ΠΡΩΙΝΟΣ ΤΡΟΜΟΣ! ΈΤΣΙ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ – ΟΙ ΠΥΡΑΥΛΟΙ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ ΦΤΑΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

    Κοινοποίηση:
    οπεν τουρκια

    Η τουρκική προκλητικότητα καλά κρατεί. Σενάρια πολέμου σήμερα στον τουρκικό Τύπο
    Η φιλοκυβερνητική τουρκική εφημερίδα Γενί Σαφάκ δημοσιεύει σήμερα σενάρια πολέμου και χτυπημάτων κατά της Ελλάδας. Μάλιστα, αναφέρει ότι η Τουρκία θα πλήξει τη χώρα μας, χωρίς να χρειαστεί να πάει Τούρκος στρατιώτης στην πρώτη γραμμή, καθώς ο αντίπαλος θα δεχτεί πυραυλικά πλήγματα από τα παράλια της Σμύρνης. Αν αυτά δεν είναι αρκετά, τότε, θα πάει σε πόλεμο…

    Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα, αν η Ελλάδα βάλει τρυπάνι στην Ανατολική Μεσόγειο, η Τουρκία θα απαντήσει με πυραύλους από την Σμύρνη. Θα χτυπήσουν ελληνικά νησιά που έχουν πάνω στρατό, βάσεις κι αεροδρόμια, καθώς η εμβέλεια των πυραύλων φτάνει τα 100-120 χιλιόμετρα. Αν χρειαστεί, θα εκτοξεύσει και πύραυλο μπόρα, ο οποίος έχει βεληνεκές 280 χιλιόμετρα και μπορεί να φτάσει μέχρι την Αθήνα.

    Μια τέτοια αντίδραση αποτελεί μία επιλογή της Τουρκίας για να «τιμωρήσει», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η εφημερίδα, την Ελλάδα αν πειράξει την Τουρκία. Κι όλα αυτά, επισημαίνει χωρίς να χαθεί ούτε μία ζωή Τούρκου στρατιώτη. Αν το σχέδιο δεν αποδώσει, θα πάμε μετά σε σενάρια πολέμου.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    16 Σχόλια

    1. Το θέμα είναι πόσα κοτσια θέλει να Παρίση το κουμπί γιατί μετά θα έχει και άλλος το δικαίωμα να Παρίση το άλλο κουμπί η Τουρκία πολυ πλέι αλλα είναι κότες λιρατες

    2. Διωρθωση για τον φίλο ο scalp εκτοξεύεται και από mirage…

    3. ΜΑΓΚΙΑ ΚΛΑΝΙΑ ΚΑΙ ΚΩΛΟ ΦΙΝΙΣΤΡΙΝΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ

    4. Μακάρι να γίνει κάτι….. Θα πιούμε φρεντοτσινο στην άγκυρα…. Αυτό το μόρφωμα που λέγετε Τουρκία, πρέπει να κοπεί σε 5 κομμάτια….. Θα τους ξαναγυρισουμε στις στέπες τους..

    5. Η συστοιχία πυραύλων s 400 διαθέτει radar που πιάνει και τα stelth αεροπλάνα όπως το F35 δηλαδή δεν είναι πλέον αόρατο το f35 μπροστα σε αυτά τα radar, οπότε άμα τ αγοράσουμε μας είναι τελείως άχρηστα επειχειρησιακα, όσον αφορά το κτύπημα με πυραύλους scalp δεν είναι εφικτό διότι τα radar των s 400 που θα είναι στην Σμύρνη θα πιάνουν μέχρι την Αττική σύνταγμα περίπου και οι πύραυλοι scalp εκτοξεύονται από πολεμικά πλοία, άχρηστοι και οι scalp δηλαδή, πιάνεται το πλοίο στο ραντάρ και βυθίζεται το ίδιο και τα αεροπλάνα δεν μπορούν να πλησιάσουν, οι s400 έχουν είδη πουληθεί στους Τούρκους έχει εκπαιδευτεί το τουρκικό προσοπικο που θα τους χειρίζεται και είναι σε συσκευασία δώρου έρχονται στην τουρκια

    6. Γιατί δε λέει κανεις ότι έχουμε πυραύλους με πυρηνικές κεφαλές; Αντε μη σας κάνω άνω κάτω τώρα…

    7. Ας χτυπήσουν με τους τουρκικής κατασκευής Μπόρα. Έχουμε ένα πανίσχυρο δίκτυο αεράμυνα με S-300, Patriot, Hawk, Tor και OSA. Εμείς θα χτυπήσουμε με Scalp.
      Έλεος πια με τις απειλές των Τούρκων που τις παίζουν λυσσωδώς τα ελληνικά ΜΜΕ. Ένας στρατός είναι με σαράντα ετών άρματα μάχης Leo2a4 που τα γλέντησαν οι Κούρδοι ενώ εμεις έχουμε τα Leo2 HEL. Με μια αεροπορία χωρίς πιλότους αφού είναι φυλακή απο τον Ερντοάν.
      Ας σταματήσουν τις προσπάθειες βάζοντας μπροστινούς τους Σημίτηδες να δώσουμε το Αιγαίο. Οι στρατιωτικοί ας αναλάβουν τις ευθύνες τους και ας παραιτηθούν όπως έκανε ένας ήδη.
      Μαυρο στον τουρκόφιλο Κούλη.

      1. ΤΑ S 300 σαπηζουν στο Ηρακλειο Κρητης ταχουμε για ντεκορ ολοι οι πυραυλοι εχουν λοιξη ενω δεν εχουμε εκπαιδευμενο προσωπικο να τους δουλεψει……

      2. Εχουμε, εχουμε, εχουμε….ξεχνάς ομως πως εχουμε και προδοτες πολιτικους που θα μας προδώσουν εκ των έσω. Αυτους φοβαμαι περισσότερο παρα τους Τούρκους.

    8. Βρε παιδιά… Ας τους πάρουν πρώτα και μετά μιλάμε… Πρόκειται για μια αγορά που δεν θα γίνει ποτέ…

    9. Έχουμε κάτι για να κοπανησουμε ακόμη και την Άγκυρα και λέγεται scalp eg.το ξερουν και κλάνουν μέντες.τουρκος καλός μόνο νεκρός.

    10. Θα μας κλάσετε τον @ούτσο η θα μας κλάσετε τα @ρχίδια
      Ο παπαγάλος μου δουλεύει άψογα και μου λέει ότι θα σας πάμε @αμιώντας.
      Θα διαλυθείτε καί θα σκορπίσεται όπως σκορπίζουν τα περιστέρια που τα κυνηγάνε τα γεράκια.
      Μπορεί να είμαστε λιγότεροι,αλλά η ιστορία μας η πολεμική είναι γεμάτο Νίκες και Ήρωες.
      Είμαι νέος,είμαι παλικάρι,παιδιά δεν έχω να με κλάψουν, γυναίκα δεν έχω να με πει μην πολεμάς άσε τους άλλους.
      Έχω γονείς που θα με σταυρώσουν καί θα μου δώσουν την ευχή να πολεμήσω σαν Έλληνας.

    11. Δεν χρειάζονται καν πυραύλους. Με τα εκατομμύρια λάθρο, πακιστανούς και αλβανούς που έχουμε βάλει μάλιστα και μέσα στον ελληνικό στρατό, θα μας ξεκάνουν εκ των έσω χωρίς να πάρουμε χαμπάρι… Όλα αυτά τα σκουλήκια κρύβουν και από ένα τουλάχιστον καλάσνικοφ για εκείνη την ώρα… Καλά να πάθουμε.. Αυτά παθαίνουν οι πανηλίθιοι λαοί… Ας προσέχαμε…

    12. ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΙΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΡΙΟΠΑΘΕΙΑ!!1

    13. Με κλανιές δεν βάφεις αυγά. Με υποθέσεις δεν κερδίζεις πολέμους. Υπάρχουν μέτρα και αντίμετρα.

    14. καταλαβαμε. θα κτυπησουν ”ΛΕΝΕ” στα ”τυφλα” ελληνικο εδαφος με τους αντιαεροπορικους S400

    Comments are closed.