ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΘΑ «ΓΕΝΝΗΘΕΙ»(;) ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΕΥΧΟΝΤΑΙ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    1

    Τα δύο πρόσωπα των παράνομων μεταναστών στην Ελλάδα για να επιτευχθεί ο τελικός σκοπός…
    Αρχές καλοκαιριού τοποθετείται τελικά η επίσημη έναρξη λειτουργίας του ισλαμικού τεμένους της Αθήνας, στην περιοχή του Βοτανικού.

    Αυτό αναφέρει το ρεπορτάζ. Ειδικότερα, εντός των επόμενων 15 ημερών αναμένεται να προκηρυχθούν από το διοικητικό συμβούλιο του λατρευτικού χώρου οι απαραίτητοι διαγωνισμοί για την ανάδειξη των ανάδοχων εταιρειών που θα αναλάβουν τη φύλαξη, τον καθαρισμό, την προμήθεια αναλώσιμων υλικών και άλλες υπηρεσίες.
    Όλα τακτοποιημένα! Έτσι, όπως, τις περισσότερες φορές, τακτοποιημένα έφτασαν στην χώρα μας βάρκες με παράνομους μετανάστες και χωρίς να βρουν αντίσταση, πάτησαν ελληνικό έδαφος και σίγουρα μαζί τους «κουβάλησαν» πράκτορες των Τούρκων (θα ήταν ανόητη η Άγκυρα αν δεν έβαζε πράκτορες μέσα στις ορδές των μουσουλμάνων που έρχονται) και τζιχαντιστές που θέλησαν να ξεφύγουν της σύλληψης στην Συρία.

    Και αφού μετά τον υποκινούμενο –σύμφωνα πια και με την κυβέρνηση της χώρας- ξεσηκωμό των αλλοδαπών στην Μόρια, από τις ΜΚΟ, μουσουλμάνοι θα διαμοιραστούν στην Ελλάδα, ανοίγουν και το ισλαμικό τέμενος για να νιώσουν ακόμα πιο βολικά οι «μετανάστες και πρόσφυγες», όπως τους ονομάζουν.

    Αυτό που πρέπει να γνωρίζουμε είναι πως το τέμενος του Ισλάμ στην Αθήνα, θα προβάλλει ένα σοβαρό πρόσωπο των μουσουλμάνων «μεταναστών» στην Ελλάδα, σε αντιδιαστολή με τα παράνομα τζαμιά που θα εξακολουθήσουν να λειτουργούν, όπως παραδέχθηκαν μουσουλμάνοι. Ενώ, δηλαδή, στα διάσπαρτα τζαμιά, θα διδάσκονται, προφανώς, εδάφια του Κορανίου που κάνουν λόγο για «άπιστους» και «σφαγές», στο Ισλαμικό Τέμενος, η προσευχή θα παρουσιάζεται ως ένα είδος πολιτικής συγκέντρωσης υπέρ της «ειρηνικής συμβίωσης« με τους Έλληνες, αλλά και της προώθησης των, διαρκώς αυξανόμενων, απαιτήσεων των νέων κατοίκων της Ελλάδας.

    Στα «σπλάχνα» του τεμένους ενδέχεται να «γεννηθεί» μία μουσουλμανική πολιτική παράταξη, η οποία θα βρίσκεται ιδεολογικά κοντά με την Αριστερά, όπως έχουν δείξει διάφορα βίντεο που κατά καιρούς έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο.

    Μοναδική ελπίδα μας είναι να «φουντώσουν» οι έριδες μεταξύ των διάφορων μουσουλμανικών δογμάτων, ώστε να επιβραδύνουν ή να εμποδίσουν την συνεννόηση προς δημιουργία ισχυρού ισλαμικού κομματικού μηχανισμού, ο οποίος θα επιδιώξει την εκλογή του στο Κοινοβούλιο των Ελλήνων και γιατί όχι την συμμετοχή του στην διακυβέρνηση της χώρας (ψηφοφόροι υπάρχουν και μπορούν να υπάρξουν άφθονοι).

    Και τότε…

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    21 Σχόλια

    1. Σκεφτομαι εκτος απο την αντικατασταση της σημαιας χωρις Σταυρο (που σιγουρα τη εχουν προσχεδιασει)κ το ονομα της αντικαταστασης του Hellas!
      Μηπως ella;
      Λετε να εχω τρελαθει;

    2. 10 γουρουνοκεφακές να ριχτούν μέσα στο μπουρδελοτέμενος, δεν θα χρησιμοποιηθεί από τα πιθήκια για τον λόγο ότι το θεωρούν κακό οιωνό

    3. Το είπαν και άλλοι. Την ίδια ώρα που ετοιμάζουν τη επέτειο απελευθέρωσης από Τούρκους την ίδια ώρα εγκαινιάζουν εγκαίνια τεμένους. Καλά πόσα θέλουν να μας τρελάνουν; οι αγωνιστές πρόγονοι μας πέθαναν για να τους διώξουν και εμείς τους βάζουμε με προσκληση

    4. Το είπαν και άλλοι. Την ίδια ώρα που ετοιμάζουν τη επέτειο απελευθέρωσης από Τούρκους την ίδια ώρα εγκαινιάζουν εγκαίνια τεμένους. Καλά πόσα θέλουν να μας τρελάνουν; οι αγωνιστές πρόγονοι μας πέθαναν για να τους διώξουν και εμείς τους βάζουμε με προεκληδη

    5. Δεν είναι ανάγκη να μπούν στην βουλή οι Αλλαχουακμπάριδες και με Σύριζα, ΝΔ, Πασόκ, κτλ μια χαρά κάνουν την δουλειά τους.Αυτό που θα γεννηθεί στο Τέμενος στο Βοτανικό θα είναι και νέοι στρατιώτες του isis και της Αλ-Κάιντα.Σε όλες τις χώρες που τους χτίσανε μεγάλα τζαμιά (Γαλλία Αγγλία Γερμανία) αυτά τα τζαμιά είναι πλέον σαν στρατόπεδα-βάσεις για φανατικούς Ισλαμιστές-τζιχαντιστές.Ο στρατός του isis και της Αλ-Κάιντα δηλαδή.

    6. Έλα Ερντογάν, πολύ καθυστέρησες τον πόλεμο…

    7. Δυστυχως οι προδοτες εβαλαν το φιδι μεσα στον κορφο μας και το ποτε θα μας δαγκωσει ειναι θεμα χρονου!!!!!!!! Δημιουργησαν μια νεα μουσουλμανικη μειονοτητα, που σε λιγα χρονια θα γινει πλειοψηφια, διοτι αν δει καποιος τα ζευγαρια των μουσουλμανων, τα μωρα που κουβαλουν ειναι απο δυο και πανω!!!!!!!!! Γι’ αυτους ολους η Τουρκια θα επεμβαινει, διοτι ταχα θα καταπιεζονται και θα γινεται το…ελα να δεις!!!!!! Σε λιγο θα κανουν κομμα και θα μπουν και στην Βουλη και θα καθοριζουν την τυχη της χωρας!!!!!!! Αν δεν υπαρξει αμεσος ξεσηκωμος η Ελλαδιτσα θα ισλαμοποιηθει!!!!!!!!!!!

      1. Στο νοσοκομείο μοριας πρωτοχρονιάτικα γεννήθηκαν 8 μουσουλμανακια και 1 ελληνακι

        1. Ε και εσυ γιατι το ριξες στην κλαψα; φοβασε μην πεσει ο τζιρος της εκκλησιας;;; δε μπα να είναι και αθεα τα παιδακια ;;!! καλα να είναι να μορφωθουν και όταν μεγαλωσουν να είναι καλοι ανθρωποι στην κοινωνια ,αυτό μετραει!!

    8. Μας έφτασαν στο σημείο να ντρεπόμαστε που είμαστε Έλληνες. Γίναμε ο πιο γελοίος και ξεφτιλισμένος λαός. Πάμε και ψηφίζουμε προδότες και ανθέλληνες. Δεν είναι λογικό αυτό για έναν λαό που θέλει να λέγεται εχέφρων και έξυπνος. Πολέμησαν και έχυσαν το αίμα τους οι πρόγονοι μας για να απελευθερωθούμε από τα ισλάμια Οθωμανούς και τώρα οι προδότες που ψηφίσαμε τους προσφέρουν ξανά γη και ύδωρ; Δεν είναι λογικό, δεν είναι… Ντρέπομαι που είμαι Έλληνας πια. Δε θέλω καμία σχέση να έχω με αυτό το γελοίο λαό εάν άμεσα δεν βάλει μυαλό και δεν ξεσηκωθεί να ρίξει και να τιμωρήσει τους προδότες όπως τους αξίζει. .

    9. Εβαλαν δυστυχως το φιδι στον κορφο μας οι προδοτες και ειναι θεμα χρονου ποτε θα μας δαγκωσει!!!!!!!! Δημιουργουν στην χωρα μια τεραστια μουσουλμανικη μειονοτητα, που σε λιγο θα ειναι πλειοψηφια, διοτι αν προσεξει καποιος στην Αθηνα τα ζευγαρια των μουσουλμανων, τα μωρα που κουβαλουν ειναι απο δυο κα πανω!!!!!! Σε λιγο θα γινουν πλειοψηφια και θα επεμβαινει η Τουρκια να τους στηριζει!!!!!!! Θα κανουν κομμα και θα μπουν και στην Βουλη και θα καθοριζουν την τυχη της χωρας!!!!!!!!! Αυτα ειναι τα κατωρθωματα των πολιτικαντηδων που ψηφιζει αυτος ο λαος, ο οποιος αν δεν ξυπνισει και δεν ξεσηκωθει για να φυγουν οι λαθροεισβολεις ισλαμιστες, η Ελλαδιτσα παει κατα διαβολου!!!!!!!!

    10. ΣΤΕΦΑΝΕ για ποιον λόγο πέθαναν παφτωχοι οι αγωνιστές του είκοσι ένα για να έχουμε εμείς σήμερα αυτό.!!!!!.. τι σόι σκατολαος, και συνάμα δειλός καταντησαμε ως απόγονοι γενιτσάρων και ανεχόμαστε πάλι την σκλαβιά μας. Τελικά οι νεοέλληνες και βάζω καί τόν εαυτό μου μέσα είμαστε η χειρότερη γενιά εκείνων μετά την ανταλλαγή πληθυσμών τής Μικράς Ασίας. Αμφιβάλλω αν ρέει μέσα μας αίμα ελληνικό. Κανείς δεν νοιάζεται για τούτη την δοισμηρη χώρα. Μας αξίζει ο Άργος θάνατος για να εξαφανιστούν Ε από την ιερή γη της Ελλάδος διότι μόνο καί μόνο πού την πατάμε την μολύνουμε.Η Ελλάδα έσβησε. Αποδω και στο εξής μαντίλες καί τουρμπάνια.

    11. ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΡΕ ΞΕΚ@ΛΣΜΕΝΕ ΝΑ ΚΑΤΟΙΚΗΣΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ!!!
      ΔΕ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ!!
      ΡΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ
      ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ
      -ΕΛΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΕΙΣ-

      1. Σιγα μωρη κοκο εσυ μην βαλεις καμια φωτια στον καναπε σου,λουλα η επαναστατρια αχαχαχαχα!

    12. Κατα τα αλλα ετοιμαζονται για φιεστες απελευθερωσης απο τους τουρκους το 2021.Ταυτοχρονα τιμουν και νομιμοποιουν το ισλαμ ,με τζαμια και οχι μονο.Ποιον κοροιδευουν οι αληταραδες.Τριζουν τα κοκκαλα των αγωνιστων του 1821.Ντροπη ρε!!!!!

    13. Η Ελλάδα έχει ξεπουληθεί στους αντίχριστους του Ισλάμ.

    14. Ακούσατε κάτι για τις βεβηλωσεις εκκλησιών που γίνονται καθημερινά από ισλαμοφασιστες? Όχι ε!! Γιατί άραγε?

    15. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ! ΔΥΣΤΥΧΩΣ. ΑΙΤΙΑ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ!

    16. Αυτοι πρεπει να ξεκουμπηστουν και να φυγουν ,
      και οχι να χτιζουν τζμια και τεμενοι.
      Αν δεν παν να χαθουν απο μονητους πρει να παρουμε εμεις την πρωτοβουλια να τους ξεπαστρεψουμε.
      Αλλιως μαυρη ειναι η μοιρα του Ελληνα.

    17. Τόσα στρέμματα περιβάλλοντα χώρο δωρεάν από το κράτος εντός πυκνοκατοικημένου ΟΙΚΙΣΤΙΚΟΥ ΙΣΤΟΥ δεν έχει καμιά θρησκεία σε κανένα μέρος του κόσμου . Τόσο μαλάκες είμαστε . Η περικεφαλαία της μαλακίας μας αγγίζει στον ουρανό . Η δε μαλακία μας δεν σπάει μόνο καρύδια αλλά λιώνει τους πάγους στην Αλάσκα .

    18. Εκτός από το γράμμα που να έχει πάρει όπως λέει ο χοντρομαλάκας συριζέος για ισχυρό χαρτί να πάρει και επιδότηση 3 χρόνια παραμονής με νόμο που ψήφισε ο σύριζα το 2019 ισχύει και χαρτί υγείας που να έχει σκουπίσει τον κώλο του ο λαθροπίθηκος και να είναι σκατωμένο . Έτσι έπαιρναν επί σύριζα τις άδειες παραμονής και τις Ελληνοποιήσεις για να ψηφίζουν καθίκια προδότες για πολιτικούς στην χώρα μου . Εγώ εάν τον δω τον πούστη αυτόν στο δρόμο μου θα του μιλήσω για το rexona . Καλά που μας τα θυμίζεις βρε Στέφανε .

    Comments are closed.