Αποστόμωσε τους πάντες: Οι Αριστεροί δεν ήξεραν από που να φύγουν- Τέτοια ομιλία δεν ξανάγινε (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε η εκρηκτική ομιλία του αντιπεριφερειάρχη Β.Αιγαίου Άρη Χατζηκομνηνού, σε συμβούλιο με θέμα το μεταναστευτικό.

Ο αντιπεριφερειάρχης στην εισαγωγή του αναφέρθηκε στη δαιμονοποίηση του όρου «λαθρομετανάστης», τον οποίο κανείς δεν τολμά να εκφέρει υπό τον φόβο μην τον πουν ρατσιστή! Επικαλέστηκε μάλιστα, δήλωση συναδέλφου του, ο οποίος είχε υποστηρίξει ότι αν κάποιος Έλληνας πάρει τουριστική βίζα για 3 μήνες σε κάποιο κράτος και εν συνεχεία μείνει σε αυτό παράνομα, είναι ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ.Κατόπιν ο κ.Χατζηκομνηνός είπε: «Εγώ κύριοι, δεν φοβάμαι να πω, ότι οι άνθρωποι που μπαίνουν λαθραία σε μια χώρα είναι λαθρομετανάστες», προκαλώντας χειροκροτήματα στην αίθουσα.

Και συνέχισε: «Μιλάμε για ρατσισμό, αλλά δεν άκουσα ούτε μια κουβέντα για τους Έλληνες. Μιλάμε για φασισμό, για ακραίους, για εθνικιστές, αλλά δεν μίλησε κανένας, για τον γέροντα εκείνον ή τη γερόντισσα, που αν κάνει το λάθος να πάει στο νοσοκομείο, χωρίς κάποιο συνοδό, δεν πρόκειται να τον δει κανείς. Γιατί είναι ο τελευταίος για τον οποίο θα ενδιαφερθεί ο οποιοσδήποτε»!

«Οι άλλοι (σ.σ: μετανάστες), έχουν από ένα ΜΚΟ δίπλα τους και τους κρατάει απ το χέρι…», προσπαθεί να πει ο αντιπεριφερειάρχης, εν μέσω χειροκροτημάτων από τη μία και αποδοκιμασιών από την άλλη. Αφού η κατάσταση εξομαλύνθηκε, ο κ.Χατζηκομνηνός λέει πως αυτοί οι γέροντες, θα περιμένουν στα εξωτερικά και στα επείγοντα, γιατί οι άλλοι (σ.σ: μετανάστες), έχουν συνοδεία!

Έχουν το καρτελάκι μπροστά και πιέζουν έτσι και τους γιατρούς να τους δουν πρώτους. Όπως χαρακτηριστικά λέει, «όλοι προηγούνται εκτός από αυτόν τον φουκαρά που έδωσε όλη τη ζωή του για την πατρίδα και ζει με μια σύνταξη της πείνας»!!!

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο τι επικρατεί στην Τουρκία, σε σχέση με τους μετανάστες. Όπως είπε «η Τουρκία έχει 3 εκατομμύρια πρόσφυγες όπως τους λέτε εσείς, λαθρομετανάστες όπως τους λέω εγώ».

Ρώτησε κατόπιν ρητορικά τους παρευρισκομένους: «Τους έχετε δει πουθενά να κυκλοφορούν; Δεν υπάρχουν πουθενά! Ούτε στη Σμύρνη, ούτε στο Αϊβαλί, ούτε στην Κωνσταντινούπολη! Ξέρετε γιατί; Γιατί οι Τούρκοι έχουν κράτος και τους έχουν σε κλειστά κέντρα και μάλιστα χωρισμένους, ανάλογα με τα θρησκευτικά τους πιστεύω και ανάλογα με το τι εθνικότητα εκπροσωπεί. Έτσι όταν θέλει ο Ερντογάν, ανοίγει τη στρόφιγγα, και έρχονται εδώ».

Αναφέρθηκε όμως και στην FRONTEX, την οποία αποκάλεσε φορέα υποδοχής και όχι αποτροπής της παράνομης μετανάστευσης.

Μέχρι το σημείο αυτό πήρατε μια γεύση από την μοναδική αυτή ομιλία.

Απολαύστε την ολόκληρη παρακάτω!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Πολύ καλα τα είπε συμφωνώ απόλυτα.ο κυριος αυτος θα εκανε για πρωθυπουργός της χώρας.

  2. Όταν όλα αυτά τα έλεγε η ΧΑ, ο κύριος αυτός τους έλεγε ρατσιστές και φασίστες και ψήφιζε τη ΝουΔΟύλα τη δημοκράτισσα. Τώρα είναι αργά πείτε του. Οι μαλακίες πληρώνονται.

  3. αλλά όταν τα έλεγε η ΧΑ τότε αυτός φωνασκούσε για ρατσισμούς και δεν ψήφιζε ΧΑ, όποτε τώρα είναι αργά και το ερυθρό νησί θα καεί. Αντίο φίλοι……

  4. ΕΙΝΑΙ ΤΟΞΙΚΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΛΥΜΑΤΟΛΑΣΗ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ

  5. Συγχαρητήρια στον άνθρωπο αυτό. Είπε έξω από τα δόντια όλη την αλήθεια αλλά έκανε μαλακία που ψηφίζει και είναι ΝεοΔημοκράτης. Ακόμα δεν έχει καταλάβει ότι αυτό το κόμμα από Λαϊκή Δεξιά έχει γίνει Προδοτική Ανθελληνική Διεθνιστική Λαίλαπα;

  6. Μια φίλη μου μου ελεγε για ενα περιστατικό σε ενα νοσοκομείο νομιζω της Κοζάνης. Βγαίνει ο γιατρός και κοιτάζει γύρω του. Βλεπει εναν άντρα να περιμένει αρκετή ωρα χωρις να εχει εξυπηρετηθεί. Τον πλησιάζει και τον ρωτάει;;; Αλβανος ε;;; Εκείνος απαντάει, οχι Ελληνας ειμαι. Ο γιατρός επιμένει. Αλβανός εισαι ε;;; Οχι γιατρέ μου, σας είπα, Ελληνες ειμαι. Και ο γιατρός μπαϊλντισμένος του λέει, ε, αφου εισαι Ελληνας κάτσε να περιμενεις.
    Ο φουκαράς ο γιατρός προσπαθούσε να τον βοηθήσει, αλλα που να καταλάβει ο άλλος;;; Που να φανταστεί ο άνθρωπος πως για να εξυπηρετηθεις πρεπει να εισαι αλλοδαπός. Αν πεις πως εισαι Ελληνας, θα περιμενεις, μέχρι Δευτέρας παρουσίας. Εκει μας εχουν καταντήσει. Να πληρωνουμε για χρονια ολόκληρα, για να εξυπηρετούνται αλλοι που ήρθαν χθες.

  7. Χίλια χρόνια να ζήσει…Είπε όλα αυτά που θέλουμε και δεν μπορούμε να πούμε..Καταντήσαμε ξένοι στον τόπο μας, με τους αλήτες, ξεπουλημένους πολιτικούς.

  8. Ο κύριος Αρης Χατζηκομνηνός είνα γνήσιος έλληνας πατριώτης πού τό λέει η περδικούλα του.
    Οτι είπε είναι σωστότατο.Οι “κατατρεγμένοι” είναι όλοι ανεξαιρέτως λαθρομουσουλμάνοι έποικοι.
    Ούτε ένας δέν είναι πρόσφυγας πολέμου γιά νά έχει δικαίωμα ασύλου.Ο Κούλης ο μουτζουρός
    μοιράζει τό άσυλο μέ τή σέσουλα.Παίρνη άσυλο καί η κουτσή Μαρία.Ολα τά κατακάθια τά από-
    βλητα τής Ασίας καί τής Ασίας,οι μαχαιροβγάλτες οι βιαστές οι εγκληματίες καταζητούμενοι από
    Interpol καί άλλες αστυνομίες μπουκάρουν παράνομα στήν Ελλάδα τούς δίνουν άσυλο τρώνε καί
    πίνουν είς βάρος τού ελληνικού λαού.
    Γιάννης Λάκων πατριώτης εθνικιστής.Οξω οι λάθροι από τήν Ελλάδα

  9. τετοιους πολιτικους θελουμε!
    οχι τα αριστερα κατακαθια που μας εκατσαν στον σβερκο και δεν λενε να πανε στον δι@ολο

  10. Καλημέρα Στέφανε,

    Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΩΣ και ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΩ σε ΌΛΑ ΌΣΑ ΕΙΠΕ ο Κύριος Αντιπεριφερειάρχης. Σε Κανένα Σημείο της Ομιλίας του ΔΕΝ Μίλησε Παράλογα. Είπε Ακριβώς Ποια Είναι η Κατάσταση στο Λαθρο-Μεταναστευτικό.

    Για την Εγκληματικότητα την Οποία Μίλησε και τα Περιστατικά Βίας, Αυτές Είναι οι Αιτίες για τις Οποίες η Ευρώπη Έκλεισε τα Σύνορα στους Λαθρο-Μετανάστες από ΑΣΙΑ και ΑΦΡΙΚΗ.

    Και Ότι Όλοι Αυτοί ΔΕΝ Έχουν Ταξιδιωτικά Έγγραφα και Γίνονται Αποδεκτοί στην Ελλάδα Είναι Ένα Ακόμη Έγκλημα επί ΣΥΡΙΖΑ. Δηλαδή, Έρχονται Κάποιοι Άνθρωποι στη Χώρα σου και ΔΕΝ Ξέρεις Ποιοί Πραγματικά Είναι και Εσύ ως Κράτος τους Αποδέχεσαι Όλους Ανεξαιρέτως με την Δικαιολογία του Πρόσφυγα, Ότι Είναι Απελπισμένοι, Κατατρεγμένοι, …

    ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, ΕΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ Η ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ !!! ΑΝΑΛΟΓΙΣΘΕΙΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΤΗΝ ΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΤΕ ΣΤΗ ΧΩΡΑ !!!

    Και Ποιός Λέει Ότι Μέσα σε Αυτούς:

    – ΔΕΝ Είναι και ΑΚΡΑΙΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ; Που Σίγουρα Είναι !!!
    – ΔΕΝ Είναι ΕΚΛΗΜΑΤΙΕΣ που στις Χώρες τους Είναι Καταζητούμενοι για Σωρεία Εγκληματικών Πράξεων και Παράνομων Ενεργειών; Που Σίγουρα Είναι !!!

    Όπως Επίσης και για το Ρόλο της FRONTEX ( το Έχω Επισημάνει Πολλάκις στο Σχολιασμό μου ), η Οποία επί της Ουσίας Λειτουργεί ως Όργανο ΥΠΟΔΟΧΗΣ Λαθρο-Μεταναστών και σε Καμία Περίπτωση ως Όργανο ΦΥΛΑΞΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ.

    Όπως Επίσης και η Μεταφορά των Λαθρο-Μεταναστών από τα Νησιά στην Ενδοχώρα. Πολύ Σωστά το Είπε, και το Λέμε Όλοι, Ότι ΔΕΝ Λύνει το Πρόβλημα. Δηλαδή Λύνεις εν μέρει το Πρόβλημα που Υπάρχει στα Νησιά με τους Λαθρο-Μετανάστες και το Μεταφέρεις στην Ηπειρωτική Ελλάδα, ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΗ ΧΩΡΑ; Και Λέω Λύνεις εν μέρει το Πρόβλημα που Υπάρχει στα Νησιά, αφού την Ίδια Στιγμή, ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ να ΑΠΟΔΕΧΕΣΑΙ Όσους Έρχονται από την Τουρκία.

    Αυτό με τα ΚΛΕΙΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ Είναι Επίσης Σωστό. Για Ποιό Λόγο Πρέπει Όλοι Αυτοί να Κυκλοφορούν Ελεύθεροι και να Προκαλούν Συνεχώς Προβλήματα, Αυξάνοντας σε Τρομακτικά Επίπεδα στην ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ στην ΕΛΛΑΔΑ;

    ΟΙ ΛΑΘΡΟ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΕΣ ΡΟΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΠΟΤΕ, ΕΑΝ ΔΕΝ ΔΟΘΕΙ ΕΝΑ ΣΑΦΕΣ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΠΩΣ:

    1. ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΣΦΑΛΗΣ ΦΥΛΑΞΗ ΧΕΡΣΑΙΩΝ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ
    2. ΌΤΙ ΌΣΟΙ, ΕΝ ΠΑΣΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ, ΜΕ ΤΟΝ ΈΝΑ Ή ΤΟΝ ΆΛΛΟ ΤΡΟΠΟ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΆΜΕΣΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΛΑΘΡΟ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΑΝ ΣΕ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΕΝΟΣ ΜΗΝΟΣ:

    – ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ Η ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΝΟΣ ΛΑΘΡΟ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ( ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ), ΘΑ ΑΠΕΛΑΥΝΕΤΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    – ΈΧΕΙ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ Η ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ Η ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΈΔΕΙΞΕ ΌΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΦΥΓΑ, ΘΑ ΑΠΕΛΑΥΝΕΤΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ( ΠΟΥ ΤΟ 90% ΤΩΝ ΌΣΩΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΟΥΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ).

    Ας Δοθεί Ένα Μήνυμα και στη Σημερινή Κυβέρνηση της ΝΔ Ότι η Κατάσταση Αυτή ΔΕΝ Μπορεί να Γίνει Πλέον Αποδεκτή και Ότι Εάν ΔΕΝ Ληφθούν οι Απαραίτητες Ενέργειες για την Επίλυση του Λαθρο-Μεταναστευτικού, οι Τοπικές Κοινωνίες θα Αντιδράσουν ΔΥΝΑΜΙΚΑ με Ότι Μπορεί να Σημαίνει Αυτό.

    Και το Λέω Εγώ, που αν και Είμαι με τη ΝΔ, Όμως Μπροστά στον ΚΙΝΔΥΝΟ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, τα Κόμματα Έρχονται σε Δεύτερη Μοίρα.

    Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ !!!

    Ευχαριστώ,

    Με Εκτίμηση,
    Πολλούς Χαιρετισμούς,

    Άγγελος από Μιλάνο

Comments are closed.