ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΑ ΣΚΗΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ! ΠΗΓΑΝ ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΑΛΥΣΟΠΡΙΟΝΑ ΣΕ HOT-SPOT Λ@ΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ! (ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    alys exo

    Τουλάχιστον 3 κολόνες της ΔΕΗ πριονίστηκαν με αποτέλεσμα το hot-spot με τους λ@θρομετανάστες να μείνει χωρίς ρεύμα!

    Αναστάτωση επικρατεί από το πρωί στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας στην Βέροια, λίγα μέτρα από το χώρο φιλοξενίας προσφύγων, όταν διαπιστώθηκε ότι κολόνα της ΔΕΗ ήταν κομμένη και πεσμένη πάνω στον δρόμο.

     

    Συνεργείο της ΔΕΔΔΗΕ διαπίστωσε ότι πέρα από την κολόνα που είναι πριονισμένη και πεσμένη στο έδαφος, σε άλλες δυο κολόνες επιχειρήθηκε το κόψιμό τους σύμφωνα με το verianet.gr.

     

    1 veroia 2 veroia

    Από τη στιγμή που σημειώθηκε το περιστατικό, όπως ανέφεραν άνθρωποι της αρμόδιας υπηρεσίας, λειτούργησε το αυτόματο σύστημα ασφαλείας με αποτέλεσμα να γίνει αμέσως διακοπή ηλεκτροδότησης του κυκλώματος ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος από τα γυμνά καλώδια.

    veroia 3 ok

    Πρώτες ενδείξεις αναφέρουν ότι αυτός ή αυτοί που προέβησαν στη συγκεκριμένη ενέργεια έκοψαν την κολόνα και επιχείρησαν να κόψουν τις άλλες δυο πιθανότατα με πριόνι χειρός ή μπαταρίας, κάτι που εικάζεται από τα ίχνη του πριονίσματος.

    Είναι πιθανό το ενδεχόμενο δολιοφθοράς στο δίκτυο ηλεκτροδότησης με στόχο το συγκεκριμένο χώρο καθώς η γραμμή εξυπηρετεί αποκλειστικά και μόνο το κέντρο φιλοξενίας.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    30 Σχόλια

    1. μονη λυση να τους μαζεψουν ολους σε ακατοικητα ΝΗΣΙΑ και εχουμε πολλα

    2. Κουλη σε ψηφίσαμε να διώξεις τα λαθροπιθηκια … Δεν το κάνεις ? Τον πούλο …

    3. Σας βλεπω αγριεμενες κοριτσια,προσεχτε τα καλσον.
      Ειστε τιμωρημενες να βλεπετε μερα-μερα με τα ματακια σας τη αργη προοδο της εγκαταστασης των μουσουλμανοπροσφυγων διπλα στα σπιτια σας και θα ματωνετε ανημποροι τα δαχτυλα σας στο πληκτρολογιο.
      Γιατι ειστε δειλες,ειστε ξεφωνημενες δεν εχετε ουτε κατα διανοια τα προσοντα να υπερασπιστειτε τη πατριδα και τους γερους γονεις σας.
      Φοβαστε μη χασετε την ησυχια,το αραλικι,τον φραπε και την αλμπανομαριχουανα.
      Φρου φρου κ αρωματα,ακουστικα στα αυτια κ τατουαζ στους πισινους δωροεκπληξεις στους αυριανους επιβητορες σας.
      Μη γραφετε αλλα σχολια εδω ξεφτυλισμενες,εδω ειναι μονο για δυο τρεις σερνικους αρματωμενους.
      Γραψτε στους τοιχους που περνατε,στις κολωνες στα ρουχα που φορατε.

    4. ΜΠΡΑΒΟ στους πατριώτες.
      Οι υπόλοιποι βαζελίνη και αναμείνατε τους λαθροανθρωποφάγους στα 4.

    5. Ενα μεγαλο μπραβο στα αδελφια απο την Βεροια.Εξω τα βρομερα μουσουλμανια.Fuck islam.

    6. FERTE TO PRIONI…KAI PRIONISTE TOUS LATHRO ISLAMONAZI MKO ANTIFAKLANES KKKEXAFIEDES EKTOS APTIS KOLONES!

    7. ETSI MPRAVO ELLINES ADERFIA!OPWS LENE KAI OI IDIOI OI KOUMOUNAZI PAIDOFILELE…TSAKISTES TOUS FASISTES SE KATHE GEITONIA…E SAS ATSAKIZOUME ISLAMOLAGNOI ANTIXRISTOI KOUMOUNEONAZI FASISTEROI…STO DIAOLO AN DN SAS ARESEI MOGOLAKIA

    8. AΞΙΟΙ ΠΟΛΥ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ Η ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΣΚΑΝΤΖΑΡΙΣΜΑ ΠΛΥΘΗΣΜΟΥ ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΖΕΙ

    9. Κλειστε τα συνορα στο Εβρο και γυριστε τις βαρκες που ερχονται πισω στην Τουρκια, φτανει πια Κοι της ΝΔ η λαθροεισβολη !!!!!!!! Και απελαση των Μαροκινων, Αλγερινων, Πακιστανων, Αφγανων και ολων των υπολοιπων παρανομων!!!!!!!! Οποιος τους θελει να τους παρει και να φυγει μαζι τους!!!!!!!!

    10. ΑΞΙΟΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΡΑΞΑΝ ! ΑΥΡΙΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ! ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ

    11. Αυτα ειναι μ@λακιες και οποιος τα κανει ειναι το λιγοτερο χαζος, μιας και τετοιου ειδους πρακτικες μας προβαλουν ως αδικους εν δικαιο στο θεμα των λ@θρομεταναστων και ειναι βουτυρο στο ψωμι για τους αναρχοαπλυτους προπαγανδιστές των ΜΜΕ.

      1. ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΕ! ΕΞΩ ΑΠΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝ ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ!

        1. Προειπα, “το λιγοτερος χαζος”…δεν περιμενα να καταλαβεις, δυστυχως ειναι θεμα αντιληψης δεν φταις εσυ καημενούλη.

          Μπορείς να πεις οτι θες δεν θα επανέλθω μιας και δεν συνηθίζω να ομιλώ με λοβοτομημενα ανθρωποειδή.

      2. Επροσεβλήθης εσύ πανάγαθε εθνικοσοσιαλιστή ;

    12. αν έχουμε πρόβλημα με 100 ή 200 χιλιάδες μετανάστες τότε αν έρθουν άλλες 900 χιλιάδες τί θα τους κάνουμε; που θα τους πάνε τα ξεφτερια οι πολιτικοί μας; η μόνη λύση είναι το κλείσιμο των συνόρων μας γιατί αλλιώς θα μας γυρίσουν 50 χρόνια πίσω οι απολίτιστοι μουσουλμάνοι

      1. Ποιος είπε ότι είναι 200.000/300.000…. Εγώ άκουσα για…. μύρια….

    13. Είναι απάνθρωπο τα αδέλφια μας οι Σύριοι να μην έχουν θέρμανση . Μην ξεχνάμε και τα μικρά παιδιά.
      Ας μην το παρατραβάμε.

      1. Τώρα θα σου έλεγα τι είναι απάνθρωπο και τι οχι. Η αστεγη κυρία που τη χλευαζε ο λατρεμένος μετανάστης σου δεν έχει ψυχή. Τα χιλιάδες νοικοκυριά Ελλήνων χώρις ρεύμα και πολλά πολλά άλλα, δεν έχουν ψυχή. Που έχουν δουλέψει που έχουν πληρώσει φόρους και κανένα κράτος για αυτούς. Ποιοί Συριοι? Δεν υπάρχουν Συριοι….Πακιστανοί, Ιρακινοί, Σομαλοί, απο Μπαγκλαντές, Άγιο Δομηνικο κ.ο.κ. ατέλειωτη η λίστα και δεν έχουν καμία δουλειά να έρχονται εδώ. Και το χειρότερο τους πληρώνω ρε και δεν γουστάρω να τους πληρώνω. Και τους πληρώνω για να αλλοιώσουν πολιτισμικά τη χώρα μου. Όπως είπε ένας Ιρακινός μπαμπάς σε σχολείο….”εμείς ήρθαμε εδώ, εννοείτε θα μείνουμε, εννοείτε θα μας πληρώνεται και τα πράγματα θα γίνουν όπως θέλουμε εμείς”…..ακούς? Και εγώ αυτόν τον πληρώνω για να γίνουν τα πράγματα μέσα στη χώρα μου όπως θέλει αυτός. Ε όχι ρε. Πάει πολύ. Αι σιχτίρ και αυτοί και εσύ μαζί.

      2. Πάρε τα παιδιά τους σπίτι σου να ζεσταθουν.. Όλοι έξω τώρα. Συριοι και όλοι οι άλλοι..

        1. ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ Κ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΕΔΩ…….ΑΦΟΥ Κ ΑΥΤΩΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ…ΔΕ ΣΤΕΚΕΙ ΑΥΤΗ Η ΦΡΑΣΗ.ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ..ΤΙ ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΤΩΡΑ Κ ΣΥ.

      3. Δικιο εχεις, αλλα δεν εχουμε 3-4 εκατομ. Συριους προσφυγες. Οι περισσοτεροι ειναι λαθρομεταναστες απο αλλες χωρες. Αν ηταν μονο οι Συριοι να εισαι σιγουρος οτι οι Ελληνες θα τους συμπεριφερονταν με μεγαλη θερμη.

      4. ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΣΤΙΝ ΑθΗΝΑ ΝΑ ΝΟΙΩΣΕΙΣ ΠΟΣΟ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ…….ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΗΔΑ ΤΟΥΣ Η ΧΛΕΜΠΑ ΤΑ ΝΤΖΙΧΑΤΙΑ…….

    14. Ανοχή τέλος Μητσοτάκη. Κλείσε τα σύνορα και στείλε τους από κει που ήρθαν.

    Comments are closed.