ΩΡΑ 00:06! ΝΥΧΤΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΤΟ ΑΝΑΤ. ΑΙΓΑΙΟ. ΥΠΟ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΟΥΣ – ΒΛΑΚΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΕ ΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ [ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ]

    Κοινοποίηση:
    sosto

    Πρωτόγνωρες καταστάσεις ζει η Ελλάδα. Έλληνες μέσα στο σπίτι τους, στην ίδια τους τη γη, καλούνται να πάρουν τα όπλα για να προστατέψουν τις οικογένειες και τις περιουσίες τους από λαθρομετανάστες που, με το έτσι θέλω, Τούρκοι και λοιποί νοσταλγοί της Οθωμανικής αυτοκρατορίας κουβάλησαν στη χώρα.

    Καλούνται να στήσουν σκοπιές για να αντιμετωπίσουν μουσουλμανικά αποβράσματα που ήρθαν σε μια χώρα και να την καταστρέψουν όπως δειλά άφησαν να συμβεί και στην δικιά τους, φεύγοντας σαν κότες.

    Σε εξέλιξη βρίσκεται ένα πογκρόμ κατά των Ελλήνων σε όλο το Ανατολικό Αιγαίο με την Πολιτεία απούσα και ειδικότερα τον ΥΠΕΘΑ Παναγιωτόπουλο να κοιμάται κυριολεκτικά και μεταφορικά. Αντί να στείλει το στρατό και να πετσοκόψει αυτούς που απειλούν ζωές Ελλήνων , αφήνει τον πληθυσμό να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά.

    Παναγιωτόπουλε και Μητσοτάκη είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι αν χυθεί ελληνικό αίμα…

    Δείτε τα βίντεο που κάνουν το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες και σοκάρουν!

     

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    29 Σχόλια

    1. Με τα λόγια θα …εξαφανιστούν…οι λαθρο;;;; Ε, ρε βλακες, ποτε θα βάλετε μυαλό;;; Αρπαξτε τα ……μπουκέτα με τα λουλούδια…..και βγείτε στα σοκάκια. Εκει να δεις μαυρο δρόμο που θα πάρουν οι λαθρο. Αλλιως, περιμένετε να πάρετε εσεις μαυρο δρόμο. Πολεμο εχουμε ρεεεε!! Στον πολεμο δεν πας με λόγια και παρακάλια.

    2. Η ΛΥΣΗ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΝΑ ΣΚΛΗΡΟ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ή ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ. ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΘΡΟΠΗΘΙΚΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΑΝ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΤΟΥΛΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ. ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.

    3. Προς ολους τους γραικούς ραγιάδες προσκυνημένους και ανθέλληνες φυσικά που έχουν το θράσος και μένουν στην ίδια χώρα μαζί μας όλοι αυτοί που σας έχουν δασκαλέψει και τους στηρίζετε θα φύγουν κακήν-κακώς από τη χώρα και έχουν ήδη έτοιμες τις βαλίτσες Γιατί αυτό που πρόκειται να πάθουν θα είναι πταίσμα μπροστά σε αυτό που πιστεύουν το ίδιο ισχύει και για τους ανθέλληνες και πολίτες προδότες
      Τώρα προς όλους τους Έλληνες και τα αδέρφια μας μη στενοχωρηθείτε ούτε να εκπλαγείτε αν τα μαζέψουν όλοι που ήδη τα έχουν μαζέψει και φεύγουν για το εξωτερικό καλύτερα να ξεκουμπιστούν μία ώρα αρχύτερα να ξεβρωμίσει επιτέλους αυτός ο τόπος και να αναλάβουν επιτέλους ύστερα από δεκαετίες δεκαετιών Έλληνες ηγέτες Έλληνες οπότε να είστε βέβαιοι ότι όλοι αυτοί θα φύγουνε που ήδη φεύγουν από τα κόμματα σιγά-σιγά με διάφορες προφάσεις να είστε σίγουροι ότι θα εγκαταλείψουν όλοι τη πουλημένη αυτή χώρα με την υπέρτατη ευχή να μην την γλιτώσουν όλοι απ τον ελληνικό λαό όμως θα έρθουνε καινούργια πρόσωπα και απαγορεύεται πλέον για το καλό και το μέλλον της Ελλάδας να μην είναι Έλληνες που να αγαπάνε την Ελλάδα και να πονάνε την πατρίδα

    4. Όταν τους έλεγαν καλώς ήρθατε για να παίρνουν τα χρήματα από τις ΜΚΟ και για να ξεπουλάνε στα μαγαζιά τους τα φαγητά, όλα καλά. Όταν πήρανε το Νόμπελ, το παίζανε οι καλύτεροι. Τώρα που τέρμα το μαρούλι και θα τους φάνε ζωντανούς τους γηγενείς που οι περισσότεροι είναι και γέροι, τώρα κατάλαβαν πόσο ξεφτίλες είναι. Δώσανε τα νησιά τους για μερικές χιλιάδες ευρώ. Τώρα τουμπεκί και να μην κουνιούνται όταν τους σφάζουν, θα πονέσει παραπάνω. Όσο για το στρατό εάν επέμβει τότε θα γίνουμε Σερβία. Με την δικαιολογία ότι υπάρχουν μειονότητες και παιδιά, θα μπουκάρουν οι κυανόκρανοι και μετά τέλος η ελληνικότητα των νησιών μας και καλώς μας τα καθεστώτα τύπου Κύπρος. Βλέπεις όσο ο λαός παίζει το πετσάκι του, οι νέα τάξη τα φτιάχνει τόσο ωραία που όποιο δρόμο και να διαλέξουμε μετά, το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο. Συρρίκνωση των εδαφών μας και χάσιμο κεκτημένων και εθνικής κυριαρχίας.

    5. Θα έρθει η ώρα που κάποιοι επιτήδειοι θα ξεσηκώσουν όλα τα Hot spot ταυτόχρονα για να μπούνε στην ενδοχώρα για να παραλάβουν νέους επενδυτές στα νησιά!
      Δεν είναι λύση η ενδοχώρα προσοχή μεγάλη!
      Όλα αυτό το σκηνικό είναι στημένο!

    6. ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΕΣ ΤΙΣ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ

    7. Βαπόρι και πίσω απ εκεί που ήρθαν με πύραυλο.

    8. η λέσβος, κείται …..μακράν.
      εεεε, και η χιος και η κυπρος, και η πελοπονησσος και η μακεδονια…….
      και πούσαι, στην εκάλη κσι στην αθήνα έτσι κι αλλιώς βολεμενοι ειμαστε….στ’ αρχιδια μας.
      Αφου ειμαι καραμανλικος, ρε παιδια, τι να κανουμε τωρα.
      Αντε να τους πει και καποιος (για να μην λενε πως δεν τους ειχαμε πει) οτι ειναι μερος του τουρκικου κρατους πλεον – τουρκοι πολιτες! με ΟΛΑ τα προνομια. Το τουρκνομπελ ομως κριμα, τους το φαγανε, ……..

    9. Τους πολιτικους και τα σογια τους-οπως λεει ενας πιο πανω-ποιος τους ψηφιζει;Μηπως οι ιδιοι που τωρα κλαιγονται;Οταν επι δεκαετιες ψηφιζεις τα ιδια αποβρασματα,δεν δικαιουσαι δια να ομιλεις.Μοναχα να κλαις.

    10. Οι Έλληνες θα πληρώσουν την αριστερίλα τους, την αθεϊα τους, τις εκτρώσεις τους, τον υλισμό τους, τη κακία τους, τον εγωισμό τους. Στην Αγία Γραφή ο Κύριος είχε προειδοποιήσει τον Ισραήλ (το λαό Του, περιλαμβάνει και τους Χριστιανούς) πως αν απιστήσουν και Τον απαρνηθούν θα στείλει ορδές βαρβάρων στη χώρα του να του κλέψουν τα πάντα…

    11. βρε πληρωνετε εκει καμια 400 ευρω τον μηνα , 500 ευρω ουτε ξερω ποσα ειναι , θεσσαλονικη εκει στην βενιζελου στην υπατη αρμοστια πως λεγετε , δωστε τα σπιτια σας για το ειπε η μερκελ αλιως GREXIT στο τελος δωστε και γυναικα σας και παρτε δρομο σπο το νησι σας ( πρωην νησι σας ) .

    12. Εσάς θα φάει η μαρμάγκα . Τα παιδιά με τις μαύρες μπλούζες σας έχουν χεσμενους και φροντίζουν οργανωμένα μόνον για τους ομοίους τους.

    13. Θα ειμασταν αφελεις αν δεν το περιμεναμε
      οτι με δαυτους θα αναψει ο πολεμος.
      Αυτο ειναι μονον η αρχη και που ειμαστε ακομη.
      Στρατος δεν προκειται να φανει.
      Οπως δεν θα φανει ακομη και αν μας χτυπησουν οι Τουρκοι.
      Αυτοι που μας κηβερνουν ετσι τα αποφασισαν.
      Θα ειμαστε μονοι ,ο καθενας να βοηθησει τον εαυτο του.
      Αλοιμονο στους γερους και τα πσαιδια.

    14. Αποκλειεται να στειλουν στρατο για να υπερασπιστει τους Ελληνες.
      Τον στρατο τον εχουνε για να κανει τις φιλιπινεζες στους λαθρο και τα πολεμικα πλοια για να τα χρεισιμοποιουν
      για ξενοδοχεια των λαθρο ,μηπως ψωφισουν οι λαθρο απο το κρυο.
      Τους Ελληνες ποιος τους υπολογιζει.
      Οι Ελληνες ειναι μονον για να πληρωνουν φορους
      τρωνε οι πολιτικοι και τα σογια τους ,
      για να πληρωνουν φορους για το στρατο για να κανει τις φιλιπινεζες στους λαθρο.
      Σιγα και μην παρουν ψωτια τα μπατσακια τους και τρεξουν να να μας σωσουν.
      Αυτοι θελουν να μας εξαφανισουν,ακομη δεν το πηραμε χαμπαρη με ποιους εχουμε να κανουμε.

    15. Οι αλληλέγγυες πουτανίτσες/κουφαλίτσες γιατί χάθηκαν;

    16. Ο Λιάκος μέ τά παληκάρια του θά έριχνε τούς λαθροπίθηκους στή θάλασσα.
      Γιάννης Λάκων

      1. ας τον ψηφισουν πρωτα τον Λιακο κ μετα βλεπουμε…

    17. Μαλιστα… Ο κυριος στο τελευταιο βιντεο μας λεει οτι οι ”μεταναστες” (το σκατο στην καλτσα να πουν λαθρομεταναστες) εφυγαν ΕΙΡΗΝΙΚΑ αλλα οι κακοι μπατσοι ηθελαν τους λαθρο να περασουν μεσα απο το χωριο… Κυριε μου καλα να περασετε με τους ειρηνικους ‘μεταναστες’ σας. Και 2 αυγα τουρκιας….

    18. Η πέμπτη φάλαγγα σε λειτουργία !
      Πέμπτη φάλαγγα ονομάζεται η εντός πολιορκημένης πόλης, ή και εμπόλεμης χώρας γενικότερα, εκδηλωθείσα προπαγάνδα επ΄ ωφελεία του εχθρού. Αυτή η προπαγάνδα μπορεί να είναι εγχώριος (εσωτερική) ή να προέρχεται απευθείας εκ του εχθρού (εξωτερική). Επίσης εκδηλώνεται ποικιλοτρόπως, με οποιοδήποτε μέσο μπορεί να υπονομεύσει το φρόνημα ή και την ικανότητα των αμυνομένων, ήτοι από δολιοφθορά μέχρι απλή διασπορά ψευδών ειδήσεων π.χ. ραδιοφωνικές ανακοινώσεις ή έντυπες προτροπές (φέιγ-βολάν). Ο όρος χρησιμοποιείται συχνά σε πολιτικούς λόγους, συνήθως καταχρηστικά και καθ’ υπερβολή. Ο όρος εμφανίζεται συχνά σε θεωρίες συνωμοσίας.

    19. Σοβαρά ε; Τόσα χρόνια τους υποδέχονταν με ανοικτές αγκάλες για να πάρουν και το Νόμπελ ειρήνης και ψήφιζαν προδότες ενώ όσους έλεγαν χρόνια πριν το τι έρχεται, τους αποκαλούσαν φασίστες ρατσιστές και νεοναζί. Ε ήρθε η ώρα να πάρουν το νόμπελ μαλακίας και δε τους λυπάμαι καθόλου γιατί οι μαλακίες πάντα πληρώνονται στο τέλος… και το τέλος ήρθε. ΤΕΛΟΣ

    20. Ο ΕΜΜΠΟΡΑΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ….ΝΑ ΠΑ…ΝΑ ΓΑ

    21. Στηρίζω προσάρτηση των συριζονησιων στην τουρκια.δωρο ένα Νόμπελ

    22. στεφανε βγαις με εκτακτο να δουμε πως θα γινει να μπουκαρουμε μεσα στην βουλη οι προφητιες πρεπει να γινουν ειναι η ωρα ελληνες παμε για ξεσικομο

    23. Τα όμορφα αλληλέγγυα νησιά, όμορφα αλληλέγγυα καίγονται

    24. Αχ καλέ που ναι ναι άραγε εκείνα τα παιδιά με τις μαύρες μπλούζες που όταν τους καλούσες γιατί η κατάσταση ήταν κάπως έτσι έρχονταν και λυνόταν το θέμα μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα και η αστυνομία ήταν πιο ανάλαφρη

      1. Τους εφαγε η μαρμαγκα………………………

    Comments are closed.