“ΡΟΥΚΕΤΑ” ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΥΤΑΝΗ ΤΟΥ ΑΠΘ! “ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΜΒΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ – Ο ΙΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΠΡΙΝ”! ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΠΛΟ ΘΕΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΕΛΙΚΑ;;;;

    Κοινοποίηση:
    1201746525.jpg.8

    Ο αντιπρύτανης του ΑΠΘ Ανδρέας Γιαννακουδάκης προέβη σε μια αδιανόητη δήλωση πως ο κορωνοϊός είναι κατασκευασμένος και υπάρχει εμβόλιο από πριν.

    Την πεποίθησή του πως ο νέος κορωνοϊός είναι κατασκευασμένος και μάλιστα, υπάρχει εμβόλιο από πριν την εξάπλωσή του και η ανακοίνωσή του θα εξαρτηθεί από τους λόγους σκοπιμότητας, εξέφρασε ο αντιπρύτανης Διοικητικών Υποθέσεων του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Ανδρέας Γιαννακουδάκης.

    Ο αντιπρύτανης … πιστεύει πως έχει ανακαλυφθεί ήδη εμβόλιο, από πριν την εξάπλωσή του, και απλά δεν το ανακοινώνουν για λόγους σκοπιμότητας.

    Μιλώντας στην εκπομπή «Τα Λόγια της Πόλης», στην TV100 δήλωσε ο αντιπρύτανης με απίστευτο τρόπο χαρακτηριστικά: «Μπορώ να υποθέσω ότι και το εμβόλιο είναι ήδη από πριν γνωστό. Υπάρχει δηλαδή αυτή την στιγμή το εμβόλιο. Πότε θα ανακοινωθεί η ανακάλυψή του ή πότε θα διατεθεί εξαρτάται από τους λόγους της σκοπιμότητας».

    «Αυτό που μου κάνει εντύπωση σε αυτό τον ιό δεν είναι η επικινδυνότητά του, αλλά είναι η ικανότητά του να διαδίδεται. Όλα τα μέτρα μικρό αποτέλεσμα μπορεί να έχουν», συμπλήρωσε ο κ. Γιαννακουδάκης.

    Δείτε όσα είπε για τον κορωνοϊό στο βίντεο:

    Επισήμανε επίσης ότι δεν χρειάζεται να πανικοβαλλόμαστε…

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    14 Σχόλια

    1. Είτε είναι φτιαγμένο είτε όχι είτε .. είτε …είτε,είναι όλα θεωρίες για αμερικανάκια και σγουρομάλιδες.Τι παει να πει έχουν από πριν το εμβόλιο;; Ποιοί το έχουν;;Κι αν δηλαδή το ανακαλύψει άλλη χώρα;;;Θα είναι μες το κόλπο; Έρευνα ετών έχει καταλήξει πως ο όχλος είναι πανευκολο να χειραγωγηθεί… Δείτε τώρα Μενεγάκη γίδια…

    2. ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ;

      ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ;ΝΑΙ…ΑΡΑ; ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ;

      ΤΟ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΣΘΕΝΕΙΑ….

      ΕΤΣΙ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ Η1Ν1…

      ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟΤΕ ΣΤΗΝ 1Η ΕΞΑΡΣΗ ΤΟΥ Η1Ν1 ΕΙΧΑΜΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΙ ΟΛΟΙ …ΤΟ 2Ο1Ο.

      ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΒΑΝΟΜΑΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΑΦΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ…

    3. Θα προσπαθήσουν να μας πείσουν ότι είναι βιολογικό όπλο και μετά θα μας πασσάρουν το εμβόλιο που σκοτώνει, που υποτίθεται ότι θα μας θεραπεύσει, με σκοπό να μας εξολοθρεύσουν. Είναι δυνατόν να εξαπέλυσαν αυτοί τον ιό, που μεταδίδεται τόσο γρήγορα, με κίνδυνο να κολλήσουν και οι ίδιοι;

      1. Είσαι εντελώς βλακας. Υπάρχει περίπτωση να παραδεχτεί επίσημη αρχή ότι είναι βιολογικό όπλο που ξέφυγε; και θα προσπαθήσουν να σε πείσουν κιόλας γιαυτό; θέλετε και τα λέτε ρε παιδιά αυτά η σας ξεφεύγουν; αν ξαφνικα βρεθεί εμβόλιο θα στο πασάρουν για να το αγοράσεις και να θυσαυρισουν τα γνωστά κυκλώματα. Αν παραδεχτούν ότι είναι δικο τους λάθος θα πρεπει να αναλάβουν και τη θεραπεία. Μια μηνυσουλα Αμερικανού ασθενούς σε αμερικανικό δικαστήριο και άνοιξε ο δρομος

    4. Αν οντως είναι βιολογικό όπλο έχει απόλυτο δίκιο ο καθηγητης γιατί για να φτιάξεις βιολογικό όπλο γνωρίζεις και ξέρεις των κώδικα του άρα ξέρεις και αντιδοτο

    5. Αν το καλοσκεφτείς δεν έχουν και άδικο. Ηθικά δεν είναι σωστό σίγουρα, αλλά πόσους ανθρώπους(ο αριθμός των οποίων αυξάνεται με γεωμετρική πρόοδο) μπορεί να “χωρέσει/θρέψει” ο πλανήτης μέχρι να αυτοκαταστραφεί στην προσπάθεια του να τους “βολέψει” όλους. Όπως είχε πει και ο μακιαβέλι “When every province of the world so teems with inhabitants that they can neither subsist where they are nor remove themselves elsewhere… the world will purge itself.” – Μτφ: “Όταν κάθε επαρχία του κόσμου θα ασφυκτιά σε τέτοιο βαθμό από κατοίκους ώστε δε θα μπορούν ούτε να συντηρηθούν εκεί που είναι ούτε να μετακινηθούν αλλού… ο κόσμος θα οδηγηθεί στην αυτοκάθαρση”.

    6. Οπου ναναι θα βγουν αλλοι να τον κατηγορησουν για συνωμοσιολογο.
      Περιμενετε κ θα δειτε.

    7. Το θέμα είναι οτι άν αληθεύει οτι ο κορονωιός είναι φτιαχτός-βιολογικό όπλο, κάτι που βέβαια είναι έγκλημα εναντίον της ανθρωπότητας και πρέπει να διερευνηθεί και να τιμωρηθούν σκληρά οι υπεύθυνοι, ένα επιπλέον έγκλημα είναι οτι θα επιβάλλουν σε λίγο ή αργότερα, όπως είπε και ο αντιπρύτανης, ένα επιπλέον εμβόλιο, το οποίο φαινομενικά δείχνει οτι είναι ωφέλιμο και επιβάλλεται, όμως για τα κέρδη κάποιων(τεράστια) θα αναγκασθεί ο παγκόσμιος πληθυσμός να υποβληθεί σε ένα νέο, άγνωστο και δυνητικά επικίνδυνο εμβολιασμό, για να γλιτώσει από το βιολογικό αυτό όπλο!!!!!!!!!!!! Αίσχος και ντροπή για την παγκόσμια νέα τάξη πραγμάτων και όλων αυτών των αδίστακτων ανθρώπων που εποφθαλμιούν την παγκόσμια υγεία και ομαλότητα!!!!!!!!!!!!!

    8. Από την στιγμή που το λέει καθηγητής του ΑΠΘ έχει βαρύνουσα σημασία αυτή η δήλωση. Μακάρι να υπάρχει το εμβόλιο και να το δώσουν σύντομα !

      1. Ναι και χωρις δοκιμες, θα εμπιστευτεις εμβολιο , που μπορει τα αντισωματα που εμπεριεχουν τον ιο να σε κολησουν πιο ευκολα…Χορευει ο διαβολος με την νεα ταξη, και οσοι πιστοι προσελθετε..
        Κανεις δεν έχει συμβολαιο επι της γης με τον Υψιστο, και ειδικα οταν ζει για παρτη του..

    9. Να αγιασει το στόμα του!
      Αλήθειες λέει αυτός κ άνθρωπος.

    Comments are closed.