Μπαρούτι μυρίζει στην Κύπρο: Τανκς και υποβρύχια στέλνει ο Ερντογάν στα Κατεχόμενα

Κοινοποίηση:
upovrixio-kerineia-750x390

Μετά από τις χθεσινές πληροφορίες κυπριακών Μέσων ότι έφτασαν στα κατεχόμενα 42 άρματα μάχης Leopard, τα οποία μεταφέρθηκαν από τον Έβρο και αποτελούσαν μέρος της 1ης τουρκικής στρατιάς, σήμερα έρχεται ένα νέο ανησυχητικό ρεπορτάζ, το οποίο αναφέρει ότι εμφανίστηκε στα παράλια της Κερύνειας, τουρκικό υποβρύχιο.

Ειδικότερα, οι κάτοικοι στα Κατεχόμενα και πιο συγκεκριμένα στην Κερύνεια, αντίκρισαν ένα απρόσμενο θέαμα, καθώς ένα υποβρύχιο εντοπίστηκε ανοιχτά στη θαλάσσια περιοχή της πόλης, με τα μέσα ενημέρωσης να έχουν κάνει αναφορά στο απίστευτο περιστατικό.

Φωτογραφίες ενός υποβρυχίου ανοιχτά της Κερύνειας έχει προκαλέσει εντυπώσεις αλλά και προβληματισμούς, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι πρόκειται για υποβρύχιο του τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού, κάτι που ενισχύει τη σημασία αλλά και τον… συμβολισμό της παρουσίας του, τη δεδομένη χρονική περίοδο στα Κατεχόμενα, με όσα εξελίσσονται στην κυπριακή ΑΟΖ, όπως αναφέρει το onalert.gr.

Ειδικότερα, η εφημερίδα των Κατεχομένων «Kibris Postasi» ισχυρίζεται πως το υποβρύχιο ανήκει στο Τουρκικό Ναυτικό και δραστηριοποιείται στην Μεσόγειο.

Τα υπόλοιπα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στο «ψευδοκράτος» έχουν κάνει viral την φωτογραφία που δείχνει το εν λόγω υποβρύχιο να πλέει ανοιχτά της Κερύνειας, ενώ αρκετοί κάτοικοι των κατεχομένων είναι ανήσυχοι.

Σύμφωνα με «αξιόπιστες πηγές» που επικαλείται η εφημερίδα, ο λόγος άφιξης του υποβρυχίου είναι για «εφοδιασμό σε τρόφιμα», ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι στο λιμάνι της κατεχόμενης Κερύνειας είχε βρεθεί το υποβρύχιο «Sakarya» τον περασμένο Απρίλιο.

Με δεδομένες τις δηλώσεις Ερντογάν και Τσαβούσογλου που εμμέσως πλην σαφώς απειλούν την Κύπρο με νέα εισβολή, το θερμόμετρο στη Μεγαλόνησο φτάνει στο κόκκινο και φυσικά οι όποιες εξελίξεις θα επηρεάσουν και την Ελλάδα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Εμμμμ? αμα δεν ειχε κανει την μαλακια τοτε ο Ιωαννίδης και η χουντα η Κυπρος τωρα θα ηταν ελευθερη.

Comments are closed.