ΣΚΛΗΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΛΑΓΟΥ ΣΤΟΝ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟ ΤΟΥ ΑΖΕΡΜΠΑΙΤΖΑΝ: “Γελοία δήλωση – Δεν φοβάμαι αυτά τα καραγκιοζάκια”

Κοινοποίηση:
Στιγμιότυπο-2020-01-30-11.35.01-πμ

Σκληρή απάντηση είχαμε πριν λίγο από τον μη εγγεγραμμένο ευρωβουλευτή και πρόεδρο της Ε.ΛΑ.ΣΥΝ. Γιάννη Λαγό μετά τις προκλητικές δηλώσεις ενός Αζέρου βουλευτή που ονομάζεται Αντίλ Αλίεφ.

Διαβάστε την απάντηση του κ. Λαγού:

“Πριν λίγο διάβασα τη γελοία δήλωση του βουλευτή από το Αζερμπαϊτζάν. Από μακριά μπορεί ο καθένας να λέει ό,τι θέλει. Τον περιμένω από κοντά για να τα πούμε. Να τονίσω ότι είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι αυτοί που έχουν βγάλει ανακοινώσεις εις βάρος μου είναι οι αζέροι, οι τουρκοι και το ΥΠΕΞ της Ελλάδας. Αυτό τα λέει όλα. Απεναντίας, δέχομαι εκατοντάδες τηλεφωνήματα και μηνύματα από απλούς Έλληνες πολίτες οι οποίοι με στηρίζουν. Κλείνοντας, θα τονίσω για άλλη μια φορά ότι ούτε φοβάμαι αυτά τα καραγκιοζάκια ούτε θα υποστείλω τη σημαία για Ελλάδα και Ορθοδοξία.
Εξάλλου, θα ντρεπόμουν πολύ να με λυπούνται. Προτιμώ να με απειλούν.”

Ο Αζέρος μετά το σκίσιμο της τουρκικής σημαίας μέσα στο ευρωκοινοβούλιο από τον ευρωβουλευτή, είχε δηλώσει ότι “θα σπάσει τα δάχτυλα αυτού που έσκισε τη σημαία μας”, δηλώνοντας παράλληλα υποταγή στη “μαμά Τουρκία”.

Διαβάστε τι είχε συμβεί εδώ:

Βουλευτής από το Αζερμπαϊτζάν απειλεί τον Ευρωβουλευτή Ι.Λαγό: «Θα σπάσουμε τα δάχτυλα που έσκισαν την τουρκική σημαία»

 

«Την αποκλειστική ευθύνη για τις απόψεις που δηλώνονται φέρει ο Ευρωβουλευτής. Οι απόψεις αυτές δεν εκφράζουν κατ’ ανάγκη την επίσημη θέση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Ατζερμπαιντζαν…? Καλέ τι κάνετε εσεις..; Καιρό εχω να μαθω νεα σας.. Τι γινεται με τον ξυλοδαρμό και τις συλληψεις εκατονταδων αθωων δικων σας πολιτων? Εχω χασει επισοδια… Οχι πως αυτα τα δειχνει κανενα “ελληνικο” τσοντοκαναλο, ετσι; Απο των δικων σας πολιτων βιντεακια τα μαθαινω…(?) Λαγέ, εκει να δεις ξύλο στο κεφαλι που ριχνουν σε αθωους πολιτες και πως τους τσουβαλιαζουν μεσα. Εμ, “δημοκρατικη” χωρα βλεπεις εγινε κι αυτη… Με πρωτη διδάξασα τής ντιμοκρατιας τήν τζερμανια! Απο φουλ ναζισμό και παγκόσμιους πολέμους ξύπνησε ενα πρωι και της ηρθε η αποκάλυψη να το γυρίσει στη δημοκρατια και να την μεταλαμπαδευση σε ολον τον κόσμο!
    Ε, Ροσσία…??? Ή κάνω λάθος…; Για ρωτα το νατο, τον οηε, και λοιπά “ανώτατα” συμβουλια.. να επιλυθειτε τού θεματος

  2. Η πράξη του Γιάννη ανέδειξε την Ανυπαρξία και την υποτακτική συμπεριφορά της Κυβέρνησης που εκπροσωπεί δυστυχώς την Ελλάδα μας. Σε αυτό είναι όλοι οι Έλληνες συνυπεύθηνοι με τις πολιτικές επιλογές τους. Οι Μογγόλοι ανέκαθεν είχαν μια κοινή Εθνική Γραμμή όσο αφορά την εξωτερική τους πολιτική. Η από έξωθεν ενδοτικότητα πρέπει να σταματήσει. Πρέπει η Ευρώπη να αναλάβει τις Ευθύνες της απέναντι στην ΕΛΛΆΔΑ και να επιβάλει κυρώσεις στην Τουρκία όχι με λόγια αλλά με έργα, όπως κατηγορηματηκα ζητάει και ο Γιάννης.

  3. Λαγέ πρόσεχε!!! Ο αζέρος βουλευτής είναι μακριά και δεν πιστεύει αυτά που λέει (για κανένα ψηφαλάκι κουνιέται η κουνίστρω), όμως οι τουρκοπράκτορες (προεξάρχοντος του αναρχικού κόσμου & σια) που δρουν στην Αθήνα θα στην έχουν στημένη!!! Καλά τι πήγες και τους έσχισες το κουρέλι τους; γιατί τους έδωσες αξία; ο υπέξ (δένδριας) που αναγκάστηκε να τους γλύψει τον κ@λ@ (και δεν είχαν κάνει και μπιντέ) τι σου έφταιγε; γιατί δεν σκέφτεσαι λίγο πριν πράξεις; τώρα οι κούλης & σια (κυβέρνηση) τρέχουν να τους ηρεμήσουν!!!

Comments are closed.