ΕΚΤΑΚΤΟ! ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ. Ο ΝΕΟΣ ΧΙΤΛΕΡ ΑΠΑΣΦΑΛΙΣΕ – “Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΔΙΕΘΝΩΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΗΣ”

    Κοινοποίηση:
    erdogan-0

    Την «σκυτάλη» των προκλητικών δηλώσεων κατά της Ελλάδας από τον Τούρκο αντιπρόεδρο Φουάτ Οκτάι και τον υπουργό Εξωτερικών της γείτονος, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, έσπευσε να πάρει ο… πρώτος διδάξας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

    Η Ελλάδα θα πληρώσει διεθνώς το τίμημα για τις ενέργειές της, προειδοποίησε, συγκεκριμένα, ο Τούρκος πρόεδρος, χαρακτηρίζοντας «διεθνές σκάνδαλο» την απέλαση του Λίβυου πρέσβη από τη χώρα μας.

    Όπως μετέδωσε το διεθνές ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters, ο Ταγίπ Ερντογάν, μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο TRT, ανέφερε ότι η Τουρκία θα αγοράσει και άλλο πλοίο-γεωτρύπανο, ενώ προσέθεσε ότι μπορεί να συνεχίσει τις έρευνες στη Μαύρη Θάλασσα και στα διεθνή ύδατα.

    Ο Τούρκος πρόεδρος σημείωσε ακόμα ότι η Τουρκία και η Λιβύη μπορεί να πραγματοποιήσουν από κοινού έρευνες κοιτασμάτων στην ανατολική Μεσόγειο, μετά τη συμφωνία, την οποία υπέγραψαν.

    «Οι Ελληνοκύπριοι, η Αίγυπτος, η Ελλάδα και το Ισραήλ δεν μπορούν να δημιουργήσουν γραμμή μεταφοράς φυσικού αερίου χωρίς τη συγκατάθεση της Τουρκίας, με βάση τη συμφωνία με τη Λιβύη» υποστήριξε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, που τόνισε ότι η Τουρκία θα «θα μπορεί να κάνει έρευνες στην ΑΟΖ».

    «Αλλοι διεθνείς παράγοντες δεν μπορούν να κάνουν γεωτρήσεις στις περιοχές που έχει χαρακτηρίσει η Τουρκία, στη συμφωνία με τη Λιβύη» δήλωσε ακόμη ο Ερντογάν.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. ΣΩΣΤΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗ, Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΆ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ, ΕΜΕΊΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ…

    2. Το θέμα είναι ότι θέλουν οι Ευραιομασόνοι να τεμαχείσουν την Ελλάδα ,αλλά να τα ρίξουν σε άλλον να μήν φαίνονται αυτοί. Τις ευθύνες να τις ρίξουν αλλού. Ολα τα προβλήματα από αυτούς ξεκινάνε!!!Οσο για τον Ερντογαν πάντα εχει τισ πάτες των Εβραιομασόνων εκεί στηρίζετε και ανάλογα πράτει. Πάντα με κλεμένα εδάφη,αυξάνει τα εδάφη της Τουρκίας.Γιατί του τα χρωστάγαμε και θα τα μοιραστούμε? Του χρωστάμε το μισό Αιγαίο και το ζητάει?Μας χεωστάει δεν του χρωστάμε…ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΗΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΟΤΕ ΤΟΥΡΚΙΑ….

    3. Διώξτε τον Τούρκογυφτο πρέσβη από την χώρα.. Και όποιον Τούρκο κυκλοφορεί στην Ελλάδα απελαστε τον…. Για αρχή…. Αντε γιατί σκουριασαμε….

    4. Αν είχε προβλεφθεί το θέμα με την Λιβύη και δεν πετύχατε την αποτροπή του είστε ΑΝΙΚΑΝΟΙ.
      Αφού όμως ακόμα δεν έχετε υποβάλλει χάρτες ΑΟΖ στον ΟΗΕ είστε επικίνδυνοι.
      Αφού ακούσατε τον Πάιατ ο οποίος σας πούλησε για τον Ερντογκάν, τότε όλη η γενιτσαροκρατία του ΥΠΕΞ και εσείς είστε υπόλογοι για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ λόγω μη ανακήρυξης της Ελληνικής ΑΟΖ, έγκαιρα ώς ΩΦΕΙΛΑΝ, υπηρετώντας έτσι Τουρκικά συμφέροντα!!!! Και αν θέλει ο Πάιατ ας πάει για μάρτυρας υπεράσπισής τους…..

    5. Ερντογαν ο ετοιμοθανατος,ψοφα μωρη τουρκοσκροφα.

    6. γαμω τους μογγολους και τους καραγκιοζηδες παλιο προδοτες που μας κυβερνουν.γαμημενε κουλη αποβρασμα μπινε λαμογιο υποτακτικε ξοφλησες

    7. Γιατί δεν μας αφήνουν να κάνουμε ΑΟΖ με Αίγυπτο και Κύπρο ??

    8. Απλά ερωτήματα:
      Γιατί αφήνουν τα Μόγγολα να απλώνονται παντού και τα εξοπλίζουν και από πάνω ?
      Γιατί αφήνουν τα Μόγγολα (που θα τους τσάκιζαν την οικονομία δήθεν) να εξοπλίζουν ανενόχλητοι τον ψευτο Λίβυο και
      γιατί τον αφήνουν να κάνει ΑΟΖ μούφα?
      Γιατί κάνουν πως δεν βλέπουν και του δίνουν εξοπλισμό και γεωτρύπανα και ετοιμάζονται να τον στείλουν πάλι στα δικά μας ?
      Γιατί τον αφήνουν (και του δίνουν και εκατομμύρια απο πάνω) και μας στέλνει κάθε μέρα ορδές λάθρο ??
      ΟΛΑ ΣΤΗΜΕΝΑ,

      ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΧΟ

    Comments are closed.