30/09/2024 Τηλέφωνο καταγγελιών: 694 635 77 33 - 698 632 33 23 | email: info@makeleio.gr | kataggelies@makeleio.gr

Άρης Σερβετάλης: Επειδή έχω δηλώσει Χριστιανός Ορθόδοξος με κοιτούν λες και είμαι… (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

Δείτε το βίντεο.

Ο Σερβετάλης εξυμνεί το Άγιον Όρος – Στο ρόλο του διορατικού μοναχού ο Άρης Σερβετάλης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Ο Χριστός είχε προειδοποιήσει τους μαθητές Του για όλα όσα θα πέρναγαν, χλευασμούς, μίσος, φυλάκιση, βασανιστήρια.Και τους μακάριζε.Γιαυτο και την πρώτη φορά που φυλακίστηκαν και βασανίστηκαν οι μαθητές Του, φεύγοντας χαιρεντουσαν για όλα όσα παθανε εις το όνομα του Κυρίου μας.Οποτε αδέρφια εν Χριστώ ας μην λυπουμαστε.Αν έχουμε μαζί μας τον Χριστό δεν έχουμε ανάγκη κανέναν και τίποτα.Καλα και ευλογημένα Χριστούγεννα

  2. Καλά Χριστούγεννα Άρη αγωνιστή. Γίνε φάτνη να δεχτείς τον Θεάνθρωπο. Λίγοι είναι αυτοί που το κάνουν. Μπράβο σου και Δόξα τω Θεώ.

  3. Περτε Σταυρο…Παρτε σπρευ και φιαξτε Σταυρους ..ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΟΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΘΕΟΥΣ ΜΟΥΣΛΙ ΚΑΙ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ

  4. Ο κόσμος κύριε Άρη, έχει ανάγκη από πνευματική τροφή. Μέχρι τώρα τον ετρεφαν με σκουπίδια. Μόλις γευτεί κάτι πνευματικό και ωραίο θα προσκολληθει σε αυτό. Θα σου πω τον κλασσικό αγιορειτικο χαιρετισμό. Μένω. Που σημαίνει είμαι αμετακίνητος στην επιλογή μου… Μείνε λοιπόν.

  5. Επειδή είσαι ηλιθιος, ρουφιάνος και μ@λ@κ@ς σε κοιτάνε έτσι! Τόσο καιρό έχεις τρελαθεί βλάκα και νομίζεις ότι μιλάς με την Μικρη από πάνω και χαλάς και το στόμα σου και για μένα και για άλλους.. Θα δεις πως θα σε κοιτάξω από κοντά όταν έρθει η ώρα.. Πρώτα όμως θα σου πούνε κάποια πράγματα για την Μικρη από Κορυδαλλο και Διαβατα.. Ο Μικρός είμαι..!!!!

  6. Τραβα μπρος στο δρομο του Θεου και μην κοιτας πισω,μην δινεις σημασια σε ότι και να λενε.
    Καλα Χριστούγεννα και ο Θεος μαζι σου.

  7. Αγ.Ορος,το περιβολι της Παναγιας.Σαν πας πρωτη φορα κανε τη προσευχη σου να σε δεχτει η Παναγια στο περιβολι της.Αν δεν σε θελει,σου βαζει εμποδια,αρρωστειες,απαγορευτικο αποπλου κ χιλια δυο αλλα μεχρι να μετανοησεις.Μολις φτασεις πες τα ολα χωρις φοβο στον πνευματικο.Ζητα να δεις τους πνευματικους θησαυρους(λειψανα-χειρογραφα κ.λ.π)του Μοναστηριου.Οσο κι αν προσπαθησεις να προσεγγισεις γεροντα με φωτισμενο προσωπο δεν θα μπορεσεις,εκτος αν σε δουν πολλες φορες.Δες τις υπεροχες τοιχογραφιες.Απολαυσε τη λειτουργια του Ορθρου κ του Εσπερινου μονο με το φως των λιγοστων κεριων.
    Απολαυσε τη απεραντοσυνη της θαλασσας.Κανε τη πεζοπορια της ζωης σου απο το μονοπατι που συνδεει τη μια Μονη με την αλλη.
    Οτι ψαξει η καρδια σου εκει θα το βρει.Απο απατεωνες,εμπορους,κλεφτες,πρεζακια,χασικληδες,κωλομπαραδες,πουστηδες μεχρι αγιοσυνη.
    Η καλη σου προαιρεση θα ελευθερωσει το μυαλο σου κ θα γαληνεψει τη ψυχη σου.Ολο αυτο θα κρατησει στα εγκοσμια απο 3 ημερες μεχρι 2 μηνες!Για οσο σου κρατησει τα συμπτωματα ειναι τα εξης:μονιμο χαμογελο,απλανες βλεμμα(προσεχε τα κοκκινα-πρασινα φαναρια στους δρομους μη σε πατησει αυτ/το,παπι η κ ποδηλατο!),θα κοιμασαι σαν τη αρκουδα σε χειμερια ναρκη,θα τρως λιτα κ θα θελεις να βγαινεις συνεχως στο μπαλκονι για να βλεπεις με τις ωρες τον ουρανο,θα σου μιλα η συζυγος σου κ θα συμφωνεις σε ολα ακομα κ για υπερχεωση πιστωτικης,θα σε προσπερνουν βριζοντας σε,θα σε κορναρουν οι οδηγοι επειδη πηγαινει με ταχυτητα αγελαδοκαρου…….
    Αυτος ειναι ο προορισμος κ στοχος της ζωης σου,ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙΣ.
    Καλο ταξιδι κ η Παναγια μαζι σου.

    1. Αυτά που περιγράφεις τα έχω πάθει και εγώ στο μοναστήρι της Παναγίας (Προυσος) στην Ευρυτανία! Έτσι ακριβώς τα έζησα για μεγάλο χρονικό διάστημα, όχι πάνω από 2 μήνες. Τελικά η πίστη μας είναι ζωντανή!

  8. ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΕΙΔΟΣ ΔΟΥΡΕΙΟΥ ΙΠΠΟΥ ΤΟΥΤΟΣ?

  9. ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΚΛΗΣΕΙΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ,

  10. Παληκάρι μου μη δίνεις σημασία σε κανέναν. Η πίστη στον Θεό είναι ότι πιό σημαντικό στη μίζερη ζωή μας. Άσε που ο χώρος σου, (της υποκριτικής κυριολεκτικά), κυριαρχείται από αλητοειδή, πορνίδια, ψώνια κι αριστερά παρτάλια.

  11. Αρη μην δίνεις σημασία κάνε το καθήκον σου για να σώσεις την ψυχή σου και άσε τα κοράκια να σε κράζουν…

Comments are closed.