Για να το λέει… έτσι θα’ ναι! Ο Σπύρος Μπιμπίλας πιστεύει ότι μοιάζει με τον Μέγα Αλέξανδρο

Κοινοποίηση:
bibilas

Την πεποίθηση ότι μοιάζει με τον Μέγα Αλέξανδρο εξέφρασε ο Σπύρος Μπιμπίλας. Ο ηθοποιός μιλώντας στην εκπομπή του OPEN “Έλα Χαμογέλα”, είπε μεταξύ άλλων: “Η πολύ μακρινή μου καταγωγή είναι από τη Χαλκιδική. Άσε που μοιάζω και με τον Μέγα Αλέξανδρο. Και όταν μου λένε “έλα ρε συ, δεν είμαστε Έλληνες, έχουμε πρόσμιξη”, εγώ δεν έχω πρόσμιξη.”

“Κάποτε με είχαν καλέσει για μια αμερικανική ταινία, η οποία δεν γυρίστηκε τελικά, για να κάνω τον Μέγα Αλέξανδρο σε μικρή ηλικία. Είχαν βάλει το νόμισμα του Μέγα Αλέξανδρου με το προφίλ μου, είναι ακριβώς το ίδιο” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. ..ο μπαμπά μπρίλιος είχε ενα γάλλο
    πολύ μεγάλοοοο, πολύ μεγαλοοο
    και τον ετάιζε ψωμί γαρδούμπα
    για να κάνει τούμπαα, για να κάνει τουμπαα
    ..
    Ωσπου μια μέρα, ωσπου μια μερα
    με διχως ήλιο
    ο γάλλος έφαγε τον μπάρμπα μπρίλιο
    ο γάλλος έφαγε τον μπαρμπα μπρίλιο

  2. Και όταν μου λένε “έλα ρε συ.,.,.,…

    μαλλον …ισα μωρη ¨….σου λενε !!

  3. Μη μου πειραζετε και σχολιαζετε την Αλεξανδρα Μπιμπιλα!…Εχει φανασιωσεις…Μαλλον θα ηθελε τον Μ.Αλεξανδρο στο κρεββατι του.Η καθε μια με τον πονο της.

  4. Φορέσετε του την άσπρη ποδιά γρήγορα άκου μοιάζει στον Μέγα Αλέξανδρο η φτερού γαλιαντρα

  5. Δεν είναι κακό κάποιος να πιστεύει ότι μοιάζει στον Μέγα Αλέξανδρο επειδή τον θαυμάζει.
    Έστω και αν δεν έχει …. ουδεμία σχέση…

  6. Με τον δικο του ιδιορυθμο τροπο μας λεει οτι η Μακεδονια ειναι ελληνικη. Ηταν κ στα συλλαλητηρια ο Μπιμπιλας. Ειναι κατι παιδια που δεν γινοντε αντρες ομως στην ψυχη ειναι πιο αντρες απο πολλους αλλους

  7. Εκεί που αποπατούσε ο Μ. Αλεξανδρος βγήκε ο “πιπίλας”…

  8. απο μικρους μας λιβανιζαν για τις σεξουαλικες προτιμησεις του Μ. Αλεξανδρου….αν ισχυουν τοτε ναι εχετε μια ομοιοτητα

  9. Με Οθωμανό Ευνούχο μοιάζει με ενα τουρμπάνι και goatee μουσάκι ίδιος ο Αρχιευνούχος του Σουλτάνου…ο τουρκόσπορος με το Τούρκικο επίθετο θέλει να μοιάζει και με Μεγαλέξανδρο …πέρα απο πλάκα ο Μέγας Αλέξανδρος by the way δεν είχε την Ελληνική κατατομή που βλέπουμε σε κλασικα Αγάλματα και οστεοδομή προσώπου αλλα περισσότερο την Νορδική -Μεσογειακή (που έχουν ακόμα και σήμερα πολλοί Βορειοελλαδίτες)εξού και τα ξανθιά μαλλιά λευκό δέρμα και αρκετα ψηλότεροι σε σχέση με υπόλοιπη Ελλάδα(Μακεδνός=Ψηλός)
    Η πιο ακριβής απεικόνιση δεν είναι τα νομίσματα και ειδικα το 100αρικο το παλιό των δραχμών ,που ηλιθίως αναφέρει ο Μπιμπίλας για να τονίσει το πανηλίθιο ισχυρισμό του ,αλλα οι προτομές του Λύσιππου που ήταν ο official γλύπτης στην εκατρατεία εκεί βλέπουμε ότι ο Μέγας Αλέξανδρος δεν ήταν ΠΤΗΝΟΜΟΡΦΟΣ σε στυλ Ρουβά ή Χαρρυ Κλυνν ή Μπιμπίλα αλλα καθαρα Μεσογειακός/ Νορδικός τύπος ο Μπιμπίλας είναι κάτι μεταξύ Αλπικού τύπου(Βορειοιταλών) και Ούνου /Τατάρου/Αλβανού.
    Ο Μέγας Αλέξανδρος είχε για να καταλάβετε το στύλ προσώπου Henry Cavill του σημερινού Superman και του Φιλίππου έμοιαζε με του Jim Caviezel που έπαιξε τον Χριστό(χωρίς την προσθετική εβραική μυτόγκα) και τον Μόντε Κρίστο(η πλάκα είναι ο Cavill είχε παίξει τον γιό του σε κείνη την ταινία ο Χριστός μπάμπάς του Σούπερμαν😂😂😂)
    Όπως και να εχει ζουμε στη χώρα των παρανοήσεων και των ανιστόρητων αμόρφωτων Σωρραίων,ο καθένας λεει οτι μαλακία βγάζει ή βάζει στον κώλο του όπως οτί ήταν αμφιφυλόφιλός ο Μεγαλέξανδρος τελειως αβάσιμο χωρίς αποδειξείς(ενω ο Πλούταρχος αναφέρει τα αντίθετα) με μόνο επιχείρημα την αγάπη του για το παιδικό του φίλο που μεγάλωσαν μαζί απο 4χρονων δηλαδη ΕΛΕΟΣ!…βγαίνει η κάθε τελειωμένη,ο κάθε καμμένος απο το χασίσι σκηνοθέτης και κάνει υπερπαραγωγές-λίβελους για να παραχαράξει την Ιστορία και να θίξει την προσωπικότητα του Μ.Αλέξανδρου,που ως ύψιστος των Ελλήνων δέχεται τα πυρά όλων των αναρχοάπλυτων κομπλεξικών μετα απο 2500 χρόνια Μεγαλείου.
    Απο ηθοποιούς που έπαιξαν τον Μέγα Αλέξανδρο ή ήταν να τον παίξουν ο Ρίτσαρντ Μπάρτον το 1956 ήταν αρκετα κοντά και ακριβής στα αγάλματα του Λύσιππου ενω ο Μάρλον Μπράντο που ήταν να παίξει επίσης τον ρόλο κάπως απείχε αν και με Ελία Καζάν σκηνοθέτη θα γινόταν τρομερή ταινιάρα γύρω στο ´60 εποχή δηλ. που γυριζόταν επικές ταινιάρες στύλ Μπέν-Χούρ&Σπάρτακου…
    Απο νεότερους δεκ.80 ήταν να γυριστεί ταινία με Σκορτζέζε σκηνοθέτη και ήθελε Κέβιν Κόστνερ ,που θα ήταν αρκετα κοντα στην πραγματικότητα όπως φυσικα και ο Μέλ Γκίμπσον που ήθελε διακαώς να γυρίσει μια ταινία αλλα πέρασαν τα χρόνια δε συνέβη δυστυχώς στα νιάτα του ως ηθοποιός και θέλει ως μέγας σκηνοθέτης που είναι(μονο τηλεοπτική σειρά έχει δηλώσει μπορει να λειτουργήσει).Το 2004 ήταν να γίνουν δύο ταινίες που συμβαίνει στο Χόλυγουντ συχνα ομοειδείς ταινίες να συναγωνίζονται ,μια η διαβόητη του Στόουν ,που ήθελε αρχικα τον Heath Ledger ο οποίος είχε βέβαια Κρομανοειδή Γερμανικά χαρακτηριστικά αλλα ήταν Ηθοποιάρα και τελικα κατέληξε στον Colin Farell που είχε μεν Μεσογειακό Ελληνικό τύπο προσώπου ,αλλα δεν είχε το υποκριτικό μέγεθος και ηταν αποτυχία σαν την ταινία εν συνόλω.
    Και υπήρχε και το project που δεν έγινε ποτέ και ίσως καλύτερα για το χρηματοδοτούσε η Σκοπιανή Ομογένεια στην Αυστραλία του μετριότατου σκηνοθέτη μιούζικαλ Μπαζ Λούρμαν(Romeo+Juliet,Moulin Rouge) που είχε στο νού τον Leonardo Di Caprio ο οποίος δεν θα έλεγα οτι ήταν οπτικά και οτι πιο ιστορικά ακριβές αλλα ισως είχε δυνατότητες υποκριτικά ως μέγας ηθοποιός που μετεξελίχθηκε και είχε επίσης τον Μel Gibson η Russell Crowe υποψήφιους για ρόλο Φιλίππου(ταιριαστοί) και για Ολυμπιάδα την Nicole Kidman την καλύτερη ηθοποιό όλων των εποχών κατ´εμέ ,που θα ήταν πιστεύω τέλεια και καλύτερη υποκριτικά απο την Jolie που οπτικά όμως ήταν απόλυτη τελειότητα ως Ολυμπιάς(Μεσογειακά χαρακτηριστικά συνδυασμένα με ελαφρά Νορδικού τύπου ενω η Νικόλ πιο βορειοευρωπαία)και παρά το ναυάγιο του εκτρώματος του άθλιου junkie Όλιβερ Στόουν που πέταξε στα σκουπίδια 150 εκ budget τρομερές μάχες απο το second unit την τιτανοτεράστια Μουσική του Βαγγέλη Παπαθανασίου και τα φοβερά κουστούμια/σκηνικά…

Comments are closed.