Aυτός είναι ο “Έλληνας” Αντεντοκούμπο – Τι είπε για την Εθνική Ελλάδος

Κοινοποίηση:
ante-n1

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για το ενδεχόμενο να ενισχύσει την Εθνική Ελλάδας στο Προολυμπιακό τουρνουά.

Το ΝBA προηγείται από ότι φαίνεται, καλές οι ελληνικές σημαίες, τα τραγούδια κτλπ αλλά καλύτερη η καριέρα στην Αμερική….

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε σε δορυφορικό κανάλι πριν από το παιχνίδι των Μπακς με τους Χόρνετς που έγινε πρόσφατα στο Παρίσι και αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να συμμετέχει κανονικά στο Προολυμπιακό με την Εθνική μας ομάδα.

Πιο συγκεκριμένα, ο ηγέτης των Μπακς τόνισε ότι θα εξαρτηθεί από πολλά πράγματα η παρουσία του στο Προολυμπιακό, ενώ υποστήριξε ότι πρώτα από όλα θα πρέπει να μιλήσει με τον Ρικ Πιτίνο.

«Δεν ξέρω. Θα δω πως θα είναι το κορμί μου στο τέλος της χρονιάς και θα μιλήσω με τον Πιτίνο. Αν πάμε τελικούς, πόσο μακριά θα φτάσουμε» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αντετοκούνμπο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. o αντετοκουμπο είναι ατομιστής σαν παίχτης και το αμερικάνικο μπάσκετ του ταιριάζει. Όταν παίζει στην Εθνική απέναντι σε άμυνες ζώνης δεν μπορεί να κάνει τίποτε. Οπότε θα προτιμήσει να μην παίξει ώστε να κρατήσει την εντύπωση που έχουν για αυτόν στην Αμερική και να διασφαλίσει το μέλλον του εκεί παρά να γίνει ρεζίλι.

  2. Επειδή μιλάτε όλοι οι άσχετοι σκέφτηκε λίγο πριν γράψετε. Σκεφτείτε τι καλό έχει κάνει στην χώρα μας ο Γιάννης. Πόσο την έχει διαφημίσει πόσο την έχει προβάλει. Πολλοί Αμερικανοί δεν ήξεραν καν που είναι η Ελλάδα πρίν τον Γιάννη. Και καλά κάνει και σκέφτεται και την καριέρα του. Θέλει να πάρει πρωτάθλημα στο nba όσο θέλει να πάρει και μετάλλιο με την εθνική. Και δεν είπε ότι δεν θα έρθει το καλοκαίρι. Αντιθέτως είπε ότι ανάλογα με την κατάσταση του σώματος του θα προσπαθήσει να έρθει. Για προσπαθήστε εσείς οι ελληναραδες που τον κατακρίνετε να παίξετε 100 παιχνίδια σε έναν χρόνο, χωρίς ημέρα ξεκούρασης. Τελικά απ’ο,τι φαίνεται ο Γιάννης είναι πιο Έλληνας από ολους μας και αυτό το αποδεικνύει καθημερινά!

  3. Τι λέτε ρε ελληναραδες. Θα αφήσει την ομάδα του αν είναι στους τελικούς για να έρθει να παίξει στο προλυμπιακο τουρνουά;, εσείς αν δεν πάρετε άδεια να πάτε διακοπές τον Αύγουστο θα κάνετε πραξικόπημα. Αφήστε το παιδί να διαφημίζει Ελλάδα και εμείς οι φασίστες να κοιτάξουμε τα δικά μας παιδιά της βουλής που μας έχουν ξεπουλησει

  4. Καλά λέει ο ΝΙΓΗΡΙΑΝΟΣ, μια χαρά για την καριέρα του!!!

    1. Οποιος σαν εμενα δακρυζει στο ακουσμα του Εθνικου Υμνου καθως κ οταν βλεπει Ελληνικη σημαια ειναι ΕΛΛΗΝΑΣ.-

    1. ΕΜΕΙΣ ΔΕ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΩΣ
      ΤΩΡΑ ΕΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΣΤΕ Κ ΦΑΙΝΕΣΕΣΤΕ! ΒΛΕΠΕ ΑΝΤΕΤΟΜΠΟΥΛΟ….
      Κ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΑΣ;…ΑΠΟ ΤΗ ΤΣΕΧΙΑ…ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑΤΕ ΜΠΕΕΕΕΕΕ ΜΠΕΕΕΕ ΟΥΓΚ ΟΥΓΚ

  5. Οι παιχταράδες του πληκτρολογίου…Φυσικά και προηγείται η καριέρα του…Κάθε σοβαρός επαγγελματίας αυτό κάνει

  6. ωραιο διδαγμα δειχνεται. καντε τον κ πρωτοσελιδο τον λαθρομεταναστη που δεν θελει κανεις Ελληνας

Comments are closed.