ΩΡΑ 00:44! ΈΦΤΑΣΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ MAKELEIO.GR! ΠΡΟΣΟΧΗ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΘΑ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΟΠΑΝΑΤΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟ ΠΡΩΙ…

    Κοινοποίηση:
    TORA

    Περίεργη είδηση έφτασε τώρα στα δημοσιογραφικά γραφεία!

    Σύμφωνα με αυτήν, η αστυνομία το πρωί της Παρασκευής  θα περιπολεί έξω από μεγάλα πολυκαταστήματα του κέντρου με σκοπό να εντοπίσει κοπανατζήδες μαθητές.

    Στο στόχαστρο θα βρεθούν  μαθητές δημοτικού και γυμνασίου, της υποχρεωτικής δηλαδή εκπαίδευσης.  Μιλάμε για ηλικίες δηλαδή μέχρι 15 ετών οι οποίες θα επιχειρήσουν να κάνουν κοπάνα από το σχολείο  και θα επιλέξουν να στηθούν από το πρωί σε κάποια ουρά,  ελπίζοντας να  αγοράσουν κάποιο προϊόν σε καλή τιμή με αφορμή την black Friday.

    Ας έχουν λοιπόν όλοι το νου τους την Παρασκευή το πρωί, μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικοί και αστυνομικοί.

    Ο σημερινός πρωθυπουργός κατάφερε να εξορίσει τους καπνιστές, δεν θα καταφέρει να αντιμετωπίσει του κοπανατζήδες;

    Αφιερωμένο σε όλους τους μαθητές

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

    1. ΜΠΟΥΡΔΕΣ . Αυτά μας τα κανανε την δεκαετία 50 ! Επικοινωνιακα φθηνά κόλπα .

    2. NA ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΠΑΝΑΤΖΗΔΕΣ ( ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ) ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΑΒΟΥΝ & ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΗ ΣΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ ή ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΦΥΓΟΥΝ ΑΥΤΟΙ , ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ , ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝΕ ΣΟΒΑΡΑ ΑΛΛΙΩΣ

    3. ΟΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΡΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΑΣΥΛΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

    4. Ας μαζέψουν πρώτα τα ασυμμάζευτα και μετά να τα βάλλουν με καπνιστές και μαθητές. Αλλά η μικρότητα, η ανεπάρκεια και η ανικανότητά τους, τους κάνει να καταπιάνονται με τον “εύκολο” στόχο,έτσι για να φανεί ότι κάτι κάνουν. Αϊ στο δι@λο πρωί πρωί !!!!!!

    5. Άσχετο αυτό που θα γράψω.. μην το δημοσιευσευτσι.. δεν ξέρω που να σας το έστελνα..
      Αυτό που συμβαίνει με τους λαθρο είναι κουφό… μιλάω με κάποιους απ αυτούς… δεν θέλουν να μείνουν εδώ.. δεν τους λένε ότι δεν μπορούν να φύγουν… Μετά εδώ τους αναγκάζουν να ζητήσουν άσυλο… Αφού λοιπόν καταγράφουν εδώ, δεν γίνονται δεκτοί σε κανένα άλλο κράτος… κανένας δεν ζητάει άσυλο εδώ… ξέρουν ότι δεν έχουν κανένα μέλλον εδώ.. οπότε το πράγμα είναι πολύ πιο σοβαρό… αυτα

      1. δικαιο εχεις…………………. ειναι ABSTELLLAGER η ελλαδα διοτι ουτε πλανο εχει, ουτε αυτο εχει κανει για το οποιο εχει πληρωθει. μια χωρα χωρις κρατος για τους κατοικους της και με την πολιτικη σαπιλα να κυριαρχει η ελλαδα θα γινει μουσουλμανικη χωρα και δορυφορος της τουρκιας. θα πληρωνει λευτα για προστασια στους τουρκους. ψαξτω και θα βρεις πολλα. deutsche welle στα ελληνικα, τουρκικες εφημεριδες οχι γενι σαφακ, πολιτικους αναλυτες και stratfor global…….και αλλα διαφορα. εχετε γεια ραχουλες ελληνικες.

    Comments are closed.