ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΟΚ – ΗΧΟΥΝ ΤΑ ΤΥΜΠΑΝΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ – ΑΠΕΛΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΕΣΒΗ ΤΗΣ ΛΙΒΥΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΗΝ…

    Κοινοποίηση:
    ragdaies-ekselikseis

    Ο Νίκος Δένδιας κάλεσε τον πρέσβη της Λιβύης να παρουσιάσει τη συμφωνία της χώρας του με την Τουρκία άμεσα – Σε διαφορετική περίπτωση θα απελαθεί.

    Πιο συγκεκριμένα όπως ανέφερε πριν από λίγο το Open, η διορία για τον πρέσβη της Λιβύης είναι μέχρι την Πέμπτη.

    Αν αυτή παρέλθει και δεν πράξει ό,τι του ζητήθηκε τότε θα απελαθεί από την χώρα μας, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες.

    Ο Υπουργός Εξωτερικών κάλεσε τον Τούρκο Πρέσβη στην Αθήνα στο Υπουργείο Εξωτερικών (27/11) προκειμένου να ζητήσει εξηγήσεις. Αντίστοιχα, εκκλήθη στο ΥΠΕΞ και ο Λίβυος Πρέσβυς (28/11), από τον οποίο ζητήθηκε να γνωστοποιήσει το περιεχόμενο του MoU άμεσα, ειδάλλως θα ληφθεί απόφαση απέλασής του.

    -Υπήρξε δημόσια αντίδραση του Υπουργείου Εξωτερικών.

    -Υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία του Υπουργού Εξωτερικών με τους ομολόγους του της Κύπρου και της Αιγύπτου, Νίκο Χριστοδουλίδη και Σαμέχ Ελ-Σούκρι αντίστοιχα. Παράλληλα η Μόνιμη Αντιπροσωπεία της Ελλάδος στην ΕΕ ενημέρωσε άμεσα την Ε.Επιτροπή και συγκεκριμένα την ΥΕ/ΑΕ κα Μογκερίνι για την εξέλιξη της κατάστασης, ενώ ο Μόνιμος Αντιπρόσωπος της Ελλάδας το έθεσε σήμερα και στο πλαίσιο του Coreper. Κατόπιν ενεργειών μας, έχει δρομολογηθεί η διενέργεια διαβημάτων της ΕΕ, τόσο σε Τρίπολη όσο και σε Άγκυρα.

    Την επόμενη εβδομάδα, ο Υπουργός Εξωτερικών θα πραγματοποιήσει σειρά επαφών με ομολόγους του σημαντικών χωρών με επιρροή στην περιοχή, στους οποίους θα θέσει το ζήτημα, στο περιθώριο συναντήσεων του ΝΑΤΟ όσο και του ΟΑΣΕ.

    Πρόκειται να προσκληθεί στην Αθήνα ο Πρόεδρος του Κοινοβουλίου της Λιβύης, ο οποίος πρόσκειται στον Στρατηγό Χαφτάρ.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    25 Σχόλια

    1. Να κλεισει αμεσα το τουρκικο προξενειο στην Κομοτηνη!

    2. Μόνο τον Λίβυο θα απελάσει ο καραφλομασώνος; Τον Τούρκο δεν θα τον απελάσει;
      Αλήθεια όλα τα λαθροσκουπίδια που μας κουβαλήθηκαν από Λιβύη θα τα απελάσει και αυτά;

    3. Γιατί μόνο ο Λίβυος πρέσβης; Ο Τούρκος τι το ιδιαίτερο έχει και τον κρατάμε; Κότες, κλανιάρηδες, ξεφτιλισμένοι πεοθηλαστές των μογγόλων. Για αυτό οι Τούρκοι κάνουν ό,τι γουστάρουν, γιατί ξέρουν πως τους φοβούνται. Ο λαός όμως δεν τους φοβάται και αυτοί οι ξεφτιλισμένοι δεν μας αντιπροσωπεύουν, εμείς θέλουμε επιτέλους πολιτικούς με αρχίδια! Όποιος μας υποβιβάζει και μας αδικεί, όποιος και αν είναι, θα πρέπει να μπαίνει στην θέση του. Οι Τούρκοι δεν χρειάζονται πόλεμο, οι Τούρκοι χρειάζονται οικονομική ζημιά, εμπάργκο, κλείνουμε τα πάντα και πηγαίνουν στην Ευρώπη μέσω Κωλοπετινίτσας.

    4. Αμα ειστε μαγκες, απελαστε αυριο κιολας τους πρεσβες της Λιβυης της Τουρκιας της Αλβανιας και των Σκοπιων και κλειστε της πρεσβειες για παντα. Διακοψτε γενικα καθε διπλωματικη σχεση και απαγορεψτε την κινηση φορτηγων αυτων των χωρων στην Ελλαδα. Αλλα δεν τα κανετε γιατι ειστε προδοτες ανθελληνες κυβερνωντες σαν τους Τσυριζεους ιδιοι.

      1. ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ??? ΠΡΩΤΟΝ ΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΝ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥΝ ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΟΕΒΡΑΙΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΛΛΟΣΤΕ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΟΛΑ ΑΜΑΧΗΤΙ ΣΤΑ ΜΟΓΓΟΛΙΑ ΚΑΙ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ………………………..

        1. μονο ανοητοι και ανθέλληνες θα ζηταγαν κατι τετοιο, δηλαδή την απομονωση μας

    5. ΤΑ ΜΟΓΓΟΛΙΑ ΜΑΣΣΟΝΟΓΛΟΜΠΕ ΤΟΥ ΡOTCHILNT ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΑΠΕΛΑΣΗΣ???ΜΟΝΟ ΟΙ ΛΙΒΥΟΙ Η ΧΑΙΔΕΜΕΝΗ ΠΛΕΥΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ Ο ΤΟΥΡΚΑΛΑΣ??????????ΓΙΑΤΙ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΧΑΦΤΑΡ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ ΤΗΣ ΛΥΒΙΗΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΗΚΑΝΩΝ ΠΑΕΙ ΓΑΜΙΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ. ΤΑ ΔΟΥΛΙΚΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ……ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ

    6. Ο Τούρκος γιατί να μην πάρει μπούλο; Πρώτα αυτόν και μετά το άλλον. Ύστερα απέλαση τα εκατομμύρια των λαθραίων να τελειώνουμε και να πάμε μπροστά

    7. Μπα; Απο το πολύ κράξιμο ξυπνήσανε;

      1. ΧΑ ΧΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ…………………………ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΤΙΝ ΗΘΟΠΟΙΗΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ……

      2. Δεν ξύπνησε κανείς γιατί δεν κοιμόταν κανείς. ¨Όλα αυτά τα σκουπίδια είναι πράκτορες που δρουν για λογαριασμό των εβραιομασόνων εντολοδόχων τους. Είναι αυτοί άλλωστε που τους ανεβάζουν και τους κατεβάζουν από την εξουσία, όταν τελειώσει η αποστολή τους. Επιπλέον, ρίξε μία ματιά στις δήθεν δημοσκοπήσεις που δείχνουν τον απατεώνα Τσίπρα να διατηρεί υψηλό ποσοστό, τον απατεώνα Κούλη κ.ο.κ Όλα είναι φτιαχτά γιατί απλά κανείς δεν αντιδρά δυναμικά.

    8. Ρε ποιους κοροϊδεύουν;;;;;;;;;;;
      Θα χτυπήσει ο αρχιμασόνος δικηγόρος των Ρόθτσιλντ το χέρι στο τραπέζι υπέρ της Ελλάδας την στιγμή που μέχρι και οι πέτρες ξέρουν οτι σκοπός όλων αυτών είναι η καταστροφή της όπως και το κυνήγι των Χριστιανών σε όλο τον κόσμο;;;;;;

    9. Πιο συγκεκριμένα όπως ανέφερε πριν από λίγο το Open, η διορία για τον πρέσβη της Λιβύης είναι μέχρι την Πέμπτη.
      AN DEN PARUSIASI TIN SINFONIA O PRESBIS MEHRI TIN PEMPTI TIS 05.12.2019, O KYRIOS DENDIAS OPOS DIPOTE NA APELASI TON PRESBI, DIAFORETIKA O KYRIOS DENDIAS THA HASI TO PROSOPO TOU OS ANELIKRINIS SE OLO TON ARABIKO AFRIKANIKO KOSMO…THA HASI OLI TIN EMBISTOSINI,KANIS DEN THA EMBISTEBETE TON KYRIO DENDIA AN DEN KRATISI TON LOGO TOU………………..!!!
      O KYRIOS DENDIAS OPOS DIPOTE PREPI NA KATALABI OTI O LOGOS INE LOGOS ………..HORIS DEFTERI SKEPSI APELASI ITE KLISIMO TIN PRESBIA TOUS ……………….!!!

    10. Ηδη θα επρεπε να εχουν απελασει τον Λιβυο πρεσβυ και να δηλωσει η κυβερνηση οτι παυει να στηριζει την ισλαμικη Φιλοτουρκικη κυβερνηση της Τριπολης και οτι απο δω και περα στηριζει την κυβερνηση του στρατηγου Χαφταρ, αυτο πρεπει να κανει η Ελληνικη κυβερνηση για να καταλαβουν καποιοι οτι δεν μπορουν να παιζουν μαζι μας και να μας υποτιμουν!!!!!!!!!!!!

    11. ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΙ ΩΣ ΠΟΥ Η ΛΙΒΥΗ ΕΧΕΙ ΚΟΙΝΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΣΥΝΟΡΑ….ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ??? Η ΑΙΓΥΠΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ή ΕΙΝΑΙ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑ???
      .

    12. Σίσυ , Μακρόν , Μητσοτάκης (η εναπομένουσα ντπ)
      ΕΝΑΝΤΙΟΝ (VS)
      Τουρκίας, Πακιστάν, Πούτιν, Τράμπ , και σύντομα το μετά Μπένζαμιν Ισραήλ ….
      ΘΕΣ και άλλους??
      Και η κουφάλα η Μαρκέλα από εκεί μεριά αν και νεοταξίτησα , γιατί πάνω από όλα είναι φιλότουρκη
      και η λούγκρα η Αγγλία η πιο φιλότουρκη

      ΡΕ ΠΟΥ ΠΆΜΕ ??

    13. Δεν κατάλαβα γιατί να μην απελαθεί kαι ο τούρκος

      1. ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΙ ΕΔΩ ΚΑΝΟΥΝ ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΩΘΩΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΑΜΑΧΗΤΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΑΙΓΑΙΟ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΣΑ ΠΑΡΑΚΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΙΤ ΕΔΩ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΦΥΛΛΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΣΕ ΘΡΑΚΗ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΝΕ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΑΠΕΛΑΣΗ ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ

    14. Ας μην α ισοπεδώνυμε όλα. Το έχω ξαναγράψει οτι με την Τουρκόα είμαστε πραγματικά αδέλφια , Κυριολεεκτικά Ας τα βρούμε να τελειώνουμε. Έντα ντου να μας κάνουν και πάπαλα.

    15. γιατι ρε δενδια κανεις μαγκιες μονο με τη λιβυη και δεν κανεις και με τον πραγματικο υπαιτιο για ολα αυτα που ειναι η τουρκια;

    16. Το ζήτημα είναι να απελαθούν όλοι οι λαθραίοι από την χώρα και να φυλάει τα σύνορα ο στρατός με σφαίρες. ¨ολα τα άλλα είναι κουραφέξαλα.

    17. Να το δούμε να πούμε μπράβο.. Αλλά δύσκολο το κοβω

    Comments are closed.