ΏΡΑ 21:08! ΠΑΝΙΚΟΣ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ – ΤΡΕΛΑΜΕΝΟΙ ΛΑΘΡΟ ΜΕ ΚΟΥΖΙΝΟΜΑΧΑΙΡΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΚΕΦΑΛΙΑ

    Κοινοποίηση:
    ektakti-eidisi

    Νέα άγρια συμπλοκή, από αυτές που γίνονται σχεδόν καθημερινά μεταξύ δύο ομάδων αλλοδαπών «προσφύγων» σημειώθηκε σήμερα το απόγευμα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

    H συμπλοκή έγινε λίγο πριν τις 7 το απόγευμα, ενώ οι μετέχοντες «αιτούντες ασύλου» -εκτιμάται ότι ξεπερνούσαν τα 10 άτομα – κρατούσαν καδρόνια και αιχμηρά αντικείμενα.

    Από το συμβάν τραυματίστηκαν δύο άτομα, το ένα στο κεφάλι και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο και το δεύτερο στα άκρα του σώματος πιθανότατα από κλωτσιές και μπουνιές που δέχτηκε.

    Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας και πραγματοποίησαν προσαγωγές ατόμων.

    Οι αστυνομικοί ερευνούν την ευρύτερη περιοχή για τον εντοπισμό των υπόλοιπων εμπλεκομένων.

    Επίσης, εντόπισαν στο σημείο της συμπλοκής ένα κουζινομάχαιρο και ένα μπουκάλι σπασμένο που όπως φαίνεται είχαν επάνω τους οι δράστες.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν αποκλείεται να επρόκειτο για επίθεση με κίνητρο τη ληστεία.

    Περιττό να προστεθεί πως κανείς εκ των αλλοδαπών που ενδέχεται να συλληφθούν δεν πρόκειται να απελαθεί από τη χώρα καθώς είναι «αιτούντες ασύλου».

    Οι «πολυπολιτισμικές» συμπλοκές είναι σχεδόν καθημερινό φαινόμενο στην Θεσσαλονίκη.

    Πηγή  βίντεο: grtimes.gr

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    16 Σχόλια

    1. Ο…Υπερεθνικοφρων Βελοπουλοs Κατηγγειλε την Χορηγηση του Επιδοματοs Γενναs σε Αλλοδαπουs και εν Συνεχεια την…Υπερψηφισε!

    2. Οι μαχαιροβγαλτες ζητουν ασυλο και επειδη ζητουν ασυλο δεν μπορουν να απελαθουν;;;;;;;; Ρε κηβερνητες της Μπανανιας τι νομοι ειναι αυτοι!!!!!!!! Θα ειναι ο αλλος κοπριτης και δεν μπορει να απελαθει επειδη ζητα ασυλο, για να αλωνιζει με την ησυχια του μεσα στην χωρα;;;;;;;;; Τωρα χωρις ασυλο και παρανομει, φανταζεται κανεις τι θα κανει οταν εξασφαλισθει!!!!!!! Τι φαμπρικα ειναι αυτη με το ασυλο ρε καραγκιοζηδες;;;;;; Ποιος τους κυνηγα για να μην τρελαθω;;;;;; Καταστρεψατε την χωρα με την Ανθελληνικη πολιτικη σας, γεμιζοντας την με εγκληματιες πασης φυσεως!!!!!!!!!!

    3. Το πρόβλημα των εγκληματικών πράξεων λύνεται άμεσα αν τους ενημερώσουν πως όποιος δεν κάθεται καλά θα απελαθεί χωρίς δεύτερη κουβέντα. Είσαι κάθαρμα; Φεύγεις και δεν ξαναμπαίνεις και αν τολμήσεις να ξαναμπείς θα μπείς ισόβια. Είναι τόσο απλό αλλά δεν το κάνουν, γιατί; Όταν γνωρίζουν πως δεν υπάρχει τιμωρία φυσικά και θα μας φάνε ζωντανούς, γιατί αυτοί θα αποκτήσουν παιδεία και ανθρώπινη συνείδηση όταν σβήσει ο ήλιος. Αρκετά με τα ακάλεστα κακομαθημένα του Σόρος που απαιτούνε και σεβασμό απο τον ελληνικό λαό. Με τι μούτρα μιλάνε για δικαιώματα μετά; Μπουκάραμε εμείς στην χώρα τους και τους την κάναμε μπουρδέλο; Αυτοί θα μας επέτρεπαν στην δική τους χώρα να τους κάναμε τα ίδια;

      1. Η απάντηση είναι πως έκανες πρόεδρο της δημοκρατίας μια τύπισσα χωμενη μέσα στις οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων και μάλιστα κινεί τα νήματα στην δικαιοσύνη. Γιατί στο γράφω αυτό? Γιατί στο θέμα με το δίχτυ για αποτροπή λαθρομεταναστων, καλό κακό γελοίο δεν το εξετάζουμε τώρα αυτό, η κομισιον είπε πως δεν είναι παράνομη η αποτροπή αλλά……. σκοντάφτει πάνω σε θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων!! Είδες λοιπόν τι ωραία τα έχουν φτιάξει όλα?

        1. Και για τα ανθρώπινα δικαιώματα των πολιτων τής χωρας που εισβάλουν, τι λένε οι “ανθρωπινες” οργανώσεις? Αυτά επιτρέπονται να καταπατούνται; Μπορουν να μας αποδειξουν πρώτα πώς είναι άνθρωποι και μετά να μιλησουν για ανθρωπινα δικαιωματα. Χτες μπηκα στο λεωφορειο Ομονοια-Περαμα έπειτα απο πολλά χρονια. Μπηκε μεσα μια αγελη απο γυφτολαθρό και ηταν και μικρα παιδιά. Δεν επεφτε καρφίτσα απ τον κοσμο. Ενα κοριτσακι απ την παρεα τους 7-9 ετων απομακρυνθηκε απο αυτους και ηρθε μονο του και καθησε διπλα σε εναν αγνωστο αντρα.. Τα συμπερασματα δικά σας….. (με 5€ επιτρέπουν να δειχνουν τα γεννητικα τους οργανα σε παιδόφιλους. Ειναι των “εθιμων” τους αυτό κυριοι ανθρωπιστες. Και εις γνωσην των “γονιων”… Όπως τα σκυλάκια…)

          .
          αυτες οι δηθεν οργανωσεις απο νατο, οηε, εε, γιουνισεφ, μκο, επιτροπας ανθρωπινων δικαιωματων, διεθνης οργανισμους κλπ, είναι όλοι τους αμόρφωτοι! Ούτε τα βασικά δεν γνωρίζουν περι εξέληξης των ειδων. Είναι και οι ιδιοι απολίτιστοι._
          Αλλά, τι λεω…; Αφού είναι το σόι τους, δεν θα τους υπερασπιστουν;
          .
          Αγαπητέ-η Μκο.., σε καμία άλλη χώρα δεν αφήνουν να μπουν μεσα αυτά τα ζλάπια και να τα πληρώνουν κι απο πάνω να γεννοβολάνε σαν ζόα! Γιατι δεν επέβαλαν κυρωσεις στις ηπα που εστησαν φράκτη; Γιατι δεν επέβαλαν κυρωσεις και προστηματα στην βουλγαρια, ουγγαρια, αυστρια κλπ;
          Εδω ειναι το θέμα… Μόνο στην Ελλάδα γινεται αυτό. Μπορουν ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΟ ΓΙΑΤΙ? Ποιά είναι τελος πάντων η Ελλάδα που θέλουν ολοι τους να ερθουν εδω; Μια φτωχή χωρα με τεμπέληδες καλοπερασάκηδες δεν λένε πως είμαστε;

          .
          Γι αυτό και τους τιμωρεί ο Θεος σε ολον τον κόσμο και δεν λενε να σταματήσουν! Ούτε τον λαό τους δεν λυπουνται… Έπονται νεότερες εξεληξεις λοιπον…….. tre joloi

    4. xΧΑΧΑ…ΕΛΑΔΙΣΤΑΝΟΠΙΘΗΚΙΑ…ΣΚΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑ 4..ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΙΑ….ΧΑΧΑΧΑΑΑΑ

      1. Ελα εσυ σταματα!!!δεν κρατιεσε απ την χαρα σου που θα δουν τα σκελια σου νταβραντισμένους ‘επενδυτες’!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    5. ΨΟΦΗΣΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ Ο ΓΛΥΚΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΑΙΔΕΥΕΙ. ΜΠΟΡΕΊΤΕ ΛΑΘΡΟΣΚΑΤΑ;

    6. Μετα τον θιασο του Τσιπρα και την μετεπειτα ανοχη που επιδεικνυει το υπολοιπο σκυλολοι της βουλης,μεγαλη ευθυνη φερουν και οι νησιωτες ( Χιου,Λεσβου κ.α ) που δεν κινητοποιουνται με τετοιον τροπο ωστε να φερουν προ των ευθυνων τους,τοσο τους Ελληνες οσο και τους Ευρωπαιους βουλευτες-απατεωνες που το μονο που τους ενδιαφερει ειναι η θεσουλα τους στην εξουσια.
      Ειμαι εναντιον της βιας αλλα μονο οταν την εφαρμοζω πρωτος…σε ολες τις υπολοιπες περιπτωσεις ειναι αναγκαια και απαραιτητη ως τροπος αμυνας.
      Και τους λεμε και..ακριτες. Τι να τους κανω τετοιους ακριτες που δεν αμυνονται στον ξενο εισβολεα ?

    7. Βρε τι με λετε;; εδώ πιο πολύ κινδυνεύεις όταν γινονται συμπλοκες και μεταφορες οπαδων ποδοσφαιρικών ομαδων παρα από τους μετανάστες!!! σπανε τα δημοσια μεσα μεταφορας κάθε κυριακη,σηκωνουν περιπτερα και δεν πληρωνουν κατεβαζουν βιτρινες συμποκες και πετροπολεμο με την αστυνομια ,αλλα ειπαμε τα παιδια τα δικα μας δεν τα πειράζουμε αφου!!! Τι εγινε προσφατα με τον αλλον απ την Βουλγαρια;;; ποιοι τον σκοτωσαν ;;; εγιναν συλληψεις μηπως;;

    8. Οι Θεσσαλονικεις κοιμουντε στις οθονες τους

    9. Η εε δεν αφήνει την Ελλάδα ούτε να απελασει τους λαθραιους ( αν και υπάρχει ο νόμος της απέλασης , η συμμορία της εε κάνει λόγο για ανθρώπινα δικαιώματα και λοιπές μ@λακιες,τα έχουν μελετήσει όλα οι μαφιόζοι). Εάν η Ελλάδα εξακολουθεί να τηρεί τις εντολές των μαφιόζων και δεν διώξει όλους αυτούς τους απολιτιστους μαχαιροβγαλτες θα καταστραφεί. Υπάρχει το εθνικό και λαϊκό συμφέρον, υπάρχει και το γερμανικό συμφέρον μέσω εε. Δυστυχώς οι κυβερνήσεις διαχρονικά πατούν το δεύτερο.

      1. Μονο Ελληνες και Ελληνιδες υπαρχουν στην Ελλαδα,ο λαος. Το κρατος τρωγεται ζωντανο και μουδιασμενο απο κυβερνησεις φονιαδες της με ανθελληνες αυτουργους.
        Η κυβερνηση που θελει και χρειαζεται η Ελλαδα ΔΕΝ υπαρχει. Πρεπει να την φερει ο λαος μεσα απο ενεργα σταθερες κινητοποιησεις.

    Comments are closed.