Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΚΑΘΕ ΓΟΝΙΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΗΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ! ΤΟ ΕΦΗΒΙΚΟ ΠΑΡΤΥ ΤΗΣ ΦΡΙΚΗΣ! ΠΗΓΕ ΣΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΗΣ ΚΟΛΛΗΤΗΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΣΕ ΠΟΤΕ! «ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΣΑΝ ΛΙΠΟΘΥΜΗ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΝ»! ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ Η ΜΑΝΑ! «ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΗΔΗ ΝΕΚΡΟ»

    Κοινοποίηση:
    aw

    Για ώρες έκρυβαν από την μητέρα της 14χρονης τι είχε συμβεί. Όταν το κορίτσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ήταν ήδη νεκρό. Όλα δείχνουν ότι η 14χρονη είχε καταναλώσει αλκοόλ. Στο σπίτι που γινόταν το πάρτι δεν υπήρχε επίβλεψη από ενήλικες.

    Ο εφιάλτης κάθε γονιού, έγινε πραγματικότητα στην περίπτωση της 14χρονης Κατερίνας, στη Σαντορίνη. Το κορίτσι έφυγε απόγευμα από το σπίτι του για να πάει στα γενέθλια της κολλητής του από το σχολείο και… δεν γύρισε ποτέ.

    Τα όσα περιέγραψε η μητέρα της  συγκλονίζουν:
    «Στις 18:00 η ώρα έφυγε από εδώ. Ήταν η αγαπημένη της φίλη από το σχολείο (που έκανε το πάρτι). Της είχα πει να επιστρέψει 22.00 με 22.15 το βράδυ. Την πήρα στις 22.15 δεν απάντησε. Ξαναπήρα, το σήκωσε η φίλη της και μου είπε ότι ήταν τουαλέτα. Αργότερα μου είπε ότι έγινε κάτι σοβαρό και λιποθύμησε η Κατερίνα και ήταν 2 ώρες λιπόθυμη! Μου είπε ότι την είχαν βάλει να ξαπλώσει. Μετά από ότι έμαθα, την είχαν αφήσει να συνέλθει μόνη της και συνέχισαν εκείνοι το πάρτι μέσα. Τα παιδιά ήταν μόνα τους στο πάρτι, οι γονείς είχαν φύγει».

    Και συνεχίζει: «Στις 23.00 το βράδυ με πήραν και μου είπαν ότι πάνε στο νοσοκομείο. Με πήρε ο μπαμπάς της κοπέλας και μου είπε ότι το πάνε (το κορίτσι) με ασθενοφόρο. Η μητέρα της κοπέλας μου είπε να μην πάω από το σπίτι, γιατί ήταν άνω κάτω από το πάρτι. Όταν πήγα στο νοσοκομείο, το είχαν πάει νεκρό το παιδί μου».

    Δεν υπήρχε επίβλεψη από ενήλικα στο πάρτι!
    Σύμφωνα με τα όσα είπε ο πατέρας της εορτάζουσας που έκανε το πάρτι, η κόρη του που είναι 13 χρονών δε θα κατανάλωνε αλκοόλ. Οι γονείς, ετοίμασαν πίτες, αναψυκτικά, τυροπιτάκια και όχι αλκοόλ πριν φύγουν από το σπίτι. Επειδή το σπίτι έχει μόνο ένα δωμάτιο αποφάσισαν να φύγουν, για να μη νιώθουν άβολα τα περίπου 10 παιδιά που ήταν καλεσμένα. Λίγο πριν φύγουν έφτασε η Κατερίνα, η οποία φαινόταν -σύμφωνα με τον πατέρα της φίλης της- να είχε καταναλώσει από πριν, ποσότητα αλκοόλ.

    Γεμάτο με ποτά το σπίτι
    Παρά τα λεγόμενα του πατέρα ωστόσο, πληροφορίες της εκπομπής αναφέρουν ότι το σπίτι ήταν γεμάτο με μπουκάλια αλκοολούχων ποτών.

    «Μου είπαν ότι είχε πάει τα ποτά η κόρη μου. Δεν το πιστεύω εγώ αυτό. Από το σπίτι μας δεν λείπουν ποτά» ανέφερε η μητέρα της άτυχης Κατερίνας. Συμπληρώνει, ότι από το σπίτι της δεν έλειπε κανένα μπουκάλι με ποτό ενώ το χαρτζιλίκι του παιδιού ήταν μικρό και δεν του επέτρεπε να αγοράσει ποτά.

    Η οικογένεια της άτυχης κοπέλας, έκανε μήνυση κατά παντός υπευθύνου για να διερευνηθούν τα αίτια θανάτου της 14χρονης.

    Αυτή την ώρα γίνεται η ιατροδικαστική εξέταση, στην οποία συμμετέχει ο προϊστάμενος της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Πειραιά Ηλίας Μπογιόκας και ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας Σωκράτης Τσαντίρης.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    25 Σχόλια

    1. Η μάνα δεν ήξερε στο χωριό σε πιο σπίτι πάει,και αντί να ξέρει και να περιμένει μπαστακας απ’ έξω,έστω την πήρε 10 ώρα τηλ.δεν την βρηι και περίμενε δεν την έχω σαν τα φίδια; Απορώ…….

    2. Σα γυφτισσα μού φαίνεται η μάνα…
      …Ηρεμήστε όλοι σας, αυτοί μαθαινουν τα παιδια τους να πινουν απ τα 8 και 10 και να εχουν και σεξουαλικες σχεσεις. Οταν κανετε μια κριτική, πρεπει να λαμβανετε υποψην σας και κοινωνιολογικους παράγοντες, περιβαντολογικους, φυλετικους, εθιμοτυπικους, νοητικους, εποχης, γονιδιακους.. και μετα να αρχισετε να μιλατε για διαπαιδαγωγηση.
      ..
      ..ψαγμένο το 13χρονο πάντως…

    3. Πόσοι από εσάς ρε ΡΕ για να μην σας πω αλλιώς δεν είχατε πιει αλκοόλ ως ανηλικοι;Κριτές των πάντων αι σιχτίρ όλα τα ξερετε γιατροί δικηγόροι εισαγγελείς και δικαστές ταυτόχρονα ειστε κωλοι Ε κωλοι τυπικοί νεοελληναρες

      1. Εγώ ΡΕ. Ήπια πρώτη φορά αλκοόλ στα 16 μου. Και δεν ήπια ποτέ μεχρι να με πάνε σηκωτό. Εσυ ρε ξεπεταγμενε απο πότε έπινες και πόσο;

    4. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΟΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΠΙΑΣΤΕ ΤΟΝ ΕΝΑ ΧΤΥΠΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ…..
      Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ…..ΠΕΡΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΩΣ
      ΤΩΝ ΝΕΩΝ…..ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ,ΠΕΡΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΩΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ…ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΙ ΕΚ ΝΥΠΙΟΤΗΤΟΣ ΑΥΤΩΝ….ΕΝΑΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΠΟΥ
      ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ( ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ) ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΝΑ ΠΙΝΕΙ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑΤΩΔΗ ,ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ…..
      ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΦΑ Η ΒΗΤΑ ΤΡΟΠΟ ( Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ Η ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ Η ΒΛΑΚΕΙΑ )….ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΧΤΥΠΠΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ , ΖΗΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ…..

      1. Τι διαφορετικό έγραψα ρε πατριώτη από το σχόλιο σου;Αυτο είναι το συμπέρασμα από τα σχόλια.Παρκαρισμενα και αφημένα στην τύχη τους παιδιά,από γονείς που τα έκαναν μόνο και μόνο για να κάνουν το κέφι τους.Αυτη η γυναίκα έπρεπε να κουνήσει τον πισινό της από το πρώτο λεπτό που δεν βρήκε στο τηλέφωνο το ανήλικο κορίτσι της.Αν το είχε κανει,τώρα το παιδί θα ζούσε.

      1. Δεν το μαθες το νεο βλαχακο,τρεχα μαστουρη,την πουλαν με ταυτοτητα στα περιπτερα,12 ευρω και φτιαχνεις2-3 τσιγαριλικια,run malaka run.

    5. Ειπαν στη μανα απο το τηλεφωνο πως κατι σοβαρο συμβαινει κ αντι να παει στο παιδι της θα συνεχισε να βλεπει power of love… γιατι γιαυτο κανεις δε γραφει…!

    6. Περιμενα να ακουσω οτι ο πατερας της 13χρονης εχει συλληφθει…. αλλα εδω ειναι μοντερνα μπανανια ..
      ενα κακεκτυπο κοινωνιας και κρατους.

    7. Ας γινουν πρωτα ανακρίσεις ολων οσων ηταν στο παρτι και μετα να βγουν τα συμπερασματα,η μητερα της κοπελας δεν ηταν εκει για να δει τι εγινε,μεσα στο πονο της λεει διαφορα και δεν γνωριζει τα γεγονότα.

    8. ΜΑ ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΣΚΛΗΡΟΙ…ΚΑΚΟΨΥΧΟΙ ΕΙΣΤΕ?… ΤΣΤΣ ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΟΙ ΚΗΡΑΛΟΙΦΑΔΕΣ!!!! Κ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΦΗΒΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΩΖΟΥΝ ΟΙ ΚΗΡΑΛΟΙΦΑΔΕΣ ΜΕ ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΟΛΩΝ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ!!!! Ε,ΜΑ ΠΩΣ!!! χαχαχαχ εκειιιι σαπιλααααααα πληρης!!! χαχχαχαχ ξοφλημενη η ελλ οικογενεισ στην ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ! χχχα ανημποροι ολοι. εκει. ΞΟΦΛΗΣΤΕ!

      1. Αχ γατουλα μου ναζιστρια… Στον υπνο σου θα βλεπεις βελο.. Τελειωσαν τα ψωμια σας εγκληματιες. Στην μπουζου. ΤΕΤΕΛΕΣΘΑΙ χαχαχαχα

    9. Ο πατέρας προσπαθεί να καλύψει το λάθος του, άκου ήρθε πιωμενο το παιδάκι. Τι να πεις,θέλουν προσοχή τα παιδιά τώρα κλαμα

    10. Ερχομαι καθημερινα σε επαφη με τα παιδια λογω επαγγελματος και αγανακτω! Μερικοι γονεις ειναι απο αδιαφοροι ως ανυπαρκτοι! Τα κακομαθαινουν και μαλιστα αν παραπονεθουν τα παιδια οτι ειμαστε αυστηροι ερχονται οι γονεις κ μας υποδεικνυουν πως θα μιλαμε! Οι σωστοι γονεις 1 στους 10,χωρις υπερβολη!

      1. Λογικά θα είστε εκπαιδευτικος, οι σωστοί εκπαιδευτικοί 1 στους 1000!!! Χωρίς υπερβολή. Το μόνο που τους νοιάζει είναι πόσες λιγότερες ώρες θα κάνουν είναι αδιάφοροι ως ανύπαρκτοι. Τους έχει κακομαθει το σύστημα και αν τολμήσεις να παραπονεθεις στην πρωτοβάθμια ή δευτεροβάθμια τους καλύπτουν τα άλλα κοράκια. Αν υπήρχε η δυνατότητα της βαθμολογίας από τους μαθητές προς τους καθηγητές θα κλαιγανε στο ταμείο ανεργίας όλοι μαζι

        1. πολυ σωστα κ. Κωστα αχρηστοι, ημιμαθεις και παρτακηδες! το μονο που τους νοιαζει ειναι να προσλαμβανονται σωρηδον αναπληρωτες μη τυχον και δουλεψουν μια ωρα παραπανω τη βδομαδα… γιατι 2 ωρες το πλυ ημερησιως δουλευουν!!!

    11. Τι δουλειά έχουν αλκοολούχα ποτά σε πάρτυ 14χρονης; Να ερευνηθεί εάν ευσταθούν οι ισχυρισμοι του πατέρα,εάν οχι,είναι ο ηθικός αυτουργός του θανάτου του κοριτσιού.Επρεπε να φροντίσει να μην υπάρχει αλκοόλ εκτεθειμένο στο σπίτι! Τι είναι αυτά ρεεεεεε; Έφυγαν από το σπίτι για να μην νιώθουν αμηχανία τα δεκατετραχρονα; Είσαστε με τα καλά σας επιτέλους; Σαν πολύ αέρα δεν δίνετε μερικοί στα παιδιά σας; Είναι μόνο 14!!!!!!! Έλεος πια……Ο πατέρας πήγε στην ταβέρνα,τα παιδιά βρέθηκαν σε κίνδυνο,και ένα κοριτσάκι πνίγηκε από το αλκοόλ.Χωρα ανεύθυνων και ανισορροπων ανθρώπων!!!

        1. Κεφάλα,όταν θα κάνεις παιδιά,να μιλήσεις….προς το παρών,παρε την τοξικότητα σου,τα κουβαδακια και πανε να σκουπισεις τις μύξες σου….αντε,όλοι κριτές γίνατε!!!

          1. Καραγκιοζη αν και δεν σου πεφτει λογος εχω παιδια αλλα ασχολουμαι μαζι τους και δεν τα εχω πεταμενα.Επειδη εισαι μικρουλης και ανοητουλης μην σχολιαζεις για πραγματα που δεν σε αφορουν,αντε νοτιομακεδονα

          2. Τράβα ρε βλάκα. Ποιός σου είπε ότι δεν έχω παιδιά ρε ζώο.

            1. Κοιτάτε τι συμβαίνει στην κοινωνία μας αυτό ακριβώς που κάνετε εσείς τρογωσαστε και ρίχνετε ανάθεμα ο ένας στον άλλο ,ενώ το πρόβλημα είναι η παιδεία σας.μας,και των παιδιων μας που τα αφήνουμε απροστάτευτα δυστυχώς σε τόσο τρυφερές ηλικίες οι γονείς και δάσκαλοι,οι υπευθυνοι

    Comments are closed.