που είναι στην φωτογραφία έχουν ή είχαν σημαντικό ρόλο στην κυβέρνηση και ουσιαστικά έχουν αποκατασταθεί. Μόνο η κοπέλα στην φωτογραφία δεν είχε πάρει καλή θεσούλα.

Μα φυσικά μιλάμε για τη νέα υφυπουργό Μακεδονίας-Θράκης Ελευθερία Χατζηγεωργίου

52344227_10219166058004847_147489804009865216_o (1)

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Αγιος ηταν ο Ιωαννίδης τιποτα δεν τους κανανε στην ΕΣΑ παιδικη χαρα ηταν ,ειδατε ο μαγκας ο Πινοσετ ποσο ωραια καθαρισε την Χιλη??? ουτε ποδαρι αριστερο δεν ειχε αφησει….και σημερα οι ανθρωποι εκει εχουν ησυχο το κεφαλι τους ουτε σφυροδρέπανα υπαρχουν ουτε αριστερες παπαντζες.

  2. Α ρε Ιωαννιδης και ΕΣΑ που τους χρειαζεται.Οχι Παπαδοπουλος,Ιωαννιδης μονο!

  3. Κοιτάξτε φάτσες! Κοιτάξτε ποιους/ες πήγατε και ψηφίσατε! Τα λιγούρια!!! Όσοι τους ψηφίσατε, πρέπει να ανεβείτε στην κορυφή του Έβερεστ και να πηδήξετε από εκεί!

  4. Ε ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΕΜΕΝΑ Η ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ 2 ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΕ , 4 ΓΛΩΣΣΕΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΔΑΞΕΙ ΑΛΑ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΝΕ . ΥΠΟ ΑΛΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ . ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΟΥ ΕΨΑΧΝΑΝ ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΥΣ ΣΕ ΠΟΛΛΥ ΓΝΩΣΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΗΝ ΠΩ ΧΩΡΙΑ ΜΕ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΠΗΡΑ 202 ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΣΤΙΣ 200 ΕΙΧΑΝ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΗΘΕΛΑΝ ΚΟΠΕΛΑ . ΕΣΤΙΛΕ Η ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΜΟΝΟ 3 ΠΡΩΤΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΝΑΙ ΜΕ 100€. ΤΟ 6 ΩΡΟ ΡΕΣΕΠΣΙΟΝΙΣΤ ΣΕ 5 ΑΣΡΕΡΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ .

  5. “Το ηθικό πλεονέκτημα της αριστεράς”… πείνα ακόρεστη, τυχοδιώκτες που δεν χορταίνουν όσο κ να φάνε. Θα συνεχίσουν να τργνε τις σάρκες μας ή θα τους ξηλώσει κανεΐς αν αλλάξουν οι καρέκλες;

  6. Ετσι γινεται παντα,οταν σπασει ο βοθρος βγαινουν όλα τα σκατα στην επιφανεια,η χοντρουλα με την ομπρελλα να μην παρει μια θεσουλα κι αυτή?

  7. <> που ελεγε και η αλικη… με τις υγειες σας… χα χα χα γεια σας πατριωταρες των κλικ.

  8. Αυτός με το μούσι δίπλα στον Τσίπρα είναι η Περιστέρα?

  9. 15 άτομα ένα πιάτο και ένα μπουκάλι μπύρα πως να μην ερωτευτούνε της καρέκλες οι τραχανάδες οι αμόρφωτοι προδότες από ταγάρια και σαγιονάρες το γυρίσανε σε Dior,,champagne και cohiba cigars μετά αναρωτιώμαστε γιατί τρελάθηκαν οι λούγκρες ….είναι να μην τρελαθούν ?????

Comments are closed.