ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ ΓΙΑ ΧΡΗΣΤΟ ΖΑΠΑΝΤΙΩΤΗ: «ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΠΕΘΕΡΑ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΓΙΑ…» ΝΕΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ!

Κοινοποίηση:
222

Η  70χρονη Βάσω Χερουβείμ, η 49χρονη Ελένη Χερουβείμ και η 4χρονη Μυρτώ θα οδηγηθούν στην τελευταία τους κατοικία στους Αγίους Αναργύρους. Η κηδεία του δολοφόνου και αυτόχειρα Χρήστου Ζαπαντιώτη θα γίνει στην ιδιαίτερη πατρίδα του, ένα χωριό έξω από το Αγρίνιο.

Όλοι, πλέον, ψάχνουν τα αίτια της απίστευτης αυτής τραγωδίας. Πώς ο συγκεκριμένος άνθρωπος, τον οποίο συνάδελφοι και φίλοι  περιγράφουν ως ένα φυσιολογικό άτομο, έφθασε στο σημείο να δολοφονήσει τη σύζυγό του, την πεθερά του και την 4 ετών κόρη του, που έδειχνε να υπεραγαπά και να τη νοιάζεται. Συνάδελφοί του έλεγαν χαρακτηριστικά ότι τηλεφωνούσε διαρκώς στο σπίτι του για να δει πώς είναι η μικρή.

Ανοίγουν τα στόματα

Πάντως, την ίδια ώρα, και μετά την απίστευτη αυτή τραγωδία, φαίνεται ότι ανοίγουν στόματα και δειλά-δειλά οι γείτονες μιλούν για καβγάδες και φασαρίες που άκουγαν από το διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου της διπλοκατοικίας στους Αγίους Αναργύρους. Για μια σχέση που δεν ήταν ρόδινη, παρά την εικόνα που φρόντιζαν να καλλιεργούν όταν οι δυο τους κυκλοφορούσαν έξω.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην οικογένεια υπήρχαν μεγάλες προστριβές μεταξύ του 47χρονου αστυνομικού και της 70χρονης πεθεράς του, κάτι που είχε προκαλέσει προβλήματα και στη σχέση του ζευγαριού, με την 49χρονη σύζυγο να παίρνει το μέρος της μητέρας της.

Η 70χρονη φαίνεται να μην ενέκρινε τη σχέση της κόρης της, ιατρού ρευματολόγου (σ.σ.: ιατρός ήταν και η ίδια), με τον 47χρονο, έναν αρχιφύλακα. Μάλιστα, ο ίδιος φέρεται να εκμυστηρευόταν σε κοντινά του πρόσωπα ότι τον υποτιμούσε και τον έθιγε

Ηθελε να γίνει ιατρείο το σπίτι της πεθεράς

Το θέμα του σπιτιού το τελευταίο διάστημα φαίνεται ότι είχε κάνει ακόμη χειρότερη τη μεταξύ τους σχέση. Ο 47χρονος επιθυμούσε η πεθερά του να φύγει από το διαμέρισμα του πρώτου ορόφου όπου ζούσε για να φτιάξει εκεί ιατρείο η κόρη της και να είναι κοντά στο παιδί τους, την 4χρονη Μυρτώ. Εξ αυτού του λόγου δημιουργούνταν εντάσεις, ενώ τελευταία πρέπει να είχε μπει στη συζήτηση και η απειλή του διαζυγίου, κάτι που εξόργιζε τον 47χρονο.

Όπως προκύπτει από τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους οι Αρχές, ο καβγάς πρέπει να ξεκίνησε στη μία τη νύχτα την περασμένη Κυριακή. Τον καβγά μεταξύ του ζευγαριού φαίνεται πως άκουσε η μητέρα της 49χρονης γιατρού και αμέσως ανέβηκε από τον πρώτο όροφο όπου διέμενε στο διαμέρισμα της κόρης της, προκειμένου να δει τι συμβαίνει. Μάλιστα, εκτιμάται πως την πόρτα του διαμερίσματος άνοιξε η ίδια η 49χρονη, σε μια προσπάθεια να αποφύγει την επίθεση του άνδρα της.

Έξι σφαίρες

Ο 47χρονος στη συνέχεια πήρε το υπηρεσιακό του όπλο και το έστρεψε κατά της πεθεράς του και της συζύγου του, αφού πρώτα έριξε στον αέρα. Όπως διαπιστώθηκε από την ιατροδικαστική εξέταση, η 49χρονη σύζυγος του αστυνομικού πυροβολήθηκε τρεις φορές στο στήθος, σχεδόν εξ επαφής, ενώ η μητέρα της δέχθηκε δύο πυροβολισμούς, στο στήθος και στο κεφάλι.

Οι δύο γυναίκες βρέθηκαν νεκρές κοντά στην μπαλκονόπορτα του σαλονιού, σε απόσταση μικρότερη του ενός μέτρου μεταξύ τους. Από τη στάση των σορών οι αστυνομικοί εκτιμούν πως οι δύο γυναίκες προσπάθησαν να βγουν στο μπαλκόνι, προκειμένου να ζητήσουν βοήθεια.

Στη συνέχεια, ο αστυνομικός κατευθύνθηκε προς την κρεβατοκάμαρα του ζευγαριού, καθώς η μικρούλα είχε ξυπνήσει από τους πυροβολισμούς και είχε βάλει τα κλάματα. Αφού ηρέμησε και κοίμισε ξανά το παιδί, το πυροβόλησε στον κρόταφο. Σκέπασε τη σορό της μικρής με ένα σεντόνι και ύστερα από μιάμιση ώρα γονάτισε στο κρεβάτι του και έβαλε τέλος στη ζωή του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

30 Σχόλια

  1. αφου τον σκατοψυχισαν για χρονια πεθερα και κορη και αυτός τρελαθηκε εντελως……..εγινε οτι εγινε….οτι θερίζεις σπέρνεις. ο ΒΡΩΜΙΑΡΗΣ ουτε το παιδι του δεν λυπηθηκε.

  2. Η αστυνομια εχει την ανυπαρξια της υπερασπιζουν πλεον πρεζακια κλεφτρονια και καθε λογης μα τον ελληνα μην μιλησεις θα σου φορτωσουν το μισο πινικο δικαιο κανεις καταγγελία δινεις τα στοιχεία σου και σε στοχοποιουν οι ιδιοι σε δινουν στην ΕΥΠ. Αντε Γειά και του χρονου με μεταξωτα βρακια

  3. κοκκινος κυκλος….
    10η εντολη!
    και οι 3 εχουν τις ευθυνες τους για οτι εγινε…
    το παιδακι τι φταιει?

  4. Το σου έφταιγε το παιδάκι ρε σκατοαγρινιώτη?

  5. Τετοιον φρουρο ήθελε ο Σημίτης διπλα του.
    Έτοιμο και αποφασισμένο για όλα. Δε θα δισταζε να αδειάσει το οπλο του σε οποιονδήποτε θεωρουσε ύποπτο. Τώρα καταλαβαινετε όλοι τι εστι Σημίτης. Από τους πιο μαφιοζους πολιτικους!

  6. Το χερουβειμ δεν είναι εβραϊκό όνομα…δεν έχετε ακούσει για τα τάγματα αγγέλων τα χερουβειμ??
    Αλλά τι να περιμένει κάποιος από αμόρφωτους αντί Εβραίους??

  7. Επιτέλους ρε μάγκες κατεβάστε αυτήν την σκατοφατσα απο το σάιτ….έλεος δλδ!!!

  8. Διαβάστε την αλήθεια όπως δεν σας την λένε. Λοιπόν το όνομα Χερουβείμ είναι Εβραϊκό απο τα κοτσομπολιά θα δείτε ότι λένε ότι η μαμά της Συζύγου έλεγε ότι αυτός δεν ήταν άξιος για σύζυγος και η μάνα της κοπέλας φώναζε και έλεγε ότι δεν είναι άξιος αφού ήταν και αυτή γιατρός. Βλέπετε εδώ μία ταξική διαφορά ο ένας ήταν αστυνόμος ο οποίος μπήκε στο κύκλωμα Σημίτη γιατί είχε παντρευτεί την Εβραια και το παιδί θα ήταν Εβραιόπουλο αφού η μαμά του ήταν Εβραία. Βλέπετε καθαρά πως λειτουργεί το σύστημα. Γιατί ο Πατέρας σκότωσε το παιδί; μετά απο μία ώρα σκότωσε και το παιδί και τον αυτοκτόνησε.

    1. Για κουνα την κεφαλα σου να δεις αν κανει κλαγκα κλουγκα

    2. ΛΟΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΑ ΛΗΓΜΕΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΤΟΥΣ.

  9. ΕΓΩ ΘΑ ΖΗΤΑΓΑ ΝΕΚΡΟΨΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΕΝΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ.

    1. εχεις δικαιο, δηλαδη πεσαν 7 πιστολιες αργα το απογευμα, και τους βρηκαν ολους την αλλη μερα μεσημερι? κανεις δεν ακουσε τιποτα, τι στο διαλο κουφοι ειναι ολοι εκει στο κολωνακι?
      εγω να σας πω μια αλλη υποθεση………. ο μπατσος εκβιαζε τον κινεζο, και μυστικες υπηρεσιες καθαρισαν τους παντες…… γιατι δεν μπορω να δω οσο και αρωστος ναταν πως πυροβολησε το αγγελουδι του…… με τιποτα……

  10. Του γαμήσε την τετοστερονη η πεθερα… Και τους πήρε τα μυαλά…τραλαλαλα….Κοινωνία ώρα μηδέν….ο κόκκινος κύκλος!!!!

  11. Χερουβειμ! Εβραίες! Από αυτές όλα να τα περιμένει κανείς. Ακόμα πιστεύουν ότι είναι ο εκλεκτός λαός του Θεό. Είχε μπλέξει ο άνθρωπος πολύ άσχημα. Καλά τους το έκανε. Το κακό είναι ότι χάθηκε μια αθώα ψηχουλα.

  12. Ένας είπε μια αλήθεια ήταν δημόσιος υπάλληλος άρα καλός γαμπρός….ρε που φτάσαμε ως κοινωνία να σε αξιολογεί το δημόσιο αν κάνεις για γαμπρός…ούτε στο Σταλινγκραντ δεν γινοντουσαν αυτά επί εποχής Σοβιετ…

  13. Θα εσωζαν το κοριτσακι αν αυτος που ακουσε πυροβολισμο φωναζε την σστυνομια μια και το σκοτωσε 1ωρα αργοτερα κριμα εφυγαν 3 γενιες μαζι μοιραιο;

  14. Μιλάμε για τρελή κέντα.Από την μια ο σαλεμένος,από την άλλη η τρελοπεθερά που δεν της άρεσε ο γαμπρός,από κοντά και η κόρη που όπως μου φαίνεται δεν είχε “απογαλακτιστεί” από την μάνα της και στην μέση όλων αυτών το μικρό κοριτσάκι που για μένα είναι η μόνη που πλήρωσε το κακό συναπάντημα τριών ατόμων που δεν έπρεπε να συναντηθούν ποτέ!
    Φιλική συμβουλή προς νέους,παλαιούς και επίδοξους γαμπρούς και νύφες:Καταλάβετε ότι οι γονείς σας και κυρίως οι μάνες-πεθερές,μπορεί για εσάς να είναι οι γονείς σας,σε σχέση όμως με την οικογένεια που φτιάξατε ή θέλετε να φτιάξετε ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΛΟΓΟΣ ΤΟΥΣ ΠΕΦΤΕΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΡΩΤΗΘΟΥΝ!!!
    Άλλο τραγικό θέμα που δείχνει την κατάντια της σημερινής κοινωνίας είναι αυτό που αναφέρει ο φίλος από το ΠΕΡΑΜΑ.Έπεσαν πυροβολισμοί και δεν ασχολήθηκε κανείς…

    1. Καλα εκανε και δεν της αρεσε ο γαμπρος.Ηταν γιατρινα,η κορη της επισης ηταν γιατρος,και ο αλλος ηταν ενας νταης μπατσος(αυτος ηταν μπατσος,δεν ηταν Αστυνομικος),ουτε καν αξιωματικος που βυσματικα πηγε στον Κινεζο.Τελειως διαφορετικο επιπεδο κοινωνικο και μορφωτικο.Κι οπως λενε οι νομοι της φυλετικης φυσικης,επειδη ο κατωτερος δεν μπορει να ανεβει επιπεδο,αναγκαζεται ο ανωτερος να ριχνει το επιπεδο του.Οτι ισχυει δηλαδη στις φυλετικες προσμιξεις σε γαμους μεταξυ πχ Ελληνων με αφρικανες η αφρικανους..Ηθελε να τη διωξει κι απο το ιδιο της το σπιτι.Ηθελε να παρει και μεγαλο αυτοκινητο να το παρκαρει στο Κολωνακι ο ψοφιος ο τσοπανης να πουλαει μουρη.

      1. Το ότι ήταν γιατρός δεν λέει και πολλά,άλλωστε το πόσα χρήματα βγάζεις ή τι έχεις σπουδάσει δεν σημαίνει αυτόματα ότι είσαι καλός άνθρωπος ή αξίζεις το καλύτερο.Το τι αξίζεις έχει να κάνει περισσότερο με τις επιλογές σου,αν επιλέξεις κάποιον οικονομικά ή κοινωνικά “κατώτερο” σου,τότε αυτό σου αξίζει.Επειδή όμως είσαι τελείως άσχετος και το χειρότερο είναι ότι θέλεις να πουλήσεις και γνώσεις που δεν έχεις γιατί όπως είπα δεν επέλεξες να τις αποκτήσεις και άρα δεν τις αξίζεις,μάθε αυτό.Οι κοινωνικές διαφορές δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με τις φυλετικές για τον πολύ απλό λόγο ότι οι κοινωνικές διαφορές σήμερα υπάρχουν και αύριο δεν υπάρχουν.Για παράδειγμα,οι πειναλέοι και ασήμαντοι στο πολυτεχνείο το 1974,σε λιγότερο από 10 χρόνια έγιναν κυβέρνηση και γέμισαν τις κοιλιές και τις τσέπες τους,άσχετα με τον τρόπο που το έκαναν.Αντίθετα οι διαφορές που είχαν οι Έλληνες ως Έθνος ή οι λευκοί ως φυλή,με τα άλλα έθνη και τις άλλες φυλές αντίστοιχα,υπάρχουν από την αρχαιότητα και θα συνεχίσουν να υπάρχουν.Τώρα τα κουτσομπολίστικα που γράφεις περί αυτοκινήτου κ.τ.λ. δεν θα τα ακολουθήσω,δεν μου αξίζουν,όπως δεν μου αξίζει να ξανασχοληθώ με ανίδεα μορμολύκεια σαν και του λόγου σου.Σου απήντησα μόνο και μόνο έχοντας την ελπίδα ότι ίσως σε διδάξω κάτι που δεν έχεις την παραμικρή γνώση.Αν θέλεις ή αν μπορείς σκέψου αυτά που σου γράφω μήπως και μάθεις τίποτε,αλλά σε καμία περίπτωση μην μου απευθύνεις τον λόγο ξανά,δεν μου αξίζει να ασχοληθώ ξανά μαζί σου.

    1. ΤΟ Χερουβειμ σου φαινεται Ελληνικό ονομα?Ασχετος

  15. Κοψε φατσα και βγαλε συμπερασμα. Αυτοι που τον γεννησαν σε πιο λαγουμι εχουν χωθει. Ωραιες αρχες του δωσανε.

    1. να τα εξεταζουμε ολα κανεις δεν μπορει να ξερει την αιτια ολοι μιλανε απο τους καυγαδες. ειναι μυστηριο πολυ αν ηταν αυτες εβραιες ειχε πεσει αυτος σε μιασμα αλλα αυτο δεν του δινει δικιο δεν σου αρεσει φευγεις σαν κυριος

  16. Δυστυχώς η Πολιτεία δίνει όπλα σε – υποτίθεται – όργανα τής τάξης, τα οποία κάποιες φορές είναι παράφρονες…Δεν γενικεύω γιά όλους τους αστυνομικούς αλλά αναρωτιέμαι… Οι περίφημοι ‘ψυχολόγοι’ τής Αστυνομίας τι κάνουν ;

  17. Τι λες βρε η γυναίκα έχασε το γιο της και το ρεμάλι ήθελε να τη δίωξη και από το σπιτι της αν είναι αλήθεια αυτό Αλλά καμία δικαιολογία για το φόνο του μωρού

  18. η κολογρια εφαγε τους ,,εφαγε..απο οτι φαίνεται κριμα

  19. Ενώ το έγκλημα έγινε αργά το βράδυ της Κυριακής όπως λένε τα μέσα μαζικής ενημέρωσης το έγκλημα ανακαλύφθηκε το μεσημέρι της επόμενης μέρας… Ενώ δηλαδή έπεσαν συνολικά 7 πιστολιές μιας και όπως λένε τα μέσα μαζικής ενημέρωσης πυροβόλησε και δύο φορές στον αέρα… Κανείς Δεν άκουσε τίποτε από αυτές!

Comments are closed.