Είδηση Βόμβα! Ο ευρωβουλευτής Γιάννης Λαγός καλεί τον Χαφτάρ στο Ευρωκοινοβούλιο.

Κοινοποίηση:
ΛΑΓΟΣ

Πρόσκληση να επισκεφθούν το Ευρωκοινοβούλιο, απηύθυνε ο ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής και επικεφαλής της Ε.ΛΑ.ΣΥΝ. Γιάννης Λαγός, στον Στρατηγό Χαλιφά Χαφτάρ του Λυβικού Εθνικού Στρατού και τον Ναύαρχο Φάρατζ ελ Μαχντάουι, ο οποίος έχει προκαλέσει αίσθηση με την φιλελληνική και αντιτουρκική του στάση. Πρόθεση του επικεφαλής της Ε.ΛΑ.ΣΥΝ. είναι η ανάδειξη των ζητημάτων που ταλανίζουν τη Λιβύη καθώς και η αντιμετώπιση της τουρκικής προκλητικότητας στην ευρύτερη περιοχή, με αφορμή την παρουσία του Στρατηγού Χαφτάρ και του Ναυάρχου ελ Μαχντάουι στο Ευρωκοινοβούλιο. Στην πρόσκλησή του ο Γιάννης Λαγός αναφέρει στον Φιλέλληνα Ναύαρχο ελ Μαχντάουι:

“Με θαυμασμό βλέπουμε την στάση που κρατάτε, όλο αυτό το χρονικό διάστημα. Η στάση σας αποτελεί παράδειγμα για όλους όσους μαχόμαστε για την πατρίδα μας. Σαν εκλεγμένος Ευρωβουλευτής, θα ήθελα να σας απευθύνω ανοιχτή πρόσκληση και να σας προσκαλέσω επίσημα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, εσάς, τον Στρατηγό Χαφτάρ και όποιον άλλο κρίνετε εσείς ότι πρέπει να σας ακολουθήσει. Εντός του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου θα ήθελα να αναδείξετε τα προβλήματα για την επιθετική στάση των Τούρκων και τα δίκαιά σας που καταπατώνται από την αδικαιολόγητη και προκλητική τουρκική επιθετικότητα. Συντασσόμαστε απόλυτα, με όλη μας την ψυχή, στον δίκαιο αγώνα σας και ευχόμαστε από καρδιάς, να βυθίσετε όσα περισσότερα τουρκικά πολεμικά πλοία μπορείτε. Με σεβασμό και εκτίμηση στο πρόσωπό σας και τον αγώνα σας, εύχομαι ολόψυχα, καλή χρονιά με υγεία και δικαίωση του αγώνος. Περιμένω την απάντησή σας για περαιτέρω ενέργειές μου.

Μετά τιμής,

Γιάννης Λαγός

Έλληνας ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

19 Σχόλια

  1. Μπράβο Γιάννη! Στηρίζουμε Ε.ΛΑ.ΣΥΝ. γιατί λες μεγάλες αλήθειες.

  2. Και μερικές άγνωστες λέξεις για κάποιους. Ήθος-ειλικρίνεια-αξία-σεμνότητα- αποτελεσματικότητα-ικανότητα: οι βασικές αρχές του Γ.Λαγού και των συνεργατών του στην Ε.ΛΑ.ΣΥΝ.

  3. Άλλοι ευρωβουλευτές δεν υπάρχουν με ανησυχίες, μόνο ο Λαγός ανησυχεί;;;;Μετα από πολλά χρόνια ένας Ευρωβουλευτής σε κάθε του κίνηση μιλάει για Ελλάδα, και εμείς ακόμα ασχολούμαστε στο που ανήκει.. Συνέχισε έτσι Γιάννη Λαγέ, η Ελλάδα έχει ανάγκη την ανάδειξη των προβλημάτων της στην ευρωβουλη, πες τα εσύ όπως σε υποχρεώνει ο θεσμικός σου ρόλος ως Έλλην Ευρωβουλευτής!!!

  4. Επιτέλους ακούγετε η ελληνική εθνικιστική φωνή στην ευροβουλη Τιμη μασ που είμαστε δίπλα Γιανναρά… ααααα κ εσύ που αναρωτιέσαι αν είμαι στην Ε.ΛΑ.ΣΥΝ ΕΝΩΕΙΤΑΙ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΣΩΜΑ

  5. Μπράβο Γιάνναρε !!! Δώσε πόνο γιατί μπορείς. Άσε τα έμμισθα απομεινάρια της Χ.Α. να αυνανίζονται στο διαδίκτυο και στην εικονική πραγματικότητα. Η Ε.ΛΑ.ΣΥΝ. είναι η πιο γνήσια φωνή και απλώνεται σε όλη την Ελλάδα.

  6. Να μας απαντήσει η ελασυν γιατί δεν κράτησε την έδρα δημοτικού συμβούλου στο δήμο Πειραιά.
    Ο Αθανασάκος που πλέον είναι στην ελασυν όταν ήταν στη χρυσή αυγή είχε βγει αναπληρωτής-επιλαχών.
    Ήρθαν έτσι τα πράγματα που έγινε δημοτικός σύμβουλος ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

    Tι διαφορά έχει ο Λαγός από τον Αθανασάκο;
    O Λαγός έφυγε από τη χρυσή αυγή αλλά δεν παρέδωσε την έδρα του ευρωβουλευτή.
    Και ο Αθανασάκος έφυγε από τη χρυσή αυγή αλλά αυτός παρέδωσε την έδρα του δημοτικού συμβούλου Πειραιά.
    Θα κακόπεφτε στην Ελασυν να είχε και μια επιπλέον φωνή και μάλιστα στο δημοτικό συμβούλιο του Πειραιά;

    Διαβάστε περισσότερα -> Μόνο στο edolio5!!Τα Πειραιώτικα καμώματα του “Πατριώτη της Κονόμας” και η κρυφή συμφωνία με το “Mr 25.000”.Μπήκε αυτός που εξελέγη…6ος(!) στο δημοτικό συμβούλιο αφού πρώτα ανάγκασε σε παραίτηση την μάνα του Κασιδιάρη και τους άλλους τέσσερις!!
    https://edolio5.blogspot.com/2019/11/edolio5-mr-25000-6.html

  7. Μπράβο Γιάννη. Μακάρι αυτές τις κινήσεις να είχαν γίνει δεκαετίες πριν. Αλλά όλοι οι προηγούμενοι πήγαιναν στις Βρυξέλλες και στο Στρασβούργο για διακοπές και να ξεπουλησουν την Ελλάδα.Οσο για σας εμμισθα τρολακια ξύδι, ξύδι και πάλι ξύδι. Μισά γεγονότα αναμασατε όπως σας βολεύει.Ευτυχως υπάρχουν και κάποιοι που τα παρακολουθούν όλα αυτά τα σαιτ και δε μασάνε από τις αλήθειες που προβάλλουν τα τρολακια αλλά είναι μισές γιατί έτσι βολεύει τ αφεντικά τους και αυτούς.Γιαννη συνεχίστε τη σοβαρή δουλειά που κάνετε και οι γνήσιοι και ανιδιοτελείς πατριώτες και εθνικιστες θα πυκνώνουν τις γραμμές σας.Αληθεια ρε τρολακια γνωρίζετε πολλούς ευρώ βουλευτές που μέσα στις γιορτές δούλευαν στο γραφείο τους στην Ευρωβουλη και έβγαζαν ανακοινώσεις;Γιατί κάποιοι πήραν τα βουνά, κάποιοι εξωτερικό και η εθνική οδός έκλεισε με 5 εκατοστά χιόνι.

  8. για να γίνει πιό εύκολη η εξόντωση του χάφταρ;
    όπως είχαν παγιδεύσει και πριν 20 χρόνια τον οτσαλάν;

  9. Επίσης δεν ξεχνάμε ότι στο σαιτ της ελασυν είχανε άρθρο ότι τάχα μου ο ευρωβουλευτής του Βελόπουλου είχε ψηφίσει υπέρ της ένταξης των σκοπίων και της αλβανίας στην ε.ε. κάτι που ήτανε ψέμα φυσικά και μετά τους περιέλαβε ο Βελόπουλος και τους έκανε… γάιντα.

    https://archive.md/n7gjc Βελόπουλος: Υπέρ ένταξης Σκοπίων στην Ε.Ε. και σύμφωνος με το νόμο έκτρωμα για τη ψήφο των απόδημων 25/10/2019

    Τι τους είχε κάνει ο Βελόπουλος; Πολύ απλά έβαλε στα σαιτ του την απόφαση του ψηφίσματος μέσα από το σαιτ του ευρωκοινοβουλίου https://www.europarl.europa.eu/doceo/document/PV-9-2019-10-24-RCV_FR.pdf
    Όπου όντως στη σελίδα 224 ανάμεσα στους 136 που ψήφισαν ΚΑΤΑ της ένταξης των Σκοπίων και της Αλβανίας είναι και ο Fragkos

    Ήδη το έχει κάνει φειγκ-βολάν ο Βελόπουλος στα σαιτ του και στις εκπομπές του και σίγουρα θα συνεχίσει να το κάνει και στο μέλλον.
    Απλά πράγματα.

    1. Αγαπητέ, ο Φράγκος και κατ επέκταση ο Βελοπουλος είναι σε μια ευρωομαδα άκρως φιλοσκοπιανη. Και ομως, για τα φράγκα και τα προνόμια του να βρίσκονται σε ομάδα, δεν αποχωρούν από αυτήν.

      1. Εσείς όμως δεν τον κατηγορήσατε για αυτό. Τον κατηγορήσατε με ψέματα ότι ήταν υπέρ της συμφωνίας ένταξης σκοπίων και αλβανίας.
        Και φυσικά τα ψέματα πληρώνονται.
        Συνεχίστε να υποτιμάτε την νοημοσύνη μας.
        Συνεχίστε αυτό το βιολί με το να δίνετε τζάμπα «πόντους» στον βελόπουλο.
        Και αυτός να σας κάνει γκαιντα.

  10. ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΩΝ ΑΛΟΔΑΠΩΝ ΛΙΒΥΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΣΑΝ.
    ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΙΧΑ 15 ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ ΛΙΒΥΟΥΣ.. ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΟΛΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

  11. Επιτελους στο ευρωκοινοβουλιο εχουμε εναν ικανο Ελληνα εκπροσωπο , να υπερασπιστει τα συμφεροντα της Ελλαδος .

    1. O Γιάννης ποτέ δεν είπε Χαιλ χίτλερ,ποτέ δεν ύμνησε τους ναζί,τους οποίους μισεί..Είναι μόνο Έλληνας και πατριώτης και καλά έκανε και έφυγε από τη ΧΑ..Μπράβο για την πράξη του..

    2. Στο ψήφισμα του ευρωκοινοβουλίου για την καταδίκη του κομμουνισμού και του φασισμού-ναζισμού που είχε γίνει τον Σεπτέμβριο 2019 ο Λαγός είχε ψηφίσει ΛΕΥΚΟ.
      Άρα δεν καταδίκασε τα εγκλήματα του φασισμού-ναζισμού.
      Απλά είναι τα πράγματα. ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ.
      Το ψήφισμα επικυρώθηκε με 535 ψήφους υπέρ, 66 κατά και 52 λευκά και σχεδόν όλα τα ευρωπαικά εθνικιστικά-πατριωτικά κόμματα είχαν καταδικάσει ψηφίζοντας ΥΠΕΡ.

    3. Και να μην ξεχνάμε και τον εξαίρετο κ. Λευτέρη Πανούση που μέχρι πριν 3 εβδομάδες έκανε συνέχεια αναδημοσιεύσεις άρθρων του Αριστοτέλη Καλέντζη.
      Ποιού;
      Του μεγαλύτερου ναζιστή, του μεγαλύτερου λάτρη του χίτλερ. Όποιος έχει μπει στο μπλογκ του καλέντζη θα έχει διαπιστώσει ότι είναι γεμάτο με άρθρα λατρείας για τον χίτλερ και τον ναζισμό.

      Και όποιος μπει και στο μπλογκ του κ. Λευτέρη Πανούση θα διαπιστώσει ότι μέχρι πριν 3 βδομάδες ήταν γεμάτο με αναδημοσιεύσεις άρθρων του ναζιστή Καλέντζη.

      Και ο κ. Λευτέρης Πανούσης όπως όλοι γνωρίζουμε είναι μέλος της ελασυν του Λαγού και το μπλογκ του τίθεται θετικά υπέρ της ελασυν.
      Και πολύ καλά κανει και είναι δικαίωμα του.
      Αν όμως τα πάμπολλα άρθρα του Καλέντζη αναδημοσιευθέντα στο μπλογκ του δεν είναι «κλείσμο του ματιού» στο ναζισμό τότε τι είναι;

  12. Συμφωνω απολυτως,εξαιρετικη κινηση πρωτοβουλιας συμπαραστασης και τροπο τινα συνενοησεως στους κοσμικους Λiβυους πατριωτες,Μπραβο εκανε Διανα .

  13. Συγχαίρω τον Κύριο Λαγό για την πρόσκληση που έστειλε στους πατριώτες της Λιβύης. Αυτός είναι πραγματικός Έλληνας πατριώτης.

Comments are closed.