ΩΡΑ 17:30! ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ – ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ Η ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΜΕ ΤΟΝ ΖΕΛΕΝΣΚΙ (ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    418996

    Η ιστορία έχει ως εξής: Οι Δημοκρατικοί, με… μπροστάρισσα την πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων, Νάνσι Πελόζι, ξεκίνησαν τις διαδικασίες για έρευνα με στόχο την παραπομπή και την καθαίρεση του αμερικανού Προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ.

    Τον κατηγορούν πως σε μια τηλεφωνική συνομιλία με τον Ουκρανό ομόλογό του, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, τού άσκησε πιέσεις ώστε να ερευνήσει τον γιο του Τζο Μπάιντεν, πρώην αντιπροέδρου των ΗΠΑ και για το χρίσμα των Δημοκρατικών στις προεδρικές εκλογές του 2020.

    Ο Τραμπ συμφώνησε να δώσει στην δημοσιότητα τα πρακτικά του τηλεφωνήματος, ωστόσο αυτό συνέβη πριν έρθει η… μαχαιριά της Πελόζι.

    Και φτάνουμε στο σήμερα.

    Ο Λευκός Οίκος έδωσε στη δημοσιότητα το κείμενο της συνομιλίας που δείχνει ότι ο Τραμπ συνεχάρη τον Ουκρανό Πρόεδρο για την εκλογή του και στη συνέχεια περνά στη συζήτηση του επίμαχου θέματος. Ο Τραμπ αναφέρει ότι ο server του προσωπικού email της Χίλαρι Κλίντον  ήταν στην Ουκρανία και ότι η έρευνα Muller για την υπόθεση άρχισε από εκείνη τη χώρα.

    «Θα ήθελα να βάλω τον Γενικό Εισαγγελέα να σου τηλεφωνήσει ή οι δικοί σου άνθρωποι να τον πάρουν για να το διερευνήσουμε διεξοδικά», ανέφερε στον Ουκρανό ηγέτη ο Τραμπ.

    Στη συνέχεια προσθέτει:

    «Λέγονται πάρα πολλά και για τον γιο του Μπάιντεν και ότι ο Μπάιντεν σταμάτησε την προσαγωγή του. Πολλοί άνθρωποι θέλουν να μάθουν για αυτό, συνεπώς ότι μπορείτε να κάνετε για αυτό με τον Γενικό Εισαγγελέα θα ήταν καλό. Ο Μπάιντεν έλεγε παντού ότι σταμάτησε την έρευνα συνεπώς ρίξε μια ματιά. Ακούγεται απαίσιο σε μένα», ανέφερε στον Ζελίνσκι, ο οποίος του απάντησε ότι ο υποψήφιος Γενικός Εισαγγελέας του, θα το κοιτάξει.

    ΤραμπΤραμπ

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    5 Σχόλια

    1. Θα του κλ@σουν μια μ@ντρα. Είναι γάτα ο πρέζιτεντ και θα πέσουν οι ίδιοι μέσα στο λάκο που του άνοιξαν. Και στην τελική και σιγά τη συνομιλία δηλαδή.

    2. Μεγάλη γάτα, αγριόγατα ο Τράμπ !!!
      Τους έβαλε να ανοίξουν λάκο και πέσαν με τα μούτρα. Τώρα που δεν υπάρχει παρά μόνο ένα σχόλιο του τύπου μου φαίνεται απαίσιο, είναι υποχρεωμένοι να συνεχίσουν την διαδικασία και να ζητήσουν οι ίδιοι στοιχεία για τον γυιό Μπάιντεν από τον Ουκρανό Γ, Εισαγγελέα. Θα γίνει της πόπης στις ΗΠΑ.
      Με τα τσαρούχια πάει για 2η εκλογή Τράμπ, εκτός αν του κάνουν ότι στον Κένεντυ… Η ΝΤΠ έχει λυσάξει μαζί του.

    3. Εγω καταλαβαινω οτι ο Τραμπας ζητησε απο τον ουκρανο να διετευνησει ενα θεμα γιατι ακουγονται διαφορα.Δεν λεει πουθενα να βρει τροπο να συκοφαντησουν η να δυσφημισουν τον Μπαιντεν.Πα να στησουνε σκανδαλο οι Δημιοκρατικοι αλλα μαλλον θα ρουφηξουν τα τριχωτα balls του Τραμπα.

    4. Ἔχει λυσσάξει μὲ τὸν Τράμπ ἡ Νέα Τάξις Πραγμάτων ἀλλὰ ἐκείνου οὔτε ποὺ ἰδρώνει τὸ αὐτί του.

      1. Ναι Νικολαε,θα ηθελαν οι νεοταξιτες να τον φανε αλλα δεν μπορουν.

    Comments are closed.