ΑΡΧΙΣΑΝ τα ΟΡΓΑΝΑ – Να γιατί πετάνε τους Έλληνες έξω από τα σπίτια τους! Σε λαθρομετανάστες δεκάδες διαμερίσματα στην Νέα Φιλαδέλφεια

Κοινοποίηση:
λαθρο

Η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες (Υ.Α.)

σε συνεργασία με τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας ξεκινούν, σύμφωνα με την ΕΡΤ, την υλοποίηση του προγράμματος φιλοξενίας μεταναστών σε διαμερίσματα του Δήμου.

Συγκεκριμένα θα προσφερθεί στέγαση και υποστηρικτικές υπηρεσίες σε 180 επωφελούμενους.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Οι θέσεις προσωρινής φιλοξενίας προσφύγων με 30 διαμερίσματα στην πόλη της Νέας Φιλαδέλφειας,- Νέας Χαλκηδόνας και σε όμορες περιοχές επεκτείνει το πρόγραμμα ESTIA – Πρόγραμμα Στήριξης Έκτακτης Ανάγκης για την Ένταξη και τη Στέγαση, που χρηματοδοτείται από το τμήμα Πολιτικής Προστασίας και Ανθρωπιστικής Βοήθειας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (ΕCHO) και υλοποιείται σε στενή συνεργασία με το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής. Το πρόγραμμα στέγασης προσφύγων και αιτούντων άσυλο έχει μέχρι σήμερα προσφέρει αξιοπρεπή στέγαση σε πάνω από 37.000 πρόσφυγες.

Το πρόγραμμα ESTIA στο Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας υλοποιείται από την Κοινωφελή Επιχείρηση Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος και προβλέπει τη σταδιακή στέγαση σε διαμερίσματα για συνολικά 180 αιτούντες άσυλο και πρόσφυγες».

Eπίσης: «Στο πλαίσιο του προγράμματος ESTIA, που υλοποιείται από την Υ.Α. σε συνεργασία με μία σειρά από οργανώσεις και με οκτώ πλέον φορείς τοπικής αυτοδιοίκησης, οι οικογένειες των αιτούντων άσυλο που στεγάζονται σε ενοικιαζόμενα διαμερίσματα, λαμβάνουν επίσης οικονομική βοήθεια μέσω προπληρωμένων καρτών, ώστε να μπορούν να καλύπτουν τις βασικές καθημερινές τους ανάγκες. Επιπλέον, προσφέρεται κοινωνική υποστήριξη, ψυχοκοινωνική βοήθεια, υπηρεσίες διερμηνείας και βοήθεια για τη μεταφορά τους από και προς την Υπηρεσία Ασύλου».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Αυτά γίνονται σε μια περιοχή που κατοικούν κατά κύριο λόγο κουμμούνια,άρα πολύ πιο εύκολο να τους φορτώσουν του λαθρομετανάστες,όπως πήγαν να κάνουν και στο Κερατσίνι,μόνο που στο Κερατσίνι έχουν αλλάξει τα πράγματα και δεν το κατάλαβαν τα κουμμούνια.Επίσης τους βάζουν στην Νέα Φιλαδέλφεια και στις όμορες περιοχές γιατί στον χώρο που υποτίθεται ότι θα χτιστεί το γήπεδο της αεκ θα χτιστεί το δεύτερο τζαμί της Αθήνας.Όπως ακριβώς έγινε και με το γήπεδο του παναθηναϊκού στον Ελαιώνα όπου τα κουμμούνια ανακάλυψαν κορμοράνους και τελικά αντί να γίνει το γήπεδο του παναθηναϊκού έγινε χοτ σποτ και τζαμί,έτσι και με το γήπεδο της αεκ πάλι τα κουμμούνια ανακαλύπτουν “περιβαλλοντικές επιπτώσεις” για να μπλοκάρουν και να ματαιώσουν το γήπεδο.Όταν αυτό ματαιωθεί οριστικά τότε θα ξεχαστούν οι “περιβαλλοντικές επιπτώσεις”,όπως ξεχάστηκαν και οι κορμοράνοι μετά την ματαίωση του γηπέδου του παναθηναϊκού στον Ελαιώνα και αντί για το γήπεδο της αεκ θα χτιστεί το δεύτερο τζαμί της Αθήνας.

  2. Ε ΡΕ ΕΛΛΗΝΑ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΚΑΙ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΜΟ ΣΟΥ!!!!!!ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ Ν ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΡΩΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΡΕ ΑΝΟΗΤΟΙ ΣΠΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΖΟΥΜΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΑ ΛΑΘΡΟΑΠΛΥΤΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΛΙΓΑΚΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕΝΕΤΕ ΚΟΝΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΓΕΙΤΟΝΕΣ? ΤΕΛΙΚΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ!!!!!

  3. Ας ξεσηκωθει ο Δημος Φιλαδελφειας , τι περιμενουν ; να ξεσηκωθουμε εμεις και να παμε εκει για να λενε μετα οτι ειμαστε φασιστεςκαι ρατσιστες;;;;
    Αφου οι αμεσα ενδιαφερομενοι δινουν την συγκαταθεση τους στον Δημαρχο τους , με την σιωπη τους , εμας τι λογος μας πεφτει;;;;;
    Χρυση Αυγη θα λετε και θα κλαιτε!

  4. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΑΣΤΕΓΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΛΩΣΤΕ ΛΑΘΡΟ….
    τωρα

  5. Ευκαιρια οποιος Ελληνας ειναι άστεγος η χάσει το σπιτι του, ας δηλώσει λαθρομετανάστης. Αρκεί να μην τον πάρουν μυρωδιά πως ειναι Ελληνας, γιατι τοτε θα τον πετάξουν εξω με τις κλωτσιές. Είπαμε, οι Ελληνες στους δρόμους και οι λαθρο μεσα στα σπιτια μας. Καλα μας κανουν ομως, αφου δεν αντιδρούμε σε τιποτα πλεον.

Comments are closed.