ΩΡΑ 20:11! ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΒΓΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ – ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΑ ΜΕΤΟΠΙΣΘΕΝ – ΦΛΕΓΕΤΑΙ Η ΜΥΤΙΛΗΝΗ

    Κοινοποίηση:
    moria-pirkagia

    Δραματικές οι στιγμές που βιώνει η χώρα. Την ώρα που οι Έλληνες ένστολοι και μη πολεμούν για να υπερασπιστούν τα ελληνικά χώματα, εντός των τειχών βρίσκεται σε εξέλιξη μια ανεπανάληπτη προσπάθεια αποσταθεροποίησης. .

    Πριν από λίγα λεπτά, άγνωστοι πυρπόλησαν τον καταυλισμό στο Stage 2 στη Συκαμιά Μυτιλήνης, το οποίο έχει παραδοθεί ολοκληρωτικά στις φλόγες.

    Το Stage 2 λειτουργούσε με ευθύνη της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ μέχρι και τις 31 Ιανουαρίου όπου έκλεισε με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Δυτικής Λέσβου.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    17 Σχόλια

    1. Γεμίσαμε πολεμοκαπηλους βλέπω. Οταν θα θάβουμε τα παιδιά μας που θα τα πάρουν για σφαγή νά δω τι θα λέτε . ΣΥΝΈΛΘΕΤΕ…Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ! Η εποχή τών εμβατήριων τελείωσε .

      1. ΟΥΤΙΣ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ, ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΑΚΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΤΑ ΕΜΒΑΤΗΡΙΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΜΑΡΜΑΡΙΝΕΣ ΣΤΗΛΕΣ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ ΣΤΙΣ ΡΑΧΕΣ ΤΗΣ ΠΙΝΔΟΥ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ Ο ΤΥΧΕΡΟΣ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΣ ΘΑ ΘΑΦΤΕΙ (ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΘΑΥΜΑΖΑΝ).
        ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΤΙ Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ, ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΞΕΧΑΣΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΝΤΥΝΕΙΣ ΜΕ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΥΦΗΜΕΡΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ.
        ΑΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΟΛΕΜΑΚΑΠΗΛΟΙ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΠΡΟΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΣΟΦΡΩΝΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ.

    2. Όλοι οι πουστηδες του ΟΗΕ απέλαση τώρα μαζί με ΜΚΟ. Η Ελλάδα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ΣΗΜΕΡΑ! Αύριο θα είναι αργά. Ξύλο στους ΜΚΟ όπου τους βλέπετε , σέρνετε αλύπητα

    3. ΜΚΟ και λαθρο εισβολείς εξορία στην Τουρκία …..

    4. Από τους πολιτικούς και τους δημοσιογράφους πρέπει να ξεκινήσουν….

    5. Κάντε γενική επιστράτευση γαμω το σπίτι τους να κόψουμε αρχιδια Μογγολων.Ρε τζάμπα Commandos γίναμε.Πραγματοποιηστε το όνειρό μας να τους γαμήσουμε και να τους αφήσουμε με τα κιλοτάκια στο κωλομερι.

    6. Τόσο καιρό ρε αρχιδες φωναζομουμε!! Τώρα προ τετελεσμένων ο Σώζων εαυτό σωθήτω με τα όπλα στο χέρι!
      Πόσο χαίρομαι που εμείς οι ακροδεξιοί είμαστε πιο ευφυής από όλους σας!
      ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ!

    7. Αυτα ειναι τα αποτελεσματα της διακυβερνησης Τσιπρα με την ελεεινη πολιτικη τους ,οσον αφορα τους λαθρο με ανοιχτα τα συνορα και τον Μουζαλα και την Κα Τασια με τις μπουρδες τους!!!!! Μ’ αυτα τα μουσουλμανικα φανατικα λεφουσια που αφησαν με τις ιδεολιψιες τους να μπουκαρουν στην χωρα τεσσερα χρονια, ηθελαν οι κατσαπλιαδες και το ελεγαν και το λενε και τωρα, να λυσουν το δημογραφικο προβλημα της χωρας με μαχαιροβγαλτες, ναρκεμπορους, δολοφονους και το κακο συναπαντημα!!!!!!! Αντε στα τσακιδια καραγκιοζηδες!!!!!!!

    8. ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΣΑΖ ΣΤΗΝ ΚΟΛΟΓΡΙΑ ΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ

    9. AΡΓΗΣΑΤΕ..Ο Στρατός που είναι???

    10. οσο πιο νωρις το καταλαβουμε θα γλυτωσουμε και χρηματα και απωλειες….η Ελλας Εαλω….τιποτα δεν τους κανουμε εχουμε ολο το στρατευμα της χωρας στο ποδι εχουμε αμαχους απεναντι και μας νικανε!!!! Αντε καληνυχτα ολα ειναι ΣΤΗΜΕΝΑ!!!

    11. διότι το ανθελληνικό προτεκτοράτο των Αθηνών έρχεται στο τέλος του όπως κάθε τι το σάπιο.

    12. ΝΑ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΣΕ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ
      ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ

    13. Παρτε σκουπες και σκουπιστε το νησι απο τους λαθρο και ΜΚΟ
      ολους μες στη θαλασσα να κολυμπισουν μεχρι την Τουρκια

    14. Άμεση εκτέλεση από τους εθνοφυλακής των νησιών. Πάρτε τα όπλα και απαλλαγείτε μια και καλή από τα πιθήκια.

    15. Η Γερμανια δεν καταδικαζει το ανοιγμα των Τουρκικων συνορων (φρεσκο…)
      Οποτε…..να δωσουνε χαρτια στους λαθρους και ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤ…..σε Γερμανια!!!!!!!

    Comments are closed.