Απίστευτο: Κρατούμενος άνοιξε σουβλατζίδικο-κρεπερί μέσα στις φυλακές του Κορυδαλλού – Eξυπηρετεί 400 πελάτες! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
737b9eeaa9a7ba66601dbbaa1de4e7a6_xl

Σουβλατζίδικο, που λειτουργεί κάθε Σαββατοκύριακο και εξυπηρετεί μέχρι και 400 «πελάτες», έχει στήσει μέσα στις φυλακές του Κορυδαλλού κρατούμενος για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση, ο οποίος εκτίει ποινή πολυετούς κάθειρξης.

Το astinomiko.gr φέρνει στο φως της δημοσιότητας φωτογραφία από το κελί που βρίσκεται στον δεύτερο όροφο της Α’ πτέρυγας, και έχει μετατραπεί σε κατάστημα, το οποίο είναι πλήρως εξοπλισμένο με όλες τις απαραίτητες συσκευές -διαθέτοντας από καφέδες και αλκοολούχα ποτά, μέχρι κρέπες και σουβλάκια!

Το «σουβλατζίδικο» του Κορυδαλλού λειτουργεί μόνο τα Σαββατοκύριακα και, σύμφωνα με πηγές των σωφρονιστικών υπαλλήλων, οι οποίοι γνωρίζουν την ύπαρξη του, «κατακλύζεται» από εκατοντάδες κρατουμένους, απ’ όλες τις πτέρυγες των φυλακών, οι οποίοι αγοράζουν σουβλάκια, κρέπες, ομελέτες, καφέδες και αλκοολούχα ποτά, μαζικά, και για λογαριασμό άλλων συγκρατουμένων τους.

souvlakiaprison2

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Ξέρεις Ισοβίτη, δεν ήθελα να σου το πω για να μην πληγωθεις αλλά πρέπει να μάθεις την αλήθεια . Η μάνα σου από τότε που σε μπαγλαρωσανε, κρέμασε κόκκινο φωτάκι έξω από το σπίτι και ο κώλος της δουλεύει υπερωρίες, έχει αναλάβει αποκλειστικά τις ευπαθείς ομάδες όπως γύφτους πακιστανούς και κάτι Αφγανούς. Τους εξυπηρετεί σε τριάδες. Ο πατέρας σου ο γκέι βοηθάει κι αυτός όσο μπορεί. Κουράγιο σύντροφε.

  2. Γλυτσα ναι τον ξερει η μανα μου την κλασιδιαρα ,είναι χειρορουγος η μανα μου θα του κανει αλλαγη φυλου πριν μπει στην μπουζου ,γενικα εχει να το λεει οι καλυτεροι πελατες της είναι οι χυσαυγιτες.

  3. Κατι πολυ πρακτικο και ουσιωδες.Θα ιδρυθει και οικος ανοχης?

  4. Ε ταγάρι ισοβίτη ακούγεται οτι τον ξερει και η μάνα σου τον κλασιδιαρη τις τραβάει τα ζύγγια ειναι αλήθεια η μήπως οχι

  5. Χα χα…
    Και εχει και την βρετανικη σημαια στην κουρτινα ο …τρομοκρατης…

  6. Νταξει να πουμε δεν λεω καλα ειμαστε εδώ,παιρνουμε και καμια αδεια εχουμε και ιντερνετ,τρωμε και κανα πιτογυρο να πουμε,τωρα που θα βγει ο Μορτης ο Κουλης μας εχει ταξει ότι θα μας στειλει κατι παιδακια της χρυσης αυγης μεσα να πουμε θα περασουμε καλα να πουμε ειδηκα αυτος ο κλασιδιαρης ρε μαγκες εχει ωραιο κωλαρακι να πουμε ,θα περασουμε καλα αμαν αμαν ολη μερα θα πηδαμε χρυσαυγουλικα κωλαρακια αμαν αμαν αμεεεε??!

Comments are closed.