ΩΡΑ 10:01! “ΒΙΕΤΝΑΜ” ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ Η ΛΙΒΥΗ – ΙΣΟΠΕΔΩΝΕΙ ΤΑ ΜΕΜΕΤΙΑ Ο ΧΑΦΤΑΡ – ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ [ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ]

    Κοινοποίηση:
    TORA

    Tην στιγμή που η Ρώμη και η ΕΕ τηρούν μια «σωτήρια» στάση για το φιλοτουρκικό καθεστώς της Τρίπολης ζητώντας από τον στρατάρχη Χαλίφα Χάφταρ να σταματήσει την επίθεση κατά της πρωτεύουσας (τώρα που είναι κοντά στο να κερδίσει ολοκληρωτικά τον πόλεμο), οι δυνάμεις του LNA κατέστρεψαν τουρκικές εγκαταστάσεις, ενώ βομβαρδίζουν ανηλεώς όλη τη νύχτα θέσεις των Σύρων Τουρκμένων μισθοφόρων.

    Το πόσο κοντά βρίσκεται στη νίκη ο στρατάρχης Χάφταρ το καταδεικνύει το γεγονός ότι το 604ο τάγμα πεζικού του GNA αυτομόλησε σήμερα το βράδυ και ένωσε τις δυνάμεις του με τον LNA!

    Είναι ζήτημα ημερών αν όχι και ωρών η τελική επικράτηση του στρατάρχη Χάφταρ εκτός κάποιου συγκλονιστικού απροόπτου.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    4 Σχόλια

    1. Χαχαχαχα παραμυθάκια για χαζογιουνανακια, ωρε γκιαουρια τι νομιζετε ότι είναι χαζος ο πολυχρονεμένος μας σουλτάνος να στειλει εκει στρατο ετσι χυμα; χαχαχαχα , καλυτερα να ετοιμασετε εσεις τα πρωκτουδακια σας γιατι μπρε σειτανηδες θα μπουμε μεσα και σε δυο ημερες θα πινουμε το τσαι μας στο συνταγμα αφεριμ χαχαχαχα!!!

      1. Ο Ερντογάν τόν ρούφηξε από όλες τίς τρύπες και σε πήραν και εσένα τά σκάγια Σκατό-Τουρκε —- λολ πάρτε τόν πουλο μογγολο-πιθήκια …

    2. ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΛΓΑΝΤΟΥΡ ΤΗΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΗΝ ΜΑΣ ΧΑΛΑΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ? ?

    3. Μάγκες βρήκα άτομο για πρόεδρο της Δημοκρατίας. Στρατάρχης ΧΑΦΤΑΡ ! Και ξερό ψωμί.

    Comments are closed.