ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ: KATEBAZOYN TON ΣΤΡΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΟΥΣ Λ@ΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ – “ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ” ΔΗΛΩΝΕΙ Ο… (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    stratos-parmenion-1

    Την πεποίθησή του ότι η Κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει σχέδιο για το μεταναστευτικό πρόβλημα, εξέφρασε μέσα από το ΚΥΤ Μόριας ο συντονιστής του μεταναστευτικού Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής κατά την επίσκεψή του στη Λέσβο.

    «Περιμένετε και θα δείτε» συμπλήρωσε…

    Σε ερώτηση του Γιάννη Συνάνη για το αν η τοποθέτησή του από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στη θέση του συντονιστή του μεταναστευτικού σημαίνει και εμπλοκή των Ενόπλων Δυνάμεων στο μεταναστευτικό πρόβλημα, απάντησε ξεκάθαρα ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις έχουν ήδη εμπλακεί αφού όπως είπε και ο Πρωθυπουργός αλλά και ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Παναγιωτόπουλος υπάρχει θέμα «Εθνικής Εσωτερικής Ασφάλειας» στη χώρα μας.

    Δείτε στο βίντεο που κατέγραψε ο Ηλίας Πότσης και που σας παραθέτουμε, την επίσκεψη του Αλκιβιάδη Στεφανή στο ΚΥΤ Μόριας και τις δηλώσεις που έκανε στα ΜΜΕ, όπως και τις δηλώσεις του Δημάρχου Μυτιλήνης Στρατή Κύτελη.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    18 Σχόλια

    1. Μα ο στρατος ειναι εδω και χρονια στο ποδι εξαιτιας τους…εξαλλου ειναι γνωστο νομιζω οτι εχουν κανει τις ενοπλες δυναμεις “φιλιππινεζες” των λαθρομεταναστων!

    2. τον στρατο θα τον κατεβασουν εναντιον του ελληνικου λαου
      μαζι με τους λαθρο τους θα σφαζουν ελληνες!

    3. Αν δεν αντιδράσει ο κόσμος δυναμικά και να μην αφήνει να εγκατασταθούν στις γειτονιές και χωριά του τσαντήρια λαθραίων, μην περιμένετε να αλλάξει κάτι. Μην αφήνετε τους ξενοδόχους να νοικιάζουν σπίτια και καταλύματα και μην δίνετε δουλειές σε λαθραίους. Ακούγετε σκληρό αλλά εδώ που φτάσαμε να μην ξέρουμε πόσοι είναι όλοι οι αλλοδαποί στη χώρα και κυρίως χωρίς τα πραγματικά τους στοιχεία, που οι περισσότεροι ζουν από παράνομες πράξεις κινδυνεύουμε και κανένας δεν μας προστατεύει. Άρα πρέπει να κάνουμε κάτι και εμείς. Όσο δεν αντιδρούμε οι κυβερνώντες νομίζουν ότι ακόμη έχουν περιθώρια να μας υποτιμούν και να μας εκθέτουν σε τόσο σοβαρούς κινδύνους.

    4. Οπως και επι ΣΥΡΙΖΑ,ακούμε μόνο λόγια και απο τη ΝΔ.Πρέπει να γνωρίζει ο Μητσοτάκης πως το λαθρομεταναστευτικό και οχι το προσφυγικό,οπως το διαχειρίζονται με το να γεμίσουν hotspot,σε ολη την Ελλάδα,δε θα δώσει λύση.Απλά θα αρχίσουν οι τοπικές κοινωνίες να εξοργίζονται απο τις παραβατικότητες των εισβολέων και θα έχουμε ανεξέλεγκτες καταστάσεις.Ισως τότε να έχουμε παρέμβαση του Στρατού.Ο Ελληνας απο τη φύση του δεν είναι ρατσιστής,αλλά εδω εχουμε να κάνουμε με αλλόθρησκους,και πάνω απο 100 διαφορετικές εθνότητες απο ολα τα μήκη και πλάτη της γής.Ολοι αυτοί σε λίγους μήνες,μόλις εξοικιωθούν με το Ελληνικό περιβάλλον και υποκινούμενοι από τις βρωμερές ΜΚΟ,θα αρχίσουν να απαιτούν δικαιώματα.Κατά τη γνώμη μου με την είσοδό τους,αφου δε μπορούμε απο τη θάλασσα να την αποτρέψουμε,τους ΜΑΝΤΡΩΝΟΥΜΕ,σε κάποια ακατοίκητα νησιά με ανθρώπινες συνθήκες,εδώ βοηθάει ο Στρατός στο στήσιμο καταλυμάτων, και παραμένουν εκεί όπου και θα γίνει ο διαχωρισμός σε Πρόσφυγες και Λαθρο.Εάν δικαιούνται ασύλου,λαμβάνουν τα απαραίτητα χαρτιά που τούς οδηγούν στην Ευρώπη.Οι υπόλοιποι,ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΤΟΥΣ.ΔΕ ΧΩΡΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΟΥΤΕ ΘΈΛΟΥΜΕ ΜΙΞΗ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΌΤΕΡΑ ΜΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ.Και μη ακούσω μαλακίες απο ανθρωπιστές και αθεους,για τη στάση αυτή.Επειδή εζησα σε Αραβικές χώρες,αφήστε,ξέρω πολύ καλά τίς κουλτούρες και συμπεριφορές τους.Εάν λοιπόν τους ΜΑΝΤΡΩΣΟΥΜΕ ΣΕ ΝΗΣΙΑ,αυτόματα οι ροές σταματάνε,γιατί ξέρουν πως το πέρασμα για ΕΥΡΩΠΗ,εχει λάβει ΤΕΛΟΣ και αν περάσουν ΕΛΛΑΔΑ,απλά θα ξαναγυρίσουν στίς ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ!!!!!!!!

    5. Iντα Χιωτης,Ιντα Καρδαμυλιωτης.

    6. Θα κατεβάσουν στρατό; Ποιοι; Αυτοί οι θολοδεξιούληδες που φοβούνται μη τους πούνε οι μπολσεβίκοι, φασίστες και ρατσιστές; Μπουαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Αυτό και αν είναι ανέκδοτο.

    7. Περιμένετε και θα δείτε που θα πάνε όλα τα σπίτια των Ελλήνων που τα παίρνουν οι τράπεζες.
      Έχουν γνώση οι φύλακες….
      Να δούμε σε λίγο καιρό ποιοι θα είναι γοργοπόδαροι.
      Υποτιμάτε την υπομονή των λίγων πραγματικών Ελλήνων και θα πάρετε την απάντηση σύντομα.

    8. ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ , ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ , ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ , ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΤΑ ΛΑΘΡΟ-ΟΡΚ , Η ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ , Η ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΤΕΥΘΕΥΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΠΟΥ , ΘΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ &
      ΔΕΝ ΘΑ ΦΟΡΑΝΕ ΜΑΝΤΙΛΕΣ , ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΧΩΡΑ & ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ , ΑΛΛΙΩΣ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ
      ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ κ.λ.π. στην ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝΕ.

    9. ΑΥΤΑ. ΠΟΥ ΠΆΘΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΊΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΔΩΣΤΕ ΚΑΙ ΣΟΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΕΡΒΙΡΑΝΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΑΛΜΟΔΙΑ ΕΤΟΙΜΆΖΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΡΙΟΦΙΛΙΑ ΤΗΣ ΚΟΥΡΑΜΑΝΕΣ ΤΑ ΤΣΙΚΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΙΜΟΥΝΤΑΙ ΑΛΕΎΡΙ ΚΡΕΜΙΔΗ ΠΑΤΑΤΑ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΚΟΡΣΕΒΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ 🐝🐝🐝

    10. Υπουργακο της πλακας τηλεφωνο να παρεις πρωτα τον Σορος και τιποτα συνδικαλησταραδες του ΥΠΕΑ να σου πουνε πότε να κατεβει ο στρατος….

    11. Περιμενετε και θα δειτε ζωα. Θα σας γεμισουμε λαθροπιθηκια. Ρε δεν πας στο διαολο κι εσυ ο σκατοκουλης σου; Αϊ σιχτιρ σας σιχαθηκαμε αποβρασματα!!!!!!!!

    12. Δηλαδη ολες οι δυναμεις τις Ελλαδος ,λαος ,στρατος ,αστυνομια ,γιατροι
      δεν εχουμε να ασχοληθουμε με τιποτε αλλο ,εχουμε λυση ολα τα προβληματα μας
      και το μονο που μενει εινα στο πως να προσφερουμε ασφαλεια ,τροφη ,σπιτια ,ιατρικη περιθαλψει ,σχολεια ,τζαμια στους λαθρομεταναστες.
      Τι στιγμη που οι Ελληνες κατακρεουργουντε απο ληστες μεσα στα ιδια τους τα σπιτια ,που εξαθλιωνοντε πληρωνοντας βαρεις φορους ,χανουν τις περιουσιες τους ,πεθαινουν , η αυτοκτονουν ,διοτι δεν εχουν να φανε και διοτι δεν τους προσφερεται ιατρικη περιθαλψη και δεν εχουν να πληρωσουν τα φαρμακα τους Εκεινο που ενδιαφερει τις κρατικες εξουσιες ειναι πως θα τακτοποιησουν και θα προστατρεψουν τους λαθρο.
      Ρε ειμαστε με τα καλα μας.
      Αρα Ελληνα ραγια και φουκαρα δεν προκειται μ αυτους που ειναι στην εξουσια να δεις ασπρη μερα,
      καθημερινα εργαζοντε για να σε οδηγησουν στο τελος ,στην εξουθενωση και εξαφανηση απο προσωπου γης,εμεινες τελειως μονος ,ανελεητα εργαζοντε εναντιων σου ,(οι σωτηρες).

      1. Μακράν το καλλίτερο σχόλιο που έχω διαβάσει ως τώρα.

    13. ερχόμενος με την όπισθεν μην σου κάνει έρωτ@ κανένας πρόσφυγ@ς…….

    Comments are closed.