ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΝΕΙΣ! Η Συγκλονιστική Ομιλία Ελληνίδας μαθήτριας (BINTEO)

Κοινοποίηση:
aswq

Μην δίνεται σημασία, περισσότερη από αυτή που χρειάζεται σε αρρωστημένες τακτικές… ανθέλληνων ανθρωποειδών.

Προβάλουμε και προάγουμε την Ελληνική ψυχή…έτσι “σκάνε” οι εχθροί μας…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

21 Σχόλια

  1. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΚΛΑΙΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΥΜΕ ΠΑΡ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ !!!!!ΑΞΙΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΞΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΥΓΕ!!!!ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ !!!! ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΕΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΣΥΝΟΜΗΛΙΚΟΙ ΣΟΥ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΟΥΝ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΓΕΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ !!!! ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΤΟΝ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟ ΜΕΤΑΞΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΥΡΟ 73 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΥΠΟΒΙΒΑΣΟΥΝ ΟΣΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΘΑΥΜΑΣΑΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ!!!!

  2. τα ειπε σωστα το κοριτσακι μονο που στο σημειο ολοι εχουμε εναν που πολεμησε τοτε ναι εχουμε τον πατερα μας τον θειο κλπ ομως αυτοι οι πολιτικοι κοριτσακι μου δεν ειχαν κανεναν στο μετωπο γιατι παντα την κοπανουσαν και την κοπανανε απο κατι τετοια αυτο να το ξερεις οτι δεν τους ενδιαφερει για την χωρα με το πρωτο σπινθυρισμα αυτοι εξαφανιζονται. μπραβο σου κοπελια

  3. ΕΥΓΕ ΣΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!!ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ. ΑΞΙΑ..

  4. Αχ ???μακάρι όσον αφορά την πατρίδα μας όλα τα κόμματα να είχαν μια κατεύθυνση !!!αλλά δυστυχώς ο κάθε ένας τους έχουν δικές τους πολιτικές και φυσικά με τις προπαγάνδες τους παραπλανοντας αυτούς τους Έλληνες που παρασύρονται με κάθε άνεμο που καταντροπιαζει την Ελλάδα και τους Έλληνες ??? ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΑΜΜΒΩΝΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ …

  5. Τακη η οπως αλλιως λεγεσαι πολυ ευχαριστως θα σου εριχνα μια αναμεσα στα ματια σου αφου θα σου εριχνα πρωτα αναμεσα στα ποδια.

  6. συγχαρητήρια πρώτα απ’ όλα στους γονείς αυτού του υπέροχου παιδιού.Μολις ενηλικιωθεί φέρτε το στην Ελλάδα να τη κάνουμε πρωθυπουργό μπας και δούμε επιτέλους προκοπή.χιλια μπράβο κοριτσάκι μας.

  7. Αυτη η κοπέλα ειναι στο Μοντρεάλ και πηγαίνει σε ελληνικό σχολείο , στο ίδιο σχολείο που πάνε τα δικά μου δίδυμα κορίτσια. Μηλανε τρεις γλώσσες και γνωρίζουν την ελληνική ιστορία . Λένε ποιήματα και πατριωτικά τραγούδια σε όλες τις εθνικές γιορτές. Παρουσιάζονται στις παρελάσεις με το πολύ κρύο του Καναδά. Πάνε στην Ελλάδα κάθε χρόνο για να έχουν επαφή με την πατρίδα. Προσπαθούμε με όλες τις δυνάμεις μας να λατρέψουν την Ελλάδα όπως και εμείς. Το ίδιο περιμένουμε από τους Έλληνες που μένουν στην Ελλάδα για να έχουμε ελπίδα.

  8. Ελλάδα Ελλάδα Ελλάδα!!!!!!!!! Μπράβο κούκλα μας Ελληνίδα μας παιδί μας μπράβο!!!!!!!Όχι και Ζητώ μπράβο!!!!!

  9. η κοπελα αυτη ειναι στο μοντρεαλ… και ειναι ενηλικη πλεον…

  10. Υπεράνω όλων η Ελλάδα.
    Χιλια εύγε στή μικρή μαθήτρια,στούς γονεις της καί στούς παιδαγωγούς.Ο πατριωτισμός καί η
    φιλοπατρία είναι μεγάλες αρετές γιά αυτό τίς καταπολεμούν μέ μανία οί εχθροί τής Πατρίδας
    Τσίπρας,Κούλης καί οί εβραίοι.
    Γιάννης Λάκων

  11. Μια επιδειξη ικανοτητων? Οπως και να χει. Αν μεινω το Ελληνικο μερος της ομιλιας, θα ελεγα μπραβο σε αυτους που την μεγαλωσαν και φυσικα και στην ιδια που τα νιωθει αυτα.

  12. Nα ζήσει το κρυφό σχολειό της Κατ Οίκον Εκκλησίας που είναι η Οικογένεια. Μπράβο στο κορίτσι , στους γονείς , στους δασκάλους.

  13. ΕΥΓΕ!!!!! ΠΟΛΛΑ ΕΥΓΕ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ , ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ , ΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ , ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ , ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ , ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ . ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ;
    ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΝ ΛΑΜΠΡΟ ΚΑΙ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟ ΔΑΣΚΑΛΟ , ΠΟΥ ΕΜΠΝΕΕΙ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΩΝ , ΜΑΣ ΓΕΜΙΖΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ .
    ΕΧΟΥΜΕ ΠΗΞΕΙ ΣΤΗΝ ΒΡΩΜΟΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΤΩΝ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΓΟΥΡΟΥΝΙΩΝ .

  14. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΓΕ ΣΤΗΝ ΜΑΘΗΤΡΙΑ!!!!
    ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΕΙΣΑΙ ΠΑΙΔΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
    ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΓΕ ΣΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΣΟΥ
    ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΓΕ ΣΤΟΥΣ ΑΞΙΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ.
    ΥΓ. Η ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΜΑΘΗΤΡΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΟΜΙΛΙΑ ΕΝΟΣ ΑΘΛΙΟΥ ΓΥΝΑΙΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΑΝΑΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΘΛΙΒΕΡΗ.

  15. Οςο υπαρχουν τετοια παιδια, μπορουμε να ελπίζουμε. Μπράβο κοριτσι μου, να εισαι παντα καλα. Με έκανες και έκλαψα, απο υπερηφάνεια και χαρα!! Να σε χαίρονται οι γονεις σου!!

  16. ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΟΝΤΕ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ.

  17. Τα ίδια κι εγώ… Δεν έχω τίποτα άλλο να προσθέσω.

  18. ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΙΛΑΕΙ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ…ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΡΕΖΟΝΙ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΒΓΑΖΕΙΣ ΝΟΗΜΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΕΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΠΑΡΕ ΤΟ ΑΥΓΟ ΚΑΙ ΚΟΥΡΕΥΤΟ

  19. Αγαπητέ Στέφανε,

    Μπράβο Κορίτσι μου, να σε Χαίρονται οι Γονείς σου !!!

    Ήθελα να Πάω για Ύπνο, Μετά από Μιά Εξαντλητική Ημέρα, και Έπεσα Πάνω στο Άρθρο με την Κοπελίτσα.
    Ειλικρινά, ΔΕΝ Μπορώ να Συγκρατήσω τα Δάκρυά μου από τη Συγκίνηση κα το Ρίγος.

    ‘Εχει Αξία, για Όποιον Γνωρίζει και τη Γαλλική Γλώσσα, να Καταλάβει και τι Είπε το Κοριτσάκι στα Γαλλικά.
    Και να Ακούς τους Συριζαίους, να Μιλούν με Τόση Απέχθεια για την Πατρίδα, να Βάζουν το Λαθρο-Μετανάστη Πάνω από τον Έλληνα, Εξοργίζεσαι Πραγματικά.

    Έχει Καμία Σχέση Αυτό το Κοριτσάκι με Αυτές τις Κοπέλες που Έκαναν Αυτή τη Προσβολή στο Σύμβολο και την Αξία της Ελλάδος; Σαφέστατα και Όχι !!!

    Μπράβο Κορίτσι μου !!!

    Ευχαριστώ,

    Με Εκτίμηση,
    Πολλούς Χαιρετισμούς,

    Άγγελος από Μιλάνο

Comments are closed.