Ηράκλειο: Σοκάρει το αρρωστημένο παιχνίδι μαθητών στην κάμερα – Προσοχή σκληρές εικόνες (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
sxolio

Οι εικόνες προκαλούν οργή και προβληματισμό. Παιδιά Γυμνασίου καταγράφουν τις σκηνές και δείχνουν να το διασκεδάζουν…

Αποτροπιασμό προκαλεί η εικόνα εφήβων να παίζουν με ένα νεκρό γατάκι στα Καμίνια στο Ηράκλειο, σε ένα βίντεο που οι ίδιοι χωρίς ντροπή κοινοποίησαν σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Οι Κρητικοί «λεβέντες» φαίνονται στο βίντεο να καβαλάνε το ζώο με το ποδήλατο και να το γλεντάνε με την ψυχή τους. Το εξοργιστικό στιγμιότυπο αναρτήθηκε στο Instagram.

Λίγο αργότερα όμως αποσύρθηκε, αφού, όπως είναι λογικό, είχε προκαλέσει αγανάκτηση και έντονες αντιδράσεις από άτομα που το είδαν, ενώ λίγο αργότερα απενεργοποιήθηκε και ο λογαριασμός.

Άγνωστος είναι ο τρόπος που πέθανε η γάτα, αν δηλαδή τα παιδιά την βρήκαν νεκρή ή το «διασκέδασαν» σκοτώνοντας την νωρίτερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, το βίντεο έχει φτάσει στα χέρια των αστυνομικών αρχών. Δείτε ένα κομμάτι από το επίμαχο βίντεο, με τις σκληρές εικόνες…

Κάντε ΚΛΙΚ στην ΕΙΚΟΝΑ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

23 Σχόλια

  1. ΜΑ ΤΩΡΑ ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΜΑΚΡΙΑ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΟ ΔΥΣΤΥΧΟ ΠΑΛΗΚΑΡΑΚΙ ΠΟΥ ΦΟΙΤΟΥΣΕ ΣΕ ΜΙΑ ΣΧΟΛΗ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ,ΤΑ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΝΕΑΤΕΡΝΤΑΛ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΚΡΗΤΙΚΗ ΛΕΒΕΝΤΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΧΕΣΩ ΤΕΤΟΙΑ ΛΕΒΕΝΤΙΑ ΠΑΝΤΩΣ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΓΡΙΟΙ ΑΚΟΙΝΩΝΗΤΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΙ !!! ΑΝ ΕΙΧΑ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΙΔΙ ΘΑ ΤΟ ΤΣΑΚΙΖΑ !!!! ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΣΩΣΕΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΡΡΩΣΤΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΕΝΑ ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ!!!!!!

  2. TI IQ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ
    ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙ ΨΗΦΗΖΟΥΝ?

  3. Λεβέντες (;;;;) κρητικοί, περήφανοι (;;;;) και …… κοτοπουλάκηδες !!!!

  4. ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΟΣΟ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ!!!ΚΑΗΜΕΝΟ ΓΑΤΑΚΙ!!!

  5. Συνολικά οι περισσότεροι Ελληνες και Ελληνιδες είναι απερίγραπτοι στο πως φέρονται στα ζωα είτε αδέσποτα είτε δεσποζόμενα. Μηδενική παιδεία. Επίσης, στο πως αντιμετωπίζουν όσους φροντίζουν αδέσποτα και τι πόλεμο τους κάνουν και αυτό σε όλη την Ελλάδα. Όποτε μην επιτίθεστε όλοι στην Κρήτη, αλλά κοιτάξτε γύρω σας. Προσωπικά σε βόρειο προάστιο των Αθηνών ταϊζω μετά τις 10:00 το βράδυ ή ώρες που ξέρω ότι δεν έχει πολύ κόσμο και πάλι υπάρχουν κάποιοι που με στραβοκοιτάνε παρά του ότι χρησιμοποιώ πιατάκια πλαστικά. Για να μην πω για οικογένεια που γνωρίζω στον Χολαργό και σκυβουν το κεφάλι στον πολεμο που τους κάνουν οι υπόλοιποι ένοικοι, γιατι φοβούνται μην τους δηλητηριασουν τα αδεσποτα που φροντιζουν και τα δικά τους γατιά που κατεβαίνουν για βόλτα. Σε αλλη οικογένεια στο Παλιό Φάληρο τα ίδια. Στου Παπάγου τα ίδια. Στην πολυκατοικία που μένουν οι γονείς μου σε προάστιο των Αθηνών, τα ίδια…Το πρόβλημα είναι γενικό.

    1. Εγώ πάλι δεν μπορώ να περπατήσω πουθενά με τα παιδιά μου εδώ στο Ρέντη από τις ακαθαρσίες και τα ούρα,η κατάσταση είναι από τραγική έως επικίνδυνη!!!!Γιατί δεν τα παίρνεις στο σπίτι σου όλα αυτά τα ζώα να τα ταιζεις και να αφοδευουν εκεί,παρά γεμίζεις τον τόπο αποφάγια και μικρόβια,και να κινδυνεύουμε να αρρωστήσουμε; Τρομάρα σου που μας γράφεις και για παιδεία!!!!! Μάθατε όλοι τωρα

      1. Τα αποφάγια μου θα στα στείλω εσένα για αποτοξίνωση της απομίμησης που έχεις για εγκέφαλο…Στα αδέσποτα ταϊζω αποκλειστικά και μόνο ζωοτροφή σε πιάτα πλαστικά που τα μαζεύω μόλις φάνε. Το ίδιο κάνουν όλοι όσοι ταϊζουν. Κάτι μπάζα σαν και εσένα πετάνε τα βρωμόφαγα τους και γεμίζουμε έντομα, κ.α. ακόμα και μέσα σε αυλές σπιτιών που έχουν ζώα λες και ο ιδιοκτήτης δεν τα ταϊζει. Όσο δε για τα ούρα και κόπρανα μάθε ότι τα αδέσποτα όταν αφοδεύουν φροντίζουν να τα καλύπτουν.

    2. Επίσης, γνωρίζω άτομα που βουτάνε στο Χολαργό και στου Παπάγου σε κάδους απορριμάτων για να σώσουν γατάκια που έχουν δέσει μέσα σε πλαστικές σακούλες σκατόψυχοι για να πεθάνουν απο ασφυξία ή από να αλεστούν από το απορριματοφόρο. Επίσης γνωρίζω σκατόψυχους που δουλεύουν στα νοσοκομεία ΣΩΤΗΡΙΑ και Γεννηματάς ως νοσοκόμοι και νοσοκόμες που κυνηγάνε και τα αδέσποτα και όσους τα περιθάλπτουν και στο νοσοκομείο και στα σπίτια τους…Κοινωνία της μόστρας και της αποσύνθεσης…

      1. Mαλιστα………..οποιος δεν θελει να ζει στα σκατα και στα αποφαγια που αφηνεις εξω απο την πορτα του,και να μπορει να περπαταει στα πεζοδρομια χωρις να κινδυνευει να αρρωστησει ειναι σκατοψυχος και βασανιζει τα ζωα…….Αυτη ειναι η λογικη του παραλογου,η λογικη του αποφασιζω και διαταζω.Υπαρχουν και νομοι σε αυτην την ζουγκλα,και οπως εχουν και καλως εχουν δικαιωματα προστασιας τα ζωα,εχουν και οι ανθρωποι.Δεν ανεχομαι να βλεπω κακοποιηση ζωου,δεν εχω προβλημα να ζουν γυρω μου,θελω να μπορω ομως να περπαταω ελευθερα στα πεζοδρομια, χωρις να μυριζω τις ακαθαρσιες του ζωου σου και τα αποφαγια που αφηνεις.Αυτη ειναι η λογικη αυτα οριζουν οι νομοι,και οπου σε δω να το κανεις θα ειδοποιω τις αρχες.Αλλιως μαζεψε τα ολα στο σπιτι σου και στην αυλη σου.Για καποιο ακατανοητο λογο καποιοι απο εσας ειστε παθιασμενοι με τα ζωα,ενω μισειτε τους ανθρωπους…..

        1. Προφανώς, η τρέλλα σε έχει βαρέσει εσένα για τα καλά. Βγάζεις συμπεράσματα άλλα αντί άλλων. Ούτε καν καταλαβαίνεις τι διαβάζεις. Να τις ειδοποιείς τις αρχές υπάνθρωπε. Σκιαχτήκα…Τους νόμους τους γνωρίζω καλλίτερα από κάτι ανθρωπάρια σαν και εσένα. Κάτι τέτοιοι γονείς σαν και εσένα, βγάζουν κάτι τέτοια σάπια παιδιά. Παρατηρημένο ότι όσοι έχουν τέτοια συμπεριφορά προς τα ζώα, έχουν την ίδια και προς τους ανθρώπους. Κατάλαβες κομπλεξικό σίχαμα;

  6. θελετε ενα βρομοξυλο κωλοπαιδα και πρωτα θελουν οι γονεις αυτων των τερατων

  7. Μαζέψτε μερικές μάνες του κώλου τις αποβολές σας τα κωλοπαίδια σας! Δεν μαθαίνεις να σέβεσαι τους αθώους, αυτό βγαίνει απο την ψυχή σου, αν έχεις βέβαια γιατί αυτά τα κουραδόπαιδα δεν έχουν, το λυπάσαι το αδέσποτο που ζεί κάθε μέρα με το άγχος της επιβίωσης και τον τρόμο. Με μένα δεν ασχολήθηκε ποτέ κανείς απο τους γονείς μου, πάντα λείπανε, αλλά όχι μόνο δεν κακοποίησα ζώο αλλά τα φροντίζω όσο μπορώ γιατί είμαι άνθρωπος και ο άνθρωπος οφείλει να σέβεται όλα τα πλάσματα της γής κυρίως όλα όσα έχουν ανάγκη. Γιατί να ζήσουν τα σκατόψυχα και να πεθάνει το γατί; Ήρθε στον κόσμο χωρίς να το επιλέξει και θέλει να ζήσει και αυτό. Ψόφος στα ίδια τα διαβολόπαιδα και σύντομα γιατί θα συνεχίσουν να καταστρέφουν, είναι χαιρέκακα και θα το κάνουν και σε ανθρώπους.

  8. Για την βάρβαρη και ασυναίσθητη αυτή συμπεριφορά αυτών και πολλών άλλων νέων στην Ελληνική επικτάτεια και όχι μόνο νέων ευθύνετε το περιβάλλον που μεγάλωσαν αυτά τα διανοητικά καθηστερημένα ανθροπωειδή, που μόνο σε τριτοκοσμικές και αναναλφάβητες κοινωνίες συναντάμε παρόμοιες συμπεριφορές.
    Η Ελλάδα είναι ρτιτοκοσμική χώρα. Το αποδεικνείουν οι πολίτες της (κάθε ηλικίας) καθημερινά.
    Ελληναράδες οι ραγιάδες της Ευρώπης. Το βλέπομε καθημερινά. Με την συμπεριφορά αλλα και τις πολιτικές επιλογές. Το μέλλον της χώρας θα παραμείνει για πολλά χρόνια ακόμη σκοτινό.
    Good Luck

    1. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σας.
      Όμως θα προσθέσω, πως δεν δύναται να τιμάτε την Πατρίδα μας ως συνέλληνας αλλά να διατυπώνετε την γνώμη σας με οικτρά ορθογραφικά λάθη στην γλώσσα μαςκαι άψογη γραφή στην αγγλική γλώσσα, ακόμη και αν είστε ομογενής εξ Αμερικής.. Λυπάμαι.

      1. ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΑΛΑ ΟΧΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ. ΕΥΤΥΧΩΣ.
        ΤΩΡΑ Η ΧΩΡΑ ΧΑΝΕΤΕ Κ` ΕΣΥ ΚΟΛΛΗΣΕΣ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ?
        ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΚΑΠΑΚΙ ΤΟ ΜΟΛΙΣ ΠΡΙΝ 10 ΛΕΠΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΖΗ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ. ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΠΛΗΟΨΗΦΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΣ ΑΛΛΑ ΖΗ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟ ΣΚΟΤΑΔΙ.
        Έκθεση-σοκ από ΔΝΤ: «Σε 15 χρόνια θα επιστρέψετε στα προ κρίσης επίπεδα» – Ζητά νέα μείωση συντάξεων και σκληρά μέτρα!

      2. ΠΛΕΙΑΔΑ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΕΙΝΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΝΑΛΦΑΒΗΤΟΙ.
        ΑΜΦΙΒΑΛΕΙΣ ΑΝΙΣΗΜΙΤΗ?

      3. ΠΡΟΣ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΗ
        27/09/2019 – 16:28 | Τελευταία ενημέρωση: 27/09/2019 – 16:43
        ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
        Έκθεση-σοκ από ΔΝΤ: «Σε 15 χρόνια θα επιστρέψετε στα προ κρίσης επίπεδα» – Ζητά νέα μείωση συντάξεων και σκληρά μέτρα!
        ΜΟΝΟ ΜΕ ΔΡΑΧΜΟΥΛΑ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΘΑ ΔΗΣ ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ.
        ΟΠΟΙΟΣ ΖΗ ΣΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΝΑ ΖΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ.
        ΝΑΣΕ ΚΑΛΛΑ ΔΙΑΝΥΑ.

  9. Για την βάρβαρη και ασυναίσθητη αυτή συμπεριφορά αυτών και πολλών άλλων νέων στην Ελληνική επικτάτεια και όχι μόνο νέων ευθύνετε το περιβάλλον που μεγάλωσαν αυτά τα διανοητικά καθηστερημένα ανθροπωειδή, που μόνο σε τριτοκοσμικές και αναναλφάβητες κοινωνίες συναντάμε παρόμοιες συμπεριφορές.
    Η Ελλάδα είναι ρτιτοκοσμική χώρα. Το αποδεικνείουν οι πολίτες της (κάθε ηλικίας) καθημερινά.
    Ελληναράδες οι ραγιάδες της Ευρώπης. Το βλέπομε καθημερινά. Με την συμπεριφορά αλλα και τις πολιτικές επιλογές. Το μέλλον της χώρας θα παραμείνει για πολλά χρόνια ακόμη σκοτινό.
    Good Luck

  10. δεν μπορώ να δεχτό οτι ΕΛΛΗΝΕΣ έκαναν αυτο το πράγμα , η αλλοδαποί θα ηταν η η μανα τους τους εκανε με κάποιον αλβανο, πακιστανο κλπ ας ψάξουν την καταγωγή τους

    1. Οι μισοί τουλάχιστον κρητικοί δεν είναι Έλληνες,δεν είναι τυχαίο ότι απεχθάνονται την σημαία μας και κοτσάρουν παντού αυτοκόλλητα της λεβεντοκλάνας.Τώρα θα αρχίσουν τις μύξες και τα σάλια λέγοντας παντού γίνονται αυτά και διάφορες κουραδομαγκιές.Όσο για το γατάκι έπεσε θύμα κρητικής γυφτοβεντέτας καθώς είχε φάει από το μπολάκι που τρώει η γάτα του γείτονα.

  11. Νάτοι οι “λεβέντες” μας,καμαρώστε τους,αύριο μεθαύριο θα κάνουν μπούλινγκ σε κανα παιδάκι του δημοτικού και θα χασκογελάνε

  12. Βρωμόπαιδα. Αυτά μαθαίνετε τα παιδιά σας εκεί στη Κρήτη; Για αυτό μετά μεγαλώνουν και σκοτώνουν ανθρώπους. Ξεφτίλες!

Comments are closed.