ΜΗ ΣΚΙΣΟΥΝ ΚΑΝΑ ΚΟΛΑΝ… Δάσκαλοι του… σκι στο Ουλούνταγ κατά Λαγού: “Οι εκδηλώσεις μας θα συνεχιστούν μέχρι η απέναντι μεριά να πάρει το μάθημα της…!!” [BINTEO]

Κοινοποίηση:
1246131-bursa-uludag-da-yunan-vekile-tepki-icin-dev-turk-bayragi-actilar-5e34071d92c84-750x440

Σκιέρ στο Ουλούνταγ της Προύσας, ως αντίδραση προς τον Έλληνα βουλευτή, έκαναν σκι με την τουρκική σημαία

Μέλη του Συλλόγου Δασκάλων Σκι και Σνόουμπορντ, σαν αντίδραση προς τον Έλληνα βουλευτή ου μιλώντας στο ευρωκοινοβούλιο έσκισε τη τουρκική σημαία, έκαναν σκι με μια τουρκική σημαία 20 τ.μ.

Περίπου 30 άτομα κρατώντας τουρκικές σημαίες και αφίσες του Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ, έκαναν σκι, την ώρα που άλλοι πολίτες που βρισκόταν στην πίστα του στήριξαν με το χειροκρότημα τους.

Σε δήλωση που έκανε ο πρόεδρος Γιαχγιά Ουστά εξ ονόματος του συλλόγου, είπε : ¨Με αυτό τον τρόπο καταγγέλλουμε τη ασέβεια που έγινε χτες στην σημαία μας. Εμείς αν χρειαστεί για την σημαία γινόμαστε μια ψυχή και γινόμαστε ισχυροί και θαρραλέοι άνθρωποι. Ήρθαμε εδώ για να το περιγράψουμε και να το δείξουμε σ όλο τον κόσμο…. Αυτού του είδους οι εκδηλώσεις μας θα συνεχιστούν μέχρι η απέναντι μεριά να πάρει το μάθημα της. Το παρελθόν μας είναι πολύ ισχυρό. Σήμερα με τον ΠτΔ Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν , η φωνή του Τούρκου ακούγεται παντού. …Αν χρειαστεί πεθαίνουμε για την σημαία μας¨.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Στην μπουζού που σύντομα θα μπει θα τον γλεντήσουμε τον όνομα και πράγμα λαγό.

  2. Μια ζωή κομπλεξικές μικρές κατίνεες είστε ρε μεμέτιααα!! Οι Κούρδοι σας πάνε πίπα κώλο ρε σκατοφλώροιι, οι Άραβες το ίδιο, οι Αφρικανοί επίσης, εμείς με το χέρι στην σκανδάλη και κάθε μέρα ευχόμαστε την επιστράτευση, να σας δούμε από κοντά ρε τουλούμπεες πόσο γενναίοι είστε απέναντι μας τσουτσούνες. Κάντε την μαλάκια επιτέλους να τα βάλετε μαζί μας ρε φλωρακια του μωαμεθ του πούστη παιδεραστή

  3. ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΙ ΣΤΟΝ ΠΙΣΙΝΟ ΣΑΣ.

  4. Πάρτε φόρα με τα σκι κι ελάτε προς τα πίσω να μας κλάσετε τ’ αρχί

Comments are closed.