ΕΝΤΟΛΗ ΣΟΚ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΕΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ… ΤΟΝ ΣΙΧΑΘΗΚΑΝ ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ

    Κοινοποίηση:
    koulis albania

    Όταν δολοφόνησαν τον Κατσίφα δεν έτρεξε κανενας Υπουργός καμίας Ελληνικής κυβέρνησης.. και σήμερα ξαφνικά…
    Ρε πήγε κανενας Υπουργός στη Κινέτα;
    Όχι!
    Στην Αλβανία ρε γιατί πάτε.
    Αν θέλουν βοήθεια να μας την ζητήσουν πρώτα.

    Στα Τίρανα θα μεταβεί εκτάκτως ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψής του στα Σκόπια σήμερα, όπως ενημέρωσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

    «Με εντολή του πρωθυπουργού, η Ελλάδα θα παράσχει άμεσα έμπρακτη βοήθεια στην Αλβανία για την αντιμετώπιση των συνεπειών του σεισμού που έπληξε τη χώρα», σημειώνει ο κ. Δένδιας. «Επικοινώνησα ήδη με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ενώ για τον ίδιο λόγο θα μεταβώ εκτάκτως στα Τίρανα, σε συνέχεια της επίσκεψής μου στα Σκόπια».

    Νωρίτερα σήμερα, ο υπουργός Εξωτερικών είχε εκφράσει «τη συμπαράσταση της Ελλάδας στο λαό και την κυβέρνηση της Αλβανίας, για τις συνέπειες του σεισμού που έπληξε τη γειτονική μας χώρα».

    Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον σεισμό

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    62 Σχόλια

    1. Πόσο κολο ρατσιστές είσαι ρε γάμω το κούφιο σας το κεφάλι δες εδώ γιατί δεν πάει μπροστά η χώρα με κάτι τέτοιους σαν εσάς. Τον αγαπητό κατσηφα φας που έβγαλε όπλο και απηλεισε μέσα σε ξένη χώρα θα είχε και αντιπηνα όπως αντίστοιχα θα γινόταν το ίδιο σε κάθε χώρα. Κοιτάτε που παιθενουν άνθρωποι κλαίνε Μανές παιδιά και εσείς τον ρατσισμό σας στα ύψη που τους βάζετε όλους στο ίδιο Σάκη αμυαλοι που κρίμα που περισσότεροι από εσάς είστε και γονεις και μεγαλωνετε με τέτοιες εξιες τα παιδιά σας. Τι να πω για εσας και το μυαλό σας ο Θεός να σας λυπηθεί. Βρίζετε κάτι που τυχαία δεν είστε εσείς αγαπημένοι Έλληνες χριστιανοί ορθωδοξοι που αγαπάτε αλλήλους!!!! Κρίμα…

      1. Πόσο κολο ρατσιστές είσαι ρε γάμω το κούφιο σας το κεφάλι δες εδώ γιατί δεν πάει μπροστά η χώρα με κάτι τέτοιους σαν εσάς. Τον αγαπητό κατσηφα φας που έβγαλε όπλο και απηλεισε μέσα σε ξένη χώρα θα είχε και αντιπηνα όπως αντίστοιχα θα γινόταν το ίδιο σε κάθε χώρα. Κοιτάτε που παιθενουν άνθρωποι κλαίνε Μανές παιδιά και εσείς τον ρατσισμό σας στα ύψη που τους βάζετε όλους στο ίδιο Σάκη αμυαλοι που κρίμα που περισσότεροι από εσάς είστε και γονεις και μεγαλωνετε με τέτοιες εξιες τα παιδιά σας. Τι να πω για εσας και το μυαλό σας ο Θεός να σας λυπηθεί. Βρίζετε κάτι που τυχαία δεν είστε εσείς αγαπημένοι Έλληνες χριστιανοί ορθωδοξοι που αγαπάτε αλλήλους!!!! Κρίμα…
        ΓΟΥΣΤΆΡΩ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΜ ΌΤΙ Η ΕΦΗΜΕΡΊΔΑ ΕΊΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΉ

        1. Μάθε να γράφεις σωστά ρε όρνιο που έχεις και γνώμη.

          1. Δόξα το θεό έχω μυαλό και όχι σωστή ορθογραφία κρίμα σε εσάς που είστε ορθωγραφοι αλλά αμυαλοι😊

          2. Δόξα το θεό έχω μυαλό και όχι σωστή ορθογραφία κρίμα σε εσάς που είστε ορθωγραφοι αλλά αμυαλοι😊

    2. Πάμε για γαλλική επανάσταση α’λλα ελλας. Τα κίτρινα γιλέκα να φοράτε….

    3. γιατι τσατιζεστε και σας ανεβαινει η πιεση? εσεις δεν τον ψηφισατε? δεν εχετε ακομα καταλαβει, οτι η πολιτικη ορθοτητα δεν θελει ουτε κρατη, ουτε ηρωες ουτε συνορα? αλλα ενα παγκοσμιο καταναλωτικο κοινο? εγω απο τοτε που το συνειδητοποιησα εδω και ακριβως 1 χρονο, επαψα να θυμωνω και ειμαι ευτυχης..μπαλα, γυναικες και καλο φαι

    4. ΡΕ ΣΥΝΟΝΟΜΑΤΟΙ, ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΚΙΝΕΤΑ

    5. Υια όνομα του Θεού τι ινε αφτα που λέτε έχει μίνι λίγα λογικι

      1. Δε μου λες ρε Kombi που μας κατηγορείςί, αλβανάκι προφανώς, καλά τη βολέψατε εδώ, βρήκατε μπάχαλο, χορτάσατε ψωμί, καίτε σημαίες, διεκδικείτε την πατρίδα μας και μας κατηγορείς ότι δεν έχουμε λογική. καλά τα λες γιατί αν είχαμε λογική δε θα βλέπατε ούτε με κυάλια την Ελλάδα! Σκοτώσατε το παλικάρι και τολμάς και μιλάς; βουλώστε το τουλάχιστον, αμάν πια μ αυτούς που μπλέξαμε, πολιτικοί με ανθελληνικές αντιλήψεις ως πότε;;;

    6. Δεν είσαστε άνθρωποι. Ντροπή σας. Τίποτα άλλο

    7. Ποσοι ΕΛΛΗΝΕς ΖΟΥΝ ΣΤΟ ΔΥΡΑΧΙΟ ΚΑΙ ΤΙΡΑΝΑ ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΟΤΕΣ. ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΣΑΣ.ΕΚ Β. ΗΠΕΙΡΟΥ

      1. ΕΙΔΑΜΕ ΠΟΣΟΙ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝΟΙ ΖΟΥΝΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΣΙΦΑ…ΜΟΝΟ ΟΙ ΧΩΡΙΑΝΟΙ ΤΟΥ ΠΗΓΑΝΕ…ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚΟΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΗΔΟΥΣΑΝ ΑΛΒΑΝΙΔΕΣ Η ΤΟΥΣ ΠΗΔΟΥΣΑΝ ΑΛΒΑΝΑΡΙΑ ΣΤΟ ΔΥΡΡΑΧΙΟ

    8. Ό Θεός είναι μεγάλος… αργεί αλλά τιμωρεί… τά περισσότερα κτήρια στην Αλβανία είναι από τίς κλεψιες και τις δολοφονίες των Αλβανών είς βάρος των Ελλήνων… εκατομμύρια ευρώ έχουν κλαπεί και έχουν σταλεί στην Αλβανία… και αυτό τό κολοκρατος έχει κτιστεί από τους μακαρίτες δολοφονημένους Έλληνες..

    9. Ο ΜΑΣΣΟΜΟΓΛΟΜΠΟΣ ΤΟ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙ ΤΟΥ ROTCHILD ΕΤΡΕΞΕ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙ……..ΠΡΩΤΟ ΠΡΩΤΟ….ΑΕΙ ΣΙΧΤΗΡ ΠΑΡΤΑΛΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΚΟΥΠΗΔΙ ΠΑΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΒΟΗΘΑΤΑΙ ΕΝΩ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΤΟΝ ΕΧΕΤΑΙ ΣΤΙΝ ΑΠΕΞΩ……

    10. Ο ΝΤΡΑΚΟΥΛΙΝΟΤΕΡΡΑΤΑΚΗΣ ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ, ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥΣ, ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΑ USA ΠΑΡΑΚΕΝΤΡΑ KAI THN MEPKEΛ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΑΝ . TA ΓΝΩΣΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ , Η ΛΥΣΣΑ ΓΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ , ΦΙΛΟΪΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ . ΑΠΟ ΤΟ ΄ 74 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΝΙΞΕΙ ΤΑ Σ@@@Α . ΠΟΙΟΣ ΑΓΑΠΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ . Ο ΑΠΩΤΑΤΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΣ ΟΛΩΝ (οπως και ο πρακτορας αμερ. 81)ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΕ ΞΕΝΑ ΧΕΡΙΑ .
      ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ . ΓΙ΄ ΑΥΤΟ ΗΘΕΛΑΝ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΩΛΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ .

    11. Δεν περίμενε κανείς τίποτα από έναν Μητσοτάκη. Εδώ τα καθάρματα οι αλήτες Αλβανοί μας κλέβουν, μας βιάζουν και μας σκοτώνουν και αυτός ο μαλάκας τους στέλνει και βοήθεια. Κούλη άντε και γ@μήσου και εσύ και τα μουνόπ@να οι κωλοαλβανοί.

    12. Ετοιμαστείτε για επιδρομές των Αλμπα .Τώρα που καταστράφηκαν όλα τους τα υπάρχοντα από που νομίζετε θα τα αντικαταστήσουν;;;;;;;; Δε θα μείνει σπίτι χωρίς να το λεηλατήσουν. Έκαναν ένα σωρό ληστείες και κλοπές και με φορτηγά τα έστελναν στα χωριά τους. Τώρα θα ξεσαλώσουν εντελώς και η δική μας κυβέρνηση τρέχει σα τη χήνα που θα κλάσε,ι να προσφέρει βοήθεια από τα λεφτά του Ελληνα φορολογούμενου ενώ οι αλμπα όλα μαύρα. Είμαστε για κλάματα με τους τοκιστές και σουλατσαδόρους που ψηφίζουμε.

    13. Διάβασα όλα τα σχόλια Μόνο 1 Ήταν ανθρώπινο!Ντροπή σας κακιασμένοι άνθρωποι !

      1. Όταν οι Αλβανοί φάγανε τον Κατσιφα είδες να στείλουν κανέναν να πάει να βοηθήσει? Δηλαδή οι Βορειοηπειρώτες δεν είναι άνθρωποι ενώ οι Αλβανοί είναι? Μια ζωή δολοφόνοι ήταν οι τηγανοκεφαλοι. Οπότε ασε της μαλακίες περί ανθρωπιάς για πουθενά αλλού, εδώ δεν πιάνουν.

      2. Βρε αντε στα τσακηδια τηγανοκεφαλε που δεν σου αρεσουν τα σχολια…..ουστ Αλβανια μερια κανε την χαρη στον εαυτο σου και απελασου απο μονος σου να πας σε αυτους που αγαπας

    14. Θα παει να δωσει βοηθεια και οταν περασει αυτο θα αρχιζουν παλι να μας φτηνουν στην μαπα οι τηγανοκεφαλοι, αχαριστος λαος, μια ζωη δολοφονοι και σκατοψυχοι ηταν και θα ειναι.

    15. Σε τέτοιες περιπτώσεις καταστροφών είναι ανθρώπινο να βοηθάει ο ένας τον άλλο. Το να πηγαίνουν όμως μέλη των υπουργικών συμβουλίων των ξένων χωρών είναι περιττό και γίνεται μόνο για δημιουργία εντυπώσεων και τίποτα άλλο.

    16. Ο Θεός να φυλάει παιδιά!!! Οι περιοχές μας είναι σεισμογενείς και όλοι ζούμε με τον κίνδυνο. Δεν είναι σωστό να κατηγορούμε ο ένας τον άλλο σε τέτοιες δύσκολες στιγμές.

    17. ΤΟ ΦΑΛΑΚΡΌ ΠΑΙΔΊ ΥΠΆΛΛΗΛΟΣ ΤΩΝ ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ ΔΕ ΠΆΕΙ ΑΛΒΑΝΊΑ……. ΠΆΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΛΟΜΒΊΑ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΊΩΝ……. ΦΥΤΕΙΕΣ, ΕΡΓΟΣΤΆΣΙΑ ΕΔΏ Κ 25 ΧΡΌΝΙΑ…..

    18. τηγανοκεγαλος είναι το ωρε πατριώτες γ’ αυτό θα πάει ο αυγουλαρας

    19. ΚΥΡΙΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ , ΣΑΣ ΖΗΤΗΣΑΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΩΣ ΠΑΤΕ ΕΤΣΙ , ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝΕ ΠΡΩΤΑ , ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΡΩΤΑ Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟΥΣ Ο ΕΡΤΟΓΑΝ , ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΔΑΜΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
      ΠΟΥ ΕΠΕΘΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΣΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ , ΜΗΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΠΟΡΕΥΤΕΙΤΕ ΕΤΣΙ , ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΑΜΕ & ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ , ΟΠΩΣ ΠΑΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ , ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΑ & ΔΙΑΦΟΡΑ , ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΡΑΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΓΚΡΕΜΙΖΕΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ , ΑΛΛΑ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΑΚΟΜΑ ΤΟΝ
      ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝΕ ΠΟΛΛΑ , ΑΡΓΕΙ ΛΙΓΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΛΙΣΜΟΝΗ , ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΘΑ ΤΑ ΔΟΥΝΕ ΟΛΑ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΝΕ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ , ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ.

    20. ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΚΑΙΓΟΜΑΣΤΕ Κ ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΠΗΓΕ ΑΛΒΑΝΙΑ.ΠΛΥΜΜΗΡΕΣ ΦΟΡΟΙ ΑΝΕΡΓΙΑ ΥΠΟΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ Κ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΠΗΓΕ ΝΑ ΔΕΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ.ΓΑΜΩ Κ ΑΥΤΟΝ Κ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΜΑΖΙ.ΣΤΟ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΙΝΔΟΥ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.

    21. Ότι δίνεις παίρνεις, πότε πληγήκαμε εμείς απο καιρικά φαινόμενα και έτρεξε η Αλβανία; Τι μας πρόσφερε η Αλβανία; Την μαφία της; Ή τα εργατικά χέρια της με το αζημίωτο και μαύρα, άρα για καθαρά προσωπικό τους όφελος. Δεν μπορούν να φέρονται έτσι στην ομογένεια και εμείς να τρέχουμε σαν μαλάκες. Ας δείξουν έστω και λίγο την ίδια μεγαλοψυχία στον ελληνικό λαό που τους πληρώνει και τους έκανε μάγκες. Μητέρες Τερέζες δεν θα το παίζουν οι νουδούλες στις πλάτες τις δικές μας! Ψηφίσανε τα ίδια σκατά με τον Τσίπρα, εγώ αυτό βλέπω και χαίρομαι που δεν είμαι συνένοχη στο έγκλημα. Συγχαρητήρια νουδούληδες ψηφοφόροι, φάτε φόρους για να κλείσουμε τρύπες ξένων λαών και σκάστε!

    22. Μα ειναι απλό,
      το πολιτικο μιντιακο και μαφιοζικο συστημα που κυβερνα το Γιουνανιστάν ,
      στους αλλοδαπους και τους αλβανους βασιζεται, γι αυτο τους εφεραν το 1990 με κυβερνηση Μητσοτακη.
      Απο τους αλλοδαπους πλουτισαν ολοι αυτοι αλλα το ΙΚΑ ξεμεινε απο εισφορες και ένσημα!
      Τι τους νοιαζει, απατριδες ανθελληνες εχθροι καθε τι του ωραιου και Ελληνικου διοτι δεν ειναι Ελληνες.
      Στα μαυρα χρονια της Βυζαντινης αυτοκρατοριας εξόντωσαν τους Ελληνες και εφεραν βαρβαρους να κατοικήσουν την Κρητη και υπολοιπη Ελλαδα,
      τους παππούδες των.

    23. Όλοι αυτοί οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ έχουν αλβανικοί καταγωγή, τι;;; Σας εντυπωσιάζει.

    24. Δεν ειναι πατριωτισμος το να επιδεικνυεις σκληροκαρδια προς το γειτονικο λαο…
      δεν ειναι λεβεντια και ευθυτητα χαρακτηρος…το να επικαλεισαι τους παρανομους εκ των αλβανων…για να αρνεισαι την φιλανθρωπη βοηθεια σου…στον δεινοπαθουντα πλησιον σου αλβανικο λαο….
      ειναι καταντια…δεν τιμα το ελληνικο εθνος…

      1. Είχε η γιαγιά μου πριν πολλά χρόνια έναν γάιδαρο που τον λέγαμε κακαραντζα…

    25. Α,τωρα τον σιχαθηκαν οι νεοελληνες…οταν τον ψηφιζανε πριν 5 μηνες ητανε καλα,ε;
      Δεν ξερανε τι ειναι η ΝΔ και ο Μητσοτακης,δεν ξερανε ποιανων τσατσος ειναι;
      Δεν ξερανε οτι ειναι υπαλληλος του Σωρρος και οτι ταχει πιασει γερα για να εφαρμοσει το σχεδιο Goudenhove-Kallergi? Αφου ειναι τελειως ηλιθιοι να τα υποστουνε,ειναι αξιοι της τυχης τους

    26. Καλά έκανε Ο ΑΞΙΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ…
      το να βοηθάς το γείτονα σου και πλησίον σου είναι ΠΡΑΞΗ ΚΑΛΟΣΥΝΗΣ…
      αν διαφωνουσα με την πράξη αυτή του Μητσοτάκη…θα έδειχνα ψυχοπαθητικη συμπεριφορα απανθρωπιας…
      Εξαλλου,στην Αλβανία ζουν Έλληνες…
      δεν μπορείς σαν ελληνικο κρατος να τρέξεις για βοήθεια στους σεισμοπληκτους…μονο για τους Έλληνες…

      1. Όλοι αυτοί οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ έχουν αλβανικοί καταγωγή, τι;;; Σας εντυπωσιάζει.

    27. Καλά έκανε…
      Το να βοηθάς τον γείτονα σου – τον πλησίον σου…ειναι Αγαθή Πράξη…
      Δείχνει υγιή ψυχική ισορροπία Καλοσυνης…
      Αν διαφωνουσα με την πραξη αυτη του ΑΞΙΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ…
      Θα εκδηλωνα μισανθρωπη ψυχοπαθητικη συμπεριφορα…

      Εξαλλου…
      Στην Αλβανία ζουν και Έλληνες…
      Δεν μπορείς σαν ελληνικο κρατος να τρέξεις για βοήθεια στους σεισμοπληκτους,αλλα μονο για τους Έλληνες…

    28. …..ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΟΥΛΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΖΟΥΝ….ΑΛΛΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ…..ΕΓΩ ΑΠΟΡΩ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΡΝΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΑΣ!!!

    29. Δωσε κουλη παπαρα,τα λεφτα που μαζευεις με το ζορι απο τον ελληνικο λαο,σε λαθρομεταναστες και στην εγκληματικη φαρα των αλβανων,για να μας ληστευουν καλυτερα και αυριο να απαιτησουν να τους δωσεις και την κρητη.Αλλα τι να πεις,δεν θα ησουν εκει αν δεν σε ψηφιζε ο πιο μαλακισμενος λαος της οικουμενης.

    30. Εμας μας κατηγορούν για ξενοφοβία, κατι που ειναι απόλυτα φυσιολογικό. Το να φοβάται κανεις το ..ξενο…δηλαδη το άγνωστο ειναι μεσα στην φυςη του ανθρώπου. Εμεις λοιπον μπορουμε ανετα να τους κατηγορήσουμε για ξενομανία και ξενο λαγνεία, κατι που δεν ειναι καθοοοολουνφυσιολογικο. Μαλλον διαστροφή ειναι.

    31. να ευχαριστήσει τους αλβανούς που σκοτώσανε τον Κατσιφάρας και υπογράψει καμμία μυστική συμφωνία παράδοσης της Ηπείρου πριν τον πάρει χαμπάρι κανείς. Δεν πρέπει να χάνονται τέτοιες ευκαιρίες.

    32. Kαμμια σχεση ο τσο…….ος με τον πατερα του τον Τερη.Σσσσσ…ο Ελληνας κοιμαται, μην τον ξυπνατε ακομα!!!
      Μολις του ρουφηξω ολο το αιμα, τοτε…..ξυπνειστε τον..! Αυτο θελει το πολιτικο συστημα και αυτο κανει! Αντε ας ξυπνησουμ επιτελους, φτανει πια η χειμερια ναρκη μας! Θελουν να μας τελειωσουν γιατι τους αφηνουμε….!!!

    33. Οι αλήτες δεν αλλάζουν!!! αλλά και οι Έλληνες δεν αλλάζουν δυστυχώς! 40 χρόνια ΝΔ, και ΠΑΣΟΚ κατέστρεψαν την χώρα, και τους ξανά ψηφίζουν!!! εντελώς παράλογο!!!!!!!!!

      1. Είδαμε και τη γιαλαντζοαριστερά με το ΣΥΧΤΙΡΙΖΑ του Τζίφρα.

    34. ΠΑΓΚΟΣΜΟΙΟΠΟΙΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ , ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΤΟΥ Ο ΚΟΥΛΗΣ , ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ

      1. ΠΑΓΚΟΣΜΟΙΟΠΟΙΗΣΗ το ενα, η ελληνοβλακεια το αλλο……. ισως και μεγαλυτερη απο την ΠΑΓΚΟΣΜΟΙΟΠΟΙΗΣΗ

    35. η αλβανθα ζητησε επισημα βοηθεια σπο την ιταλια κ την ελλαδα διοτι κ οι δυο χωρες εχουν την τεχνογνωσια σε τετοιες καταστασεις να κσνουν διασωσεις. το ειπαν το πρωι στις ειδησεις. οποτε δε ξερω κατα
      ποσο μπορει μια χωρα να ρνηθει τετοια βοηθεια σε αλλη ζωρα. το ιδιο ειχε γινει κ με την τουρκια το 99.

    36. Ζητήσατε την γνώμη μας.
      Ο Κούλης αποδεικνύεται σε χείριστο ανθέλληνα πολιτικό και μάλιστα με ατζέντα χειρότερη του Άξελ.
      Το χειρότερο είναι ότι οι δεξιοί συμπολίτες μας που τον ψήφισαν, εθελοτυφλούν και πεισμόνως αρνούνται να αποδεχθούν ότι εξαπατήθηκαν σφόδρα.
      Φυσικά μόλις το αντιληφθούν, οι επικυρίαρχοι θα μας φορέσουν στον σβέρκο οικουμενική με Τσιπροκούλη για να υλοποιήσουν τα χειρότερα που δεν θα έχουν καταφέρει μεμονωμένα ο καθένας τους.

    37. ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΦΑΤΣΑ ΕΧΟΥΝ. ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΜΑΣ ΜΙΣΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑΣ ΤΡΕΧΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ. ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ! ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ..
      ΡΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ή ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ?

    38. Αυτον ψηφισε ο ελληνικος λαος και ηδη βλεπουμε τι εκρυβε προεκλογικα για το μεταναστευτικο και για τις σχεσεις με Σκοπια και Αλβανια… Απο τον Τσιπρα στον Μητσοτακη… σαν να λεμε απο την Σκυλα στην Χαρυβδη.. Τελειωσαμε μαγκες… Οσοι μπορουμε να παμε σ’αλλες Πολιτειες, την κανουμε τωρα πριν ειναι αργα…

    39. ΑΛΒΑΝΟΙ η καταστροφή της Ελλάδας , κατέστρεψαν την οικονομία μας , το 60% της εγκληματικοτητας οφείλετε σε αυτους και εμεις τους χαϊδεύουμε

    40. Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΣΠΑΕΙ ΚΑΡΥΔΙΑ!
      ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ, ΚΑΊ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΜΟΥΦΛΑΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ.

    41. Όταν έλεγε ότι θα πατάξει τον νατιβισμο , να τι εννοούσε… για την ώρα η πάταξη του νατιβισμο σας , είναι περισσότερο ψυχολογική , σύντομα έρχονται και χειρότερα , μαλακοραγιαδες ψηφοφόροι…. Απολαύστε την δημοκρατική φιλελεύθερη και απαλλαγμένη από ρατσισμούς και απανθρωπιες , κυβέρνηση που εκλέξατε …Αμ’πως..!

    42. Καλα κανει χρειάζεται Εντονη Παρουσία των Ελλήνων εκεί και πολιτικών και Υπηρεσιών ΕΜΑΚ κτλ για να προασπίσουν τα δικαιώματα των Ελλήνων εκει και να καταλάβουν οι Αλβανοί ποιος ειναι οργανωμένο κράτος και ποιος οχι. Αμα δεν παμε εμεις θα πανε οι Τούρκοι να πουλάνε εκδουλεύση και θα έχουμε και ανοιχτο μετωπο και στα Βόρεια. ΜΑΣΤΙΓΙΟ ΚΑΙ ΚΑΡΌΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΆ ΣΤΗΝ ΒΑΛΚΑΝΙΚΉ ΧΕΡΣΌΝΗΣΟ. Πρέπει να ειμαστε σκληρή με τους εγκληματίες Αλβανούς εδω και “φιλικοί” με την εξωτερική μας πολιτική.

      1. Ας πανε οι Τούρκοι ρε φίλε. Ετςι κι αλλιως οτι κι αν τους κανουμε εμεις, και χρυσούς να τους κανουμε, ευχαριστω δεν θα ακούσουμε. Ετςι ειναι αυτοι οι ανθρωποι. Εσυ πας να τους ταΐσεις κι αυτοι σου δαγκώνουν το χέρι. Αληθεια, πιστεύεις πως θα αναγνωρίσουν την οποία βοηθεια τους προσφέρουμε;;; Αντε ξυπνήστε και σταματήστε να ειστε τοοοσο μακακες, εεε συγνώμη, ψυχοπονιαρηδες ήθελα να πω. Κανένας δεν θα το αναγνωρίσει και κανενα ευχαριστω δεν θα ακούσουμε. Μαλλον το αντίθετο. Ξυπνήστε επιτελους ρεεεε!!! Αυτοι μας σκοτωνουν κι εμεις τους βοηθάμε;;; Ποτε θα σταματήσουμε να ειμαστε ηλίθιοι και θα γίνουμε Ελληνες;;; Οι Ελληνες ποτε δεν γυρνάνε το αλλο μάγουλο. Σφαλιάρα αυτοι, μπουνιά εμεις. Είδαμε και τα χαΐρια μας τόσα χρονια με την καλοσύνη μας. Στον σβέρκο μας έκατσαν ολοι.

    43. Η Αλβανια ειναι το προτεκτορατο των ελληνων μεγαλοεπιχειρηματιωνΟ φορολογικος τους παραδεισος.Ξεπλυμα,ναρκωτικα,οπλα,νομιμοφανη εμπορια,εργοστασια τα παντα κανουν εδω και 30 χρονια τα πλουσια και χλιδατα πατριωτακια μας εκει.Γι αυτο τρεχει ο Κουλης να βοηθησει.Για να μην δυσαρεστηθει το συναφι του…

    44. Μπράβο Κουκη.Μπράβο…..πατριώτη χαχαχα

    45. Βρωμιά κ δυσοσμία .όλοι το ιδιο ειναι. Σιγά μην ηταν εξαίρεση ο κουλης…

    Comments are closed.