Ο ΡΑΒΙΝΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ! ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙA ΑΠΟ ΤΟΝ «ΠΑΤΕΡΑ» ΚΛΕΟΜΕΝΗ! ΧΥΔΑΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΜΟΡΝΤΟΧΑΪ ΦΡΙΖΗ! ΒΟΛΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΜΑΣ! «ΠΛΑΝΕΜΕΝΗ ΠΙΣΤΗ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ» ΛΕΕΙ! ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΙΕΡΩΝΥΜΟ! ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ…

    Κοινοποίηση:
    ραβινοσ κλεομενης

    Ο ραβίνος Μορντοχάϊ Φριζής χτύπησε και πάλι με βίντεο μήνυμα του!
    Αφορμή στάθηκε η βλάσφημη θεατρική παράσταση με τίτλο «η ωρα του διαβόλου»!
    Αν αυτό το έκανε ένας Ορθόδοξος στο Ισραήλ θα τον είχαν μπουσουριάσει μέσα!
    Δείτε τι λέει για «πατέρα» Κλεομένη, την Ορθοδοξία και τους Ιεράρχες!
    Για πρώτη φορά όμως λέει κάτι που ούτε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος έχει το ανάστημα να ψιθυρίσει !

    ΠΕΙΤΕ μας την αποψη σας!

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    34 Σχόλια

    1. Τι εγινε εβραιοσκωληκα σε πειραξε ο πατηρ κλεομενης που αγωνιζεται εναντια της βρωμοθρησκειας σου και της εβραιλας ουτε στον μικρο του δαχτυλακι δεν τον πιανεις οσο για το οτι θες να συλληφθει εσυ θα συλληφθεις θα σε μπουζουριασουνε οταν θα κυβερνηθει ο τοπος αυτος απο πραγματικους ελληνες πατριωτες.

    2. Τ Ω Ρ Α ………….. Δηλωση Πανου Καμμενου που λεει πως δεν φταιει το ταγμα εφοδου του συριζα που χτυπησε τους Ευελπιδες και τον πατερ Κλεομενη αλλα… οι Ευελπιδες φταινε γιατι δεν φοραγαν στολη !! Τωρα το ειπε ο σκαι !! Αληταρα Καμμενε αποκαλυψες πως αυτη η ομαδα των 25 τραμπουκων ηταν ασφαλιτες σε διατεταγμενη υπηρεσια ??? Βιντεο φωτο και ουτε μια προσαγωγη ?? Μπατσοι της αντιρατσιστικης ητανε που εχει φτιαξει ο Τοσκας στην ΓΑΔΑ για αυτο ειναι τοσο χαλαροι και ανετοι. Μυθος οσοι ελεγαν πως πανε ασφαλιτες μεσα στους συριζαιους με τις κουκουλες για συλληψεις. Εχετε δει ποτε καμμια? Το ιντιμιντια εδρευει στην κατεχακη και οι…. συντροφοι που τσακιζουν φασιστες ειναι ασφαλιτες. ΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΤΑ ΗΛΈΚΤΡΟΝΙΚΑ ΙΧΝΗ ΤΗΣ ΡΟΥΠΑ ΤΟΥ ΜΑΖΙΩΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΕΟΦΙΛΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ ?? ΟΕΟ ?? ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ 3 , ΜΗΠΩΣ ΣΤΟ ΙΝΤΙΜΙΝΤΙΑ ???????????????????????????

    3. Ο ΜΑΡΔΟΧΑΙΟΣ ΦΡΙΖΗΣ ΔΕΝ ΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ.
      ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΦΟΥ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ; ΑΣ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ.

    4. ξεσηκωθηκαν οι τσοπανεοι?? λιγο αργα ξυπνησε ο τσοπανοφριτζης!! εννοειται πως οταν κατασταφει η θρησκευτικη πιστη (χριστιανισμος -μουσουλμανισμος κλπ θρησκειες) θα διανθισει η ορθοδοξια !! και η ορθοδοξια δεν ειναι θρησκεια καθοτι δεν ειναι πιστη αλλα ειναι γνωση!! και αν δεν υπαρχει πιστη(ισοπεδωθουν οι θρησκειες) και υπαρχει γνωση δεν θα μπορει να κανει τον τσοπανη καθοτι δεν θα βρισκει ανθρωπομορφα βελαζοντα (ποιμνιο)!!! τι νομιζες βρε τσοπανοφριτζη? πως βαλλεται ο χριστιανισμος γιατι ειναι χειροτερος απο τον ιουδαισμο ή γιατι αν φανει μικρος ο χριστιανισμος στο νεο που ερχεται τοτε ολες οι θρησκειες θα ειναι μια περιττοτητα μπροστα στο μεγεθος και την ανωτεροτητα του νεου?και στο νεο που ερχεται δεν θα υπαρχουν θρονοι για να παρετε μεταθεση οι κηφηνες!! γιαυτο και απο τωρα ξεκινηστε ψυχοθεραπεια για να ξεμαθετε απο την καλοπεραση με την οποια κακοανατραφηκατε!!

    5. Καλά τα λέει ο Φριζής. Προτείνω να αφήσουμε τις διαφωνίες και να συνεργαστούμε οι πατριώτες Έλληνες με τους πατριώτες Εβραίους. Ότι έγινε, έγινε παλιά.

    6. πατηρ κλεομενης προχωρα το εργο σου overrr overrrr

    7. ο φριζης θα γινει ορθοδοξος ιερεας αλλα δεν το ξερει.απλα αγαπαει πολυ τον λαο του και τυφλωνεται απο τον σιωνισμο που ταχα βοηθαει τους εβραιους ενω κρυβονται οι σατανιστες..

    8. Κύριε Φρίζη αν βλέπετε το μήνυμά μου απαντήστε παρακαλώ στο ερώτημα μου : Από που κι ως που ο εθνικιστικός σιωνισμός έχει σχέση με τον βιβλικό ορθόδοξο ιουδαϊσμό; Ούτε λίγο ούτε πολύ μας είπατε ότι είστε ορθόδοξος εβραίος και στο τέλος του βίντεο , σιωνιστής!!! Μας δουλέυετε ή τα είχατε τσούξει στο εν λόγω βίντεο αγαπητέ;Πως συμβιβάζονται δύο άκρως αντικρουόμενες έννοιες που έχουν δημιουργήσει εμφύλιο στον ιουδαϊκό κόσμο; Είναι αλήθεια ή ψέμα ότι υπάρχει ανοικτός πόλεμος μεταξύ ορθοδόξων βιβλικών εβραίων με τους εθνικιστές σιωνιστές εβραίους;

    9. Ραβινε εισαι ψευτης κ παραβαινεις εντολη που παραδοθηκε στον ΜΩΥΣΗ
      Η Μονη Εσφιγμενου με ηγουμενο τον πατερα ΜΕΘΟΔΙΟ ειναι η ιστορικη ΜΟΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ 10 ΑΙΩΝΑ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΟΥΜΗΝ ΣΤΟΝ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟ ΗΓΟΥΜΕΝΟ ΕΥΘΥΜΙΟ
      Η ψευτομονη που ιδρυσε ο αιρετικος σατανιασμενος βοθρο-λυμαιος ΕΙΝΑΙ ΤΗς ΝΤ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΒΔΕΛΥΓΜΑΤΑ ΣΤΟ Αγιον Ορος Κ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΙ ΑΔΙΑΝΤΡΟΠΕς ΓΥΝΑΙΚΕς
      εσεις πολεμησατε κ πολεματε την Ορθοδοξια με τους μασσωνους ΑΡΧΙΕΡΕΙς Κ ΙΕΡΕΙς με τους κουμμουνιστας που ειναι δικο σας κατασκευασμα,με τον Μωαμεθανισμο κι αυτο επιτευγμα δικο σας ,οπως ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΙΑΝΟΙ Κ ΧΙΛΙΑΣΤΕΣ
      ΟΤΑΝ ΠΡΟΔΩΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΣΣΙΑ ΣΟΥ Κ ΕΡΘΕΙ Ο ΣΩΤΗΡΑΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΡΙΞΕΙ ΣΤΟ ΠΥΡ ΤΟ ΑΣΒΕΣΤΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΝΤΑΣ ΑΥΤΟΝ Κ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΠΛΕΟΝ
      ΧΡΙΣΤΟ ΣΤΑΥΡΩΘΕΝΤΑ ΚΙ ΑΝΑΣΤΑΝΤΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΗΜΕΡΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΜΕ Κ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝ ΝΑ ΕΛΘΕΙ ΜΕΤΑ ΔΟΞΗΣ ΚΡΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΣ Κ ΝΕΚΡΟΥΣ ΑΜΗΝ

      Ασε ΑΥτουςπου δεν αλλαξαν την πιστη τους σε οσα παρεδωσαν οι ΑΓΙΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ Κ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΚΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΛΠΙΚΟΙ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟ ΙΟΥΛΙΑΝΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΜΠΡΟΣΕΥΧΕΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΑΣ ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ Κ ΒΟΘΡΟ-ΛΥΜΑΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΜΑΣΣΩΝΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΑΝΤΙΟΧΕΙΑΣ Κ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ
      ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΣ ΘΕΟΣ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΠΙΚΡΑΝΑΝ Κ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ Κ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ

    10. > ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΥΣΤΗΡΩΝ ΝΕΚΡΩΝ , ..

    11. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ , ΟΤΑΝ ΕΡΘΗ Η ΚΑΤΑΛΗΛΗ ΩΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΡΓΗ , ΚΑΤΙ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΡΟΝΙΟΥΣ ΚΑΚΟΨΥΧΟΥΣ , ΕΡΧΟΝΤΑΙ !!

      1. Όταν “έρθΗ” η κατάλληλη ώρα, εσύ θα πάρεις κάτω από τη βάση στην ορθογραφία.

    12. ΟΒΡΑΙΕ ΖΩΟ ΑΠΕΛΕΚΗΤΟ Ο ΣΩΤΗΡΑΣ,ΘΕΟΣ ΣΑΣ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΩΣΑΤΕ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΓΤ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΠΕΡΑΣΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΗ,ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ!ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΩΣΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΣΩΤΗΡΙΑ…ΕΣΕΙΣ ΔΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΡΕ ΖΩΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΚΛΕΟΜΕΝΗ??ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΡΠΑΓΗ ΤΩΝ ΣΩΜΕΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΚΛΑΨΤΕ ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΣΩΤΗΡΑΣ ΣΑΣ ΣΤΗ ΓΕΕΝΑ ΠΥΡΡΟΣ!ΑΘΕΟΙ,ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ,ΦΑΣΙΣΤΕΡΟΙ,ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΙ,ΥΠΑΝΡΩΠΟΙ,ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ,ΨΕΥΤΕΣ,ΚΛΕΦΤΕΣ,ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ,ΠΑΙΔΟΦΑΓΟΙ,ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ,ΒΡΕΦΟΚΤΩΝΟΙ,ΣΤΑΡΕΣΠΟΥ,ΤΑΝΕΣΠΟΥ,ΑΣΕΒΕΙΣ ΚΛΠ ΚΛΠ ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΗΣ ΚΟΧΛΑΣΕΩΣ!ΟΒΡΑΙΕ ΣΤΗΠΟΥ ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΘΕΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ!

    13. Ποιοι θέλουν να συνεχίσουν την «επανάσταση του 1821» – Αυτό που πρέπει να προσέξουμε (ΒΙΝΤΕΟ)
      Τρίτη, 24 Οκτώβριος 2017 13:46
      media/k2/items/cache/6874aff36c504b63c29fc3f4eb2327f0_XL.jpg?t=-62169984000
      «Άυλη μνημειακή και χριστιανική πολιτιστική κληρονομιά στην Τουρκία σήμερα»!

      Αυτός ήταν ο τίτλος της ημερίδας που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τρίτη στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο υπό την αιγίδα του ευρωβουλευτή Θοδωρή Ζαγοράκη και είναι φυσικό να προκαλεί πάταγο εντός Τουρκίας, καθώς όλα δείχνουν πως ήρθε η ώρα να συνεχιστεί η επανάσταση του 1821 στα υπόλοιπα υπό κατοχή εδάφη. Ωστόσο, χρειάζεται, όπως διαβάσετε, μεγάλη προσοχή!

      Ξεκάθαρα, επρόκειτο για μία ακόμα ψηφίδα στο σύνθετο παζλ της διεθνοποίησης του ζητήματος του Πόντου, τον οποίο, υπό τον δίκαιο μανδύα της «αναγνώρισης της γενοκτονίας των Ελλήνων», προσπαθούν να αποσπάσουν δια της διπλωματικής οδού από την σημερινή Τουρκία.

      Μιλώντας στο pontos-news.gr ο δρ Σύγχρονης Ιστορίας και επιστημονικός συνεργάτης της Έδρας Ποντιακών Σπουδών του ΑΠΘ, Θεοδόσης Κυριακίδης, ο οποίος ήταν ένας από τους τέσσερις ομιλητές που βρέθηκαν στις Βρυξέλλες, αναφέρει:

      «Το ζήτημα της Γενοκτονίας –όχι σε επιστημονικό επίπεδο αλλά σε δημόσια, διεθνή τοποθέτηση–, εάν δεν είναι σ’ ένα επιστημονικό συνέδριο, δεν “περνάει”. Αντίθετα, αυτό που μπορείς να πεις, και θα συγκινήσει περισσότερο τους Ευρωπαίους, είναι για τον πολιτισμό που καταστρέφεται. Δεν είναι ότι έχει ατονήσει η ευαισθησία, αλλά, και με την προπαγάνδα των Τούρκων, οι θάνατοι πλασάρονται ως απώλειες μιας πολεμικής σύρραξης στη διάρκεια του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου. Όμως, αυτό που τους προβληματίζει ιδιαίτερα είναι η καταστροφή του μνημειακού πλούτου. Οπότε είναι πιο εύκολο».

      Στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, όπως επισημαίνει, σύμφωνα πάντα με το Pontosnews, ο Θεοδόσης Κυριακίδης, απευθύνονται πολλές οργανώσεις και πολλοί ακτιβιστές με αιτήματα για τη διοργάνωση εκδηλώσεων, ημερίδων, συνεδρίων.

      «Έτσι, είναι συγκρατημένοι όταν ακούνε για Γενοκτονία», σημειώνει. Ωστόσο τονίζει ότι το δρόμο έχουν ανοίξει οι Αρμένιοι («έχουν κάνει πολύ σοβαρή δουλειά», υπογραμμίζει), ενώ τις προσπάθειες διεθνοποίησης του ζητήματος βοηθά και το ψήφισμα του 2007 από τη Διεθνή Ένωση των Ακαδημαϊκών για τη Μελέτη των Γενοκτονιών στο οποίο αναφέρεται ρητά ότι αυτό που συνέβη εκείνη την περίοδο αφορά τους Αρμένιους, τους Έλληνες και τους Ασσυρίους.

      Υπενθυμίζεται πως την ημερίδα της περασμένης Τρίτης, «φιλοξένησε» ο Θοδωρής Ζαγοράκης έπειτα από αίτημα της ΟΣΕΠΕ και του Συλλόγου Ποντίων Βρυξελλών, με την στήριξη του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος «Ιβάν Σαββίδης».

      Στην πρωτεύουσα του Βελγίου ταξίδεψαν εκπρόσωποι του οργανωμένου ποντιακού χώρου, κυρίως από τη Γερμανία και την Ελβετία, ενώ στην αίθουσα του Ευρωκοινοβουλίου βρέθηκαν ευρωβουλευτές και αντιπροσωπείες των Αρμενίων και των Ασσυρίων.

      Είναι προφανές πως οι συγκυρίες ευνοούν τον διαμελισμό της Τουρκίας! Προσοχή όμως! Εκείνοι οι μη Έλληνες που «βοηθούν» τον Πόντο ανήκουν στα ίδια επιτελεία που μας «βοήθησαν», κατά την ελληνική επανάσταση του 1821 για να αποδυναμωθεί η οθωμανική αυτοκρατορία, και μετά έβαλαν στην φυλακή τους αγωνιστές.

      Αυτό πρέπει να έχουν κατά νου οι Έλληνες πολιτικοί και επιχειρηματίες που στηρίζουν την προσπάθεια διεθνοποίησης μέσω της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

      Στην πολιτική τα πάντα έχουν να κάνουν με συμφέροντα.

      «Πλέον η Τουρκία δεν καταστρέφει αλλά αλλοιώνει την ταυτότητα και τη φυσιογνωμία του μνημείου, που και αυτό είναι μια καταστροφή. Και επίσης εκείνο που τράβηξε την προσοχή πολύ, και το ξέρει ο κόσμος και είναι γνωστό, είναι η μετατροπή της Αγίας Σοφίας της Τραπεζούντας σε τζαμί. Και η προσευχή που έγινε στην Κωνσταντινούπολη χτύπησε πολύ άσχημα στους Ευρωπαίους, αλλά κυρίως η μετατροπή της Αγίας Σοφίας στην Τραπεζούντα από μουσείο σε τζαμί», καταλήγει ο Θεοδόσης Κυριακίδης
      https://youtu.be/Jt6qDph1tgQ

    14. Ξεσηκώνονται οι Έλληνες της Β.Ηπείρου εν όψει νέου πογκρόμ από τους εθνικιστές Αλβανούς
      Τρίτη, 24 Οκτώβριος 2017 17:00
      media/k2/items/cache/93ec82e538e0cd236b755a7de09ae823_XL.jpg?t=-62169984000
      Δεν είναι διατεθειμένοι να αφήσουν τα σπίτια τους στο έλεος της αλβανικής κυβέρνησης. Όλως τυχαίως, μόλις λίγες μέρες πριν την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, οι αλβανικές αρχές κλιμακώνουν τις προκλητικές τους ενέργειες εναντίον των Ελλήνων της Βόρειας Ηπείρου, στο όνομα της δήθεν “ανάπλασης” της περιοχής.

      Πολλά ελληνικά χωριά αλλά και η Χειμάρρα, πρόκειται να…θυσιαστούν στον βωμό των ύποπτων μεταρρυθμίσεων των Τιράνων.

      Ωστόσο οι Έλληνες της Χειμάρρας δεν το βάζουν κάτω και απαντούν με ακόμη σκληρότερες κινητοποιήσεις. Ήδη χθες Δευτέρα οι σφοδρότατες ελληνικές διαμαρτυρίες απέτρεψαν μία κατεδάφιση κατοικιών στην περιοχή, ενώ το ίδιο αναμένεται να γίνει και στην επόμενη…μετάβαση των κλιμακίων από τα Τίρανα.

      Σήμερα οι αλβανικές αρχές περιορίστηκαν απλά σε μερικά…τελεσίγραφα, αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά πως οι συντονισμένες αντιδράσεις των Ελλήνων πιάνουν τόπο.

      Παρόλα αυτά η ουσιαστική υποστήριξη από το Ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικό ακόμη αγνοείται! Η Αθήνα περιορίζεται σε μερικές αυστηρές ανακοινώσεις εναντίον των Τιράνων, ωστόσο αρνείται να λάβει περισσότερα μέτρα στο όνομα της…”καλής γειτονίας”.

      Η ανακοίνωση – κάλεσμα της Ένωσης Χειμαρριωτών για την κατάσταση που επικρατεί μόλις μερικά χιλιόμετρα από τα ελληνο-αλβανικά σύνορα είναι ενδεικτική:

      “Εδώ και ένα χρόνο η κινητοποίηση του λαού και των εκπροσώπων του ήταν μεγάλη. Καταφέραμε μέσα από συντονισμό και μεταξύ μας ομόνοια να δραστηριοποιηθούμε σε πολιτικό και διπλωματικό επίπεδο ώστε να αποτραπούν οι κατεδαφίσεις. Καταφέραμε να ενώσουμε ανθρώπους με διαφορετικές καταβολές.

      Καταφέραμε με την συνδρομή της Ελλάδας, των ενώσεων πολιτών από τα Τίρανα μέχρι την Ουάσιγκτον και των ξένων πρεσβειών στα Τίρανα να αναστείλουμε μέχρι σήμερα τις κατεδαφίσεις αυτές και να θέσουμε το πρόβλημα στην πραγματική του διάσταση.

      Καταφέραμε την οπτική μας που είναι – Καμία παρέμβαση πριν την απόδοση των περιουσιών στους νόμιμους ιδιοκτήτες – να την οικειοποιηθούν οι εταίροι της αλβανικής κυβέρνησης.

      Κατεδαφίζουν σπίτια κατά πολύ γηραιότερα από το ίδιο το αλβανικό κράτος. Σπίτια αποκλειστικά Ελλήνων”.
      Μία “μεγάλη ειρωνεία” θα μπορούσε να αποκαλέσει κάποιος την παράλληλη στροφή της ελληνικής κυβέρνησης στην Περιφέρεια της Ηπείρου το τελευταίο διάστημα, με αποκορύφωμα την ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, στα Ιωάννινα, για το…αναπτυξιακό αφήγημα και την προβολή της Ηπείρου.

      Την ίδια στιγμή μερικές δεκάδες χιλιόμετρα βορειότερα, οι Έλληνες της Β.Ηπείρου αγωνίζονται μόνοι τους ενάντια στις υφαρπαγές της τουρκόφιλης αλβανικής κυβέρνησης.

    15. Φτάσαμε σε σημείο να υποστηρίζει την πίστη μας ενας ραβίνος….το ιερατείο μας κοιμάται…όλοι πουλημένοι…απο τους 300 βουλευτές μεχρι τους μητροπολίτες και ποιο πουλημένοι οι γαβγιτες που εξαφανίστηκαν απο προσώπου γης και παίζουν τον παιχνιδι της ντπ !!!

      1. Η πίστη σας υποστηρίζει έναν εβραίο. Τέτοιοι ξεφτίλες ανθέλληνες είστε και γι`αυτό θα πληρώσετε

    16. Κλεψιμο ατζεντας της ΧΑ…. με σκοπο στερησης ψηφων….
      Ρε τι πουστηδες που ειναι οι εβραιοι…!!

    17. Αυτος ο… ραββινος…ειναι εκεινος τον οποιο ειχε ξεφτιλισει ο Κωστας Πλευρης πριν πολλα χρονια στον Αντ1.
      Σ’εκεινη την εκπομπη ηταν και οι Ν. Μιχαλολιακος και Χ. Παππας (σε νεαρη ηλικια).

    18. Κι.. εμεις σας γνωριζουμε συντροφε ραβινε…….

    19. Εβραίος ξε εβραίος καλα τα είπε δεν διαφωνώ σαν ορθόδοξος Έλληνας χριστιανός.ΔΕΝ ΈΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΆΛΛΗΛΟ ΤΣΟΠΑΝΟ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΊΞΕΙ ΤΟ ΔΡΌΜΟ ΧΑΝΌΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΛΏΣ ΚΟΙΤΆΜΕ ΚΟΙΜΙΣΜΈΝΟΙ

    20. Αν ο χιτλερ εκανε ολοκαυτωμα ,πως υπαρχουν τοτε παντου τετοια εβραικα σκουλικια,τετοιοι υπανθρωποι σαν τον συγκεκριμενον

      1. Πανο μου νομιζω οτι ξεριες οτι δεν υπηρξε ολοκαυτωμα, ειναι παπαριες των εβραίων.

    21. Αφαίρεση πολιτικών δικαιωμάτων, ιδιοκτησίας, και απαγόρευση οιαδήποτε συμμετοχής στην Ελληνική κοινωνία, (μέσα μαζικής ενημέρωσης – γάμο με ιθαγενείς κλπ) σε όλους τους αλλοδαπούς ακόμη και κατά το ήμισυ … όποτε και εάν λάθρα-εισέβαλων. Είτε το 500 π.χ. είτε το 1400 μ.χ. είτε το 2017 ή όποτε ενδιάμεσα.

      Η Ελλάς είναι λευκή, άνευ τελετουργικής περιτομής και η Ευρώπη Ελληνική!

      Bon voyage και να μην μας γράφετε! Στον αγύριστο!

      Υγ.
      Να βρείτε δικό σας πλανήτη, σε άλλο Ηλιακό σύστημα!
      Να μην ξημερώσετε γ@μώ το χιράμ και το χασέμ, την αφρική και την ασία!

    22. Ειναι ολοφανερο πως η εβραικη κοινοτητα εχει αντιδρασει….γιατι ουτε οι εβραιοι που ζουν αναμεσα μας δεν θελουν να πουστευουν τα παιδια τους… και πιεσαν το ιερατειο…
      Πατερ Κλεομενη κρατα γερα και εχε τον νου σου , οταν οι εβραιοι λενε “κατω τα χερια” απο καποιον , το κανουν επειδη εχουν σκοπο να τον βλαψουν εμμεσα , χωρις να κατηγορηθουν

    23. ΓΚΑΦΑλι πεςεσυ σε ποιον ναο ανηκεις ορνιο κι ασε την μονη εσφιγμενου …Για σενα ποια ειναι η βαση σου αγουροξυλαγκορο….ψοφο σε σενα και σ’ολους τους εβραιους ….γεννηματα εχιδνων σας αποκαλεσε ο χριστος στον ναο του σολωμοντα….ορνια διαολοσπερματα ….εναν εβραιο μαθητη ειχε ο χριστος τον ιουδα και αυτος τον προδωσε …..αει σιχτιρ χαμενο σκυλι και αποβρασμα του εβραιοσιωμασονιστικου ιστου

    24. Μπορει να μας εξηγησει ποιοι και γιατι ιδρυσαν τον κουμουνισμο.? Γιατι π.χ. στη δουμα της μεταοκτωβριανης επαναστασης απο τους 500 αντιπροσωπους το 95% ηταν εβραιοι?.
      Τελικα πιστευουν (εν κρυφω) οτι ειναι ο εκλεκτος λαος του θεου που θα επιβληθει στον κασμο?
      Γιατι στο τορά η στο ταλμουδ (δεν θυμαμαι ποιο απο τα δυο) υπαρχουν ακομα και σημερα καταρες για τους Ελληνες και οτι θα μας “εξαφανισουν απο προσωπου γης?”
      Εχω πολλα να ρωτησω αλλα βαρεθηκα γιατι λενε αλλα ντ’αλλων, για τη “νταμπακιερα τοποτα!

    25. οι σαδουκαοι ηταν οι σημερινοι αριστεροι και αθεοι εβραιοι ηταν λιγοι και ηταν σαπια συκα ολοι αυτοι και δεν πιστευαν στην αθανασια της ψυχησ Ηταν ο κινητηριος μοχλοσ στην σταυρωση του Θεανθρωπου αλλα δεν θα μπορουσαν απο μονοι τουσ γιατι ηταν λιγοι αυτοι που βοηθησαν ηταν οι πολλοι που σημερα ειναι οι δεξιοι πιστοι εβραιοι οι φαρισαιοι.Δεν εχουν καμμια διαφορα και μας το παιζουν καλος κακος μπατσος

    26. δε μας χεζεις ρε μαλακα κωλοεβραιε

    Comments are closed.