Άνθρωπος του Σορος και Σιωνιστής ο διαμεσολαβητής μας για το σκοπιανό Μάθιου Νίμιτς

Κοινοποίηση:
anthropos-tou-soros-ke-sionistis-o-diamesolavitis-1

Άνθρωπος του Σορος και Σιωνιστής ο διαμεσολαβητής μας για το σκοπιανό Mathew Nimetz

 

Πως τα έφερε έτσι η «τύχη» με το Σκοπιανό; Να έχουμε διαμεσολαβητή για την ονομασία …τον Σιωνιστή Mathew Nimetz που είναι στο συμβούλιο του οργανισμού CDRSEE που χρηματοδοτεί ο σιωνιστής Soros και οι φίλοι του…και να έχουμε στην Ελληνική κυβέρνηση και στην αντιπολίτευση επίσης δεκάδες ανθρώπους του Soros .Kι όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στα Σκόπια να υπάρχει επίσης μία κυβέρνηση ανθρώπων του Soros. Μιλάμε για το Τέλειο Έγκλημα!

Κι ο Nimetz δεν είναι ένας τυχαίος διπλωμάτης … Υπήρξε υπεύθυνος και για το Κυπριακό… για να μην υπάρχει περίπτωση να θιχτούν τα συμφέροντα του Ισραήλ. Ήταν επίσης υπεύθυνος στην αμερικανική κυβέρνηση για θέματα πυρηνικών όπλων …ώστε το Ισραήλ να έχει την αποκλειστικότητα στην κατοχή τους στην περιοχή και ήταν επίσης υπεύθυνος για θέματα της νοτιοανατολικής Μεσογείου ακόμα και για τα Ελληνο-Τουρκικά … εννοείται και πάλι προς το συμφέρον του Ισραήλ.
Οι τοκογλύφοι έχουν βάλει παντού τους δικούς τους ώστε να προστατευθεί το παράνομο κράτος-Απαρτχάιντ που λέγεται Ισραήλ.

Το γελοίο στην υπόθεση είναι ότι ο διαμεσολαβητής Nimetz … εκτός από περιούσιος είναι Αμερικανός πολίτης κι εργάζεται για την Αμερικανική Κυβέρνηση … μία κυβέρνηση που ΗΔΗ έχει πάρει επίσημα θέση στην υπόθεση της ονομασίας στηρίζοντας ξεκάθαρα την ονομασία που επιδιώκουν τα Σκόπια ενάντια στις Ελληνικές θέσεις που είναι χώρα σύμμαχος των ΗΠΑ και μέλος του ΝΑΤΟ εδώ και πολλά χρόνια.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: