Εσείς ξέρετε το λόγο που οι Εβραίοι δεν αρρωσταίνουν από καρκίνο;

Κοινοποίηση:
1

Γνωρίζατε ότι στο Ισραήλ έχουν πεθάνει μόνο 150 άτομα ανά έτος από καρκίνο σε έναν πληθυσμό 7 εκατομμυρίων; Να ποιος είναι ο λόγος

Ο Σιωνισμός ελέγχει τα φάρμακα στο μη εβραϊκό πληθυσμό, η χημειοθεραπεία ελέγχετε από την μεγάλη επιχείρηση της ιατρικής, από την επιστήμη, από τα Πανεπιστήμια γιατρούς για να σας στείλουν νωρίτερα

Όχι, δεν είναι ένα ειδικό γονίδιο ούτε ο εμβολιασμός τους, είναι μια συνωμοσία του «εκλεκτού λαού» (εθνικά-σιωνιστικά ψευδείς τους) έναντι του υπόλοιπου κόσμου. σε όλους τους τομείς όπως η οικονομία, εκπαίδευσης, των μέσων ενημέρωσης, κλπ κλπ κλπ

Τον Δεκέμβριο του 2008, έλαβε χώρα στη Νορβηγία, μια εκδήλωση που θα μείνει στην ιστορία. Ο Αρχιραββίνος Δρ Esra Iwan Götz, υπέγραψε ένα έγγραφο αναγνωρίζοντας δημοσίως ότι η Εβραίοι έχουν γνώση και δύο τύπους θεραπειών.

Εβραίοι αντιμετωπίζονται σύμφωνα με τη Νέα Ιατρική (Βιολογική Ερμηνεία της νόσου) και οι μη-Εβραίοι έχουν την επίσημη θεραπεία με χημειοθεραπεία βασανιστήρια και μορφίνη:

Ο διευθυντής του εθνικού μητρώου καρκίνου στο Ισραήλ, ο Δρ Μίχα Barchana, ανέφερε πρόσφατα ότι ήδη έχουν χαμηλό ποσοστό των περιπτώσεων καρκίνου στη χώρα συνεχίζει να συρρικνώνεται σε ένα ενθαρρυντικό τρόπο. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα σε περιπτώσεις καρκίνου του παχέος εντέρου, του μαστού και του πνεύμονα.

Ήδη το 2004, μόνο 152 άνθρωποι πέθαναν από καρκίνο των 7,4 εκατ. κατοίκων του Ισραήλ. Αυτό έχει εντυπωσιακά αποτελέσματα στον αριθμό των θανάτων από καρκίνο 0,4 ανά ημέρα. Σύγκριση: κατά το ίδιο έτος, μόνο στη Γερμανία, 220.000 άνθρωποι πέθαναν από καρκίνο, συνεπώς, 601 άτομα ανά ημέρα. Στην Αυστρία ήταν συνολικά 55 πέθαναν από καρκίνο στην Ελβετία καθημερινά και «μόνο» 40.

Στο Ισραήλ, ωστόσο, αυτή η τιμή βρίσκεται σε ένα ακόμη χαμηλότερο ρυθμό! στο Ισραήλ στατιστικές δείχνουν ότι τα περισσότερα θύματα του καρκίνου έχουν την προέλευσή τους στο μη εβραϊκό πληθυσμό. Έτσι, το ποσοστό θνησιμότητας εξακολουθεί να είναι χαμηλότερο. Και αυτό γιατί;οι Ισραηλινοί Ζουν πιο υγιεινά; Όχι πραγματικά. Το κλειδί για την θεραπεία του καρκίνου: στο Ισραήλ προτεραιότητα δίνεται στην αποτοξίνωση του σώματος, της ψυχής και του πνεύματος που συνοδεύεται από μια υγιεινή διατροφή.

Σε μια πολύ προφανή φυσική θεραπευτική προσέγγιση που λειτουργεί πολύ θετικά. η παραδοσιακή ιατρική στον κόσμο συνεχίζει να λειτουργεί σαν δολοφόνος των επιχειρήσεων χημειοθεραπεία, ακτινοθεραπεία . Αυτό δεν βοηθά. Σε παγκόσμιο επίπεδο συνεχίζουν να αυξάνουν τους ασθενείς με καρκίνο.

Το 2006 έχασαν τη ζωή τους μόνο στην Ευρώπη, συνολικά 1,7 εκατομμύρια άτομα. Οι ειδικοί στην εκτίμηση λένε ότι στην πραγματικότητα υπάρχουν πολλά περισσότερα επειδή πολλοί ασθενείς με καρκίνο πεθαίνουν από άλλες αιτίες, ως αποτέλεσμα των επιπτώσεων της συνήθους θεραπείας, και ως εκ τούτου εμφανίζεται στις στατιστικές των άλλων ασθενειών όπως θανάτων που οφείλονται σε καρδιά κτλ .

ο ετήσιος ρυθμός των θανάτων από καρκίνο σε μια χώρα που έχει σχέση με το αντίστοιχο μέγεθος του πληθυσμού της κάθε χώρας υπολογίζεται ανά εκατομμύριο πληθυσμού και η τιμή που προκύπτει από τις διάφορες χώρες : υπολογίζονται 1 εκατομμύριο Γερμανοί 2683 θύματα ετησίως. Στις ΗΠΑ (που αποτελείται από 25 κράτη μέλη) βρίσκεται η ίδια συγκριτική εικόνα στο 2522 στο Ισραήλ ανέρχεται σε 21. Ως αποτέλεσμα, ο κίνδυνος θανάτου από καρκίνο στην Ευρώπη είναι 120 φορές υψηλότερος από ότι στο Ισραήλ.

 

Να προσθέσω και κάτι ακόμα εκεί νομίζω ότι δεν θα τους ψεκάζουν ούτε τα τους ποτίζουνεμβόλια ούτε φαγητά σκέτο καρκίνο!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

25 Σχόλια

  1. ΣΗΜΙΤΕΣ ΘΕΩΡΟΎΝΤΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΊΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΑΒΕΣ. ΙΟΥΔΑΊΟΙ ΑΠΌΓΟΝΟΙ ΜΙΑΣ ΑΠΌ ΤΙΣ ΦΥΛΕΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ(ΙΣΑΆΚ). ΕΒΡΑΊΟΙ ΜΊΑ ΚΆΣΤΑ ΑΠΌ ΤΙΣ ΦΥΛΕΣ ΠΡΟΣ ΚΟΛΛΗΜΈΝΗ ΦΑΝΑΤΙΚΆ ΜΕ ΤΟΝ ΜΩΣΑΪΚΌ ΝΌΜΟ. ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΥΛΕΣ. ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΜΊΑ ΟΜΆΔΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΎΕΙ ΦΑΝΑΤΙΚΆ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΈΝΤΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΊ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ. ΕΔΏ ΞΕΚΙΝΟΎΝ ΌΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΉΜΑΤΑ.

  2. Τους προστατεύει ο Κύριος ο ίδιος ήταν εβραίος και ήταν ο αγαπημένος λαός Του Αμήν

  3. Μαγκες και πατριωτες και όχι ραγιαδες και πειναλες σαν και εσας εδώ πατριωτες του πληκτρολογιου, Σαλομ φασιστοναζιδες απ το 1945 στα 4 εισαστε!!!!

  4. Τ τρολς που σχολιαζουν υπερ των σιωνιστων ειναι ανθελληνες. Ως γνωστον οι σκατοεβραιοι μας εσφαζαν μζι μ τους τουρκους κ τους Σετες στην Πολη. Ποτε δεν γινεται φιλος ο εβραιος μονο για χρημα νοιαζεται κ προσεξτε τον γιατι παραμενει υποκριτης. Ουαι ημιν γραμματεις κ Φαρισαιοι υποκριται

  5. Μάγκες οι Εβραίοι εάν είναι έτσι. Εμείς πάντως παραμένουμε μαλάκες από κάθε άποψη.

  6. Ηλιθιότητες. Έζησα 2 χρόνια στο Ισραήλ και είχα συνάδελφό που εγχειρηστηκε στον προστάτη στο νοσοκομείο Ραμ Μπαμ (αν θυμάμαι καλά) της Χάιφα.
    Το νοσοκομείο ήταν γεμάτο με ασθενείς και όπως μου έλεγαν οι συνάδελφοι ο καρκίνος θερίζει.
    Αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι ότι τα φάρμακα τους είναι πολύ ανώτερα, το παρατήρησα εγώ όπως και άλλοι ξένοι που δουλεύαμε μαζί.
    Κάτι άσχετο, η Ελληνική μουσική είναι παντού στο Ισραήλ. Μέσα σε αυτοκίνητα σε σπίτια σε κέντρα.
    Δεν είμαι Εβραίος, απλά δούλεψα ένα διάστημα εκεί με μια Ρώσικη εταιρεία.

  7. ΕΣΕΙΣ ΞΈΡΕΤΕ ΓΙΑΤΊ ΟΙ ΜΑΟΥ ΜΑΟΥ ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ ΖΟΧΑΔΕΣ ΓΙΑΤΊ ΚΆΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΦΎΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΠΛΈΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ

  8. Το παρον αρθρο ειναι εργαλειο σφυγμομετρησης.

  9. Εσείς ξέρετε γιατί η μαλακια πάει σύννεφο στην Ελλάδα????

  10. Πάλι οι Εβραίοι μας φταίνε παιδιά????

  11. ΟΧΙ. ΕΓΩ ΓΝΩΡΙΣΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΝΑΝ ΑΝΔΡΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 65 ΕΤΩΝ ΠΟΥ ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΠΑΓΚΡΕΑΣ. ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟ .

    1. ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ,ΛΕΕΙ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ.
      ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ.
      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΨΕΚΑΣΜΑ, ΟΝΤΩΣ ΔΕΝ ΨΕΚΑΖΟΥΝ.
      ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΙΣ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΑΕΙ

  12. Συμπληρώνω τον ΟΥ VEY , Το Ισραήλ είναι το μόνο κράτος στον κόσμο που για να δώσει ιθαγένεια πρέπει πρώτα να υποβάλλει τους αιτούντες σε τεστ DNA , δημοσιεύτηκε σε άρθρο της ελευθεροτυπίας τον Μάρτιο του 1987 αν θυμάμαι καλά. Κατά τα αλλά ο Χιτλερ ήταν ρατσιστής …ΧΑΑ ΧΑΑ ΧΑΑ! Ήταν ρατσιστής επειδή έκλεισε τις μασωνικες στοές , κατάσχεσε τα υπάρχοντα τους και διοργάνωσε με αυτά έκθεση ανοικτή στο κοινό , κατάσχεσε τα πανάκριβα έργα τέχνης και τον χρυσό των Εβραίων ιδιωτών που τα απέκτησαν είς βάρος των μη Εβραίων πολιτών γιατί αυτοί δεν πλήρωναν φόρους …. όπως δεν πληρώνουν και σήμερα .Μεγαλος ρατσιστής !! Ντροπή του… επισεις ντροπή του που έκλεισε τα πορνεια , τα καμπαρέ ,και πολέμησε την ομοφυλοφιλια την πορνογραφια και τα ναρκωτικά που προωθούσαν οι Εβραίοι κερδίζοντας εκατομμύρια ….
    έκαψε τα πορνογραφικά βιβλία, μαρξιστικά βιβλία και περιοδικά των εβραϊκών εκδοτικών οίκων και κατηγορήθηκε ότι έκαψε απλώς βιβλία….

  13. Πίνουν σπέρμα με ιχωρ οι πονηροί Εβραίοι πού οι αφελείς ελληνες χαρίζουν στις τράπεζες σπερματος.

    1. Ουτε ο διαολος τους θελει😂😂😂

  14. Ο αντισημητισμός σε νέες περιπέτειες. Τα ψεκάσματα που δε γίνονται στο Ισραήλ, στο τέλος του άρθρου, προσθέτουν πόντους στην εγκυρότητα του.

  15. ΑΜΆΝ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΆΖΟΥΝ ΣΑΝ ΣΟΎΠΕΡΜΑΝ ΔΕΝ ΠΕΘΑΊΝΟΥΝ, ΕΛΈΓΧΟΥΝ ΌΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΤΟ ΝΕΡΌ, ΤΑ ΤΡΌΦΙΜΑ, ΤΟΝ ΧΡΥΣΌ, ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΤΟΝ ΛΕΥΚΌ ΟΊΚΟ, ΤΟΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΆ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΆΛΛΟΙ ΛΑΟΊ ΡΏΣΟΙ ΚΙΝΈΖΟΙ ΙΝΔΟΊ ΛΑΤΊΝΟΙ ΕΥΡΩΠΑΊΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΑΡΑΒΕΣ ΙΝΔΙΆΝΟΙ ΑΡΚΕΤΆ ΠΙΑ ΜΕ ΑΥΤΉ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΠΟΛΛΉ ΣΗΜΑΣΊΑ ΤΟΥΣ ΔΊΝΕΤΕ.

    1. Θεωρια συνομωσιας λοιπον πως οι εβραιοι προσπαθουν να παρουν το ελεγχο και να καταστρεψουν εκ των εσω τα εθνη. Εντελως τυχαιο οτι τους εχουν διωξει απο 109 χωρες σε ολη τη περιοδο της ανθρωπινης ιστοριας και οι Γερμανοι τους κυνηγουσαν μανιασμενα μολις μερικες δεκαετιες πριν.
      Επισης τυχαιο πως εβραιοι πρωτοστατουν σε ολα τις σοδομιστικα και αντιχριστιανικα-αντεθνικα κινηματα για τα “ανθρωπινα δικαιωματα”, τον φεμινισμο, τα ανοιχτα συνορα, τις παρελασεις των κιναιδων, τον τρανσεξουαλισμο,τη παιδοφιλια κτλ, αλλα μονο για τους χαζους γκοιμ ενω αυτοι κανουν ακριβως τα αντιθετα στο Ισραηλ.

Comments are closed.