ΠΡΩΙΝΟ ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΤΡΑΓΚΑ: «ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!»

    Κοινοποίηση:
    tragkas

    Όλα τα διεθνή μετεωρολογικά στοιχεία δείχνουν ότι πρέπει να ετοιμαζόμαστε για μεγάλη σύγκρουση με την Τουρκία και προηγουμένως περίοδο αναταραχής στο εσωτερικό της χώρας. Ασφαλώς, ο κος Μητσοτάκης έχει αντιληφθεί ότι είναι πολύ μόνος. Έχει καταλάβει πως η κυβέρνησή του και η χώρα μας δεν έχει πλάτες. Σίγουρα δεν μοιάζει με τον Τζόρτζ Κλούνει, αλλά θεωρείται βέβαιο ότι θα παίξει το ρόλο του καπετάνιου του ψαράδικου στην Τέλεια Καταιγίδα. Στις ομιλίες του όπως αυτή στο Συμπόσιο της πολιτιστικής εταιρίας Θεσσαλονίκης, δεν έκρυψε τους προβληματισμούς του, ούτε απέφυγε τις αιχμές προς τις ΗΠΑ και τον κο Τραμπ. Είπε ότι οι ΗΠΑ βιώνουν έναν διχασμό και επιλέγουν τον απομονωτισμό. Και αυτό εκδηλώνεται με τρόπους απροσδόκητους, αιφνιδιαστικούς που αμφισβητούν αρκετές παγκόσμιες σταθερές, όπως τις ξέραμε.

    Ο Μητσοτάκης, χαρακτήρισε λανθασμένη απόφαση την απόσυρση των στρατευμάτων των ΗΠΑ από τη Συρία. Και έκανε ένα προσεκτικό αλλά και τολμηρό άνοιγμα προς την Κίνα, παρά τις τελευταίες προειδοποιήσεις του Υπουργού Εξωτερικών κου Πομπέο. Αν λάβουμε υπόψη μας ότι σε συνέντευξή του σε αμερικανική εφημερίδα δήλωσε ότι θα συνεργαστεί με όποιον πρόεδρο επιλέξει ο Αμερικανικός λαός, είναι σαφής η σύγκρουσή του με την παρούσα Αμερικανική διοίκηση και τον Πρόεδρο Τραμπ.
    Ο Μητσοτάκης τοποθετεί όλα τα χαρτιά στις σχέσεις με τους Αμερικανούς, στην πιθανότητα να εκλεγούν πάλι οι Δημοκρατικοί. Και σε αυτή την επιλογή και εμφανή πλέον σύγκρουση με τη διοίκηση Τραμπ και την κριτική σε όσα κάνει, σίγουρα υποκινείται όχι μόνο από την εγκατάλειψη της χώρας από όλες τις δυνάμεις αλλά και από την οικογένεια Σόρος, η οποία διάκειται εχθρικά και έχει πόλεμο με τον Ντόναλντ Τραμπ.

    Σε κατάσταση πλήρους οικονομικής αδυναμίας η χώρα και εμφανώς χωρίς τις πλάτες των υπερδυνάμεων αλλά και την αναμενόμενη βοήθεια από τους ευρωπαίους εταίρους, πρέπει να ετοιμάζεται για μετωπική σύγκρουση με την Τουρκία στα θέματα του Αιγαίου και της Κύπρου. Η σύγκρουση αυτή θα έρθει, είτε παραμείνει ο Τραμπ στο Λευκό Οίκο, είτε όχι.
    Είναι κωμικό να πιστεύουμε ότι αν βγουν οι δημοκρατικοί, θα προτιμήσουν εμάς από τον Ερντογάν ή δεν θα θελήσουν να του πετάξουν κομμάτι από την Ελλάδα, προκειμένου να τον τραβήξουν από τη συμμαχία με τη Μόσχα.

    Η συμφωνία του Βλαδίμηρου Πούτιν με το Σουλτάνο, ενισχύει το νέο ρόλο της Μόσχας, ως κυρίαρχης δύναμης στη Μέση Ανατολή. Η Άγκυρα υλοποίησε πλήρως τους στόχους της στρατιωτικής επιχείρησης στη Βόρεια Συρία και πήρε μια πολύ μεγάλη εδαφική έκταση στα σύνορά της με τη Συρία. Οι Κούρδοι αποχώρησαν και έχασαν τον έλεγχο. Οι Αμερικανοί στρατιώτες έφυγαν και μειώθηκε η επιρροή των Αμερικανών στην περιοχή. Κέρδη αποκόμισε και ο Άσαντ.

    Ο κος Τραμπ ανακοίνωσε ότι αίρονται όλες οι κυρώσεις που είχαν επιβληθεί στην Τουρκία. Όλοι οι αναλυτές εκτιμούν ότι ο Τούρκος πρόεδρος έχει γίνει σπεσιαλίστας, εξπέρ, στο να επηρεάζει ΗΠΑ και Ρωσία προκειμένου να έχει οφέλη. Οι Αμερικανοί φοβούνται μην αποχωρήσει από το ΝΑΤΟ η μεγάλη Τουρκία και οι Ρώσοι τον χρησιμοποιούν στον υβριδικό πόλεμο απέναντι στη Δύση.
    Ο νέος διακανονισμός αλλάζει πλήρως το χάρτη στη Βόρειανατολική Συρία αφήνοντας στην Τουρκία τον έλεγχο ενός τμήματος στη μέση των συνόρων, ενώ το υπόλοιπο τμήμα θα είναι στα χέρια της Τουρκίας, της Ρωσίας και της Συρίας. Οι Κούρδοι διαλύθηκαν.

    Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, ο κος Ντμίτρι Πεσκόφ δήλωσε ότι οι ΗΠΑ εγκατέλειψαν τους Κούρδους και στην πραγματικότητα τους πρόδωσαν. Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου πρόσθεσε ότι οι Αμερικανοί τα τελευταία χρόνια υπήρξαν ο στενότερος σύμμαχος των Κούρδων.

    Εδώ στην Ελλάδα – κυρίες και κύριοι – τα ανούσια και εξόχως φιλομνημονιακά τηλεοπτικά δίκτυα ασχολούνται με βλακείες και αστήρικτες καταγγελίες που εκτοξεύουν πολιτικοί του ΣΥΡΙΖΑ ή της ΝΔ, ο ένας εναντίον του άλλου. Αθλιότητες και συμπεριφορά ανοήτων που καθιστά ακόμα πιο δύσοσμη μια ατμόσφαιρα ανέχειας και εθνικής διάλυσης.

    Όταν διάφοροι υπουργοί που υποτίθεται ασχολούνται για τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, τρώνε ώρες από την καθημερινή δουλειά τους στην τηλεόραση, φωνάζοντας για τον Παπαγγελόπουλο ή για τα λαμόγια του ΣΥΡΙΖΑ, τότε εξαλείφονται οι ελπίδες να υπάρχει στοιχειώδης οικονομική ανάκαμψη ή να βελτιωθεί έστω και λίγο η κατάσταση της κοινωνίας και επομένως της εθνικής άμυνας.

    Ετοιμαστείτε για μεγάλη σύγκρουση με την Τουρκία. Οι Τούρκοι πανηγυρίζουν για τη συμφωνία με τους Ρώσους και για την άρση των κυρώσεων από τους Αμερικανούς. Και ενώ πανηγυρίζουν στέλνουν χιλιάδες μετανάστες στο ελληνικό έδαφος και παραβιάζουν καθημερινά τον εναέριο και θαλάσσιο χώρο μας.

    Όλη η χώρα είναι ανάστατη από την τοποθέτηση μεταναστών σε όλες της περιοχές της Ελλάδας. Ήδη οι κάτοικοι διαφόρων περιοχών αντιδρούν για το ισομερές μοίρασμα που κάνει το υπουργείο Δημόσιας Τάξης σε όλες τις περιοχές. Η κατάσταση έχει φτάσει στο κόκκινο, τόσο στα νησιά, όσο και στην ηπειρωτική χώρα που δέχεται την αποσυμφόρηση των νήσων του Αιγαίου.
    Τις τελευταίες 15 ημέρες έφτασαν στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου περισσότεροι από 5.000 μετανάστες.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    21 Σχόλια

    1. ΑΓΑΠΗΤΕ ΓΙΩΡΓΟ ΤΡΑΓΚΑ , ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ , ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΕΝΕ ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΒΛΑΚΙΕΣ , ΔΩΣΜΑ ΜΑΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΞΥΓΗΣΗΣ , ΠΩΣ
      ΒΓΑΙΝΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ , ΕΜΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΟΛΙΣ Ο ΕΡΤΟΓΑΝ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΜΠΙΚΙΚΙΝΙΑ , ΓΙΑ
      ΕΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΗ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΟΛΗ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ.

    2. Είμαστε έτοιμοι να πολεμήσουμε αν χρειαστεί..

    3. -Η ΕΡΧΌΜΕΝΗ Μεταλλαγμένη Νέα Τάξη Πραγμάτων : Πούτιν (ο υπαρχηγός) , Τράμπο (η μαριονέτα) , Ερντογάν (ακόμη δίπορτο) , Σαλβίνι (δεν έχει το πάνω χέρι) , Τζόνσον( έρχεται φουριόζος) , Ορμπάν (το συμφέρον πάνω από όλα) , Μουλάδες (Υπό αίρεση) , Άσαντ (πλήρως εξαρτημένος από τον Πούτιν) , Κίνα (με αποστάσεις) κλπ

      -Η υπό παρακμή κλασική Νέα Τάξη Πραγμάτων (ή αλλιώς Εθνομηδενιστές) : Βαθύ Αμερικάνικο Κράτος (που δεν κατάφερε να τελειώσει τον Σουλτάνο) , Νετανιάχου (Εθνικιστικό Ισραήλ ,…φεύγει σύντομα ) , Μακρόν (ο τελευταίος πιστός νεοταξίτης μετά τον Αλέξις) , Μαρκέλα (νεοταξίτησα αλλά πάνω από όλα Τουρκόφιλη) , Αίγυπτος (αλλά ποιος την υπολογίζει) , Ελλάδα (θα καταλάβει που βρίσκεται όταν όλα θα έχουν τελειώσει…) κλπ

      Η ΜΙΑ ΤΆΞΗ ΠΆΕΙ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΕΡΧΕΤΑΙ , ΤΟ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΤΟ ΙΔΙΟ .
      25-10-2019

    4. τους θερμους μας χαιρετισμους εις το λανγκλευ

    5. Θειο βαψωμαλλια βολεμενε κανα γκομενακι καινουργιο εφαγες?? να προσεχεις τα βιαγκρα ,,,κυκλοφορουν μαιμου απο Νovartic…..

    6. ΠΕΣΤΑ ΡΕ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΠΕΣΤΑ ΜΠΑΣ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΡΑΓΙΑΣ…….

    7. Τράγκα θέλεις να πουλήσεις ότι είσαι ηλίθιος γιατί ζεις στο Παρίσι.. και με το δίκιο σου.Επαιρνες μαύρα λεφτά σε σακουλες σκουπιδιών και έκανες χιουμορακι όταν στεκωσουν στην ουρά παρέα με τον αδέκαστο Μάκη και κάποιον συγχωρεμενο σε γνωστή -κλειστη εφημερίδα _ πλεον.Μπαρμπα Γιώργη, κάποιοι άκουγαν τι έλεγες ενώ εσύ νόμιζες ότι δεν υπάρχει άνθρωπος .Τελοςπαντων
      Όπου να ναι θα ψοφήσεις και θα ηρεμήσουμε όλοι.Αυτα που λες είναι πόρδες και μάλιστα βρωμερές.Ο τρομπας δε ξαναβγαίνει και παίζει να είναι και ο πρώτος πρόεδρος Ρεπουμπλικάνων που θα πάει και φυλακή ,μα για όνομα ρε γερό έχουν τεντώσει τα πάντα στην Αμερική και δειχνουν πανωλεθρία ρεπουμπλικανων.Αυτο σημείωσε το για να το θυμάσαι όταν θα ψοφολογας

      1. O Trump θα ξαναβγεί και μάλιστα με μεγαλύτερη πλειοψηφία. Αυτά που λες είναι τρίχες.

    8. Δύσκολα θα ανοίξει πάλι ”μέτωπο”, με οποιαδήποτε χώρα τώρα η Τουρκία! θα φανεί καθαρά ότι είναι ”επικίνδυνη” χώρα, οπότε δεν την συμφέρει! η Τουρκία κάνει κινήσεις συμφέροντος!!!

    9. Γιωργη , γιατι προβληματιζεσαι τοσο πολυ?Εσυ με την συζυγο σου και τον asterix θα πας για διακοπες στη Ν.Υορκη.Δεν σε χωραει ο τοπος!..Φροντισε να παρεις και μερικα μπουκαλια απο αλοη,γιατι ,οπως διατυμπανιζεις, ειναι αφροδισιακα.Αληθεια Γιωργη ,υπηρετησες στον Ελληνικο στρατο ποτε και ποσο?Μηπως και εσυ στα συνορα Παπαγου?Αν την “σκαπουλαρες” ,εισαι επικινδυνος.Αντε καλη διασκεδαση.Εχεις αριστες σχεσεις με την τοπικη ομογενεια της Ν.Υ. Για πηγαινε π.χ. στην Καλιφορνια?

      1. Ασφαλώς και θα πάει στο σπίτι του στο Μονακό! ή δεν το ξέρατε?

    10. Ετοιμάζουν την διχοτόμηση του Αιγαίου και την ουδετεροποίηση της Θράκης. Τα αφεντικά όλων αυτών, του δήθεν δημοκρατικού τόξου, χρησιμοποιούν αυτά τα πολιτικά ανδρείκελα ως Δούρειο Ίππο!

      Το πρόβλημα όμως δεν είναι αυτοί αλλά, όλοι εσείς που μένετε άπρακτοι θεατές του εποικισμού και καταστροφής της νεότερης Ελλάδος.

      Ψευτοδημοκράτες και ψευτοδημοκράτησες του ταλιμπανιστάν της ξάπλας και του βολέματος, η διαδρομή έφτασε στο τέλος της. Ήρθε η ώρα να κατεβείτε από το τρένο της κρεπάλης και του δε βαριέσαι αδελφέ. Το ερώτημα είναι εάν, έχει απομείνει καμία ελπίδα ανάσχεσης της κατηφόρας..:

      Τα πιο πάνω σχόλια μου και οι απόψεις δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με την Χρυσή Αυγή ή άλλον τέτοιον πολιτικό συνδυασμό… Ουσιαστικά με κανέναν πολιτικό φορέα εντός Ταλιμπανιστάν.

      Και ο νοών νοήτω ή μήπως ανοήτω…..::::

    11. Αριστος γνωστης του παρασκηνιου ο τραγκας και μερικες φορες του “ξεφευγουν” μεγαλες αληθειες. Ειναι αυτος που ειχε αποκαλυψει οτι ο σαμαρας εφερε τους αλβανους στην ελλαδα με εντολη των αμερικανων για να μη στραφουν προς τη ρωσια. Αυτο που θελει να πει με λιγα λογια απ’ οτι καταλαβα ειναι οτι και ο κυρΓιακος ειναι κι αυτος ενα υπακουο κανις που εκτελει κατα γραμμα τις εντολες του μπαρμπα george. Tα εσπασε με τον τραμπ για να κανει το χατηρι στον George και τωρα θελει να εγκαταστησει βιαια χιλιαδες ισλαμιστες σε πολεις και χωρια αδιαφορωντας για το πολιτικο κοστος για να εξυπηρετησει παλι τα σχεδια του george sorros. Tελικα οσοι μιλουσαν για σχεση των μητσοτακηδων με λεσχες μπιλντεμπερκ και Open Society ειχαν απολυτο δικιο. Αυτη η αληθεια πρεπει να φτασει και στον τελευταιο ελληνα που δεν γνωριζει απο παρασκηνιο και απλα τρωει το σανο που του πασαρουν τα τουρκοκαναλα.

    12. Όλοι οι μνημονιακοί πρωθυπουργοί είναι γελοία ανθρωπάρια, καραγκιόζηδες που κουμαντάρουν με το ζόρι το θέατρο σκιών, τους υπουργούς τους. Διορισμένοι απ’το Soros και τη ΝΤΠ (τα πραγματικά αφεντικά). Οι δηλώσεις τους είναι ανούσιες, για κατανάλωση από τους γηγενείς και για να έχουν αντικείμενο εργασίας οι δημοσιοκάφροι. Πιστεύω πως όταν τις μεταφράζουν σε Πούτιν Τραμπ και Ερντογάν, αυτοί θα ξύνουν πότε το δεξί και πότε το αριστερό τους.

    13. Εσυ Τράγκα θα πολεμήσεις η θα φύγεις για Γαλλία??

    14. ΑΡΑΓΕ ΜΟΝΟ Ο ΤΖΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΕΦΑΓΕ Κ Ο ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ Κ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΤΡΑΓΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΑΙΤΕΙΤΕ ΑΠΟ Τ ΑΠΛΟ ΠΟΛΙΤΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΟΧΙ ΔΕ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΩ ΘΑ ΑΡΑΞΩ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ Κ ΝΑ ΠΑΣ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΕΓΩ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ Κ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΠΡΟΔΟΤΕΣ…

    15. Ελα τωρα με την Κουλα την χορευτρια,θα τον βαλει ο Ερντογαν να χορεψει ενα χορο της κοιλιας και αν τον χορεψει καλα θα τον προσλαβει για γιουσουφακι στο χαρεμι του.

    Comments are closed.