ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ! ΙΔΟΥ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ MERCEDES ΤΩΝ 300.000 ΕΥΡΩ – ΕΧΕΙ 612 ΑΛΟΓΑ ΚΑΙ ΠΙΑΝΕΙ ΤΕΛΙΚΗ 250 ΧΛΜ/ΩΡΑ (ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    mak iereas merc

    Μια φωτογραφία που αναρτήθηκε στα social media ήταν αρκετή για να φανεί ότι το «πορεύεσθε σεμνά και ταπεινά» δεν ισχύει ενίοτε για κάποιους ιεράρχες. Στην περίπτωση του Μητροπολίτη Κύκκου & Τηλλυρίας Νικηφόρου στην Κύπρο, δεν ισχύει καθόλου αν κρίνουμε από το αυτοκίνητο που χρησιμοποιεί για τις καθημερινές μετακινήσεις του.

    Πρόκειται για μια Mercedes-AMG S63 η αξία της οποίας ανέρχεται στα 300.000 ευρώ σχεδόν! Εφοδιάζεται με 4λιτρο V8 BiTurbo κινητήρα απόδοσης 612 αλόγων, είναι δηλαδή ακόμα ισχυρότερος από τη μονάδα που αντικατέστησε, παρότι εκείνη ήταν 5.5 λίτρων. Η επιτάχυνση 0-100 χιλιόμετρα/ώρα έρχεται σε μόλις 3.5 δευτερόλεπτα, η ισχύς περνά στο δρόμο μέσω συστήματος μετάδοσης AMG Speedshift MCT 9 σχέσεων ενώ η AMG S63 εφοδιάζεται και με το σύστημα τετρακίνησης 4MATIC+.

    Η τελική της ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 χιλιόμετρα/ώρα αλλά οι παραπάνω αριθμοί πιστοποιούν πως πρόκειται για ένα από τα πλέον εντυπωσιακά και γρήγορα αυτοκίνητα, το οποίο χρησιμοποιούν εκατομμυριούχοι μεγιστάνες για τις μετακινήσεις τους.

    Αυτό επέλεξε και ο Μητροπολίτης Κύκκου & Τηλλυρίας-κατέχει το συγκεκριμένο αξίωμα από το 2007, προφανώς για να αντεπεξέρχεται πολύ γρήγορα και με ασφάλεια στις πολλές υποχρεώσεις του.

    Στα εβδομήντα τρία του χρόνια και έχοντας αποτύχει να εκλεγεί Αρχιεπίσκοπος Κύπρου, ο σεβασμιότατος Νικηφόρος έγινε θέμα εξαιτίας της πανάκριβης Mercedes του. Αυτής, που τον μετακινεί παντού όχι όμως σεμνά και σίγουρα καθόλου ταπεινά…

    Πηγή newsauto.gr

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    41 Σχόλια

    1. Με κάτι τέτοια βρίσκουν να βγάλουν κάποιοι όλο το μίσος προς την Ορθοδοξία! Εντάξει βρε παιδιά, όπως υπάρχουν κ κακοι γιατροί δικηγόροι , εκπαιδευτικοι, υπάρχουν κ κάποιοι ιερείς που δεν είναι σωστοί. Αυτό δεν σημαίνει, ότι δεν θα ξαναπάμε σε γιατρό η’δεν θα πάμε στο σχολείο! Δεν χρειάζεται να καταδικάζουμε συλληβδην όλους τους ιερείς. Υπάρχουν κ εξαιρετικοί ιερωμένοι που διατελουν θεαρεστα έργα.

      1. Ξέρεις Γιώργο δεν τα βάζουμε εγώ τουλάχιστον με την ορθοδοξία και δεν περιμένω κάτι για να βγάλω μίσος όπως θες να περάσεις μέσα από το μυνημα σου… Ανάλογα με την εποχή λοιπόν σου θυμίζω Εκείνος ήταν σε ένα γαϊδούρακι επάνω ενώ μπορούσαν να τουν κουβαλάνε στους ομους τους σκλάβοι όπως τους Ρωμαίους η να έχει άμαξα με άλογα όπως ηθιστε να έχουν την εποχή εκείνη οι λεφτάδες της εποχής.. Επέλεξε όμως το γαϊδούρακι… Σήμερα γιατί δεν επιλέγει ο άποστολος του Χριστού ένα λαντα λέω εγώ… Είναι πρόκληση Γιώργο και δεν είναι γιατρός ή οτιδήποτε άλλο συγκρίνεις… Διότι γιατρό αλλάζεις… Θρησκεία όμως η πιστεύω είναι δύσκολο… Είναι δύσκολο να μην έχεις ως προς το ζειν και να βλέπεις αυτόν που σου δείχνει τον δρόμο του Χριστού η σε έχει σε επαφή μαζί του να προκαλεί…

    2. Παω Εκκλησια προσευχομαι,προσκυνω τον παπα οταν φορα τα αμφια,μελετω Αγ.Γραφη,νηστευω,κοινωνω δεν εχω κανενα προβλημα με τον Σωτηρα μου Χριστο αλλα το χειροφιλημα το εκοψα.

    3. Για να φτανει πιο γρηγορα στο θεο του

    4. Θυμαμαι μια γιαγιουλα φιλησε τη Μερσεντες ενος Μητροπολιτη, Οταν τη ρωτησα γιατι το εκανε μου απαντησε : Ειναι ευλογημενη παιδι μου !!!! ΕΜΕΙΝΑ ΚΑΓΚΕΛΟ .

    5. Αν δεν είχε αυτή τη Μερσεντές ο παππας ποιος θα την έχει; Αφού οι καλύτερες επιχειρήσεις είναι οι εκκλησίες. Καθαρό κέρδος με μηδέν κόπο. Και μετά σου λέει έφυγε ο κόσμος από την εκκλησία!

    6. θα κριθεί απο τον Χριστό λέει ένας κύριος πιο πάνω.. Μάλιστα ,, θρησκεία το ναρκωτικό των λαών και πλούτος που ξεπερνά κάθε φαντασία.. Από την εποχή των Ναιτων έως σήμερα δεν άλλαξε τίποτα..Οι πρώτοι φύλακες των ιερών και παράλληλα τοκογλύφοι ,, κρίθηκαν και αυτοί απο τον Χριστό..Με την δικαιολογια της εξομολογησης ο ανθρωπος εχασε καθε ενοια ανθρωπισμού ,, ο Χριστος διδαξε την αγαπη και την στηριξη των αδυνατων ,, ποσους χιτωνες εδωσε ο συγκεκριμενος χριστιανος η ο καθε χριστιανος που δινει μαχη υπερ παντων και καμια φορα ξεφευγει και απο το πολιτισμικο δρομο βριζοντας οταν απειλειτε..ποσουσ εδωσεσ..ποσο στοιχιζουν αραγε μια τετραδα ελαστικων στο συγκεκριμενο οχημα που καποια οικογενεια διπλα του τα εχει αναγκη οσο τιποτα αλλο..αλλα ειπαμε θα κριθει μετα θανατον απο τον Χριστο ,,,και εσυ πεινασμενε και αστεγε περιμενε τα χριστουγεννα για το γευμα αγαπης και το πασχα επισης και μετα απο αυτο καμια αιθουσα του δημου για να μην ψοφησεις απο το κρυο,,αλλα αυτοι θα κριθουν απο τον Χριστο..Ε ρε παλουκωμα που θελετε και ξυρισμα… κοιτα γυρω σου ρε ανθρωποι δεν εχουν να πληρωσουν το ρευμα τους ,, να ντυσουν τα παιδια τους,, να εχουν το καθημερινο εστω ψωμι και ελια ,, καιγοντε ζωντανοι προσπαθωντας να ζεσταθουν ,,αυτοι θα κριθουν το ιδιο με εσενα μετα θανατον,, τωρα τι …εσεισ που οδηγησατε τον Χριστο στο σταυρο του μαρτυριου σεις ειστε τωρα οδηγειτε παραλληλα χιλιαδες πιστους μεσα απο τον δικοτους γολγοθα περιμενοντας την κριση τους απο Εκεινον οσο εσεις κυκλοφορειτε με 600 αλογα οχημα..

    7. Kωστας που ησουν φανταρος στην ΕΛΔΥΚ

      Τα οπλα που χρησιμοποιει το Πεζικο στην Κυπρο ειναι το G3A3 για τους κανονικους στρατιωτες και το G3A4 οι δοκιμοι αξιωματικοι..
      Χρησιμοποιουν επισης τo οπλοπολυβολο HK11 και το πολυβολο MG3..Και τα αντιαρματικα RPG 7V..
      Επισης χρησιμοποιουν το βομβιδοβολο C/S 40 χιλιοστων…
      Ο φιλος σου ο Κυπριος μπορει να νομιζει πως τα πιο πανω οπλα ειναι απαρχαιομενος οπλισμος αλλα να ξερεις πως ειναι τα πιο αξιοπιστα οπλα τα οποια χρησιμοποιουνται κατα κορον σε ολους τους συγχρονους πολεμους ακομη και σ αυτους που γινονται αυτη την στιγμη…Αξιοπιστα οπλα και πολυ καλα οπλα…

      Επισης στην διαθεση της Εθνικης Φρουρας υπαρχει ο εξης οπλισμος:
      Τα βελγικα FN 7.62 χιλιοστων
      Τα M77 γιουγκοσλαβικης κατασκευης
      Τα AK47
      Τα οπλοπολυβολα FN 7.62 χιλιοστων MAG
      Τα αντιαρματικα Law…

      Oι ειδικες δυναμεις και οι ομαδες μονιμων αξιωματικων και υπαξιωματικων εχουν συγχρονα οπλα νεας τεχνολογιας τα οποια αγορασαν τα προηγουμενα 2-3 χρονια..

      1. Δεν εννοώ μόνο τα οπλα των στρατιωτών αλλά γενικά τον εξοπλισμο.Αντιαρματικα κτλ.Δεν θυμάμαι ακριβώς να σου πω τι είχαμε γιατι εχουν περασει τα χρονια.Εγω ημουν στα αντιαρματικα milan.Ισως να εχει αναβαθμιστεί ο οπλισμος των Κυπριων.Δεν ξερω λεπτομέρειες.Πριν απο 15 χρονια υπηρετησα εκει.Εσυ ξερεις καλυτερα.
        ΕΛΛΑΣ-ΚΥΠΡΟΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑ!ΕΛΔΥΚ ΕΛΔΥΚ ΑΕΤΟΙ!

    8. δωρεα κανενος ρωσσου για ξεπλυμα μαυρου χρηματος θα ναι. αχρηστο αυτο το αμαξι για κυπρο.

    9. Ταυτόχρονα με το κόκκινο πουλοβερακι μας δείχνε και που μας γράφει αγαπητή μου φίλη

    10. Απο Κυπρο,
      Στην Κυπρο ο Αρχιεπισκοπος Κυπρου Χρυσοστομος, ο Κυκκου Νικηφορος και ο Μορφου Νεοφυτος, δεν ειναι πισωγλεντηδες τ αντιθετο…Ειναι αντρες με προσωπικοτητα και πυγμη που δεν σηκωνουν και πολλα πολλα και σιγουρα κανεις δεν θελει να τους δει να νευριαζουν ειδικα τον Αρχιεπισκοπο….
      Η επιλογη των αυτοκινητων δεν ειναι προσωπικη επιλογη του Μητροπολιτη, ειναι γενικα πολιτικη της ιερας συνοδου με πρωτου και κυριου του Αρχιεπισκοπου…
      Για οσους δεν γνωριζουν ο μεγαλυτερος businessman στην Κυπρο ειναι ο Αρχιεπισκοπος…Απο πολυ παλια οι Κυπριοι εδιναν τις περουσιες τους στην εκκλησια η οποια ηταν αυτοκεφαλη για να μην τους τις παρουν οι Οθωμανοι ή οι Αγγλοι με τους φορους…Και ετσι η εκκλησια της Κυπρου απεκτησε αμυθητη περιουσια…Ο Αρχιεπισκοπος Κυπρου ειδικα ο τωρινος επενδυει συνεχεια σαν ενας στιγνος businessman, η εκκλησια εχει μετοχες παντου απο ποδοσφαιρικο συλλογο βλεπε ΑΠΟΕΛ Λευκωσιας μεχρι και μετοχες τραπεζας και συγκεκριμενα της Ελληνικης τραπεζας..Τωρα θελει να χτισει πενταστερο ξενοδοχειο σε γη της εκκλησιας στην οποια βρηκαν αρχαια..Και ενω απαγορευεται να χτισεις πανω σε αρχαια αυτος τα χει παρει στο κρανιο και καλει τους παντες να συμμορφωθουν και να τον αφησουν να προχωρισει σε ανεγερση πενταστερου ξενοδοχειου πανω απο τα Αρχαια..Επισης τωρα αποφασισε να μετατρεψει εναν ιστορικο χωρο που λειτουργει ως Μουσειο εποχης το σπιτι του Χατζηγιωργακη Κορνεσιου σε εκκλησιαστικο μουσειο και υπαρχουν αντιδρασεις…
      Οπως και να εχει οι λιμουζινες που χρησιμοποιουν οι Μητροπολιτες ειναι αποφαση της Αρχιεπισκοπης και λογικα ειναι επιλογη των οδηγων τους…

    11. Έχει “λιώσει” από τις νηστείες και τις αγρυπνίες ο τράγος,ε συγγνώμη ο “δεσπότης” εννοούσα,μαζί του θα την πάρει την κούρσα?

    12. Ελάτε τώρα … πως κάνετε έτσι; Στο κάτω κάτω όλοι οι χριστιανοί βασιλείς η’ μη , φτωχοί η’ πλούσιοι , στους ουρανούς επάνω θα είναι όλοι ίσοι… Στους ουρανούς είπαμε , όχι στην γη ….

    13. το αμαξακι ειναι για να ψαρευει τεκνα ο παπας .,.,,

      το γραφει πουθενα στο ευαγγελιο ?

    14. Ο ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ AMG. ΕΥΓΕ. ΤΙΣ 4 ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΙΣ ΒΑΛΕΙ ΟΜΩΣ. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΑΠΗΔΕΣ…
      ΡΕ ΟΥΣΤ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.

    15. Απο το γαιδουρακι του Ιεσουα στα 600 αλογα του Νικηφορου! Δεν ειναι τυχαιο αλλα αποτελεσμα.Η εβραιοχριστιανικη εκκλησια αναθεματησε τα εργα των Ελληνων φιλοσοφων οπου καυτηριαζαν ,αυτες ακριβως τις καταστασεις .

    16. «Ότι φάμε, ότι πιούμε και ότι αρπάξει ο Κ@Λ@Σ ΜΑΣ…»

    17. Μια χαρα εκανε και κυκλοφορει με οτι γουσταρει.
      Η Ελληνορθοδοξια αποδεχεται τον Υλισμο αφου βασιζεται στην εγκοσμια εξουσια και πλουτη απο την εποχη του Μεγαλου Κωνσταντινου και μετα.
      Μπορει να μην εχει καμμια σχεση με τισ διδαχες του Ιησου αλλα ετσι ειναι.Τουλαχιστον δεν ειναι υποκριτης ο μητροπολιτης

      1. αυτα που λες ειναι τραγικα κ δεν εχεις ιδεα τι σημαινει Ελληνορθοδοξια.
        Εχεις ακουσει τι εστι «νίκας τοις Βασιλεύσι» και το το «δια του Σταυρού Πολίτευµα» ?????
        Βασιλεία είναι το επίγειο Πολίτευµα, γιατί είναι εικόνα και τύπος του Επουρανίου Πολιτεύµατος, που είναι η Βασιλεία, και όχι η …Προεδρία των Ουρανών!
        Η Ελληνορθοδοξια απορριπτει τον υλισμο δια ροπαλου..Δε βασιζεται σε καμια εγκοσμια εξουσια.Αν βασιζοταν σε εγκοσμια εξουσια θα ειχε εξαφανιστει προ πολλου..Ο εν λογω μητροπολιτης θα κριθει απο τον Χριστο,απο κανεναν αλλον.Ο καθενας να κοιταει τα δικα του χαλια,να μετανοει ωστε να γινεται καλυτερη η κοινωνια

        http://orthodoxostypos.gr/%CE%B7-%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%BA%E1%BD%B4-%CE%BF%CF%81%CE%B8%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CE%BE%CE%AF%CE%B1-%CE%BF-%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%BA%E1%BD%B8%CF%82-%CF%85%CE%BB%CE%B9/

        1. Εσυ δεν εχεις ιδεα το τι εστι Ελληνορθοδοξια εν προκειμενω αλλα και ολα τα δογματα γενικα.Ο Χριστιανισμος ειναι μονο για τους απογονους του Αδαμ και της Ευας και οχι για ολους τους αλλους.Ο ΡωμαιοΧριστιανισμος ανοιξε της πυλες του στους απογονους των εκπτωτων αγγελων για να αποκτησει την Εξουσια και τα πλουτη επι γης.

    18. ΑΠ’ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ…..ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΓΚΑΡΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ “Ο ΘΕΟΣ” ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ “ΔΟΥΛΕΙΑ” ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ Ο ΤΡΑΓΟΠΑΠΠΑΣ ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΙ ΚΟΒΕΙ ΒΟΛΤΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙ Ο ΠΙΣΤΟΣ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΟΥΤΕ ΣΕ ΤΑΞΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΠΕΙ ΜΕΣΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.

    19. Απο οτι ξερω και ο χριστος με τετοια κυκλοφορουσε.

    20. ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥ ΚΥΠΡΟΥ Κ ΑΥΤΟΣ……………
      ΟΠΩΣ Κ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ…………….
      ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΚΑΝΑΝ ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ????? ΜΠΑΝΙΑ………. Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ,,,,,,,,,,,,,

      1. Έχεις δίκαιο φίλε. Εγώ στην Κύπρο τους τα λέω.

      2. Όταν ήμουν φαντάρος στην ΕΛΔΥΚ στη Λευκωσία μου είχε πει ένας Κύπριος ότι χωρίς εμάς δεν είναι τίποτα ο στρατός τους.Τα όπλα που έχουμε εμείς,έστω και αν κάποια είναι παλαιού τύπου,ούτε ζωγραφιστά δεν τα έχουν αυτοι.

    21. Αγιε(!!!) εχεις κανει ενα τραγικο λαθος…Βιαζεσαι να πας στον παραδεισο,για να συναντησεις τον Αγιο Αντωνιο ,που ζουσε στη ερημο και ετρωγε ακριδες.Επρεπε να αγορασεις μια π.χ. Mustang.Αυτη πιανει 400 km περισσοτερα απο την Mercedes.Με την Mustang θα ειχες μεγαλυτερες πιθανοτητες να μεταβεις γρηγοροτερα στον παραδεισο..

    22. Eνώ το ….κόκκινο πουλοβεράκι μέσα από το ράσο, έ!, πολύ σινιέ και….sic! Περιποιημένο μουσάκι, κατά τα άλλα τον Σεβασμιώτατο (lol!) για 73 χρονών δεν τον κάνεις πάντως….Φρεσκαδούρα….

      1. Δεν είναι πουλοβερακι βλέπω και χαμηλά να διακρίνεται το κόκκινο χρώμα ,μάλλον θα είναι κάτι σαν κιμονο από μέσα για να σπάει την μαυριλα

    23. εδω που τα λεμε θα μπορουσε ο καλος αυτος “ποιμεναρχης” να κυκλοφορει με υπερπολυτελες ρολλς ροης, οπως καποιοι ινδουστες γκουρου η καποιοι ψυχοπαθεις αιρεσιαρχες αλλα απο “σεμνοτητα” διαλεξε τη πολυ κατωτερη μερσενταρα ς κλαςς, μπορει να θεωρηθει κι αυτο ενδειγμα “σεβασμου” και “αγαπης” προς το πολυπαθες ποιμνιον του… το “ορθο” να λεγεται

    24. Αυτοί οι άνθρωποι είναι δαιμονισμένοι και δεν έχουν μέσα τους το Θεό. Για αυτό προκαλούν έτσι το Δημόσιο Αίσθημα. Είναι λύκοι που μπήκαν στο μαντρί του Κυρίου για να σκορπίσουν τα πρόβατα. Και κανείς από τους δήθεν “ιερείς” δεν αντιδράει, δε μιλάει, γιατί φοβούνται μη χάσουν το μισθό τους και τα προνόμια και μη τους πουν “αιρετικούς”. Φοβούνται τους ανθρώπους και όχι το Θεό. Ομολογούν ανθρώπους και όχι Θεό. Λένε “πάτερ ημών” μόνο με το στόμα αλλά η καρδιά τους και η ψυχή τους ανήκουν στο διάβολο, και εκεί θα πάνε όταν έρθει η ώρα.

      Είστε συνένοχοι όλοι οι ιερωμένοι, γιατί είστε το Αλάτι της Γης, κι αν το αλάτι χάσει την αλμύρα του, τότε είναι μόνο για πέταμα στο δρόμο. Δείτε τη κοινωνία γύρω σας πως σάπισε, αυτά είναι τα δικά σας χάλια. Θα δώσετε λόγο για αυτό.

    25. Πατερ γιατι εχεις καμπριο??
      Για να με βλεπει ο Θεος παιδι μου….

    26. Ας είναι καλά τα κορόιδα οι πιστοί που γεμίζουν την μονή με χρυσό!

    27. Kαλυτερα ενας αγιος(!!!) αναμεσα μας (ζωντανος), παρα ενας αγιος στους ουρανους…Να φροντιζεις τον εαυτο σου και να αποκτησεις πολλα χρηματα.Που ξερεις?Μπορει να τα χρειασθεις για την εισοδο σου στον Αχεροντα..

    28. Aυτά σας φάγανε και μετά θέλετε σεμνότητα και ταπεινότητα και να επιστρέψει ο κόσμος στις εκκλησίες…

    Comments are closed.