Αστυνομικός που κατέβρεξε γυναίκα έξω από το Α.Τ Ομόνοιας: «Έκανε την ανάγκη της μπροστά στο τμήμα» (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
atomonoias

Την δική του εκδοχή για τα πράγματα έδωσε ο αστυνομικός, ο οποίος το βράδυ της 20ης Οκτωβρίου κατέβρεξε μια γυναίκα με μάνικα έξω από το Α.Τ Ομόνοιας.

Το θέμα είδε το φως της δημοσιότητας πριν λίγες ημέρες όταν δημοσιεύτηκε το βίντεο, που δείχνει τον αστυνομικό να καταβρέχει μια γυναίκα μπροστά από την σκοπιά του Αστυνομικού Τμήματος Ομονοίας.

Μιλώντας σε τηλεοπτικό κανάλι, ο αστυνομικός κάνει λόγο για διαστρέβλωση των πραγμάτων, αφού όπως είπε προβλήθηκαν λίγα λεπτά από ένα μεγάλο βίντεο.

Υποστήριξε πως η γυναίκα αυτή είναι ναρκομανής, και πως κατέβασε το παντελόνι της και άρχισε να κάνει την ανάγκη μπροστά στην σκοπιά. Έτσι την έβρεξε με την μάνικα, πράττοντας – όπως αναφέρει – όπως έπρεπε να πράξει.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Λαθος που την καταβρεξε,καλυτερα επρεπε να της χωσει την μανικα απο πισω για να καθαρισουν ολα.

  2. Θα λυσσαξουν παλι τα σκουπίδια εναντιον του αστυνομικου,που καλα εκανε και την καταβρεξε.
    Σ αυτή την χωρα ο κάθε βρωμιάρης κανει ότι του γουσταρει

  3. Ποιος παπάρας είναι διοικητής εκεί. Έπρεπε να είχε βγει αμέσως και να ταπώσει τους χοντρομαλάκες τους δημοσιογράφους του κώλου και όχι να αφήνει τον σκοπό να διασύρεται.

  4. ΑΞΙΟΣ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ, ΠΑΡΑΣΗΜΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΙΠΛΗΞΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ ΤΟΥ Κ@ΛΟΥ…. ΕΓΩ ΕΧΩ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΙ ΣΤΗΝ ΑΧΑΡΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΣ ΠΟ@ΥΤΑΝΑΣ, ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΟΜΩΣ, ΑΦΟΥ ΕΚΔΙΔΟΝΤΑΙ ΑΒΕΡΤΑ ΟΙ ΑΡΑΠΙΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΄΄ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΑ΄΄ ΛΑΘΡΟΜΟΥΣΛΙΜΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΜΑΝΤΡΑΧΑΛΟΙ ΞΑΝΑΜΜΕΝΟΙ, ΓΙΑ 5 ΚΑΙ 10 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΡΩΪ ΟΙ ΕΝΟΙΚΟΙ ΡΙΧΝΟΥΝ ΛΕΚΑΝΕΣ ΜΕ ΚΑΥΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΧΛΩΡΙΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΜΑΓΑΡΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ…..ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΟΥ…

    1. Ναι. Και χωρίς ρατσιστικές διαθέσεις. πιστεύω πως ο αστυνομικός καλά της έκανε. Ναρκωμανής να χέζει μπροστά συην σκοπιά και να την παρουσιάζουν οι άπλυτοι συριζαίοι ως αμεα? Απλά μαστουρωμένη ήταν και πιθανώς με ηπατίτιδα ή AIDS . Κρίμα και για την ίδια που επέλεξε αυτή τη ζωή , αλλά τι θα έπρεπε να κάνει ο αστυνόμος ? Να σκουπίση και τον κώλο της ? Really ?

Comments are closed.