Τρομάξαν όσοι είδαν το νέο λουκ: Σε απόγνωση το “Τζέισον Αντιγόνη” για να ψηφίσουν όλοι ΣΥΡΙΖΑ (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
4452432

Σε μία ιδιόμορφη πράξη διαμαρτυρίας, που αποκαλεί το ίδιο ως «ξύρισμα διαμαρτυρίας» προχώρησε το Τζέισον Αντιγόνη, θέλοντας να στείλει το δικό του μήνυμα για τις εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Το Τζέισον Αντιγόνη αποφάσισε να ξυρίσει το κεφάλι του, ως ένδειξη διαμαρτυρίας: «Μην αφήσετε ανθρώπους του παλιού γνωστού κατεστημένου να καταστρέψουν ακόμη μια φορά τη χώρα!».

Μάλιστα, το Τζέισον Αντιγόνη ανάρτησε τη φωτογραφία του με το νέο του look στο Facebook ζητώντας από τους διαδικτυακούς του φίλους και ακολούθους να ψηφίσουν όλοι ΣΥΡΙΖΑ.

«Ξύρισμα διαμαρτυρίας… Μην αφήσετε ανθρώπους του παλιού γνωστού κατεστημένου να καταστρέψουν ακόμη μια φορά τη χώρα! Ψηφίστε ΣΥΡΙΖΑ δαγκωτό, για να συνεχίσουμε στη σωστή κατεύθυνση, στη σωστή πλευρά της Ιστορίας!», έγραψε στο Facebook.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Ελπίζω να έχει ξυρίσει και τον κ@λ@ του, γιατί του έρχονται χοντρά…

  2. Χαστούκια στη μούρη θέλει και με ενα πλαστή στον κωλλο να δεις πόσα φίδια βάζει ο λαϊκός.Αντε βρε βγάλε το κόκκινο φόρεμα ρεμαλι ε ρεμαλι.

  3. Μας έπεισες τώρα……. άιντε, αφού δε σέβεσαι τον εαυτό σου και τον πατέρα σου, περιμένεις και στήριξη …… ούρτ από δω ………

  4. Δυο κεφαλια σαν το δικο σου, κανουνε τον τελειο κωλο…

  5. Διαμαρτυρία μαλακίας, ξυρίσου και απο κάτω Τζέισον, πάλι τα αρχίδια μας θα πάρεις και εσύ και ο Σύριζα. Πιο παλιό κατεστημένο απο τους πρώην πασόκους και νύν συριζαίους δεν υπάρχει. Ηλίθιοι συριζαίοι όλο βλακείες είστε χωρίς επιχειρήματα.

  6. ΑΛΛΟΣ ΕΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΙΑΣΜΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΣΑ ΝΕΟΝΑΖΙΔΙΟ ΠΟΥΝΑΙ…ΣΚΙΝΧΕΝΤ ΚΚΚ ΑΝΤΙΦΑ ΜΟΥΣΛΙΜΙΑ ΛΟΑΤΚΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΨΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ

  7. «Ξυρισμα διαμαρτυρίας». Αυτό κι το cined’ o conor xoxoxoxo!!!

  8. “Ξυρισμα διαμαρτυρίας”. χαχαχαχαχαχαχαχα πάω να ρίξω κι εγώ ένα χέσιμο διαμαρτυρίας, και επιστρέφω πιο επαναστάτης απο πριν.

  9. Έναν τζεησον ξέρω εγώ αλλά είναι ΠΑΙΔΑΡΟΣ κ καλό παιδί.

Comments are closed.